Orijinalini görmek için tıklayınız : ELİF TUNİNG Memnuniyetsizliği
huseyinnn
12-11-2012, 20:10
Elif tuninge bayram öncesi cam filmi yaptırmaya gittim 2 saat sürecek dedikleri montaj 11'den öğle 3'e kadar 4 saatte zor bela bitti camlarda benek benek nokta nokta birkaç yerindede kıvrım yerler kalmıştı heralde 2-3 güne kuruyunca geçer dedim ama 3 hafta geçti geçmedi telefonla aradım getir bakalım dediler götürdüm arabayı ne deseler beğenirsiniz:
senin araban eski model (bu arada aracım 99 model passat) biz cam fitillerini söküyoruz camı temizleyip filmi yapıştırıyoruz ondan sonra fitilleri takıyoruz senin fitiller eski olduğu için içinde çok toz var filmin aralarına ister istemez giriyor ne yaparsan yap o noktacıkları gideremeyiz ama o kıvrım yerleri o camları yeniden yaparız dediler inanmadım Bostancı LLumara gittim arabayı gösterdim kesinlikle işçilik eksikliği dikkatsiz özensiz yapılış böyle olmasına neden dedi firma çalışanı
ne yapayım bu adamlara anlamadım forumdada baya eliftuning zede çok zannedersem
bastan elif tunınge gıderek en buyuk hatayı yapmıssınız zaten paragoz ve berbat ıscılıgı olan kazıkcı bı fırma oluyor kendılerı
llumar gıbı bı yerde neredeyse aynı paraya sorunsuz bı cam fılmı uygulaması yaptırabılırdınız
arac 1950model olsa bıle oyle kabarcık olmaz
Babamda 2 sene önce sanayide klasik bi aksesuarcı dükkanda 99 Passatına film cektirmisti ancak hicbir sıkıntı cıkmadı.
Elif tuning hakkında bir bilgim yok ancak yazdıklarınız dogrultusunda işini kaliteli yapan bir firma değil.Yaptıklarından oluşacak hatalar doğrultusunda hatayı hala size hatta arabaya atıyosalar ayıp etmişler :)
Yapmanız gerekeni böyle bizleri bilgilendirerek yapıyorsunuz zaten.Reklam çok önemli.Olumlu/olumsuz..
uluckaban
12-11-2012, 20:18
Daha önce benzer konular açılmıştı keşke araştırıp gitseydiniz. Cam filmiyle alakalı bir konu daha hatırlıyor gibiyim.
aksaraydakiler bile böyle bahane bulmuyor hemde adamlar maharetli yol üstünde 10 dk da cam filmi çekiyorlar...
huseyinnn
12-11-2012, 20:26
ben referans 2 araçlarını yapılmış megane 3 ve citroen picasso araçları görerek gittim araçlar gayet iyi yapılmıştı ama mühim olan malın arkasında sorun oldumu çözüm bulabilmek sokaktaki çocuğa sorsan kalitesiz işçilik der zaten film kıvrılmış resmen her camda nokta nokta kabarcık insanı enayi zannediyorlar kimseye tavsiye etmem bu firmayı
Memnun olan duymadik gecmis olsun
::ZaFeR::
12-11-2012, 20:34
Spor Koltuk » eliftuning (http://www.eliftuning.com/Tuning-urunleri/Spor-Koltuk-59)
bu adamların ellerinde gerçekten var mı ki bu modeller ?
huseyinnn
12-11-2012, 20:42
ilk girişte var bi adet spor koltuk ama dikkat etmedim ne markaydı
Spor Koltuk » eliftuning (http://www.eliftuning.com/Tuning-urunleri/Spor-Koltuk-59)
bu adamların ellerinde gerçekten var mı ki bu modeller ?
Ellerinde ucuz yollu olanlar var. Kaliteli modelleri sipariş üzerine yurt dışından getiriyorlar.
herzamanki gibi r-e-z-a-l-e-t....
Frequency_48
12-11-2012, 20:50
İzmirde 3 sanayide Jadde aksesuar.. Benım aracımdada nokta nokta benek benek hatalar var.. 2 defa yaptılar. kapılar boşuna sökülüp takılmış oldu. Birde falçata ile filmle çalışırken 1 yerden cam çıtasını zedelemişler.. Kapıların vida kapaklarının plastiklarini arabanın içinden arayıp buldum takma zahmetine bile girmemişler..
Bende lummardan tekrar çektireceğim İzmire gittiğimde..
Bende en iyisi en baştan marka olmuş firmalarla çalışmak..
İzmirdeki arkadaşlar 3. sanayide JADDE aksesuar..
huseyinnn
12-11-2012, 20:58
peki bi yaptırımı yokmu kanuni yolu falan hakkımızı arayalım sessiz kaldıkça çok daha mağdur oluruz bu tür firmalara
Frequency_48
12-11-2012, 21:05
Ben hakkımı arayacağım.. İzmire gittiğimde tüketici hakları hakem heyetine dilekçe yeterli.. Muğlada olduğum için ayrıca gitmem fuzuli olacak. bence bu durumalrda hiç canınızı sıkmayın Adamla tartışmayın tüketici hakları zaten dedektiflik bir iş olmadığı için sizin lehinize karar veriyor.
_driver_
13-11-2012, 01:01
uygulaması normalde legal olmayan bi işlemi kime neye şikayet ediceksiniz?
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/104795-elif-tuningin-ticaret-anlayisi.html
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/108691-elif-tuning-montaj-rezaleti-ben-yandim-siz-yanmayin.html
bu konularda yazin forumda arama yapmadan konu acmayin ...