PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beylikduzu spor salonu

Arda K.
16-11-2012, 05:19
Beylikduzu-b.cekmece-beykent veya bu civarlara yakin senelik,3-6 ay uyelik sarti olmayan bildiginiz spor salonu varmidir beylikduzunde bi kac yerle gorustum hepsi senelik uyelik diyolar bn surekli burda olmadigim icin uymuyor bana, bildiginiz gidilebilicek salon varmidir?

Wromm
16-11-2012, 08:17
Elegance'a üyeyim yaklaşık 5-6 aydır gidemiyorum haftasonları yüzme filan sadece... Çok memnun değildim.. Yazılırken süper ilgi bi kaç ay sonra suratına bakmıyorlar..

Ama o bölgede hepsi 1 senelik şart koşuyor.

Ambarlı kavşağında eski Renault - bika binasında bir yer var VİP güvenlik şirketine ait.
Uzak değilse bakabilirsin. aylık üyelik kabul ediyorlar.

Onrcn
16-11-2012, 08:27
Ben B.Cekmece Eser Hotel de gidiyorum spora.. Gayet memnunum ama 3-6 ay sarti var midir yok mudur bilmiyorum

HaKo
16-11-2012, 08:32
Eser otele gitmeyin, ondan sonra valelerle gırtlak gırtlaga birbirinize girersiniz. onun bunun çocukları müşterilerin arabalarıyla gazlıyor sokak aralarında, bir arkadaşımın arabasını çarptılar hatta. Spor salonu fena değil ama hocalar çok ilgili değil.

DERAN_TUYNER
16-11-2012, 08:43
Elegance'a üyeyim yaklaşık 5-6 aydır gidemiyorum haftasonları yüzme filan sadece... Çok memnun değildim.. Yazılırken süper ilgi bi kaç ay sonra suratına bakmıyorlar..

Ama o bölgede hepsi 1 senelik şart koşuyor.

Ambarlı kavşağında eski Renault - bika binasında bir yer var VİP güvenlik şirketine ait.
Uzak değilse bakabilirsin. aylık üyelik kabul ediyorlar.

sorma ben eşim oğlum aile pakedi üye olduk bir hevesle neredeyse 1 sene olacak 5 kere anca gitmişizdir bazen çok kalabalık oluyor yazılırken iptal edebilirsiniz dediler geçenlerde gittim yok öyle birşey diyorlar sözleşmeyi faxla dedim 3 aydır yollayacaklar daha

Wromm
16-11-2012, 09:04
sorma ben eşim oğlum aile pakedi üye olduk bir hevesle neredeyse 1 sene olacak 5 kere anca gitmişizdir bazen çok kalabalık oluyor yazılırken iptal edebilirsiniz dediler geçenlerde gittim yok öyle birşey diyorlar sözleşmeyi faxla dedim 3 aydır yollayacaklar daha

Öyle kurumsal bir anlayış yok maalesef.. Üye sayısı arttıkça iyice kötüleşti.

benimde bir ayım kaldı Avcılar'a bir kaç aya Hilton açılacak. Onlarla bi görüşeceğim rakam da çok uçmazlarsa kayıt olurum.

mcy
16-11-2012, 09:22
akademi form spor merkezi var. beylikdüzü şubesi var. eşinizi kız kardeşinizi gönül rahatlığı içinde götürebileceğiniz tek yer. bahçeşehir şubeside var. beylikdüzünde iki şubesi var bildiğim kadarı ile. orada kafkas bey var. onunla görüşürseniz ismi mi verebilirsiniz.

murat-m
16-11-2012, 10:50
beylikdüzü sport house.gürkan bey ile görüşebilirsiniz. ;)

M.A.D
16-11-2012, 11:20
akademi form candır sakın skyporta gitmeyin her gün 56246546 kişi kayıt oluyor sonu ne olacak bilmiyorum randevuyle gidicez heralde ya da aletlerde sıra numarası alınabilir :D:D

Arda K.
16-11-2012, 14:20
Cok luks bir yer olmasina gerek yok ztn her gun gidebilicegimi sanmiyorm okul cikisinda 1-2 saat ter atmak amacli bi yer ariyorum yenibosnada istedigim gibi baya yer var ama git gel trafigi falan yorar:)

Arda K.
16-11-2012, 14:21
beylikdüzü sport house.gürkan bey ile görüşebilirsiniz. ;)

Aylik uyelik yapiyolarmi telefon numarasi alabilirmiyim

levent
16-11-2012, 14:25
http://www.techturkey.com/forum/members/2235-saygin86.html

ulaş derim, antrenman koçluğu yapıyor kendisi zaten yardımcı olur :)

murat-m
16-11-2012, 15:04
Aylik uyelik yapiyolarmi telefon numarasi alabilirmiyim

0 212 852 63 62..aylık üyelik var diye hatırlıyorum.