Orijinalini görmek için tıklayınız : 2012 Audi A6 Lastik Basıç Problemi
highpower
16-11-2012, 20:01
Herkese Merhaba,
Arkadaşlar 2012 model Audi A6 araçta lastik değişimi sonrası lastik basınç arızası vermeye başladı.Lastiklerin havaları normal olmasına rağmen bu araızayı neden veriyor anlamadım.Kışlık lastik taktırdım onunla alakası yoktur ama atadımız bir şey var bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
servise sordunuzmu? rft lastikten dolayı olabilirmi?
highpower
16-11-2012, 20:09
Akşam oldu soramadım henüz.Lastikler bildiğim kadarıyla rft değil.
darkmoon
16-11-2012, 20:20
benimde başımın etini yiyor lastik basınç sensörü sonatada.. 0.5 bar düşse düt düt ötüyor ara ara heleki 2-3 bar düşükse adamın kafasını öpüyor :) .. Teknolojinin fazlasında gereksiz başağrısı..
porsche ceo sunun dediği gibi "şu anda araçlarımıza her tür teknolojiyi koyabiliriz buna mühendisliğimiz olanak ve imkan veriyor ama porsche sürücülerinin buna ihtiyaçı ve gerekliliği varmı.. araçları sadece doldurmak için doldurmak porsche geleneğine uygun değil." :)
Belki abes bi soru ama gozden kacmis olabilir lastikler degistikten sonra basinc sensorunu yeniden ayarladiniz mi acaba ben bazen unutuyorum cunku
eski lastikler rft değilmi?
ayrıca yeni havayı hafızaya alsanız yanmaz
yeni basınc hafızaya alınsa yanmaz 1
1 ikinciside acaba lastıkler sok tak yapılırken sensorlere arıza falanmı olustu dicem..ama sanmıyorum o kdr kasap lastikcininde olcagını yahu..kocaman sensör yani gozukuyo jantta:S
highpower
16-11-2012, 20:36
Herko da değişimi yaptırdık kasap olacaklarını sanmıyorum.Sanırım hafızaya alma ile ilgili bir sorun.Kokpitten yapılışı ile ilgili bilgisi olan var mı?
car tusu ardından settıngs gibi bişey olması lazım köşelerden birinde oralarda mutlaka vardır
Vag grubunda genelde orta konsolda dugmesi oluyo ama audi de nerde onu bilmiyorum o tusa bir kac saniye basili tutulunca tekrar hafizaya aliyor.
highpower
16-11-2012, 20:54
teşekkürler.