Orijinalini görmek için tıklayınız : Fikriniz nedir? 99-20 1.6 ies
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır 99-2001 arası güvenlik paketli 1.6 ies
arıyorum. Fakat genel anlamda Honda piyasası yüksek olduğu için, ***** sitede ve pazarda, araç sahipleri enteresan fiyatlar çekmekte. Sizden ricam bana fikir vermeniz.
190.000 km'nin altında, güvenlik paketli ies 1.6 lar, 22-25.000 Tl arasında.
190-230.000 km arasındakilerde 18.500-19.750 arasında fiyatlı.
Benim merak ettiğim, 190-230bin km arasındaki araçlar bu fiyatlara
kazasız ise alınabilirnir mi?
Yorumlarınız benim için önemli.
Teşekkürler.
İbrahim33
15-11-2012, 13:12
Yazık günah o paralara...Başka bir forumdan bir arkadaş 19 küsür fiyat yazan 98 aesi 14 küsüre aldı...Ki benim gözümdede gerçek ederleri 13-14 temiz , orjinal ise taş patlasa 16 dır...
ykavcioglu
15-11-2012, 13:13
en iyisi 17......
Aynı km'de ki, vti ları yazmadım bile. 28-32.000 aralığında fiyat çekiliyor. Fiyatlar nerdeyse sıfır araç ayarında. Bende bir honda sahibiyim ama honda piyasasının bu kadar yüksek olmasından ne aracımı satabiliyor ne de istediğim aracı alabiliyorum. :) Honda dışında araçlara bakıyorum, olmuyor. İstemiyor bünye. Alışmışız kesiciye girmeyen devir çeviren hondalara.
imparatoR
15-11-2012, 13:44
:) sat abi si yi veriim benim arabayı herşey var üstünde zaten küçük bi hesap yap kaça gelicek araba bu kadar düzgün bakılmışınıda bulmak zor.
konuya gelincede ies sahibi olarak boş arabaya 19-20 den yukarı vermem oda düzgünse..
ben geniş bakmıcam konuya eskiden 7-8 yıl önce internet yoktu belirli markaların dısındakiler (opel-ww)aman parcası bulunmuyo veya parcası pahalı ustası yok vs gibi halk efsaneleriyle hep itildiler . artık internet yaygın değil yurt içi yurtdısından bile malzeme temin edebiliyosun hal böle olunca yayıldı ve insanlar bu grubun farkına vardı haliyle fiyatlarda yüksedi ticareti arttı..baglıyorum sorunsuz arabalar gercekten neden sahip olunmasınki nerdeyse 5 yıl önce satın aldım ben40-50 taneyi gecmiyordu ilanı.bence piyasası oturuyo olması gerektiği yere bi astrayı bi corollayı bi golfü neden yadırgamıyoruz aynı model ortalama rakamlarda gidiyor veya ae101 ler mesla 98 araca 18 veren gördüm..
imparatoR
15-11-2012, 13:47
yakısıklılarda yahu yıkayıp karsısında oturu bi sigara içmek,park ettiğin zaman ulan buna burda bişi olurmu dedirtio sahip olunca ...
:) sat abi si yi veriim benim arabayı herşey var üstünde zaten küçük bi hesap yap kaça gelicek araba bu kadar düzgün bakılmışınıda bulmak zor.
konuya gelincede ies sahibi olarak boş arabaya 19-20 den yukarı vermem oda düzgünse..
ben geniş bakmıcam konuya eskiden 7-8 yıl önce internet yoktu belirli markaların dısındakiler (opel-ww)aman parcası bulunmuyo veya parcası pahalı ustası yok vs gibi halk efsaneleriyle hep itildiler . artık internet yaygın değil yurt içi yurtdısından bile malzeme temin edebiliyosun hal böle olunca yayıldı ve insanlar bu grubun farkına vardı haliyle fiyatlarda yüksedi ticareti arttı..baglıyorum sorunsuz arabalar gercekten neden sahip olunmasınki nerdeyse 5 yıl önce satın aldım ben40-50 taneyi gecmiyordu ilanı.bence piyasası oturuyo olması gerektiği yere bi astrayı bi corollayı bi golfü neden yadırgamıyoruz aynı model ortalama rakamlarda gidiyor veya ae101 ler mesla 98 araca 18 veren gördüm..
milletin derdi civic olmus
yakısıklılarda yahu yıkayıp karsısında oturu bi sigara içmek,park ettiğin zaman ulan buna burda bişi olurmu dedirtio sahip olunca ...
:D Satarsam gelirim bi çayını içmeye.
Ama hakketten yakışıklı ve on numara tasarım olarak. Honda bu yahu, ne italyanlara, ne almanlara, ne de fransızlara benzer. :D
imparatoR
15-11-2012, 14:01
milletin derdi civic olmus
acılan konu odeğilmi zaten
imparatoR
15-11-2012, 14:04
:D Satarsam gelirim bi çayını içmeye.
Ama hakketten yakışıklı ve on numara tasarım olarak. Honda bu yahu, ne italyanlara, ne almanlara, ne de fransızlara benzer. :D
her zaman beklerim abi.
Benim derdim hep civic'ti. :) 40 yaşıma geldim bu dert hiç bitmedi bende. Ne zaman emekli olucaz bilemiyorum. İşin komik tarafı, eşiminde en büyük derdi civic oldu benle... Allah başka dert vermesin arkadaşlar.
99-2000 model arabaya haala 20-25000tl veriyorlar akil isi degi
olsa olsa yurek isi olur
halilcan9455
15-11-2012, 17:05
2005 miydi neydi. sedan 1.4 is boncuk gibi arabayı 12.750TL ye almıştık.
Ulan keşke satmasaydık altından dolardan eurodan daha fazla kar getirecekti :D
ben olsam başka araçlara yönelirim.
JusticeForAll
15-11-2012, 17:06
bence civiclere verilen parayla daha güzel araçlar alınabılır bu benim fikrim kimse kendi arabasını kötülediğimi falan düşünmesin ama 1.4 is e adam klimasız abssiz hiç bişeysız arabaya 20 fiyat cekıyor 17 18e alıcı buluyor. görünüşüne dediğim yok ama haketmıyor o fiyatları. anlayamadıgım vtiler neredeyse daha ucuz 1.6 ieslerden. honda iyi prim yaptı bende honda araçları severim ama bu piyasa soguttu araclardan
vti lar nasıl ucuz olur ieslerden? 98-99 vti sedanlar, 25000-32000 tl arası, 3 kapılar 22-25000 arası gidiyor. Gerçek olan birşey var, oda bu iş saçmalamaya başladı.
JusticeForAll
15-11-2012, 18:41
ben ucuz demedim ? neredeyse dedim ki zaten 30bin tlye satılık iesler var ***** sitede girip bakabilirsiniz ?
edit : bunlarda bi kaç örnek http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-35-bjk-47-guvenlik-paketli-2000-model-1-6-ies-89127364/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-keske-bir-benzeri-daha-olsaydi-104787624/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-turkiyede-tek-diyorlar-bakin-daha-ne-honda-lar-cikyor-105246344/detay
ies sahipleri yanlış anlamasın ama artık alınacak en son araba ies tir bence. şahin satan ies aldı 100 arabadan 90 ı ies oldu piyasada malesef onun bunun eline düştü ve o paraları haketmez bence.
Gökhan Bilgin
15-11-2012, 19:58
Abartılıcak bişey olsa şu ieslerde hakeder diyicem ama uçuyomu bu arabalar vti vtec açıyo ieslerde uçuyomu noluyo :D
turbo&quattro
15-11-2012, 20:00
99-2000 model arabaya haala 20-25000tl veriyorlar akil isi degi
olsa olsa yurek isi olur
2013 e girecegiz neredeyse 96-97 model vti lara hala 25-26bin tl isteniyor :icon_wack
2000 ies, 130000de. Güvenlik paketli, Otomatik 25.000 tl istiyor. Arkadaş bu sitedeyse alınmasın ama, bu neyin kafası? Sölesin bizede...
ufuk_AEB
15-11-2012, 21:58
bende çok severim hondayı ama almanları daha çok severim...gelelim vti konusuna aracımı almadan önce vti 'a niyetlendim 4 kapı sedan olmak şartıyla evet yakışıklı arabalar ama dediğin gibi elalem 25 den ağzını açmış durumda 25 in altındakilerde hepsi değil muhakkak ama geneli turşu...25'e çok daha konforlu ve tatmin edici almanlar alınabilir...ama honda hastalıktır o ayrı saygım var alana da satana da ....
Keyfe keder satan, acelesi olmayan satıcılar şişirdi bu fiyatları. Milletin deli gibi honda aradıklarını biliyorlar fiyatlar tavan yapıyor. Dediğin gibi, bu honda hasta işi.
EmrahERKAN
15-11-2012, 22:27
TR'deki en hızlısını veriyorum 23.500 e :) daha ne olsun millet ne yin kafasını yaşıyor acaba.
TR'deki en hızlısını veriyorum 23.500 e :) daha ne olsun millet ne yin kafasını yaşıyor acaba.
Hız kavramı göreceli :)
EmrahERKAN
16-11-2012, 09:57
Hız kavramı göreceli derken ? Daha hızlı atmosferik bir ies yok :)
Blackbird
16-11-2012, 10:03
Eyvallah civic yakışıklı araç piyasasıda hareketli ama temizini bulmak çok zor alayının ırzına geçmişler. Bu kadarda takıntlı olmaya gerek yok piyasa geniş 17 bine 2001 model 100 bin km 4 hava yastıklı digital kilimalı lpg li daha konforlu skoda octavia bulanabiliyor seçenek çok bu şekilde.
Ben olsam kesinlikle almazdım.
Daha bunu önceki gün bir arkadaşımla da konuştuk. ES kasa Civic var bende de fiyatları ortalama 20-21'den kapı açıyor. Benim gözümde 17-17.5'luk bir araba dedim ama piyasa öyle değil işte dedi. Haklı da.
Daha 3 hafta önce bir arkadaşım 25 bin kusur liraya Impreza 1.5 aldığını söyledi. Aracı da gördüm. Bu son kasadan önceki çıkan makyajlı kasalardan. Bu paralara Civic'ler satıldığını düşündüm ve en iyisini yapmışsın dedim.
İlle de Civic olacaksa üstüne 8-10 daha ekleme şansınız varsa FD kasa, üstüne 4-5 ekleme şansınız varsa makyajlı ES kasa(Vtec II) alın derim.
Ama o paralara farklı ve donanım yönünden zengin araçları da araştırın derim. Laguna gibi, Mondeo gibi, Octavia gibi mesela.
Hız kavramı göreceli derken ? Daha hızlı atmosferik bir ies yok :)
Biliyorum, izledim videolarını :) Maşallahı var, ama yaşımız gereği hız pek önemli değil.
Görüntü, sağlıklı yürüyen ve işlevsel olması. Çok çeşitli araç kullandım bu güne kadar geldik hondaya hapis olduk. :)
i-vtec07
16-11-2012, 10:39
berk72@ustad bence başka araçlara yönelin hayırlı olsun şimdiden..
berk72@ustad bence başka araçlara yönelin hayırlı olsun şimdiden..
Uzatmayalım muhabbeti diyorsunuz sanırım. 12 seneden sonra başka
araçlara yönelmem imkansız.
i-vtec07
16-11-2012, 12:59
Uzatmayalım muhabbeti diyorsunuz sanırım. 12 seneden sonra başka
araçlara yönelmem imkansız.
Yok hocam olurmu öle şey benimkisi sadece tavsiye.inş gönlünüze göre bir araç bulursunuz.
Yok hocam olurmu öle şey benimkisi sadece tavsiye.inş gönlünüze göre bir araç bulursunuz.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Değerlendirmeye alacağım önerileriniz olursa.
tequila818
16-11-2012, 13:16
Bütçeniz nedir? Farklı araçlara yönelmekte fayda var. Honda'dan başka araca neden binemiyorsunuz? Hondaların çok tutulmasının nedeni ''bence'' sorunsuz ve UCUZ olmalarıydı. 13 yaşında arabaya 20 bin TL verilir mi hocam?
Bütçeniz nedir? Farklı araçlara yönelmekte fayda var. Honda'dan başka araca neden binemiyorsunuz? Hondaların çok tutulmasının nedeni ''bence'' sorunsuz ve UCUZ olmalarıydı. 13 yaşında arabaya 20 bin TL verilir mi hocam?
Bütçem 21-22bin tl arabam satıldığı taktirde. ies, vti 4 kapı dışında bir araç düşünmüyorum.
i-vtec07
16-11-2012, 16:00
bi şey daha eklemek istiyorum ***** siteye 24 25 yazdıklarına bakmayın burda bi arkadaş geçen sene bu vakitler sedan iesi 20.5 e aldı hatasız küçük bi lokal boyası var sadece km side 100 k civarıydı:)pazarlık çok önemli.:)üstelik beyaz renk ve orjinaldi.
Elime geçecek nakitin miktarını +100 -100 söylerim karşımdaki araç sahibine. Kafasına yatarsa el sıkışırız. Kabul etmezsede canı saolsun. Herkesin malı kendince değerli. Zorlada güzellik olmuyor.
tequila818
16-11-2012, 16:14
Bütçem 21-22bin tl arabam satıldığı taktirde. ies, vti 4 kapı dışında bir araç düşünmüyorum.
22 bin liraya acele etmeyip beklediğiniz taktirde orta yollu bir 4 kapı vti kesin bulursunuz. Acele etmeyin derim. En azından vti almış olursunuz.
turbo&quattro
16-11-2012, 16:17
bi şey daha eklemek istiyorum ***** siteye 24 25 yazdıklarına bakmayın burda bi arkadaş geçen sene bu vakitler sedan iesi 20.5 e aldı hatasız küçük bi lokal boyası var sadece km side 100 k civarıydı:)pazarlık çok önemli.:)üstelik beyaz renk ve orjinaldi.
Iyi taktik valal ederi 13-14 olan arabaya 24-25 yazip 20 ye birakmak .
bende konuyu acan berk arkadaş gıbı gecen sene vti bakmaya başladım o zamanlar 22 bıne buldum sonra baktımkı o para verılmez dedım almadım .ama bu sene 26.500 verdım aldım krc66 ..
ama şunu soylıyım şu sıralar aracımdan başka hıc bırşeyden zevk almıyorum..seneye kesın 30 bın olur pıyasası .
tabı nasıp beklıcen onumuz kış duşer elbet bı vti.tavsıyem acele etme bekle 1 ay kadar.saygılar
22-23 bin 1.6ies e verılcegıne 25e vti almk cok daha mantıklı bnce.
honda pıayası son 4-5 senedır boyle.
ben tam 9-10 senedır honda ya bınıyorum.ama hiç sıkılmadım.evdekıler isyan etti.
önümüzdekı yaz bmw düşünüyorum bakalım.
İbrahim33
16-11-2012, 16:40
Bu paraya 1.8 t Passat alınır , aklınızı başınıza toplayın :)
Aynen bende son 10 yıldır honda sahibiyim. Başka arabaya binmem. Ama 22-23 bine ies'e vermek yerine 2-3bin üstüne koyar vti almak en güzeli. Vti gibisi yok. 3 kapısını kısa süreliğine
kullanmıştım bir ara.
Trance-R
16-11-2012, 16:41
öncelikle özür dilerim....
gerçekten o paraları , o araçlara vericeksiniz yani ?
civic derdiniz var anladım ama , vtecII neden almıyorsunuz ?
fayda/maliyet eğrisi daha iyi bence.modelli ve teknolojik...
Trance-R
16-11-2012, 16:41
Bu paraya 1.8 t Passat alınır , aklınızı başınıza toplayın :)
1.8T deme yau ... inş olucak 1 gün :)
Honda alışkanlığı çok kötü. Bile bile bu paraları gidip düşük model araçlara veriyoruz. Kimseye tavsiye etmem o yüzden honda dünyasına girmeyi. Girersin ama çıkamazsın! :) Garip bir bağımlılığı var.
arkadaşlar şunuda belırteyım hondanın dıyer aracları ayrı bıtrafa vti başka bıtarafa ..
benım fıkrım tabı saygılar sevgıler
arkadaşlar şunuda belırteyım hondanın dıyer aracları ayrı bıtrafa vti başka bıtarafa ..
benım fıkrım tabı saygılar sevgıler
Sana aynen katılıyorum kardeşim. Başka bir dünya vti dünyası.
i-vtec07
16-11-2012, 16:49
valla bende fanatik hondacıyım ama ***** benzin fiyatları sattırdı..:(
SekoLive
16-11-2012, 16:51
fiyat düşer diye bekleyenler bu beklentisinden vazgeçsin :) düşmez ieslerin fiyatı. tecrübeyle sabit bayağadır bakmıyorm geçen arkadaş link attı bi baktım fiyatlar ben ararkenkinden daha pahalı
kendim 3-4 ay aradım kafama göre temiz ve fiyatı uygun bulmadım
fiyat uygunluğundan kastım 10 lira deil 17 ye kadarda para cıkardım ama o parayı hak edicek temizlikde bulamadım
20-30 arabaya baktım .
başka araçlara bakmak yada güzel paralar vermek lazım tabi şansınıza birisinden denk getirir alırsınız oda kısmet :)
ben mantıklı bulmuyorum o paraları.
Sana aynen katılıyorum kardeşim. Başka bir dünya vti dünyası.
sen bekle kardeş nasıpse bulursun. ben tam 1 sene bekledım ama istedıgım temızlıkte aracı buldum sonunda.
honda vti dışındakı araclara bak dıyen arkadaşların cogu vti bınmemışlerdır cogu dıyorum makınayı bılmıyolar cunki.
sabret bekle ..
sen bekle kardeş nasıpse bulursun. ben tam 1 sene bekledım ama istedıgım temızlıkte aracı buldum sonunda.
honda vti dışındakı araclara bak dıyen arkadaşların cogu vti bınmemışlerdır cogu dıyorum makınayı bılmıyolar cunki.
sabret bekle ..
Acelem yok zaten. 150hp'lik SI ye biniyorum şuanda. Ama bi yere kadar SI'de.
Vti ister artık üzerine.
ClioRs182
16-11-2012, 17:18
yazık ya vallahi yazık vti lara ieslere bukadar para veriyolarya .. nedır bu vti lar ucuyomu kaçıyomu anlmadım bn , o paraya 118 alınıyo akıllı olsn millet ;)
BMW 1 Serisi 1.18i 2007 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 105177936 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bayandan-ful-otomatik-105177936/detay)
Keyifli bir araç ama ederinin çok üstünde fiyatlar isteniyor.on yaşının fazlasıyla üstünde olan bir araç için yüksek bir rakam .
yazık ya vallahi yazık vti lara ieslere bukadar para veriyolarya .. nedır bu vti lar ucuyomu kaçıyomu anlmadım bn , o paraya 118 alınıyo akıllı olsn millet ;)
BMW 1 Serisi 1.18i 2007 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 105177936 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bayandan-ful-otomatik-105177936/detay)
dogru soylıyosun kardeş..de sana bişey soylicem yanliş anlamazsan ama dürüst cevap verirsen memnun olurum ..
sen hic vti kullandınmı ..
yanlış anlama ben senın 1 serızınden 5 serısıne kadar hepsını kullandım
ha şunuda belırtıyım bır vti nın ederı bence 20 bın 25 arası
Ben ya vti, ya da vti diyeyim aradan çekileyim arkadaşlar.
bencede arkadaşim sen o tadı almışın başka laf yok başka aracta yok sana.
iyı akşamlar ben kacar
silent furious
16-11-2012, 18:17
imkanın var sa vtı bak altı sene ies ye bindim f/h/e yaptım ufak tefek zevkli araba ama bir süre sonra yetmemeye başladı yavaş geldi iki senedir vtı ya biniyorum aynı specler iki araba arasında çok fazla sürüş keyfi var şimdi type-r düşünüyorum insan hep üstünü istiyor si dan inince ies sana tat vermez bence yavaş gelir
turbo&quattro
16-11-2012, 18:21
dogru soylıyosun kardeş..de sana bişey soylicem yanliş anlamazsan ama dürüst cevap verirsen memnun olurum ..
Tabiki zevkler renkler vs ama cidden VTI yi ne saniyorsunuz ? Yani bizim bilmedigimiz ne gibi artilari var ? Ucuyor, kaciyor da bizimmi haberimiz yok yoksa ne ?
Cok garip bir milletiz yahu...
imkanın var sa vtı bak altı sene ies ye bindim f/h/e yaptım ufak tefek zevkli araba ama bir süre sonra yetmemeye başladı yavaş geldi iki senedir vtı ya biniyorum aynı specler iki araba arasında çok fazla sürüş keyfi var şimdi type-r düşünüyorum insan hep üstünü istiyor si dan inince ies sana tat vermez bence yavaş gelir
Banada öyle geliyor, SI'den sonra ies sanki hantal kalacakmış gibi ama vti sanırım uzun süre tutar beni.
ClioRs182
17-11-2012, 07:25
yok kullanmadım bn ama kullansamda farkeden bişey olmazdı emınım , vtec 2 alırım 20 milyara en kötü ya ies nedir uçakmı sanki :D
yok kullanmadım bn ama kullansamda farkeden bişey olmazdı emınım , vtec 2 alırım 20 milyara en kötü ya ies nedir uçakmı sanki :D
20 bine vtec2 varsa alırsın kardeşim. Turşu ve yürümeyenler dışında. :cool:
20 bine vtec2 varsa alırsın kardeşim. Turşu ve yürümeyenler dışında. :cool:
Abi sen git 30 a vti al...
i-vtec07
17-11-2012, 12:52
20 e vtec2 mi var ?
madem konu devam edıyo ..vti kullanmayan bı arkadaşa vti ben tarıf edemem ..
edebilecek bırısı varsa etsın arkadaşa..
ben sadece vti anlatılmaz yaşanır dıyebilirım...
SekoLive
17-11-2012, 13:07
madem konu devam edıyo ..vti kullanmayan bı arkadaşa vti ben tarıf edemem ..
edebilecek bırısı varsa etsın arkadaşa..
ben sadece vti anlatılmaz yaşanır dıyebilirım...
abi sen ciddi ciddimi yazıyorsun merak ediyorum :)
bu yazdıgın olay
yılmaz erdoğan'ın kolayı bilmeyene kola nasıl tarif edilir olayına döndü
abi sen ciddi ciddimi yazıyorsun merak ediyorum :)
bu yazdıgın olay
yılmaz erdoğan'ın kolayı bilmeyene kola nasıl tarif edilir olayına döndü
tamam kardeş yazmıyorum artık...vti nın tarıfını dogru soylıyon bilmeyene nasıl tarif edılırki...
Bence herkes sevdiği araçla mutlu olur. Ben vti derim, başkası rs4. Diğeri gti...
Sonuçta ortak tutkumuz arabalar.
silent furious
17-11-2012, 17:21
Bence herkes sevdiği araçla mutlu olur. Ben vti derim, başkası rs4. Diğeri gti...
Sonuçta ortak tutkumuz arabalar.
mantıklı:icon_tup::icon_tup:
mantıklı:icon_tup::icon_tup:
Bence orta yolu bulduk :) Ortak tutkumuz arabalar. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
herkezin bir tarzı var saygı duymak gerek sonucta, vti binicisi vti kötü demez bende e30 tutkunuyum e30 a laf söyletmem ama iyi tarafı kotu tarafı tartısılır ben onden cekıs sevmem baskası arkadan ıtıs sevmez zevk meselesi.
Kazasız, belasız kullanalımda gerisi zevklere kalsın.
sinanbaysal
19-11-2012, 19:12
Ae101 GLİ lere bi göz atın :)
mmged_jan
19-11-2012, 20:01
aslında onun yerine diye başlayıp uzun uzadıya buraya tavsiye edeceğim marka ve modeli yazmak isterim ama hep karşı çıkıyor insanlar bana era 1.5 crdi incelikli birkaç değişiklikle süper olur mükemmel araca ulaşmış olmazsınız ama bunlarda bir alman değil yani paranıza yazık o paraya bir çok araç var