Orijinalini görmek için tıklayınız : 99 model e46 3.18i ler kaç hp
arkadaşlar 99 model e46 3.18i modeller kaç motor ve kaç hp dir, google da neden aramıyosun demeyın farklı farklı şeyler yazmışlar yok 2001 den sonrası 2.0 150 hp falan , onun için bmw ci arkadaşlardan net bilgi almak istiyorum
al la bimw maytap geçeriz :D
link yardımcı olabilir 118 hp diye biliyorum
http://www.bmwinfo.com/
bu ortamlardan ayrılıyorum ehtıyar kımı gecersenız geçin , araban hızlı ama senın arabana drıver lazım onuda unutma ;) :D
serqan23
19-11-2012, 15:11
1796 CC 8 valf 118 hp m43 motor kodu.
link yardımcı olabilir 118 hp diye biliyorum
http://www.bmwinfo.com/
cok teşekkür ederim
diğer bilgi veren arkadaşlarada teşekkür ederim :icon_tup:
bu ortamlardan ayrılıyorum ehtıyar kımı gecersenız geçin , araban hızlı ama senın arabana drıver lazım onuda unutma ;) :D
nolcak la senin bimweni bi elimde fg bi elimde cıgara aman bre deryalar dnleye dinleye geçerim :D
nolcak la senin bimweni bi elimde fg bi elimde cıgara aman bre deryalar dnleye dinleye geçerim :Dlaa dede sen daha araba kullanmayı bılmıon elıne fc alıpta bıde benımı geccen , önunde yan verırım eşhedüenlaaailaheillallah çeke çeke kalpten götürürüm seni yolda bana pek bulaşma ıstersen :D
laa dede sen daha araba kullanmayı bılmıon elıne fc alıpta bıde benımı geccen , önunde yan verırım eşhedüenlaaailaheillallah çeke çeke kalpten götürürüm seni yolda bana pek bulaşma ıstersen :D
yancı mı olcen sen şimdi la :D
_cAgdAsH_
19-11-2012, 15:27
1796 CC 8 valf 118 hp m43 motor kodu.:icon_tup::icon_tup:
onursumer
19-11-2012, 15:28
118hp olması lazım yerinden kalkmayan aşırı fazla yakan bir araç
aşırı yakan derken şehiriçi 10lt yi geçer mi?
63owen63
19-11-2012, 15:34
şehir içi 10 litre içer 3.18i.zorlanmadan içer hemde :)
99 3.20i ile şehir içi 9.0 yakıyor yer yer 10 lt göruyorum 3.18 10 lıtreyı banamısın demez :D
18 ler bence bmw nin en kötü motorları yerine 3.20 bak abi
sen dizel swaplarsın la :D
m43se 118 hp olması lazım n42 ise 140 küsür falandı onlar zaten is motor, eğer motorun şeklini şemalini gösterebilirsen yada motor kodunu söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz
sen dizel swaplarsın la :D
abim yaşındasın bi konuda da maytap yapma yeter gına geldi artık, banlatma kendini
2001 318i ye biniyorum prins lpg var üstünde ecufast yazılım var şehir içi 9lt civarı şehir dışı 7 küsür lere iniyor otomatik bu arada
serqan23
19-11-2012, 16:31
2001 318i ye biniyorum prins lpg var üstünde ecufast yazılım var şehir içi 9lt civarı şehir dışı 7 küsür lere iniyor otomatik bu arada
belki biraz konu dısı ama lpg de km de ne kadar yakıyor aracınız?
belki biraz konu dısı ama lpg de km de ne kadar yakıyor aracınız?
valla hesap edersek eğer benzinide hesaplamak lazım ama şehir içi en son 250 kuruş civarı yakıyordu şehir dışı 180 200 kuruş civarına iniyordu şimdi kışın yaksa yaksa 280 falan yakar şehir içi
2001 318i ye biniyorum prins lpg var üstünde ecufast yazılım var şehir içi 9lt civarı şehir dışı 7 küsür lere iniyor otomatik bu aradaaraç 140 lık mı ? 118 lıkmı sennacım ?
onursumer
19-11-2012, 16:34
9lt çok iyi değer yazılımdanmı acaba ?
arkadaşım uzun sure 99 kullandı hatta çoğu zamanda bendeydi araç lpg de vardı şehir içi 10-11 arası yakıyordu tabi istanbul ***** trafik falan ama dikkat etsende çok yakıyordu
bana kalırsa 3.20 daha mantıklı gibi gozukuyor
birde bu 3.18lere lpg uygulatırken dikkat etmek lazım sanırım
arkadaşım aracını 2. el almıştı lpg çok sorunluydu aldığında sürekli stop falan ediyordu biraz masraf ederek adam edebilmişti :)
serqan23
19-11-2012, 16:35
valla hesap edersek eğer benzinide hesaplamak lazım ama şehir içi en son 250 kuruş civarı yakıyordu şehir dışı 180 200 kuruş civarına iniyordu şimdi kışın yaksa yaksa 280 falan yakar şehir içi
tesekkur ederim bilgi iiçin. bmw alıp lpg ile kullanma fikrim var da bilgi edinmek açısından baya iyi oldu :)
araç 140 lık mı ? 118 lıkmı sennacım ?
118lik m43 motor
9lt çok iyi değer yazılımdanmı acaba ?
arkadaşım uzun sure 99 kullandı hatta çoğu zamanda bendeydi araç lpg de vardı şehir içi 10-11 arası yakıyordu tabi istanbul ***** trafik falan ama dikkat etsende çok yakıyordu
bana kalırsa 3.20 daha mantıklı gibi gozukuyor
birde bu 3.18lere lpg uygulatırken dikkat etmek lazım sanırım
arkadaşım aracını 2. el almıştı lpg çok sorunluydu aldığında sürekli stop falan ediyordu biraz masraf ederek adam edebilmişti :)
lpg kiti kaliteli olucak ve montaj çok iyi olacak bence üstünde prins var dikkatli bakmazsan lpgli olduğunu anlayamazsın çalışması vs zaten güzel çalışıyor performansta da öyle fark yok takan iyi olacak lpg kitini
320 güzel ama eğer soracak olursan şehir içi vs bineceksen 318 de mantıklı arabadır yeterki temiz olsun yıpranmış olmasın
tesekkur ederim bilgi iiçin. bmw alıp lpg ile kullanma fikrim var da bilgi edinmek açısından baya iyi oldu :)
güzel kit kullan araban temiz olsun sorun yaşamazsın, etrafımda sonradan lpgye dönenler oldu 320 vs falan stop edenler çalışması bozulanlar takan tecrübeli ve kit güzel olursa sorun yaşamazsınız güzelde olur
serqan23
19-11-2012, 16:42
prins ten memnunsan sorun yasatmıyosa prins araştırmalarına giriyim ben en iyisi :)
onursumer
19-11-2012, 16:43
prins ten memnunsan sorun yasatmıyosa prins araştırmalarına giriyim ben en iyisi :)
kitten çok montajı yapan çok onemli :)
konuyu başka yere getırcem ama sızın görüşleriniz önemlı bmw hiç bilmediğim bır arac
99 model 3.18i 160000 kmde sadece 3 parça boyalı değişensiz işlemsiz bir e46 25500 e alınır mı ??
dış görünüş falan tamamda fiyat hakkındakı değerlendirmeniz ne olur , yüksekmıdır , normalmidir , ucuzmudur ?
Donanimi nasil deri koltuk va varmi otm mi yuruyeni ne durumda?
Donanimi nasil deri koltuk va varmi otm mi yuruyeni ne durumda?kumaş koltuk , dijital klıma , manuel vites yürüyeni falan sorunsuz bakımlı bır araç, lpg sı cok yenı takılmış
serqan23
19-11-2012, 16:46
kitten çok montajı yapan çok onemli :)
tavsiye edicegin bir yer varmıdır?
serqan23
19-11-2012, 16:47
kumaş koltuk , dijital klıma , manuel vites yürüyeni falan sorunsuz bakımlı bır araç
sunroof? cruise ? yol bilgisayarı? katlanır ayna? bmw de donanım fazla olduugu için fiyatlar çok esner.
On takimina iyi bak salincaklar bosluk yapiyor amirtisor kule takozlari birde spgutma sostemindeki plastik parcalar icten eriyor yolda birakiyor biz soktukce elimizde kaldi gecen hafta radyator degistirdim
Fiyatta accik daha inerse ideal bence
sunroof? cruise ? yol bilgisayarı? katlanır ayna? bmw de donanım fazla olduugu için fiyatlar çok esner.
bunlarda varmış
HIZ SABİTLEME
ALTI HAVAYASTIĞI
OTOMATİK KATLANIR ISITMALI AYNALAR
YAĞMUR SENSÖR
OTOMATİK KARARAN İÇ DİKİZ AYNASI
PARK MESAFE SENSÖRÜ
serqan23
19-11-2012, 16:51
bunlarda varmış
HIZ SABİTLEME
ALTI HAVAYASTIĞI
OTOMATİK KATLANIR ISITMALI AYNALAR
YAĞMUR SENSÖR
OTOMATİK KARARAN İÇ DİKİZ AYNASI
PARK MESAFE SENSÖRÜ
senna nın da dediği gibi fiyatta ne kırpabilirsen senın karına :) hayırlı olsun sımdıden.
senna nın da dediği gibi fiyatta ne kırpabilirsen senın karına :) hayırlı olsun sımdıden.valla kırpılmışı bu kadar , dahada babam gelse vermem dıyor :D
vaaaay vaaay vaayyy yusuf abi bmw bakıo :D :D
abi noldu ya sen baya tavırlıydın bmw tarafına hayırdır :D
baktığın araba umarım tahmin ettiğim araba değildir
bu arada o modeller 118hp ve 3.20 kadar yakıyor
vaaaay vaaay vaayyy yusuf abi bmw bakıo :D :D
abi noldu ya sen baya tavırlıydın bmw tarafına hayırdır :D
baktığın araba umarım tahmin ettiğim araba değildir
bu arada o modeller 118hp ve 3.20 kadar yakıyor
Tahmin ettigin arac hangi sehirde?
onursumer
19-11-2012, 20:31
tavsiye edicegin bir yer varmıdır?
açıkcası lpg konusunda tecrubeli değilim tavsiyede bulunamıcamda forumda aratırsan 1-2 konu mevcut montaj yorumlar vs gibisinden yardımı dokunur
konuyu başka yere getırcem ama sızın görüşleriniz önemlı bmw hiç bilmediğim bır arac
99 model 3.18i 160000 kmde sadece 3 parça boyalı değişensiz işlemsiz bir e46 25500 e alınır mı ??
dış görünüş falan tamamda fiyat hakkındakı değerlendirmeniz ne olur , yüksekmıdır , normalmidir , ucuzmudur ?
arkadaşımın 3.18 390bin km de idi tıklatması mevcut tavan hariç komple boyalı
ama fonksyonel direksiyon sunroof dijital klima yol bilgisayarı mercek xenon far flan çok dolu bir araçtı biz sonradan 18 jant takmıştık o hali ile 27 bin tl ye gitti
boş bir araç ise bence kırpabildiğiniz kada kırpın
Tahmin ettigin arac hangi sehirde?
en son bursadaydı, renk ne? özellikler bire bir aynı
Arac gri ve istanbulda sedatim sahibi sadece farkli zamanlarda 3 parca yapildigini soyluyor ve trammrde 2 aet carpma var ancak carpmalarda ucret yazmiyor garip geldi bana onemsiz meblaglar tramerde bedelsizmi cikiyor