Orijinalini görmek için tıklayınız : sen kolların olmadan otomobil kullanablirmisin yada drift yapabilirmisin.?
h.guroglu
19-11-2012, 11:30
DDpYaH2719U&feature
Inter Cars Motor Show 2012 - Bartek Osta (http://www.youtube.com/watch?v=DDpYaH2719U&feature=youtu.be)
adamdaki azme hayran kalmamak elde değil......
orhan_guney
19-11-2012, 11:38
helal olsun başkada bişey demıyorum.
otomobil aşkı böyle birşey işte..:icon_tup: bizede helal olsun demek düşer ;)
Ulan biz olsak hayata küseriz adama bak hayranlıkla izledim :icon_tup:
Helal olsun hayata tutunmuş adam
insanoğlunun yapamayacağı hiçbirşey yok...helal olsun falan da o 2:28 dekiler ne olucak?
anthinka
19-11-2012, 12:44
Gerçek anlamda saygıyı hak ediyor.İçindeki drift tutkusu yapılmayanı yapacak kadar ileri gitmiş.Sponsor olmak için girişimlerim oluyor.Yakında daha fazla bilgi vereceğim.
Gerçek anlamda saygıyı hak ediyor.İçindeki drift tutkusu yapılmayanı yapacak kadar ileri gitmiş.Sponsor olmak için girişimlerim oluyor.Yakında daha fazla bilgi vereceğim.
kime sponsor oluyorsun?
anthinka
19-11-2012, 12:49
kime sponsor oluyorsun?
Bartek Ostałowski' ye maddi olarak bir desteğim olmayacak ama medya desteği verme konusunda görüşeceğim.
Bartek Ostałowski' ye maddi olarak bir desteğim olmayacak ama medya desteği verme konusunda görüşeceğim.
bu destek facebook'tan beğenme şeklindemi olucak?nedir? elindeki medya gücü nereden gelmektedir. bu gücü başka neleri çin kullandın?
orhan_guney
19-11-2012, 12:56
adalet bakanı gibisin :)
bu destek facebook'tan beğenme şeklindemi olucak?nedir? elindeki medya gücü nereden gelmektedir. bu gücü başka neleri çin kullandın?
valla helal olsun adama ya.
akbaba78
19-11-2012, 13:35
vaybe helal olsun:bravo:
anthinka
19-11-2012, 18:10
Olaya sadece beğeni diye bakmayın bir çok firma bunu görüp destek olabilir.Benim burada yapmış olduğum olay pazarlama gibi bir şey.Daha önce bizimle birlikte çalışan bir arkadaşa koe de fotoğrafçı olarak davetli oldu.
lethaldoze
19-11-2012, 19:03
Helal olsun... gerçekten otomobil sevgisi varmış adamın içinde en derinlerde...
Olaya sadece beğeni diye bakmayın bir çok firma bunu görüp destek olabilir.Benim burada yapmış olduğum olay pazarlama gibi bir şey.Daha önce bizimle birlikte çalışan bir arkadaşa koe de fotoğrafçı olarak davetli oldu.
anlaşılan tahmın ettiğim gibi facebooktan beğene tıklayarak sponsor olucaksın...
şimdi sorular:
1- sponsor, sponsorluk nedir?
2- pazarlama nedir?
3- siz kimsiniz?
4- yaptığın iş tam olarak nedir?
taktım kafayı sana haberin ola...