Orijinalini görmek için tıklayınız : Call of Duty 'Black Ops 2'
Buğra A.
13-11-2012, 18:50
Yeni oyunun çıkış tarihi bugün gibi gözüksede, benim gibi hafif sıyırmış Call of Duty oyuncuları bir kaç gün öncesinden ön sipariş ile sahip oldu ve malumunuz, Türkiye'de de bir çok oyuncu kitlesine sahipler.
Kimler oynuyor? PC, X-BOX ve PS3 oyuncularını görelim. Yeni oyun ile ilgili yorumlarınızı alalım.
Skyhawk34
13-11-2012, 18:56
pc olarak Steamde CoD Modern Warfare 2 - MW 3 - Black Ops online a açık oyunlarımdan
yine pc olarak Ea Origin de Battlefield Bad Company 2 - Battlefield 3 Online a açık olanlardan
fakat Black Ops 1 deki Oyun motorunu ve grafikleri sevmemiştim genel olarak cd key alıp oynuyorum Black Ops 2 multiplayer gameplaylerinide izledikten sonra black ops 1 deki aynı motoru kullandıklarını farkettım o nedenle su anlık sadece torrentten indirioyrum ama dediğim online oynuyabildiklerimde beklerim herkesi :)
Modern Warfare 2 de dillere destan dünya çapında tanınmış clanımız vardı fakat belli bir süre sonra dagıldı şu an tek başıma server kovalıyorum
torrente düştü hddyi boşaltayım çekip yüklerim birazdan pcye :)
onursumer
13-11-2012, 19:24
ps3 e bf serisini bekliyorum bende bu oyunuda düşünebilirm :D
Marketlere ne zaman gelir acaba ya :)
Skyhawk34
13-11-2012, 19:29
Marketlere gelmesine gerek yok cd keyini alıyorsun 30 liraya iş bityor PC için :)
torrente indirmeye başladım :)
Marketlere gelmesine gerek yok cd keyini alıyorsun 30 liraya iş bityor PC için :)
Ps3 için orj lazım maalesef :)
bnde indiriyorum fakat çok yavaş
Hdd'de yer boşaltmayı becereblirsem torentten çekicem bence ozaman daha iyi yorum yapacağıma eminim :D