PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ASSETTO CORSA ( GT5 VS FM3'e RAKİP )

Sayfa : 1 2 [3]

Aranel Ciryatan
12-04-2020, 14:58
Content Manager kullanıyorsan eğer grafik ayarlarım : Content Manager (https://acstuff.ru/s/CJ2i)

punto_multijet
12-04-2020, 15:43
telefonu vr gözlüğe çeviren kafalık aldım , trinus vr kurdum ama assettodaki ayarları bi türlü çözemedim.Burdan yada özelden oyundaki vr ayarlarını paylaşabilir misiniz?

trinus bende kurdum ama beceremedim acıkcası iphone x ile olmadı yöntemi vs nedir

ES353
05-05-2020, 19:44
bu assetto corsa hakkında bir kaç sorum var.

PC'de oynarken, şu s2000, şahin, e30 vs gibi araç modlarını ve bu japonya sokakları, otobanları gibi track yamaları orjinal oyuna yükleyebiyor muyuz ? yoksa oyun crackli mi olması lazım.

bu araç ve yol yamalarını nerden bulabilirim ? nasıl yükleyebilirim ?

lethaldoze
05-05-2020, 19:54

PC'de oynarken, şu s2000, şahin, e30 vs gibi araç modlarını ve bu japonya sokakları, otobanları gibi track yamaları orjinal oyuna yükleyebiyor muyuz ? yoksa oyun crackli mi olması lazım.

Uzun zamandır oynamıyorum ancak, orjinal oyuna her türlü mod yükleniyor.
Ben, "Assetto Corsa mod" vs yazarak aratıp bulup yüklüyordum. Zaten indirdiği modu oyunun belli klasörüne atıyorsun mod çalışıyor direk basit bir işlem.

uykucu96
06-05-2020, 00:00
Assetto corsayı xboxda oynayan var mı? Varsa pc deki gibi araç yaması eklenebiliyor mu?

konsollara yama atılmıyor malesef oyun size ne sunuyorsa paket olarak onu alabilirsiniz konsolda assetto corsa pcde ki gibi iyi değil güncelleme yapmıyorlar oyun fizikleri çok kötü assetto corsa competizione çıkıcak yakında konsola onu bekliyoruz artık pcde google aratıp assetto corsa araç yamaları diye büstürü dosya bulabilirsiniz

mrtysn
07-05-2020, 10:27

Evet yukleyebiliyosunuz.

Racedepartment üzerinde çok sayıda pist - araç modu mevcut. Oradan indirebilirsiniz mesela.

Youtube'da uzun uzun anlatan videolar var. Content Manager kurup kullanırsanız daha da kolaylaşır işiniz.

efe-E
18-05-2020, 14:39
3 haftasonu boyunca süren SimRacersTR #EvdeKal TCR Cup'ta final bu akşam.

Forum üyelerimizden değerli mrtysn , Aranel Ciryatan ve ben, finalde mücadele ediyoruz.

21:30'da SimRacersTR youtube kanalında canlı yayında, desteklerinizi bekleriz :)

YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCwZHV_snb4C7q81ukK3NtTQ)

Aranel Ciryatan
19-05-2020, 09:10
çok güzel bir 3 hafta oldu valla. Bu hafta sonu yine mini bir lig biraz daha hızlı bir araç :) hadi bakalım. Gün içinde açıklarım bilgileri.

Aranel Ciryatan
20-05-2020, 09:47
http://resimag.com/p1/566a775450b.jpeg

Yeni mini lig için elemeler başladı.

lethaldoze
24-05-2020, 13:41
1 senedir oynamıyorum nerdeyse, ilk beta versiyonundan, erken erişimden hatta ilk ismi duylduğundadan beri takip edip her paketini ilk çıktığı gibi aldığım bi oyundu. Acc ile hayal kırıklığına uğradım. Ben yol arabaları seviyorum, gerçek hayatta az çok kullanma şansım olan ya da olacak olan arabalar ile gazlamayı limitleri zorlamayı seviyorum. Gtr araçlarını falan sevemedim gitti.
Tuttular full bu şekilde olan bir oyun çıkardılar. Belki benim tersime seveni daha çoktur. İnşallah 3. seri çıkarırlarda, yol araçları versiyonu olur. Blmiyorum gerçi, küstüm herhalde hiç takip etmiyorum. T500 rs de duruyor öyle. İhtiyaç fazlası oldu satabilirimde.

efe-E
24-05-2020, 13:53
T500 için görüşebiliriz.

mrtysn
24-05-2020, 16:55
T500 için görüşebiliriz.

Akabinde sen satarsan senle de goruselim :D

efe-E
24-05-2020, 20:30
Akabinde sen satarsan senle de goruselim :D

Oo müşterim de hazır :D

ES353
26-11-2020, 21:54
Steamde, normal 6.40tl, ultimate 15tl. Birde, Orjinal assetto ile beleşe indirilen assetto arasında online harici ne fark var? Görüntü ve oyun mekanikleri fark eder mi ? Oyunu tv ye bağladığımda internetten indirdiğim biraz kasıyor, orjinalide kasar mı ? Tv, 49" uhd 4k smart tv.

Ferhat_V
28-11-2020, 20:24
internetten indirdiğim assetto için araç ya da pist yaması nasıl yaparım ?
online için hazır değilim daha kullanamıyorum ama araç yamalarını ve istanbul parkta kullanmayı merak ettim.

ES353
17-12-2020, 10:32
Assetoyu xboxda direksiyonla oynayan var mı?

8.000rpm
15-03-2022, 14:05
geçen hafta satın aldım tüm eklentileri ile birlikte
evet biraz geç kalmış olabilirim ama grafikler , modeller ve sesler çoook iyi

Rockford
15-03-2022, 14:46
Assetoyu xboxda direksiyonla oynayan var mı?

bi ara game pass e dahilken oynadım ben xbox ve thrustmaster tx leather kullanıyorum.

Aranel Ciryatan
15-03-2022, 15:31
geçen hafta satın aldım tüm eklentileri ile birlikte
evet biraz geç kalmış olabilirim ama grafikler , modeller ve sesler çoook iyi

Grafikler için Content Manager üzerinden Custom Shader Patch ve Sol Weather eklentilerini kurmanı öneririm. Ayrıca RaceDepartment sitesinde çeşitli PP Filtreler ile grafikler inanılmaz duruma geliyor. Eğer ekran kartınız iyi ise filtreleri deneyin derim.

Ayrıca Custom Shader Patch ile bazı araçlara geçen hafta Android Car Play geldi. Şaka gibi cidden YouTube falan izleyebiliyorsun :D

İmzamda kendi sitem var 2014'den beri Assetto Corsa üzerinde yarışlar düzenliyorum beklerim.

8.000rpm
15-03-2022, 15:46
Aranel'im neetin sen yaaa :):):):):):)
illa diyosun ki aban bu işe daha fazla delir :):):)
tamam diyorum o zaman :):):):)

Aranel Ciryatan
15-03-2022, 21:31
Şöyle bişi var yani

CSP Android Car Video Clip - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=5mJufEWUY-s)

Rockford
15-03-2022, 21:52
Şöyle bişi var yani

CSP Android Car Video Clip - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=5mJufEWUY-s)

efsane fikir :) harikaymış

Tayfun.O
17-03-2022, 15:05
Asetto yu bende aldım. Hatta kendime costum direksiyon+3 pedal+ h sifter yapıyorum sırf sim keyfi almak için :D

mrtysn
18-03-2022, 22:32
Grafikler için Content Manager üzerinden Custom Shader Patch ve Sol Weather eklentilerini kurmanı öneririm. Ayrıca RaceDepartment sitesinde çeşitli PP Filtreler ile grafikler inanılmaz duruma geliyor. Eğer ekran kartınız iyi ise filtreleri deneyin derim.

Ayrıca Custom Shader Patch ile bazı araçlara geçen hafta Android Car Play geldi. Şaka gibi cidden YouTube falan izleyebiliyorsun :D

İmzamda kendi sitem var 2014'den beri Assetto Corsa üzerinde yarışlar düzenliyorum beklerim.

Sonra da isten kostur kostur gelip yarısa giriyosunuz Mehmet abi yuzunden sardıktan sonra :D

8.000rpm
24-03-2022, 13:17
ikinci el g27 aramaktayım
ben artık eski ben değilim
oysa ki 20'li yaşlarımda geçmişimde bırakmıştım bu işleri...
40 ve sonrası "go to the teneshir" formülüne gidecez neredeyse :):):)

Aranel Ciryatan
25-03-2022, 06:52
Bizim grupta 3100 TL'ye G29 vardı temiz. Düşünürsen iletişim kurdurayım. 60 yaşında yarışan abimiz var bizim pilotlar arasında. O yüzden yaşa bakma :)

Ormanci
25-03-2022, 10:03
Bizim grupta 3100 TL'ye G29 vardı temiz. Düşünürsen iletişim kurdurayım. 60 yaşında yarışan abimiz var bizim pilotlar arasında. O yüzden yaşa bakma :)

Hocam burada yazmış mıydım hatırlayamadım daha önce, VR gözlük aldım, Assetto ve benzerleri manyak oldu :)
Bu arada T150 daha iyi değil mi? Yarı kayış yarı dişli vesaire diye... O da bu fiyatlara diye dedim ama G27 gibi vites yok tabi. G29'da da dahil değilse kötü... Bence tabi.

Bir de Assetto'da direksiyonla ilgili bir sıkıntı oluyordu, tur olayı sıkıntı idi sanki, ya da hızlanınca turun aynı kalması sıkıntısı mı vardı neydi... Böyle bir sorun yaşıyordum o yüzden bırakmıştım zamanında AC'yi, gözlüğü alınca geçende Z4'le kaldığım yerden devam edeyim dedim, içinden ayrılamadım, salak salak tur attım yarışı falan bırakıp :) Son oynayışta da çözemedim ne olduğunu, acaba düzelttim mi dedim kendi kendime.

Aranel Ciryatan
25-03-2022, 10:42
Hocam burada yazmış mıydım hatırlayamadım daha önce, VR gözlük aldım, Assetto ve benzerleri manyak oldu :)
Bu arada T150 daha iyi değil mi? Yarı kayış yarı dişli vesaire diye... O da bu fiyatlara diye dedim ama G27 gibi vites yok tabi. G29'da da dahil değilse kötü... Bence tabi.

Bir de Assetto'da direksiyonla ilgili bir sıkıntı oluyordu, tur olayı sıkıntı idi sanki, ya da hızlanınca turun aynı kalması sıkıntısı mı vardı neydi... Böyle bir sorun yaşıyordum o yüzden bırakmıştım zamanında AC'yi, gözlüğü alınca geçende Z4'le kaldığım yerden devam edeyim dedim, içinden ayrılamadım, salak salak tur attım yarışı falan bırakıp :) Son oynayışta da çözemedim ne olduğunu, acaba düzelttim mi dedim kendi kendime.

Sıra ile cevap vereyim :)

Sıralama yapacak olursak G29 ve T150 ortalama aynı ama fiyat olarak T150'nin 3 pedal olan modeli biraz pahalı G29'a göre. G27 aradığı için arkadaş G29 önerdim.

Assetto tur olayına gelince. G29 için Logitech programında ve Content Manager'da 900 derece ayarlamak lazım. Sonra Content Manager'da Soft Lock ayarı var onu açmak lazım. Bu sayede aracın direksiyon derecesi kaç ise seçtiğiniz arabaya göre direksiyonun açısını ayarlayacaktır.

VR ile kesinlikle çok iyi oluyor oyun ama CSP ve SOL Weather ayarlarını iyi yapmak lazım VR için.

8.000rpm
25-03-2022, 11:07
3100 civarı bütçe henüz yok
daha bedavacı üslup gidiyorum
dfgt buldum bütçeme uygun , sanırım onunla başlarım , yoksa fren tutmam gayet iyi biliyorum
hanım da beni çizer anında :):)

8.000rpm
31-03-2022, 14:34
1.400'e ikinci el "tertemiz" segmentinde bir dfgt bulup aldım şükür
ayarları falan hallettim assetto'da , oyunla direksiyonun derecesi derecesine birebir hareket etmesi çok güzelmiş , peeeeh bizim zamanımızda yoktu böyle oyuncaklar...

biraz da oyuna alışmam lazım , hassasiyet , gerçeklik vs

corsa'dan sonra dirt2 , carx drift racing sırada bekliyor
carx belki klavyeden devam edebilirim ama dirt2 direksiyonla olacak mutlaka

forza4 ve ets2 zaten bu üçünün yanında tamamen eğlencelik şeyler bence

Aranel Ciryatan
31-03-2022, 15:18
RaceRoom'u ekle listeye. FWD araç seviyorsan WTCR deneyimi çok iyi RaceRoom'un

uykucu96
22-09-2022, 15:58
Herkese merhabalar konuyu canlandırıyım biraz yok mu trafic modu ya da pist dönen bu aralar çok sardı trafic modu sürekli farklı serverlar deniyorum burda da oynayan varsa birlikte girebiliriz direksiyonla oynuyorum (klavye ya da joystick zor oluyor) serverlar da istanbul park bulamadım online arkadaşımızla illa server mı bulmak lazım bir de körfez pistini dönmek istiyorum modu olan biri link paylaşırsa çok sevinirim

Ahmet Saraçoğlu
16-05-2024, 22:34
Instagram video by Kujees • May 7, 2024 at 4:09 ** (https://www.instagram.com/reel/C6qkC8WIsu3/?igsh=dnlxenliMGVkeDRy)

Abiler bu asetto corsa mı?

neuras
16-05-2024, 23:30
Instagram video by Kujees • May 7, 2024 at 4:09 ** (https://www.instagram.com/reel/C6qkC8WIsu3/?igsh=dnlxenliMGVkeDRy)

Abiler bu asetto corsa mı?

BeamNG
WIP Beta released - Kamurocho Underground Carpark Showroom (Yakuza 4) | BeamNG (https://www.beamng.com/threads/kamurocho-underground-carpark-showroom-yakuza-4.87322/)