Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmitli arkadaşlardan rica etsem bakabilirler mi?
Arkadaşlar ilandaki araca baktırma şansı olan varmı?Araç sahibinin dediğine göre aracın değişeni yok sol tarafta lokal boyaları mevcutmuş.Motoruna şanzımanına,kaportasına baktırma şansı olan arkadaşlar varsa,masraflarını karşılayabilirim.Araç izmit sanayideymiş,sahibi orda esnafmış.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Volvo S40 1.9 T4 1998 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 99949581 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-canini-sevene-orjinal-volvo-99949581/detay/)
yokmu yardımcı olabilecek kimse?
b.ustaoglu
19-11-2012, 18:41
hafta içi malesef vaktim yok :( derince tarafında oturan veya çalışan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler sanırım...
halilkarakas
19-11-2012, 18:56
vitek 106 taypar falan olsaydı bakarlardı =)
bluestain
19-11-2012, 21:00
bu hafta içinde bakmaya fırsatım yok ancak pazartesi bakabilirim eğer aceleniz yoksa ve bakıcak başka bir arkadaş çıkmazsa haber verin ben gider baktırırım.
Barış,
Persembe gunu hafta tatilim bi aksilik olmazsa baktiririm.
Sanayide olurm zaten. Bana pmden tel. Numarani atarmisin.
bu hafta içinde bakmaya fırsatım yok ancak pazartesi bakabilirim eğer aceleniz yoksa ve bakıcak başka bir arkadaş çıkmazsa haber verin ben gider baktırırım.
Barış,
Allah razı olsun yardımcı olabilecek kimse çıkmazsa size haber ederim abicim
Persembe gunu hafta tatilim bi aksilik olmazsa baktiririm.
Ömer kardeş pm attım telefonumu teşekkür ettim.perşembeden önce baktırabilen çıkmazsa yardımını istiycem.
ilgilenen ilgilenmeyen tüm arkadaşlardan Allah Razı olsun
SOMEONESPECIAL
21-11-2012, 10:35
persembe gunu hafta tatilim bi aksilik olmazsa baktiririm.
benim jantlara ne zaman bakacaksın ömer :)
benim jantlara ne zaman bakacaksın ömer :)
Ya sana çok mahçubum abi. tamamen aklımdan çıkmış o.
İzin günümde bakacağım inş. unutmazsam :(
kelalper
23-11-2012, 21:51
O direksiyonun hali ne abicim. Canı sıkılan direksiyonu mu kemiriyor anlamıyorum. İnsan gider 100 liraya kaplatır yaw.
Arabaya baktım zaten onayımdan geçmedi :)
saolsun ömer hocam baktı araca,işimize gelmedi