Orijinalini görmek için tıklayınız : Kasko hakkında..
Mazda rx 8 baktım aracın motoru kaskodan değişmiş araç motoru kaskolanıyor mu nasıl oluyor acaba bigisi olan varsa aydınlata bilir mi beni acaba ?
bir şirket yedek parça içinde sigorta yapıyordu. devam ediyormu bilmiyorum. Fakat araç alttan hasar almıştır bu hasarda karter delinmiş fakat araçla yola devam etmişlerdir ve motor gittiği için kasko ödemiştir vs. vs.
Aracın sahibine sor neden değiştiğini sana söylesin.
Rx8 olduğuna göre motor ömrü diye düşündüm
freelife
14-11-2012, 07:36
sel olayındanda değişiyor diye biliyorum..
ozgurluk
14-11-2012, 08:54
rx-8 denince benimde aklıma ilk olarak bu geldi. Motorun değişebilmesi için motorda ki hasarın, kazaen bir sebepten kaynaklanması gerekir kiii bu şekilde bir hasar olursa şayet sadece motorun değişmeyeceği aşikardır. Mutlaka başka kısımlarda da hasar olması gerekir mantıken.
Motor şase numarası var ise, pm atın bi bakalım tramerinde ne var ne yok bilgi vereyim size.
sel olayındanda değişiyor diye biliyorum..
Sel olayında olabiliyor ama incelikleri var. Misal motora su geldiğini farkettiniz.. O an çalıştırmayacaksınız aracınızı. Eğer çalıştırırsanız siz kusurlu sayılıyorsunuz ve ödenmiyor hasarınız. Aracı çalıştırmayıp çekici hizmetinden faydalanıp aracınızı servise çektirmelisiniz.
Buna dikkat edin yarın öbürgün hepimizin karşılaşması muhtemel bir problem bu, dikkatli olmak gerek.
Geçen kış yeni kasa, dizel 3.20 lerde çok sık karşılaşıldı bu durum. Can sıkıcı :S
rx8'in motor ömrü diye bişey söz konusu değil zaten adamlar 100.000km garanti veriyorlar. motorda sadece rotorların değişme ihtiyacı olur.
rx-8 denince benimde aklıma ilk olarak bu geldi. Motorun değişebilmesi için motorda ki hasarın, kazaen bir sebepten kaynaklanması gerekir kiii bu şekilde bir hasar olursa şayet sadece motorun değişmeyeceği aşikardır. Mutlaka başka kısımlarda da hasar olması gerekir mantıken.
Motor şase numarası var ise, pm atın bi bakalım tramerinde ne var ne yok bilgi vereyim size.
Sel olayında olabiliyor ama incelikleri var. Misal motora su geldiğini farkettiniz.. O an çalıştırmayacaksınız aracınızı. Eğer çalıştırırsanız siz kusurlu sayılıyorsunuz ve ödenmiyor hasarınız. Aracı çalıştırmayıp çekici hizmetinden faydalanıp aracınızı servise çektirmelisiniz.
Buna dikkat edin yarın öbürgün hepimizin karşılaşması muhtemel bir problem bu, dikkatli olmak gerek.
Geçen kış yeni kasa, dizel 3.20 lerde çok sık karşılaşıldı bu durum. Can sıkıcı :S
Şase istiyorum dönücem size şase gelirse