Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorsiklet motoru rektefiyesi yapabilecek dukkan/ usta
Selamlar arkadaslar,
Caylak oldumuz bir konuda yardima ihtiyacimiz var,
Uzun yolda kol bilyasi dagitip motor kilitleyen bir Honda XR650r motorsikletimiz var.
Cok fazla usta gezdik herbiri birbirinden farkli isler malzeme listeleri cikartti. Ben kendim bir malzeme listesi cikardim motoru inceleyip fakat toplayacak guvenilir usta lazim. Yaptigi isin arkasinda duracak.
Kendi rektefiyecisi olursa super olur
Anadolu yakasi mumkunse , onerilerinizi bekliyoruz. Motor arabanin bagajinda seferi gibi geziyor. Artik sıkıldık ve bitirici usta ariyoruz.
Tesekkurler
rockford34
19-11-2012, 11:31
en profosyonel servis kücük yalı moto triple özkan abi hiç saga sola sapmadan direk gidecegin adres :)
buna benzer bir olay bizimde başımıza gelmişti arkadaşla 600 fayzer'de kol çıkarmıştık :D
anadolu yakası demişsin,göztepe ssk'nın arka caddesinde bi honda ustası vardı ufak bir dükkanı var hatta tr şampiyonasına makine hazırlayan,biraz kafadan kırık sanatkaar bir usta,çalıştığı rektefiyecide tanıdığımdır,bostancı sanaysinde düzgün güzel iş yaparlar,ustanın telefonu'nu kaybettimde rektefiyecinin numarasını yazim ondan al ara konuş işini halleder,öyle klasik makineci ustaları gibi fazlada kaptırmazlar murat usta:0536 674 49 16 numaranı yücel verdi de ustanın telefonunu al git konuş aklına yatarsa ellerinden geldiği kadarıyla yardımcı olurlar...
timucintt
19-11-2012, 18:47
Efecim motorsiklet değil motosiklet :D :D
Mersinde olaydın ben indirir yapardım o motoru sana toplanması vs si çok kolay önemli olan blok içini adam gibi honlatmak bide XR ların motor gömleksiz sıkıntı yapabilir su kanalları bile blok arası çok dar... sen bana motorla alakalı detayları söyle halledilir... bide biyel kolu kopartan xr lar genelde balans şaftınıda bozar bunuda göz önünde bulundur....
Yazan arkadaslara tesekkurler ustalari ziyaret edecegiz,
Eyvallah timurlenk :)
Gomlek var bizimkinde timucin , ne tarz bilgi istiyorsun.
Bir de kol cikartmadik , bilya dagilinca kol kilitlendi ve kaldi o kadar kopan eden birsey yok. Sadece krank blogu biraz traslamis balans yapinca ama cok degil.
1998corsa
19-11-2012, 23:39
Muffy nin basina bela oldu o motor valla. Hayirlisiyla yapilir insallah.
Yıldırım Toyota yapar Efe Kartal sanayide..
en profosyonel servis kücük yalı moto triple özkan abi hiç saga sola sapmadan direk gidecegin adres :)
+1 gidip görebilceğin en iyi servislerden biridir. çoğu konuda yardımcı olurlar
küçükyalıdaki yerin numarasını ve selam söyleyecek bir isim alabilirmiyim bu akşam götüreceğiz bloğu
Özkan usta mototriple a bıraktık dün motorumuzu , sonunda güvenebileceğimiz bir usta oldu , konuşmalarından işinin ehli olduğu belli .
teşekkürler tavsiye veren arkadaşlara
PROMINENT
23-11-2012, 13:23
kaan a da gidebilirsin. kaan karabıyık.astral kaan :) kadıköy moda da.
rockford34
24-11-2012, 15:44
Özkan usta mototriple a bıraktık dün motorumuzu , sonunda güvenebileceğimiz bir usta oldu , konuşmalarından işinin ehli olduğu belli .
teşekkürler tavsiye veren arkadaşlara
kartaldan taşkın motordan yolladılar benide o yeterli ;) emin ol gönlün rahat bir sekilde motorunu en ii sekilde yaptıracagın bir yere bıraktın unutmadan bir tavsiye özkan abi motor bittiginde gel bi deneyelim filanderse arkasına binme :))