Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaliteli 5 Kanal amfi önerisi
Arkadaslar guzel bir 5 kanal amfı arıyorum butce 500-600tl cıvarında (2. el )
aklımda suan dls a7 helıx h500 var
sızlerın onerebılecegı bu lımıtlerde amfı ne alabılırım ayrıca elınde bu tarz amfı olupta satmak ısteyen varsa ılgılenebılırım
2tk companent (DLS) 1ad 25cm bass beslıcem
tesekkurler
free-hifi
13-11-2012, 17:02
jl audio nun 6 kanalı var elimde düşünürsen
darkmoon
13-11-2012, 17:12
düşündüğün anfiler güzel audison srx5 bulabilirsen onlarda iyidir 5 kanal..
ekxtra olarak 400 tl ye gene düşündüğün markalar dahilinde kaliteli bir 4 kanal.. 100 tl civarıda orta sınıf mono anfi alabilirsin..
ChtArdARSL
13-11-2012, 17:12
jl audio war elımde omer ıstersen cok gzl ve prof anfıdır ıbızada kulnıyordum
elınde olan arkadaslar amfını modelını ve dusunduklerı fıyatları yazabılırlermı degerlendırebılırım
4 kanal ve mono ıstemıyorum yer kalabalıgı acısından 5 kanalda kararlıyım
free-hifi
14-11-2012, 08:11
jl audio a6450 6 kanal 300 lira
darkmoon
14-11-2012, 08:24
bir şey sormak istiyorum alıcağın compenant takımı kaç rms sub kaç watt ve rms.. bunları bilmeden anfi nasıl alıcaksın.. ya yetmezse ki 25 cm sub diyorsun büyük ihtimal +1 çıkış o sub ı doyurmıycak yani tam performans alamıycaksın.
companentim var zaten 2 takım dls ms6a
Woofer size 6,5" / 16,5 cm
Impedance 3 ohm
Outer diameter of woofer 165 mm / 6,5"
Mounting depth 72 mm / 2,83"
Magnet size 110 mm / 4,33"
Mounting hole 140 mm / 5,5"
Power handling capacity 100 W RMS
Max power handling capacity 200 W
Frequency range 30 - 5000 Hz
Sensitivity 86,7 dB
T/S parameters
single V/C Fs 51,8 Hz Re 2,7 Ohm Qms 3,85
Vas 12,3 liter Vas 0,43 Cuft Qes 0,58
Qts 0,51 Sd 154 cm² BL 6,17
bass olarak henuz karar vermedim ama tam performans kullanmama gerek yok maksat bass tonu belli olsun yeterli benım ıcın
darkmoon
14-11-2012, 09:02
Bakdığın anfiler yetmez performans serisi almışsın dls leri.. onları doyurucak bir anfi bak artı birde sub var kolay gelsin zor iş ciddi bir anfi lazım sana..
o yuzden guzel bı onerı beklıyorum bunların cıkısları genellıkle 55-60w companentler 100w
80-90w cıkıs veren bı amfı bulabılsem cok guzel olucak
bı arkadasım a7 ıle beslıyo aynı sekılde calısmasını begendık helıx h500 cıkısları a7 den daha yuksek aslında
jl audio a6450 6x70w aslında onuda bı arastırıcam yetermı dıye
darkmoon
14-11-2012, 09:19
h500 yetmez 100rms lik comp almışsın 60-70 ilemi besliyceksin. artı birde sub var.. jl audio a6450 olabilir köprüde ne veriyor bir değerlerine bak derim..
acıkcası yuksek sesle muzık dınlemem kalıtelı olsun yeterlı o yuzden basıda kucuk ıstıyorum sw arac oldugu ıcın ses ıcerde bagajda bogulmayacakta bass sorun degılde bu jl arastırıyım fıyatı bayagı uygun kalan parayla bass dan memnun olmassam mono alabılırım
70w cıkıs benm ıcın yeterlı olur dıye dusunuyorum
darkmoon
14-11-2012, 09:29
kolonları güzel almışsın sub ıda büyük ihtimal kaliteli bir şey alıcaksın bu kadar kaliteyi şeyi yetersiz hakkını veremiycek bir şeyle besleme şahsi fikrim yazık olur..
sizin onerınız ne olur pekı bu sıstem ıcın
darkmoon
14-11-2012, 09:38
1 adet 4 kanal streo compların hakkını vericek bir adet mono sub ın hakkını vericek..
ufak bir sub alıcağın için aslında düşündüğün kadar mono büyük bir anfi olmaz..
ben anlıyorum seni sen alt tonları doldurmak istiyorsun sub da en güzeli zaten o..
4 kanal stero 100w cıvarı cıkısı olan uygun fıyatlı amfı onerısı varmı yıne lımıtım 500tl cıvarı olur tesısatını hazırlar bassla monoyu sonra alırım sorun olmaz
darkmoon
14-11-2012, 09:46
aklıma ilk gelen gto1004 güzel besler..
Macoustic`in amfisini kullanıyorum 5 kanal ve gayet memnunum fiyatlarıda uygun incele bi istersen.
darkmoon
14-11-2012, 09:55
degital designs da güzel amfidir c5c yada c5b modelleri işini görür... bir arkadaşımda performans sınıfı olan modeli vardı oda hsk besliyordu onla..
Arkadaşın dediği maqusticde iyidir kickerı getirten promet getirtiyor..
ilkercom
14-11-2012, 10:00
a7 al geç başka bişey düşünme bile. bende vardı 2 tane sattım :D ben biraz haywan olduğum için köprüleyerek bağlıyordum. 2 x 200 ile midbasları besliyordum filan :D
complar 3 ohm yazıyor eğer doğru ise a7 3 ohmda 75 80 watt verir ki bence yeter de artar bile. ses kalitesi tartışılmaz bile.
Helix H500 kağıt üzerinde daha güçlü olsa bile doldun çalmıyor. ayrıca tizleri daha parlak. ve ısınması zaman alıyor ısındıktan sonra bir nebze yumuşuyor ve detaylanıyor.
ucuza çıtır bişey yapayım dersen audison millenium power 5 kovala 250 300 e alınır ve srx serisinden çok daha iyidir. srx sürerek midlerine yazık etme.
darkmoon
14-11-2012, 10:08
a7 alırsa zaten mono anfi almasınada gerek yok bütün tesisatını besler :) siz monoda besliyordunuz herhalde 2x200 ü a7 nin 4 kanalda vericeği en fazla 100 olur.. :) onu anfiyi alabilirse şahane bir anfi ama onu aşar fiyatı misli misli 500 tl ye kadar bakıyor a7 dediğiniz anfiyi 1500 tl den aşağı bulamaz.. ikinci elde varsa iyi fiyatlara bilemem.
a7 suan bı tane buldum 800tl ama 2 tane baglamak gıbı bı fantazı yapamam tabıklı :)
darkmoon
14-11-2012, 10:14
linki yollarmısın bir bakiyim..
ılan suan suresı doldugu için gorunmuyor aktıf olunca paylasırım
ilkercom
14-11-2012, 10:37
ben aylarca uğraştım satmaya en son ikisi de mezarcı arkadaşlara gitti :D piyasası 700 800 lira daha fazla verme sakın.
ben köprüde besledim. zaten 2 x 200 diye yazdım. normalde 4 x 55 60 watt civarı bişeydir. ancak diğer markalarda 80 100 watt yazanlardan daha iyi çalıyor.
ben arabadan söktüm sistemi araç ş uan şehir içinde 2 litre daha az yakıyor :D 9 kilo a7 çekiyordu. yanında bi amfi daha mdf altlık kablosu sigortası ses işlemcisi subu derken toplamda 80 100 kiloyu geçiyordu. sonra adamlar rolling de senin araba gitmiyor diye kafa yapıyorlar :D
aklıma ilk gelen gto1004 güzel besler..
buna baktım sıfırı 350tl cıvarı oldukca uygun fıyatı
Macoustic`in amfisini kullanıyorum 5 kanal ve gayet memnunum fiyatlarıda uygun incele bi istersen.
2.el soyle bırsey buldum
Macoustıc 2400watts amfi - Amfi ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 101249979 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-macoustic-2400watts-amfi-101249979/detay)
degital designs da güzel amfidir c5c yada c5b modelleri işini görür... bir arkadaşımda performans sınıfı olan modeli vardı oda hsk besliyordu onla..
Arkadaşın dediği maqusticde iyidir kickerı getirten promet getirtiyor..
digital design baktım ama suan satısı gorunmuyor ne sıfır nede sahıbınden de bulamadım
bi kac adı duyulmamıs sitede var guvenemedım 400tl cıvarında sanırım oda
ben aylarca uğraştım satmaya en son ikisi de mezarcı arkadaşlara gitti :D piyasası 700 800 lira daha fazla verme sakın.
ben köprüde besledim. zaten 2 x 200 diye yazdım. normalde 4 x 55 60 watt civarı bişeydir. ancak diğer markalarda 80 100 watt yazanlardan daha iyi çalıyor.
ben arabadan söktüm sistemi araç ş uan şehir içinde 2 litre daha az yakıyor :D 9 kilo a7 çekiyordu. yanında bi amfi daha mdf altlık kablosu sigortası ses işlemcisi subu derken toplamda 80 100 kiloyu geçiyordu. sonra adamlar rolling de senin araba gitmiyor diye kafa yapıyorlar :D
4x55w a7 ler ona bakmıstım kalıtelı cıkısları ama dusuk biraz
okadar agırlık fazla yaw torkumuz ama ama max 40-50kg benm hedefim :)
bide xetec sunu gordum fıyat guzel tasarım harıka degerlerde fena değil gıbı ama companentın yanında cokmu kalıtesız kalır
http://www.aktepesound.com/?urun-3376-XETEC-XI-172-5-5-KANAL-AMPLiFiKATOR.html
birde infinity kappa serisi var 4x125w
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-infinity-kappa-four-4-kanal-4x125w-rms-anfi-105131851/detay
kalıtelı fırmaların cıkıs guclerı hep dusuk onlara baktım sımdı alpıne dls harman cardon vs
darkmoon
14-11-2012, 18:30
kalıtelı fırmaların cıkıs guclerı hep dusuk onlara baktım sımdı alpıne dls harman cardon vs
işde işin özü zaten bu dediğin laf ;) çinli bazı fason üretim yapan firmalarda burdan vuruyor ucuza yanlış verilerle uçuk kaçık yüksek verilerle ama çok düşük fiyatlara anfi satıyorlar hepsi değil tabiki dürüst olanlarda var onları tenzih ederim..
adam dls alıyor adam focal alıyor adam bose alıyor adam harmann cardon alıyor 20 rms 30 rms 40 rms ama piyasadaki çoğu markanın 80-90rms lik kolonlarından kaliteli gür derin ses veriyor kolonlar..
bu tesisat işinde bir şey öğrendiysem oda nasıl başladıysan öyle gidiceksin..
sen dls nin performance serisinden almışsın onun hakkını vericek şekilde yola devam edicekisn.. senin aldığın o 100rms lik complar doğru anfiyle besledinmi görüceksin piyasada satılan 150 rms lik bazı markaların spl sınıfı complarından bile iyi ses vericek..
infiniti kaliteli markadır bu arada harmann cardonun kendi firmasıdır.. harmanın sitesine girersende görürsün altta yazar infiniti by harman diye..
cin meseili ürünlerın vaad ettıklerı degerlerı vermedıgını az cok tahmın edıyordum zaten dls amfı yapmıs 4x55w 9 kg agırlıgı var adam 2kg gelmeyen ıcı bombos amfıden 4x150w cıkıs yazmıs
bu infinity kappa serisi hem goruntu olarak hemde cıkıs gucu olarak cezbettı beni sanırım tercıhım o olucak
ama onunda 4x125w degerıne pek ınanasım gelmedı 80-90w cıkıs verse yeterlı olur 200tl yede mono amfı ıle bu sıstemı tamamlarım
beyler bn a7 kullanıyorum ms6a da bana yetıyor acıkcası ses duzeyı .omerde bnden goırdugu ıcın onada ms6a aldık 1 takım bırde ms5a a sı var bunların guclerıde bırı 100 bırı 80 rms
acıkcası hıcbızaman max beslemeyı dusunmedım hoparlorlerı o yuzden 80 bıle olsa yeterlı anfı kı dls nın 60 yazması jbl ın 100 yazmasındand aha ıyı caldıgını dusunuorum .
o yuzden omerede o a7 800 lıra vermeyelım dedım ve daha uygun anfı arayısındayız .
4 kanal stereo ve mono onerıceksenızde 2 sının toplamıonın 800 lıra cıvarı olacagını markalarının bılındık marka olması gerektıgını yanı uzakdogu olmaması gerektıgını.
stereo nun sq ya yakın olması gerektıgınbı dusunerek tavsıye verırsenız ıyı olur cunku 800 ustune cıkan her rakamda daha cok omerıo a7 ye ıtıcektır :D
cıgerını bılıorum pampamın :D
daha rca alıcaz teyp alıcaz ohooo cok ısımız var :D
darkmoon
14-11-2012, 19:53
zaten o limitlerde o kıstaslarda veriliyor tavsiyeler kimse aciko komayuşi namakoki al demiyor :) (varmıdır böyle markalar eminim vardır :D )
denilen markalar modeller ortada konuda :)
Pampam olayı ozet geçmiş :)
teyp işini hallettim gibi bi kablolama yalıtım malzemelerı kabınler vs kalıyor
ama su amfi olayını acıga kavusturmak gerek acıkcası suan 3 marka arasında gidip geliyorum
DLS Helix Infinity
darkmoon
14-11-2012, 22:13
üçüde iyi markalar
Aslında GENESIS de tercih edilesi bir marka kafa sürekli karısıyo
GENESIS PROFİLE 4 HI-END AMFİ SIFIR KUTUSUNDA FIRSAT - Amfi ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 63694529 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-genesis-profile-4-hi-end-amfi-sifir-kutusunda-firsat-63694529/detay)
darkmoon
14-11-2012, 22:37
böyle farklı markalara girişiceksen bulabilirsen o zaman earthquake PA-4100ca yada c bulabilirsen kaliteli markadır.. 4 kanladan 4 ohm de 90 rms verir.. köprüde 260rms verir..
infinity ref5604 6kanallı amp.2007 den bu yana kullanırım memnunum soft temiz bass kalitesi var .
ilkercom
15-11-2012, 09:49
bi defa infinity veya adı geçen markalar kesinlikle DLS ile boy ölçüşemez. Genesis hariç hepsi sıradan mallardır. sadece genesis safkan SQ mallar üretir. Hatta DLS den de iyi diye biliyorum. Harmann veya bose benim için basit markalar. Logitech z 5500 ün abartılması gibi bişey.
bi defa infinity veya adı geçen markalar kesinlikle DLS ile boy ölçüşemez. Genesis hariç hepsi sıradan mallardır. sadece genesis safkan SQ mallar üretir. Hatta DLS den de iyi diye biliyorum. Harmann veya bose benim için basit markalar. Logitech z 5500 ün abartılması gibi bişey.
bnde dls nın a serisini genesis yaptı diye biliyorum
genesis cok degerlı anfidir.
genesıs bunu buldum aslında ama cok guvenemedım acıkcası
GENESIS PROFİLE 4 HI-END AMFİ SIFIR KUTUSUNDA FIRSAT - Amfi ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 63694529 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-genesis-profile-4-hi-end-amfi-sifir-kutusunda-firsat-63694529/detay)
ilkercom
15-11-2012, 12:21
bnde dls nın a serisini genesis yaptı diye biliyorum
genesis cok degerlı anfidir.
bir patent durumu filan var bildiğim kadarı ile. ben dls ye kadar bir çok marka model kullandım. şu an elimde DLS kalmadı. ancak en mantıklısı DLS diyebilirim. Genesis iyi ancak piyasası geniş değil. Helix ve audisonun üst serileri dahi hafif kalıyor. Tabii brax ve thesis modeller hariç. onlar servet değerinde.
genesıs bunu buldum aslında ama cok guvenemedım acıkcası
güven meselesinden cok cıkıslar nıkel termınal dls nın 5 kanalı varken altın termınallı buda mantıklı deıl bnce.genesis iyi marka ama a7 bundan daha mantıklı
ilkercom
15-11-2012, 12:57
o altın nikel olayına takılmayın. piyasada altın uçlu hdmi satılıyor sanki mucize yaratacak :D
ayrıca DLS lerin rca soketleri çok naziktir. iyi amfidir ama çok sağlam değildir. benim elimden geçen dls lerin nerdeyse tamamında rca soketlerinde temassızlık vardı :D
darkmoon
15-11-2012, 13:44
şimdi tesisatı ne mantıkla alıyorsunuz ???
alıcam kullanıcam arabayla hediyemi ederim ?? o zaman genesis al..
alıcam kullanırım sökerim aynı tesisatı yeni aldığım aracamı takarım ?? o zaman genesis al.
Alırım arabayı satarken söker tesisatı satar parasıyla yeni aracıma göre yeni tesisat kurarım ?? o zaman genesis gibi markalardan uzak dur..
o genesisi satmaya kalkdınmı satamassın kolay kolay aynısı alternatif extreme markalar içinde geçerli türkiye gerçeğide var.. Marka önerirken tabi bunlarıda göz önüne almak lazım..
ben gto önerdim misal çok elit diyemi önerdim ?? hayır orta kalite bir anfi compları falanda rahat doyurucak hakkını vericek ayrıca satmaya kalksa 2-3 saatte hemen elinden değerinde çıkartabilicek bir ürün..
keza audioson öneriyoruz bilen biliyor talep var aranan mal.. keza dls de öyle artık belli bir kesim dls yi biliyor.. infinity kaliteli bir marka kappaları zaten referance ürünleri.. eldende çok rahat anında çıkıcak mallar..
burda sıkıntı bir boy ölçüşme rekabet olayı değil marka yarışdırmak değil hi-end teknolojilerinde bu işin sonu yok.. Elitizme bulaşırsak bu işin içinden çıkamassınız..
buda ilginç geliyor bana neyle kimle hangi marka boy ölçüşücek.. yada niye ölçüşsün.. her markanın yeri ve konumu belli..
Harmann yada bose basit markalarda değildir. o iş o kadar basit değil.. harmannın hi-end sistemlere yapdığı ar-ge yi dünyada hiç bir firma yapmıyor.. adamlar bu sektörde liderler.. jbl ve infinity nin sahipleri .. zaten en iyisi oldukları için lider premium markalar bmw mercedes rollye rolce gibi bu markalara iş yaptırıyor.. ve insanlar sırf araba harmann sistem var diye bin euro iki bin euro fazla veriyor araba alıyor.. Prestige olmayan sıradan bir marka bunları yaptıramaz..
Genesis Brax Rainbow Sinfoni Steg Daha ne markalar var.. DD yede özel sipariş verirseniz size handmade anfi yapıyorlar tamamen sizin istediğiniz speclere özel ve hatta malzemeye özel handmade anfi yapıyorlar Altın çıkış isteyin altın bakır isteyin bakır..
bazı markalar yıllardır bu sektörü yönlendiriyor bu sektöre isim veriyor harmann bose Alpine v.b bazı markalarda yıllardır böyle olmuşdur gelirler iyi kaliteli iki üç ürün üretir yok olur giderler (bunada çok örnek isimler verebilirim ama konu sapmasın şimdi) yada ufak el yapımı ekstrem bir firma olarak kalmayı tercih ederler..bu onları kalitesiz yapmaz ama talebi çok düşürür gerçekden bu işin içinde olup bilen insanlar alır.
basit bir örnek veriyim arkadaşım bir kaç yıl önce almanyadan gelirken aracına 2 takım rainbow compenant aldı takımın tanesi 250 euro idi.. arabasını satarken tesisatı sökdü o birinci kalite compları satamadı elinde kaldı 7-8 ay sahibindende satılığa verdi komik Ölücü fiyatlar teklif edilince satmadı akrabasına hediye etti..
şimdi tesisatı ne mantıkla alıyorsunuz ???
alıcam kullanıcam arabayla hediyemi ederim ?? o zaman genesis al..
alıcam kullanırım sökerim aynı tesisatı yeni aldığım aracamı takarım ?? o zaman genesis al.
Alırım arabayı satarken söker tesisatı satar parasıyla yeni aracıma göre yeni tesisat kurarım ?? o zaman genesis gibi markalardan uzak dur..
o genesisi satmaya kalkdınmı satamassın kolay kolay aynısı alternatif extreme markalar içinde geçerli türkiye gerçeğide var.. Marka önerirken tabi bunlarıda göz önüne almak lazım..
ben gto önerdim misal çok elit diyemi önerdim ?? hayır orta kalite bir anfi compları falanda rahat doyurucak hakkını vericek ayrıca satmaya kalksa 2-3 saatte hemen elinden değerinde çıkartabilicek bir ürün..
keza audioson öneriyoruz bilen biliyor talep var aranan mal.. keza dls de öyle artık belli bir kesim dls yi biliyor.. infinity kaliteli bir marka kappaları zaten referance ürünleri.. eldende çok rahat anında çıkıcak mallar..
burda sıkıntı bir boy ölçüşme rekabet olayı değil marka yarışdırmak değil hi-end teknolojilerinde bu işin sonu yok.. Elitizme bulaşırsak bu işin içinden çıkamassınız..
buda ilginç geliyor bana neyle kimle hangi marka boy ölçüşücek.. yada niye ölçüşsün.. her markanın yeri ve konumu belli..
Harmann yada bose basit markalarda değildir. o iş o kadar basit değil.. harmannın hi-end sistemlere yapdığı ar-ge yi dünyada hiç bir firma yapmıyor.. adamlar bu sektörde liderler.. jbl ve infinity nin sahipleri .. zaten en iyisi oldukları için lider premium markalar bmw mercedes rollye rolce gibi bu markalara iş yaptırıyor.. ve insanlar sırf araba harmann sistem var diye bin euro iki bin euro fazla veriyor araba alıyor.. Prestige olmayan sıradan bir marka bunları yaptıramaz..
Genesis Brax Rainbow Sinfoni Steg Daha ne markalar var.. DD yede özel sipariş verirseniz size handmade anfi yapıyorlar tamamen sizin istediğiniz speclere özel ve hatta malzemeye özel handmade anfi yapıyorlar Altın çıkış isteyin altın bakır isteyin bakır..
bazı markalar yıllardır bu sektörü yönlendiriyor bu sektöre isim veriyor harmann bose Alpine v.b bazı markalarda yıllardır böyle olmuşdur gelirler iyi kaliteli iki üç ürün üretir yok olur giderler (bunada çok örnek isimler verebilirim ama konu sapmasın şimdi) yada ufak el yapımı ekstrem bir firma olarak kalmayı tercih ederler..bu onları kalitesiz yapmaz ama talebi çok düşürür gerçekden bu işin içinde olup bilen insanlar alır.
basit bir örnek veriyim arkadaşım bir kaç yıl önce almanyadan gelirken aracına 2 takım rainbow compenant aldı takımın tanesi 250 euro idi.. arabasını satarken tesisatı sökdü o birinci kalite compları satamadı elinde kaldı 7-8 ay sahibindende satılığa verdi komik Ölücü fiyatlar teklif edilince satmadı akrabasına hediye etti..
aynı fikirdeyim sizinle.
1 adet 4 kanal streo compların hakkını vericek bir adet mono sub ın hakkını vericek..
ufak bir sub alıcağın için aslında düşündüğün kadar mono büyük bir anfi olmaz..
ben anlıyorum seni sen alt tonları doldurmak istiyorsun sub da en güzeli zaten o..
o kompanentlerin hakkını verebilecek mac audio Z 4200 var ilk aklıma gelen, ancak bulması biraz zordur :)
murat_ileri
18-11-2012, 03:32
o kompanentlerin hakkını verebilecek mac audio Z 4200 var ilk aklıma gelen, ancak bulması biraz zordur :)
z 4200den kat ve kat daha iyi cihazlar önerildi, bu arada ankara mac ve magnat cenneti ;)
Omer infinity leri aldi mono ve stereo olarak.
z 4200den kat ve kat daha iyi cihazlar önerildi, bu arada ankara mac ve magnat cenneti ;)
önerildi de, verimlidir yani hsk165 + es250d besledik biz onunla :D
Önceki sayfaları okuyamadım açıkçası ama
Kicker Kx 700.5 kullanmışlığım-kullandırmışlığım mevcut çok çok başarılı idi..
En son 2 takım Mb quart component ve Kicker L7 12" bağlı idi..
Amfi olayını infinity kappa alarak cozdum tüm arkadaslara cevapları ve yonlendirmelerinden dolayı tesekkür ediyorum
mono ve 4 kanal stereo olarak
bass olarakta 25cm rf düşünüyorum
ROCKFORD FOSGATE P2D2 10 25 CM PUNCH P2 2 OHM DVC SUBWOOFER (http://www.aktepesound.com/?urun-3953-ROCKFORD-FOSGATE-P2D2-10-25-CM-PUNCH-P2-2-OHM-DVC-SUBWOOFER.html)