PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray-manchester unıted yorumları

Sayfa : [1] 2 3

weST.27
20-11-2012, 02:10
Konu gereksiz ise silinebilir maksat gece muhabbet olsun ve iddiacılar için yardımcı olsun diye açtım :)

İddia oynayanlar için yardımcı olur belki

Skor tahminleri kart tahminleri vs nedenleri ile yazarsanız bakalım kimler ne tahminlerde bulunacak

Benim aklımda galatasaray 2-1 alacak diye geçiyor

İlk yarı gs bastırır fakat golü yer, 2. yarıda 2-1 alırız nedeni ise manchester zaten liderliği garantiledi ligide devam ediyor as oyuncularıyla çıkmayıp yedeklere şans verecek buda takımımızın şansını arttıracak

sizlerin yorumlarınız neler

levent
20-11-2012, 02:13
bizimkiler mallaşmaz ise alırız maçı, yedeklerle çıkıyorlar nasılsa şeklinde bi psikolojiye girerse bizimkiler, babayı alırız diyorum ben. keza terim çok rahattı yedeklerle çıkıyorlar diye, umarım bahsettiğim ikinci seçenek olmaz.

bu arada paylaşmadan geçemicem şunu ; :D

Manchester'ın kaldığı oteli arayıp Ashley Young'a "WELCOME TO HELL" diyen Galatasaraylı :) - YouTube (http://youtu.be/1E-JapzsqGc)

1E-JapzsqGc

bilalMW
20-11-2012, 02:20
bence alırız normal koşullarda ama bizimkiler süpriz bir saçmalatmaca yapmazlar ise.

Kakus
20-11-2012, 02:44
Bende videoyu koymak için konuya girmiştim, önce davranmışsın Levo. : )

weST.27
20-11-2012, 04:01
videodaki sekreter büyük ihtimal işten atılmıştır :D :D

valla saatler kaldı nevaleyi alıp evde izlicem maçı inş alırız

levent
20-11-2012, 04:08
maçı star tv verecek bu arada,

ben de 2 bira + cips alır izlerim, nasılsa çerez dolu evde :D

weST.27
20-11-2012, 04:15
aynen salı oldugu için maç starda

akışkanlar dersi var kaçcaz mecbur devamda sınırda zatende imza attırırız bi şekilde inş :D

mmtrıza
20-11-2012, 07:30
Allahın izniyle bu maçı alıcaz başka caremizde yok zaten

devamlı iddia oynayan ama macları izlemeyen bi abimiz var olmayacak skorlara oynuyor ve malesefki tutturuyor malesef diyorum çünkü genelde ben GS li oldugum için bana GS ile ilgili tahminlerini söylüyor yenileceksiniz diye skor bile tutturuyor bugün için ise 2-0 yenersiniz dedi hadi hayırlısı bakalım

wiesmann
20-11-2012, 08:44
sonuc ne olursa olsun sevgımız yıne aynı tutkuyla devam edecek..bayram sabahına uyanan cocuk gıbıyım heyecan dakıkalarda katlanıyor..

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/575224_10151192319287670_418991479_n.jpg

ercan5252
20-11-2012, 08:59
2 haftadır oynadığımız rezalet futbol devam ederse maçı kazanmak hayal olur.

snan1910
20-11-2012, 09:21
Arif oynuyor mu? :D

ykavcioglu
20-11-2012, 09:26
devammm....

XoR
20-11-2012, 09:27
9 as oyuncusunu getirmemiş olsa da rakip hala ManU

Keşke onlarla oynasaydı diyorum çünkü 9 as'ın yerine gelen 9 genç oyuncu maçta götünü yırtacaktır kendini Ferguson'a göstermek için. Bu durum Gs'ın başına iş açabilir. İnşallah yeneriz ve bu stress burada noktalanır en azından Uefa biletini alırız.

Karabük maçındaki gibi bir Gs beklemeyin konsantrasyon seviyesi çok farklı iki maçın. Ayrıca ManU'da h.sonu Norwich'e deplasmanda 1-0 mağlup oldu buda bana göre Gs için bir handikap sanki akılları bu maçta gibiydi ingilizlerin.

Umarım Burak efendi kahraman olmaya kalkışmaz ve etrafındaki kişilere pas atmayı aklına getirir.

cery
20-11-2012, 09:33
benim hala çok umudum yok yaw...

tabi ki gönlüm yenmesinden yana (takım tutan futbolla ilgilenen biri değilim) ama dediğim gibi pek umudum yok

SekoLive
20-11-2012, 09:35
malesef iyi futbol beklemiyorum artık iyi bi sonuca ihtiyac duyuyoruz....

gerekiyorsa 90 dk adamlar ezsin 1.0 da olsa bizim olsun

sıkldım avrupada iyi oynadık yenemedik durumundan.

Onamdar
20-11-2012, 09:42
keske aslarla çıksaydu manU. Sakatlanmamak kart görmemek için ikili mücadeleye girmezlerdi fazla kasmazlardı. Yedeklerin kaybetcek hiçbişeyi yok. Köpek gibi asılcaklar yedekler.

63owen63
20-11-2012, 09:45
Arif oynarsa alırız. Aksi halde man'u bu maç cok daha acımasız oynar.

Canselmo
20-11-2012, 09:45
Fanatik Fenerli olarak Galatasarayın en azından gruptan cıkmasını istiyorum.. Ülke puanımız cok düştü.Büyük takımlarda avrupada olmucaksa vay türkiyenin haline

XoR
20-11-2012, 09:52
keske aslarla çıksaydu manU. Sakatlanmamak kart görmemek için ikili mücadeleye girmezlerdi fazla kasmazlardı. Yedeklerin kaybetcek hiçbişeyi yok. Köpek gibi asılcaklar yedekler.

Aynen işte sıkıntı bu;

Kaybedecekleri yok ama kazanacakları A takım forması var. Hem tecrübe kazandırmak hemde futbolcu kazanmak adına çok güzel fırsat ManU için. Umarım ters teper tecrübesiyle Gs yener.

İddaa için hX denenir Gs yenerse tek farklı yener. Gv tercihi bankodur bana göre zira Gs'a herkes çok rahat gol atabiliyor.

63owen63
20-11-2012, 09:54
Karşılıklı gol olacagını düşünüyorum ama skor tamamen bizimkilerin o anki konsantrasyonuna ve man'u luların motivasyonuna baglı :) Terazi ortada şuan. Umarım saçma sapan hareketlerle birey olarak öne çıkma çabaları olmaz, burak milyonkez ofsayt de kalmaz.. yüzümüz güler.

TünayK
20-11-2012, 09:59
burak kesin çıldırtacak...

XoR
20-11-2012, 10:03
burak kesin çıldırtacak...

Hayatımda çok bencil futbolcu gördüm ama Burak gibisini 32 yıllık hayatımda izlemedim. Pas vermemek için gerekirse takılıp düşecek kadar bencil bi adam. Milli takımdada Gs'dada her yerde aynı. 3 gol attı diye adamı Kral ilan ettiler, Metin Oktay'ın kemikleri sızlar be.

ykavcioglu
20-11-2012, 10:05
turu geçsekte umutla burakla olacak iş değil :D

mk1gti
20-11-2012, 10:06
yarım sıfıra razıyız... iddaa açısından ALT biter.. TGS 0-1 gol de oynanabilir...

XoR
20-11-2012, 10:08
Karabük vs gibi takımlardan bile 2-3 gol yiyen Gs'a ManU banko gol atacaktır

Alt oranı 1,85 bu bile işarettir maçın kesinlikle alt bitmeyeceğine

GS_34
Manu'nun yedeğimi var abi adamlardaki kadro : Lindegaard, Rafael,(AS) Jones(AS), Vermijl, Büttner, Carrick(AS), Fletcher(AS), Welbeck(AS), A.Young,(AS) Macheda, Hernandez(AS) 6 ADAMI AS Kadrodan caldiki bizde semih oynamazsa cris hernandezi asla tutamaz sağ kanatta eboe formda olursa belki ama sol kanatta balta oynarsa yol geçen hanı olur....
Ama yine umudumuz var aslanlar gibi savaşır alırız inş. bu maçı

TünayK
Hayatımda çok bencil futbolcu gördüm ama Burak gibisini 32 yıllık hayatımda izlemedim. Pas vermemek için gerekirse takılıp düşecek kadar bencil bi adam. Milli takımdada Gs'dada her yerde aynı. 3 gol attı diye adamı Kral ilan ettiler, Metin Oktay'ın kemikleri sızlar be.

bence kesinlikle çok kötü bir forvet...sadece at gibi koşuyor...birde her gol kaçırdıktan sonra sanki dünyayı kurtaramamışcasına üzülmesi asabımı bozuyor...zaten bi forvet gol atınca neden sevinir onu da anlamam...

defans oyuncusu top uzaklaştırınca sevinç gösterisi mi yapıyor? yada ben satış yapınca şirkette 3'lü mü çektiriyorum...konu yavaş yavaş "ne anlıyorsunuz şu futboldan??"a doğru gidiyor...ben klavyeyi bırakıyım:D

öyle yok öyle bedavadan kopmaklık ve oynamalıklık yok...

QrUemEV2FWY

rebelh
20-11-2012, 10:13
ben umutu seviyorum ama buraktan haz etmemeye başladım bu sene

hele beşiktaş gibi yoktan var olan bi takımın 2 puanını yediğinde cidden kızdım ama futbol bu işte özellikle türk futbolu hikaye artık

bana göre gerçek furbolu kaf kaf göztepe kocaeli sakarya ankaragücü adana demir gibi baba takımlar oynuyor

büyüklerinki artık sadece ticaret

edit: hakan taşıyanın sarhoş halini iyi bilirim bi ara bizim yıldızdaki restorana daanmıştı :)

XoR
20-11-2012, 10:13
bence kesinlikle çok kötü bir forvet...sadece at gibi koşuyor...birde her gol kaçırdıktan sonra sanki dünyayı kurtaramamışcasına üzülmesi asabımı bozuyor...zaten bi forvet gol atınca neden sevinir onu da anlamam...

defans oyuncusu top uzaklaştırınca sevinç gösterisi mi yapıyor? yada ben satış yapınca şirkette 3'lü mü çektiriyorum...konu yavaş yavaş "ne anlıyorsunuz şu futboldan??"a doğru gidiyor...ben klavyeyi bırakıyım:D

öyle yok öyle bedavadan kopmaklık ve oynamalıklık yok...

QrUemEV2FWY

Bütün Trabzon buna çalışınca geçen sene parladı. Öncesinde oynadığı takımlar aşağıda kararı siz verin :) bu adam bu takımlardan paket edildiyse boşuna değildi bunlar. Trabzonda güzel paraya çaktı Gs'a kurtuldu. Şimdi çok kişi diyecekki aaa Burak Bjk ve Fenerde ne zaman oynadı :)

Antalyaspor
Beşiktaş JK
Manisaspor
Fenerbahçe SK
Eskişehirspor
Trabzonspor

aslan
20-11-2012, 10:15
Bir bilet kazanamadım şırf şu stadta maç izlemek için beleşten ama hırs yaptım alacam beleş bilet ama maç kesin 4-2 manchester galibiyeti ile bitecek demedi demeyin

F.Dogan
20-11-2012, 10:19
Burak adam değil.. Bizim medyamız medya olsa salak salak konuşmazlar su adam kurusu hakkında.

Onamdar
20-11-2012, 10:23
Bütün Trabzon buna çalışınca geçen sene parladı. Öncesinde oynadığı takımlar aşağıda kararı siz verin :) bu adam bu takımlardan paket edildiyse boşuna değildi bunlar. Trabzonda güzel paraya çaktı Gs'a kurtuldu. Şimdi çok kişi diyecekki aaa Burak Bjk ve Fenerde ne zaman oynadı :)

Antalyaspor
Beşiktaş JK
Manisaspor
Fenerbahçe SK
Eskişehirspor
Trabzonspor

Burak çok kötü değil bence fizik gücü ve şutu çok iyi ama mental olarak yetersiz futbol zekası yok. Nerde durcağını kime pas vereceğini nereye koşacağını bilmiyor. Biraz yontulması lazım

XoR
20-11-2012, 10:26
Burak çok kötü değil bence fizik gücü ve şutu çok iyi ama mental olarak yetersiz futbol zekası yok. Nerde durcağını kime pas vereceğini nereye koşacağını bilmiyor. Biraz yontulması lazım

6 marangozdan geçmiş birinde yontulacak biryer kalmamıştır bence :) Sadece fizik gücüne katılıyorum. Şut konusunda Trabzonda iyiydi Gs'da kötü bence.

ykavcioglu
20-11-2012, 10:27
Şampiyonlar Liginde yer alan Galatasarayın, A takımdaki oyuncusuna futbolu öğretmesi ne kadar doğrudur bilemiyorum

Onamdar
20-11-2012, 10:29
6 marangozdan geçmiş birinde yontulacak biryer kalmamıştır bence :) Sadece fizik gücüne katılıyorum. Şut konusunda Trabzonda iyiydi Gs'da kötü bence.

jardel gibi bitane adam lazım tek forvet kalabalık ortasaha oynasa anca iş yapar bu gs :)

XoR
20-11-2012, 10:31
Konumuz Burak değil zaten kapatalım bu bahsi.

Ama herkes nedense Fener'in aynı şekilde gelen Mençıstırı 3'leyip yolladığı maçla bir tutuyor maçı bu neyin kafası onu anlayamıyorum :)

8 Aralık 2004 tarihindeydi o maç :)

Tuncay 3 gol atmıştı kalede hala Rüştü vardı :D

XoR
20-11-2012, 10:36
jardel gibi bitane adam lazım tek forvet kalabalık ortasaha oynasa anca iş yapar bu gs :)

1996-2000 arasında Portoda 125 maçta 139 gol'e imza atmıştır. Böyle adam bir daha zor bulunur :) adam bildiğin golmatik :D

2000 yılında toplamda 48 resmi maçta 31 gol atmış Gs'da :) oğlu falan olduysa şimdiden alt yapıya almak lazım :D

63owen63
20-11-2012, 10:39
Jardel le karşılaştırmak da biraz adaletsizlik burak'a aslında. Farklı tarzlarda oyuncular + jardel belli bir tarza sıgan bir oyuncu degil, bitiricilik konusunda ve pozisyon içinde yapabilecegi dokunuş çeşitliligi konusunda dünyadaki en geniş still sahibi oyunculardan biri.

!KO
20-11-2012, 10:42
abi galatasaraya sow gibi bi adam lazım :) jardelde iş yapmaz şuan sow şart :D

XoR
20-11-2012, 10:45
abi galatasaraya sow gibi bi adam lazım :) jardelde iş yapmaz şuan sow şart :D

Sow'un kaliteside Fenerbahçe veya Gs gibi takımlarda oynayacak düzeyde değil bana göre ama bi şekilde ittirdiler onuda Fener'e iyi kötü götürüyor atıyor işte.

Holosko tarzında bir futbolcu şuanda Burağın yapamadığı herşeyi yapar Gs'da mesela :) Selçuk inan ile yapacağı pas trafiğini hayal etmek bile istemiyorum :)

Kurtulamadık Buraktan amk hala Burak yazıyoruz :D

Onamdar
20-11-2012, 10:46
1996-2000 arasında Portoda 125 maçta 139 gol'e imza atmıştır. Böyle adam bir daha zor bulunur :) adam bildiğin golmatik :D

2000 yılında toplamda 48 resmi maçta 31 gol atmış Gs'da :) oğlu falan olduysa şimdiden alt yapıya almak lazım :D

Jardel le karşılaştırmak da biraz adaletsizlik burak'a aslında. Farklı tarzlarda oyuncular + jardel belli bir tarza sıgan bir oyuncu degil, bitiricilik konusunda ve pozisyon içinde yapabilecegi dokunuş çeşitliligi konusunda dünyadaki en geniş still sahibi oyunculardan biri.

Ben jardelle burağı karşılaştırmıyorum. :)
Kalabalık koşan pas yapan ortasaha olsun bi tane koşmıyan ama kıçıyla gol atan adam olsun yeter gs ye :D

XoR
20-11-2012, 10:49
Gs - ManU gol var
Valencia Bayern gol var
Bate - Lille bate yener sistem yazan handikap yazabilir

facia
20-11-2012, 11:12
Yola çıkalım anca geliriz istanbula :)

Canselmo
20-11-2012, 11:17
Sow'un kaliteside Fenerbahçe veya Gs gibi takımlarda oynayacak düzeyde değil bana göre ama bi şekilde ittirdiler onuda Fener'e iyi kötü götürüyor atıyor işte.

Holosko tarzında bir futbolcu şuanda Burağın yapamadığı herşeyi yapar Gs'da mesela :) Selçuk inan ile yapacağı pas trafiğini hayal etmek bile istemiyorum :)

Kurtulamadık Buraktan amk hala Burak yazıyoruz :D

Sow a mı kötü diyorsunuz :beuj:

Siz cidden futboldan anlamıyorsunuz :icon_tup:

SekoLive
20-11-2012, 11:24

Çok talihsiz bir yorum olmuş...

koray abi futbolla ilgili yazdıklarını severek okuyorum :)

63owen63
20-11-2012, 11:30
Sow konusuna katılmıyorum Koray abi, fransa liginde gol kralı olmuş, premier lig yerine türkiye yi yani parayı tercih etmiş, hertürlü zor pozisyonda vuruş yapabilen,atletik güçlü ,iyi vuran bir forvet. Türkiye lig'i için yada büyükler için alt düzey futbolcu degil bence.

oxygen
20-11-2012, 12:54

Senden yorumlar bekliyoruz o zaman :) aydınlat bizi futbol konusunda.

SOMEONESPECIAL
20-11-2012, 12:57
Maç kaçta hangi kanal veriyor ?

gökh@n_gr
20-11-2012, 13:00
21.45 star

XoR
20-11-2012, 13:01

Sow'a kötü demedim kalitesi bizim takımlar için yeterli değil dedim. Önce ne yazdığımı oku ondan sonra yorum yap ordinaryus.

Sow konusuna katılmıyorum Koray abi, fransa liginde gol kralı olmuş, premier lig yerine türkiye yi yani parayı tercih etmiş, hertürlü zor pozisyonda vuruş yapabilen,atletik güçlü ,iyi vuran bir forvet. Türkiye lig'i için yada büyükler için alt düzey futbolcu degil bence.

Olmuş . Bak geçmişten bahsediyoruz ben şuandan bahsediyorum.

11 maçta attığı 6 gol var 0 asist.

Benim bu takımlara yakıştırdığım golcü hem atmalı hem asist yapmalı. Herkesin kendi fikridir ama bence Fenerbahçe Sow'dan daha kaliteli bir golcüyü kesinlikle hak ediyor.

S.Özeren
Konunun sow 'a dönmesine gerek yok

defans yine dökülmezse bizde öyle böyle 1 tane atarız gibi geliyor , herşeyden önce ilk golü bizim atmamız lazım , yediğimiz zaman hep sıkıntıya giriyoruz

SOMEONESPECIAL
21.45 star

Eyvallah...

rebelh
20-11-2012, 13:05
fenerbahçe sowdan önce başkanını sonra kocaman gururunu sonrada kafatasını değiştirmeli

bence şu an o asırlık takımda ki tek iyi şey sow..

XoR
20-11-2012, 13:08
Konunun sow 'a dönmesine gerek yok

defans yine dökülmezse bizde öyle böyle 1 tane atarız gibi geliyor , herşeyden önce ilk golü bizim atmamız lazım , yediğimiz zaman hep sıkıntıya giriyoruz

Aynen maçın stresini üzerimizden alacak o golü mutlaka öncelikle bizim atmamız lazım. Olası puan kaybı korkusu zaten üzerlerine kabus gibi çökmüş durumda. 2-1 gibi kazanırız diye düşünüyorum. Eksikde olsa karşı taraf karamürsel sepeti değil :)

S.Özeren
20-11-2012, 13:09
Aynen maçın stresini üzerimizden alacak o golü mutlaka öncelikle bizim atmamız lazım. Olası puan kaybı korkusu zaten üzerlerine kabus gibi çökmüş durumda. 2-1 gibi kazanırız diye düşünüyorum. Eksikde olsa karşı taraf karamürsel sepeti değil :)

aynen abi manu'nın yedeği super ligde şampiyonluğa oynıcak kalitede :)

XoR
20-11-2012, 13:13
aynen abi manu'nın yedeği super ligde şampiyonluğa oynıcak kalitede :)

Yedeklerin yedeği olarak gelen gençler benim tek korkum :)

Ben basket oynadım futbol oynamadım ama o formayı kapmanın tadı tarif edilemez. Bunu yapmak içinde verilen şansların tamamını olumlu kullanmak gerekiyor.

Daha fazla yazmıycam yaza yaza nazar değecek takıma. Diğer maçlar için tahmin yapıcam yönetimden sıkıntı olmayacaksa :D

EmrahERKAN
20-11-2012, 13:14
yap koray abi yap :) güzel bir iddaa kuponu yapalım :D

mmustu
20-11-2012, 13:15
hacı tam 10 maçlık uçurtma yaptım :D 131 oran akü :D

aslan
20-11-2012, 13:17
Koray abi akşam nerde izliyorsunuz maçı bir pm lesene geleyim bende

XoR
20-11-2012, 13:23
yap koray abi yap :) güzel bir iddaa kuponu yapalım :D

Yazdım aşağıda :)

hacı tam 10 maçlık uçurtma yaptım :D 131 oran akü :D

418 Tranmere 1
416 X2
415 Sheffie 1
Gs - ManU gol var
Valencia Bayern gol var
Bate 1

Karıştırıp oyna 6 maçtan 1'i yatacak onu bulma aralarından :D

Koray abi akşam nerde izliyorsunuz maçı bir pm lesene geleyim bende

Evde izlerim kardeşim buyur gel :)

KOSEREN
20-11-2012, 13:24
Yine tek kale top oynayıp,önde basıp ancak adamların ilk kaleye gelişlerinde gol yiyeceğimiz gibi bir his var içimde..
İnşallah kazanan taraf oluruz

mmtrıza
20-11-2012, 13:28
Yarim sifir olsun bizim olsun Ülke olarakta cok ihtiyacimiz var puana

XoR
20-11-2012, 13:28
Shefi ve Tran birbirini kovalıyor ikiside evinde vasat takımlara karşı oynuyo. Onları takip eden Milton deplasmanda o yüzden defans kuponu olarak onu x2 yazdım götü yiyen direkt 2 verebilir :)

425 Northampton 1,80 çok iyi oran ama maç X bitecek gibi kötü bir his var içimde elim gitmedi o yüzden.

Juve Chelsea uzak durdum. Juve ezdiği halde h.sonu eksik Lazio'y yenemedi. Chelsea'yi 4 haftadır takip ediyorum CL ve Premier'de hiç iyi değiller. West brom azcık akıllı oynasa 4-5 yapardı Chelsea'ye 2'de kaldı. Maç alt kokuyo ama ben alt veya X yazmayı beceremediğimden oynamıycam buna.

Met
20-11-2012, 13:29
418 Tranmere 1
416 X2
415 Sheffie 1
Gs - ManU gol var
Valencia Bayern gol var
Bate 1

Karıştırıp oyna 6 maçtan 1'i yatacak onu bulma aralarından :D

O yatacak maçta İngiltere 1. lig ten gibi geliyo bana :D

Canselmo
Yazdıklarınızı iyi okudum gayet iyi anladığımı düşünüyorum. Sow konusunda hertürlü tartışırım sizinle, ayrıca fenerbahceyi iyi analiz etmişseniz. Gs kadar hücuma yönelik bir futbolumuzun olmaması genellikle ortahasadan yavaş yavaş paslar halinde cıkmamız fenere gelenher forvetin yalnız kalmasına sebep olmuştur.

sow u 4 lü defansın arasına koyup desteğin gelmemesi gollerine ve asistlerine en büyük etken ..

sow u koyun galatasaraya bakın neler yapıyor.

ToNy
Benim bu takımlara yakıştırdığım golcü hem atmalı hem asist yapmalı. Herkesin kendi fikridir ama bence Fenerbahçe Sow'dan daha kaliteli bir golcüyü kesinlikle hak ediyor.

Fenerbahçe Ronaldoyu da hak ediyor ama TR ye gelmiyor malesef... :D

Galatasaray ilk golü atarsa kazanır diye düşünüyorum, ama olurda gene gol yerlerse işleri bi hayli zora girer...
Bu adamlar geniş alanda iyi top yaparlar, Mağlup galatasarayda bastırırken arkada çok geniş alan bırakır...

Onurkk06
20-11-2012, 13:31
gs çok dengesiz oynuyor bragayı ben güzel tokatlar diyodum o maçda oynadıkları oyun beni şoke etdi tıpkı karabük de olduğu gibi 1-0 olsun bizim olsun diyorum :D

Onurkk06
20-11-2012, 13:32
Shefi ve Tran birbirini kovalıyor ikiside evinde vasat takımlara karşı oynuyo. Onları takip eden Milton deplasmanda o yüzden defans kuponu olarak onu x2 yazdım götü yiyen direkt 2 verebilir :)

425 Northampton 1,80 çok iyi oran ama maç X bitecek gibi kötü bir his var içimde elim gitmedi o yüzden.

Juve Chelsea uzak durdum. Juve ezdiği halde h.sonu eksik Lazio'y yenemedi. Chelsea'yi 4 haftadır takip ediyorum CL ve Premier'de hiç iyi değiller. West brom azcık akıllı oynasa 4-5 yapardı Chelsea'ye 2'de kaldı. Maç alt kokuyo ama ben alt veya X yazmayı beceremediğimden oynamıycam buna.

abi siz hala paylaşım yapıyormusunuz iddaa paylaşımları başka bi yerden devam ediomusunuz :)

S.Mert
20-11-2012, 13:35
bu maçı almak istiyosak ilk 20-25dkda sağlam bi baskıyla en az bir gol sıkıştırmamız lazım. eğer atamazsak, biz stres yaparız onlar rahatlar, sıkıntıya gireriz. o yüzden akşam 1den 1'e misli giriyorum :D

XoR
20-11-2012, 13:36
Yazdıklarınızı iyi okudum gayet iyi anladığımı düşünüyorum. Sow konusunda hertürlü tartışırım sizinle, ayrıca fenerbahceyi iyi analiz etmişseniz. Gs kadar hücuma yönelik bir futbolumuzun olmaması genellikle ortahasadan yavaş yavaş paslar halinde cıkmamız fenere gelenher forvetin yalnız kalmasına sebep olmuştur.

sow u 4 lü defansın arasına koyup desteğin gelmemesi gollerine ve asistlerine en büyük etken ..

sow u koyun galatasaraya bakın neler yapıyor.

Anlamamışsın ama :) hala Sow'a kötü dediğimi iddaa ediyosun, etme. Demedim çünkü :) Çok iyi analiz etmedim öyle bir yeteneğim yok. Sadece çok fazla maç takip ediyorum premier lig, la liga, süper lig cuma, c.tesi ve pazar maç kaçırmadan izliyorum buna göre fikirlerim oluşuyor.

Sow şuanda sadece duracağı yeri iyi bilen bir golcü, yaratıcı değil.

Fenerbahçe Ronaldoyu da hak ediyor ama TR ye gelmiyor malesef... :D

Galatasaray ilk golü atarsa kazanır diye düşünüyorum, ama olurda gene gol yerlerse işleri bi hayli zora girer...
Bu adamlar geniş alanda iyi top yaparlar, Mağlup galatasarayda bastırırken arkada çok geniş alan bırakır...

Hızlı bir golcü fener'in mevcut futbol anlayışında iş yapmaz malesef :)

Gs'ın şuanda en büyük sıkıntısı hücum ederken arkada bıraktığı tarlalar :D Karabük bu tarlalara ektiği 3 golle zaten bize bunu gösterdi :D

peace
20-11-2012, 13:36
başlık iddaa başlığına döndü kaçak et kesiliyo :D 5 sağlam maç verin bana turbo yapıcam para lazım :D

S.Mert
20-11-2012, 13:37
418 Tranmere 1
416 X2
415 Sheffie 1
Gs - ManU gol var
Valencia Bayern gol var
Bate 1

başka bate sıkıntı yaratmasın :)

XoR
20-11-2012, 13:38
abi siz hala paylaşım yapıyormusunuz iddaa paylaşımları başka bi yerden devam ediomusunuz :)

Facebook grubumuz var ama pek ilgilenemiyoruz bu aralar herkes iş güç peşinde.

FutveBol ekleyebilirsin. Burada konu açıp işgal etmemek adına açtık zaten grubu :)

XoR
20-11-2012, 13:42
başka bate sıkıntı yaratmasın :)

Lille çarşafını balkona serdi artık :) Bate kazanırsa 9 puan yapacak. Evinde Munih ve depalasmanda Lille 3'lediler. Enteresan bir şekilde Valencia çok rahat yendi bunları evlerinde. Kendi evinde Lille'den gol dahi yiyeceklerini düşünmüyorum :) 9 yapıp en azından Uefa'yı garantiler. Ben handikap yazıcam 3,75'den.

Ama yazdıklarımın tamamı tahmindir, kendinizde yorumlayıp yazın batarsa verdiklerim çok üzülüyorum sizleri de batırdığım için :)

S.Mert
20-11-2012, 13:43
Lille çarşafını balkona serdi artık :) Bate kazanırsa 9 puan yapacak. Evinde Munih ve depalasmanda Lille 3'lediler. Enteresan bir şekilde Valencia çok rahat yendi bunları evlerinde. Kendi evinde Lille'den gol dahi yiyeceklerini düşünmüyorum :)

Ama yazdıklarımın tamamı tahmindir, kendinizde yorumlayıp yazın batarsa verdiklerim çok üzülüyorum sizleri de batırdığım için :)

yok estrafurullah :) bende bu maçı ekleme konusunda şüpheliyim de takip eden birisiyle görüşümü paylaşmak istedim. şunu düşünüyorum lille dediğimiz takımda en azından 1 puan almak isteyecektir gruplar bitmeden, bunun için bate maçından başka şansı yok :)

XoR
20-11-2012, 13:47
yok estrafurullah :) bende bu maçı ekleme konusunda şüpheliyim de takip eden birisiyle görüşümü paylaşmak istedim. şunu düşünüyorum lille dediğimiz takımda en azından 1 puan almak isteyecektir gruplar bitmeden, bunun için bate maçından başka şansı yok :)

Saat 16:00 Genconun yorumunuda duymak istiyorum bu maç için. Ama ne derse desin ben Bate 1 banko, sistem kuponlarına handikap yazılır diyorum. Alacağı bir puan ona sadece € olarak geri döner. Bir iddaa'sı kalmadı grupta puanı dahi yok zaten.

Bate kendi liginde şampiyonluğu birkaç hafta önce garantiledi. Şuanda tüm konsantreleri bu maç üzerine.

@oxy,

2 maç verde keyfimiz yerine gelsin :D

SaBRi
20-11-2012, 13:50
Fantazi kuponum var 49 oran 50 tl attım maksat geceyi boş gecirmeyelim :)

Maçtan önce atmosferi yazarım :D

Bazu
20-11-2012, 13:51
bizimkiler mallaşmaz ise alırız maçı, yedeklerle çıkıyorlar nasılsa şeklinde bi psikolojiye girerse bizimkiler, babayı alırız diyorum ben. keza terim çok rahattı yedeklerle çıkıyorlar diye, umarım bahsettiğim ikinci seçenek olmaz.

bu arada paylaşmadan geçemicem şunu ; :D

Manchester'ın kaldığı oteli arayıp Ashley Young'a "WELCOME TO HELL" diyen Galatasaraylı :) - YouTube (http://youtu.be/1E-JapzsqGc)

1E-JapzsqGc

Lakabı "Kırmızı Şeytanlar" olan bir takımı, "Cehenneme hoşgeldiniz" sloganıyla karşılamak Biraz garip Geldi :)

SekoLive
20-11-2012, 13:53
Lakabı "Kırmızı Şeytanlar" olan bir takımı, "Cehenneme hoşgeldiniz" sloganıyla karşılamak Biraz garip Geldi :)

türk misafirperverliği işte evinizde gibi hissedin diye yapılmıstır :)

oxygen
20-11-2012, 14:01
Saat 16:00 Genconun yorumunuda duymak istiyorum bu maç için. Ama ne derse desin ben Bate 1 banko, sistem kuponlarına handikap yazılır diyorum. Alacağı bir puan ona sadece € olarak geri döner. Bir iddaa'sı kalmadı grupta puanı dahi yok zaten.

Bate kendi liginde şampiyonluğu birkaç hafta önce garantiledi. Şuanda tüm konsantreleri bu maç üzerine.

@oxy,

2 maç verde keyfimiz yerine gelsin :D

433 Cfr Cluj - Braga
Mbs: 3 2-3 : 1.7

434 Galatasaray - Manchester Utd
Mbs: 3 4-6 : 2.25

437 Valencia (1h) - Bayern Münih
Mbs: 3 X : 4.0

t. oran: 15.30

patron öylesine yaptım şimdi. biliyosun 2 aydır elimi sürmüyorum.

atıcam ama bi 10 lira falan buna

XoR
20-11-2012, 14:07
433 Cfr Cluj - Braga
Mbs: 3 2-3 : 1.7

434 Galatasaray - Manchester Utd
Mbs: 3 4-6 : 2.25

437 Valencia (1h) - Bayern Münih
Mbs: 3 X : 4.0

t. oran: 15.30

patron öylesine yaptım şimdi. biliyosun 2 aydır elimi sürmüyorum.

atıcam ama bi 10 lira falan buna

Bende yazdıklarına istinaden direkt maç skorlarını yazıyorum :)

433 / 1-1
434 / 3-2
437 / 2-3

Herkese bol şans :)

Gs maçına 4-6 bizim sekreterde söyledi :D

S.Mert
20-11-2012, 14:08

"hell" galatasaray tribününün atmosferi yüksek maçlarda kullandığı bir slogandır, bu maçla sınırlı değil.

http://cdn.bleacherreport.net/images_root/slides/photos/001/831/817/hell_display_image.jpg?1327868182

emir91
20-11-2012, 14:09
Aksam maca elinde bilet olan yada bulabilecek olan varmi

Met
20-11-2012, 14:15

En büyük günahkar şeytandır ve en büyük azabı cehennemde çekecek olan da şeytandır. :)

oxygen
20-11-2012, 14:18
bugün günlerden manupaf :)
şaka bi yana bugün gönlümüz galatasaraydan yana.

Galatarasay defansta büyük sorunlar yaşıyor, oyuna topu sokamıyor defans oyuncuları. dany ve cris çok ağır kalıyor ve teknikleri geriden oyun kurmak için yetersiz.

Melo ve selçuk geçen seneki formundan çok uzak. Melo sezon öncesi kampta olamadığı için kondisyonu ve konsantresi çok düşük. selçuk büyük yük alıyor ama tek başına kaldıramıyor bu yükü. çünkü gs kanatlardan oynamayı bırakıp, forvet oyuncularına servis yapan bi sisteme döndü.

Buraktan bugün yüksek bi performans izleyeceğiz, hiç süphem yok.

manunun yedek kadroyla gelmesi inşallah takımda rehavet yaratmaz.

ben bol gollü bi maç olur diye düşünüyorum. İnşallah galatasaray bugün güzel bir futbol izletir bize, ülke puanımızda yükselir.

galatasaraylı arkadaşlara da bol şans.

mmustu
20-11-2012, 14:19
hacı

401-415-418-424-426-427 1 olur gibi
434-437 kg
435 üst
436 2/2
402 2/2

nasıl bi harman yapmak lazım bunlara yaw :D

meLaNchoLic
20-11-2012, 14:23
hacı

434-437 kg
435 üst
436 2/2

abi sen buna güzel bi sistem çek bas 50 lira uçsun gitsin sana dokunmaz :D

Yiğit Ş.
20-11-2012, 14:26
bugün günlerden manupaf :)
şaka bi yana bugün gönlümüz galatasaraydan yana.

Galatarasay defansta büyük sorunlar yaşıyor, oyuna topu sokamıyor defans oyuncuları. dany ve cris çok ağır kalıyor ve teknikleri geriden oyun kurmak için yetersiz.

Melo ve selçuk geçen seneki formundan çok uzak. Melo sezon öncesi kampta olamadığı için kondisyonu ve konsantresi çok düşük. selçuk büyük yük alıyor ama tek başına kaldıramıyor bu yükü. çünkü gs kanatlardan oynamayı bırakıp, forvet oyuncularına servis yapan bi sisteme döndü.

Buraktan bugün yüksek bi performans izleyeceğiz, hiç süphem yok.

manunun yedek kadroyla gelmesi inşallah takımda rehavet yaratmaz.

ben bol gollü bi maç olur diye düşünüyorum. İnşallah galatasaray bugün güzel bir futbol izletir bize, ülke puanımızda yükselir.

galatasaraylı arkadaşlara da bol şans.

nasıl yani :D

gökh@n_gr
20-11-2012, 14:29

united lılar iyi bilir ali sami yen cehennemini :)

İbrahim33
20-11-2012, 14:31
Peşin peşin söylüyorum , Burak , Cris , Balta ve Melo oynamazsa yeneriz biz bunları...Ayrıcada adamlar yedeklerle geldi diye fazla sevinmeylim , bir Young'la Valencia ikilisi bizim defansı hallaç pamuğuna çevirebilir...

XoR
20-11-2012, 14:32
hacı

434-437 kg
435 üst
436 2/2

436 2/2 günün imkansızı NORDSJAELLAND çok iyi takım. Juventus'a neler yaptıkları ortada. Ben supriz kupona o maça direkt 1 yazıcam.

435 Juve maçı 1-0 veya 2-0 bitebilir Juve tarafından. Üst yazmak sıkıntılı oynamam o maça.

434 ve 437 hem fikiriz.

401 bankom 1
415 ve 418 1 bitmezse gecenin süprizlerine eklenir.

427 Wycombe sebebiyle çekiniyorum. Ligin dibine vurdular kaybedecek bişeyleri yok anlamsız saldırıyorlar. Ev sahibi saçma sapan bi şekilde mağlup olabilir uzak dur :)

Sen bana şunu söyle bugüne kupon yapiim heyecan yaşiyim derdindemisin ? Yoksa düşük oran 1000 lira basma niyetinmi var ? Bu niyetteysen 3 oranlı kalantor abi kuponu verebilirim :)

Ers
20-11-2012, 14:34

Eleman telefonu efendim diye açıyo. Fikir iyide tuturamamış arkadaş.

Ayrıca Samiyen başka cehennem kırmızı mavi ayırmaz. :)

cihan
20-11-2012, 14:38
yau şöyle bir bakıyorum da herkeste bir cehennem lafı. bir kişi de çıkıp demiyor ki, cehennemin ertesi yıl 4 dene yemiştik, hayallah yau :)

mmustu
20-11-2012, 14:38
436 2/2 günün imkansızı NORDSJAELLAND çok iyi takım. Juventus'a neler yaptıkları ortada. Ben supriz kupona o maça direkt 1 yazıcam.

435 Juve maçı 1-0 veya 2-0 bitebilir Juve tarafından. Üst yazmak sıkıntılı oynamam o maça.

434 ve 437 hem fikiriz.

401 bankom 1
415 ve 418 1 bitmezse gecenin süprizlerine eklenir.

427 Wycombe sebebiyle çekiniyorum. Ligin dibine vurdular kaybedecek bişeyleri yok anlamsız saldırıyorlar. Ev sahibi saçma sapan bi şekilde mağlup olabilir uzak dur :)

Sen bana şunu söyle bugüne kupon yapiim heyecan yaşiyim derdindemisin ? Yoksa düşük oran 1000 lira basma niyetinmi var ? Bu niyetteysen 3 oranlı kalantor abi kuponu verebilirim :)

bende para ne gezer abi ben mütahitmiyim :D ama at bi pm cepte bi 500 var gömeyim la

aslan
20-11-2012, 14:40
Muştu abi akşam Koray abilere geçsene maç izlemeye ortam olsun

XoR
20-11-2012, 14:40
bende para ne gezer abi ben mütahitmiyim :D ama at bi pm cepte bi 500 var gömeyim la

Whatsapp'dan yolluyorum ama bak batarsa ağlama :D Çok defansif bir kupon oldu çok düşük oran.

mmustu
20-11-2012, 14:42
at lan akü batarsa elbet seni bulurum :D

EMRE KAAN
20-11-2012, 14:42
zaman geçmiyo arkadaş kalbim sıkışıyo :D

rebelh
20-11-2012, 14:43
zaman geçmiyo arkadaş kalbim sıkışıyo :D

mutlu bana bişey oluyor mutlu :D

XoR
20-11-2012, 14:44
at lan akü batarsa elbet seni bulurum :D

50 lira at ben 20 attım :D

meLaNchoLic
20-11-2012, 14:46
50 lira at ben 20 attım :D

bi pm de biz alsak :cool: :D

Volkann
20-11-2012, 14:48
Bir Fenerbahçeli olarak bu akşam Galatasaraya başarılar dilerim.İnşallah kazanırız.

XoR
20-11-2012, 14:49
bi pm de biz alsak :cool: :D

Gelmezse çok ah alıyorum :) muştunun ahı işe yaramadığı için ona verdim :D o sana pm atsın :D

meLaNchoLic
20-11-2012, 14:51
Gelmezse çok ah alıyorum :) muştunun ahı işe yaramadığı için ona verdim :D o sana pm atsın :D

yok ya ah etmem ben :D pm muştudan gelirse kupon kesin yatar.. sen yollada muştuda kazansın bende kazanıyım :D

XoR
20-11-2012, 14:52
Genco başlıyo

sportstv.com.tr

mmustu
20-11-2012, 15:01
başlamadı nan bi türlü

XoR
20-11-2012, 15:02
başlamadı nan bi türlü

Bugün bana kaldınız :D

XoR
20-11-2012, 15:04
açılmıyo amk yayın ya :(

mmustu
20-11-2012, 15:05
geldiiiiiiiiiiiiiiiiii

meLaNchoLic
20-11-2012, 15:05
açılmıyo amk yayın ya :(

turkcellTV den izliyom ben :D

mmustu
20-11-2012, 15:06
gitti mınaaaaa :(

mmustu
20-11-2012, 15:07
turkcellTV den izliyom ben :D

hacı izliyosan totoşun yorumları yazıver şuraya :D

aslan
20-11-2012, 15:08
Muştu abi akşam geliyonmu Koray abilere

meLaNchoLic
20-11-2012, 15:11
hacı izliyosan totoşun yorumları yazıver şuraya :D

şuan için 401 ve 402 ye üst oynayabilirsiniz diyo :D benfica celtic maçıda benfica kazanmasını bekliyom diyo :D

Day Walker
20-11-2012, 15:12
noluyo burda :)

mmustu
20-11-2012, 15:12
gelemem sanırım aslan

meLaNchoLic
20-11-2012, 15:13
totoş cluj braga maçınada 0 veya 2 dedi ara verdiler :D

TünayK
20-11-2012, 15:17
hani maç konusydu lan bu:)

http://c1211.hizliresim.com/13/n/g3h5c.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

mmustu
20-11-2012, 15:21
mençıstır küteleyecek diyor :D

meLaNchoLic
20-11-2012, 15:23
mençıstır küteleyecek diyor :D

üst diyor KG diyor :D kdrolar belli olsun diyor :D

meLaNchoLic
20-11-2012, 15:30
programın sonucuna göre

401 üst
402 üst
432 ms:1
433 çş: x2
434 : üst veya kg
435 üst veya kg
437 KG

XoR
20-11-2012, 15:31
İzledim tamamını ne dediysem aynısını söyledi forumdan konuyu okudu ipadden sanırsam :hehe:

Juve maçına gol var dedi ben buna hiç yönelmemiştim.
Gs gol var
Bate 1 bende bu konuda ısrarcı davranmıştım
Bayern maçıda yine gol var dedi

5,44 oran mis :)

HLLVTECII
20-11-2012, 15:32
bır fenerbahcelı olarak aksam Arena ya gıdıyorum maca :)))....

meLaNchoLic
20-11-2012, 15:33
İzledim tamamını ne dediysem aynısını söyledi forumdan konuyu okudu ipadden sanırsam :hehe:

Gs gol var

basarsın artık bi 50 lira :D

semih1469
20-11-2012, 15:34
yau şöyle bir bakıyorum da herkeste bir cehennem lafı. bir kişi de çıkıp demiyor ki, cehennemin ertesi yıl 4 dene yemiştik, hayallah yau :)

biz manu dan daha iyi bir takım olduğumuzu iddaa etmiyoruz zaten , stadın atmosferinin cehennem gibi olmasıyla 4-0 yenilmemiz farklı konular. ayrıca sadece biz demiyoruz fergusonda cehennem diyor :)

Day Walker
20-11-2012, 15:35

Gs gol var

oynadım buna :D

barış_erdal
20-11-2012, 15:41
bate 1
valencia kg var
barca 2
oran:3
yüklü girilir mi beyler bunlara

S.Özeren
20-11-2012, 15:42
Muslera
eboue
dany
semih
reıra
hamit
selçuk
melo
amrabat
elmander
burak

Gs'nin ilk 11 i arkadaşlar,keşke yekta olsaydı

semih1469
20-11-2012, 15:48
Yekta'nın performansı iyi ama bu maçta Melo'yu oynatmasa bidaha düzelemezdi bence. Elindeki son şansı, Semih Kaya ve Elmander'in oynamasına sevindim yoksa hava toplarında etkisiz kalırdık

gökh@n_gr
20-11-2012, 16:00
yekta olsaydı ve dany oynamasaydı bencede

mmtrıza
20-11-2012, 16:01
dün aksam erman denen sahsın söylediği sözler

Toroğlu: Bunu Yapan G.Saray Taraftarı Hayvandır, Köpektir Haberi (http://www.beyazgazete.com/video/webtv/spor-4/toroglu-bunu-yapan-g-saray-taraftari-hayvandir-kopektir-haberi-345893.html)

oğuz altayın cevabı

Oğuz Altay: Erman Toroğlu, Bundan Sonra Sen Düşün Sokakta Gezerken Haberi (http://www.beyazgazete.com/video/webtv/spor-4/oguz-altay-erman-toroglu-bundan-sonra-sen-dusun-sokakta-gezerken-haberi-345894.html)

İbrahim33
20-11-2012, 16:03
Fatih Hoca sonunda vazgeçmiş o ağır vasıta Cris'ten...Balta'nın olmamasıda olumlu...Yekta'nın performansı iyiydi ve Yekta'yla oynayan Selçuk daha efektif oynuyordu bunu net olarak gördük önceki maçlarda...Melo bugün inşallah batırmaz...Ayrıca Burak denen kazma ne kadar gol atarsa atsın bu takımın forveti olamaz...Keşke Umut oynasaydı yerine , Umut-Elmander ikilisi çok daha iyi anlaşıyorlar ve kollektif oynuyorlar...Burak top ayağıma gelsede haldır huldur gitsem diye bekliyor , forvet oyuncusunun yapması gereken birçok işi yapmıyor...

Tuncer M.
20-11-2012, 16:06
Muslera
eboue
dany
semih
reıra
hamit
selçuk
melo
amrabat
elmander
burak

Gs'nin ilk 11 i arkadaşlar,keşke yekta olsaydı

Ne güzel melo kenara çekilmişti tekrardan nereden çıktı. Yekta bence gayette formasının hakkını veriyordu. Keşke o oynamaya devam etseydi. Ama umarım pişman etmez melo da.

S.Özeren
20-11-2012, 16:12
dün aksam erman denen sahsın söylediği sözler

Toroğlu: Bunu Yapan G.Saray Taraftarı Hayvandır, Köpektir*Haberi* (http://www.beyazgazete.com/video/webtv/spor-4/toroglu-bunu-yapan-g-saray-taraftari-hayvandir-kopektir-haberi-345893.html)

oğuz altayın cevabı

Oğuz Altay: Erman Toroğlu, Bundan Sonra Sen Düşün Sokakta Gezerken*Haberi* (http://www.beyazgazete.com/video/webtv/spor-4/oguz-altay-erman-toroglu-bundan-sonra-sen-dusun-sokakta-gezerken-haberi-345894.html)

vay hayvan oğlu hayvan erman a bak inşallah klub dava açar direk

Ne güzel melo kenara çekilmişti tekrardan nereden çıktı. Yekta bence gayette formasının hakkını veriyordu. Keşke o oynamaya devam etseydi. Ama umarım pişman etmez melo da.

aynen katılıyorum

hakan308
20-11-2012, 16:14
Spartak Moskova - Barcelona İM X/2 4,25
Galatasaray - Manchester Utd İM X/1 4,50
Juventus - Chelsea İM 2/X 12,00
Valencia - Bayern Münih İM 2/2 2,95

Misli : 1 Toplam Oran 1272.69
Sistem : 3 - 4
Yatırdığınız Miktar 5,00 TL
Kolon : 5
Kazanılabilecek Max. Tutar 1.272,69 TL

nostra
20-11-2012, 16:19

toplam oranda yanlışlık var gibi geldi

edit : ben yanlış hesaplamışım

mmtrıza
20-11-2012, 16:34
vay hayvan oğlu hayvan erman a bak inşallah klub dava açar direk

aynen katılıyorum

inşallah yolda biriside elleyebilir bunu

meLaNchoLic
20-11-2012, 16:57

ben bu sistem olayını bi türlü anlayamadım ya biri bana bunu detaylı açıklayabilirmi :D

free-hifi
20-11-2012, 17:00
ben bu sistem olayını bi türlü anlayamadım ya biri bana bunu detaylı açıklayabilirmi :D

sistem 3-4 yani diyorki 1 maçtan yatarsan 3 maçın parasını alırsın 4 de 4 gidersen rakam yüksek olur ;)

meLaNchoLic
20-11-2012, 17:03
sistem 3-4 yani diyorki 1 maçtan yatarsan 3 maçın parasını alırsın 4 de 4 gidersen rakam yüksek olur ;)

kuponda işaretlerkende sistem kısmında hem 3 hem 4 ü işaretliyoz sanırım.. peki yatırcağımız parayı nasıl hesaplıyo bu ?

mesela misli 1 ama yatırdıgı para 5tl..

hakan308
20-11-2012, 17:05

Benim kupon uzerinden gidersek sistem 3 4 dedigimiz olayda 4 mac yaziyoruz a b c d olarak 3 macimiz tutarsa ornegin a b c bunlarin oranini carpip cikan tutari aliyoruz eger 4 macta tutarsa axbxcxd + 3 lu maclarin kombinaslarini aliyorsunuz kisacasi 3 mac tutarsa para aliyosunuz :D telden bu kadar oldu k.bakmayin

free-hifi
20-11-2012, 17:08
kuponda işaretlerkende sistem kısmında hem 3 hem 4 ü işaretliyoz sanırım.. peki yatırcağımız parayı nasıl hesaplıyo bu ?

sistem tabloları var iddiada duvarlarda yada nette mesela

sistem işaretlemesen kuponun 600 veriyor 4 maç tutarsa rakam 1200 oluyor mesela burda dene istersen

https://www.nesine.com/iddaa/default.aspx

hakan308
20-11-2012, 17:09

Evet 4 mac yazarsaniz ve 3 mac tutunca para almak isterseniz sistemde 3 ve 4 u isaretliyosunuz yatircaginiz para kismina gelince permutasyonla alakali 4 mac a b c d oyandiginizda a b c kuponu a b d kuponu a c d kuponu b c d kuponu ve a b c d kuponu olarak 5 kupon oynamis oluyorsunuz 1 misli

meLaNchoLic
20-11-2012, 17:10
anladım gibi biraz.. denerim bi ara bunuda... biraz önce gittim 4 tane kupon yaptım
2 ye 10
2 ye 11
2 ye 20
3 e 91 veriyo.. bakalım kısmet :D

rebelh
20-11-2012, 17:12
ztn 1 misli dediğin zaman oluşabilecek bütün kupon kombinasyonlarına 1 tl yatırmış oluyorsun oda sana 5 kupon çıkartıyor = 5 tl

yani 4 maç 4ün4lü kombinasyonu 1 tane 4ün3lü kombinasyonu 4 tane çıkıyor totalde 5 tl yatırıyorsun her kupona 1 tl olmak üzere

kupunların ise
qwer
qwe
qwr
qer
wer

şeklinde oluşuyor hepsi tutarsa max kazancı yani 5 kuponun toplam karını alırsın
2 yada daha fazlası yatarsa hiç bişi alamazsın
1i yatarsa misal q yattı wer nin bedelini alırsın

İbrahim33
20-11-2012, 17:13
Yaa ne uğraşıyorsunuz burda hesaplamayla , girin t..t.r.coma , kuponu yatır derken kolonlar diye bir seçenek geliyor , bende ayıkmıyordum sistem olayına ben bile 2 dk'da çözdüm...

meLaNchoLic
20-11-2012, 17:14
matematik dersinde kombinasyon,permutasyon konusunu falan oldum olası sevmemişimdir zaten :D

ama anladım şimdi.. teşekkürler tektörkey :D

hakan308
20-11-2012, 17:17
Aslinda bi parayi vursam sistem 3 4 5 6 ile parayi katliycam ama :D

free-hifi
20-11-2012, 17:17
havayı değiştirelim

öropa öropa duy sesimiziiiiii

meLaNchoLic
20-11-2012, 17:19
havayı değiştirelim

öropa öropa duy sesimiziiiiii

valla burda hava baya oynak zaten :D degişip duruyo gece yagıyo gündüz heryer kuru :D

BerkayKamaci
20-11-2012, 17:26
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/46409_4870931652658_624123786_n.jpg,

Galatasaray Stadı altında facebookta dönüyo fotograf :)
bu gerçek mi?

Tuncer M.
20-11-2012, 17:27
Bu arada Galatasaray'ımız yıllardır şampiyonlar ligi arenasında olmasa bile bugün formamı gören 3 ispanyol da manchester'a karşı başarılar dedi. :cool: Ne diyoruz, elmas çamura düşse de değer kaybetmezmiş. :cool:

rebelh
20-11-2012, 17:27
kale arkasından en üstten çok sağlam bi projektör lazım bence gerçek değil

edit: hani arenayı bilmesem merdivenler o kdr boş ki orası türkiye olamaz diccem :)

edit: demekki arenayıda bilmiomuşuz benficanın stadıymış :D

free-hifi
20-11-2012, 17:28
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/46409_4870931652658_624123786_n.jpg,

bu gerçek mi?

gerçek ama biz yapmadık yurt dışında yıllar önce başka bir takım yaptı aldığım duyuma göre manu lu futbolcular kazan içinde olacak 3D koreografide çaktırmayın reisler duymasın beni ;)

S.Mert
20-11-2012, 17:28
[IMG]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/46409_4870931652658_624123786_n.jpg[IMG],

bu gerçek mi?

hayır orası benficanın stadı

BerkayKamaci
20-11-2012, 17:31
banada saçma geldi daha 3 saat varken bu kadar dolu bı stad falan fılan :D

XoR
20-11-2012, 17:42
Kullanmadığınız donlarınızı satıp basabilirsiniz :D

Bate 1
Gs gol var
Valencia gol var
Benfica 1

free-hifi
20-11-2012, 17:44
Kullanmadığınız donlarınızı satıp basabilirsiniz :D

Bate 1
Gs gol var
Valencia gol var
Benfica 1

5 lira basarım 5 lirada yukarıdaki kupona

XoR
20-11-2012, 17:45
5 lira basarım 5 lirada yukarıdaki kupona

Hepimizin yazdığı gibi gelsin :)

free-hifi
20-11-2012, 17:46
bır fenerbahcelı olarak aksam Arena ya gıdıyorum maca :)))....

arenaya giden bütün fenerli arkadaşlarım hayran kalmıştır ;)

XoR
20-11-2012, 17:47
Bunu da yazdım ama oynamadım. Gelirse oturup ağlamak için yazdım :D

402 SPARTAK MOSKOVA - BARCELONA İM 1/2 22,00

432 BENFICA - CELTIC İM X/1 4,00

433 CFR CLUJ (1h) - BRAGA H2 5,00

437 VALENCIA (1h) - BAYERN MÜNİH H2 3,55

free-hifi
20-11-2012, 17:54
Bunu da yazdım ama oynamadım. Gelirse oturup ağlamak için yazdım :D

402 SPARTAK MOSKOVA - BARCELONA İM 1/2 22,00

432 BENFICA - CELTIC İM X/1 4,00

433 CFR CLUJ (1h) - BRAGA H2 5,00

437 VALENCIA (1h) - BAYERN MÜNİH H2 3,55

402 ne zaman başlıyor iş yerindeyim yetişemem

XoR
20-11-2012, 17:55
402 ne zaman başlıyor iş yerindeyim yetişemem

6 dk sonra :o bilgisayar başında olan bir tanıdığın varsa ara oynasın benimle birlikte oturup gözyaşı dökme gelirse :D

S.Özeren
20-11-2012, 17:59
fotodaki gibi bişey olursa , united bence maça çıkmasın geri dönsün o nedir ya :D süper bişey

ÇALIŞKAN
20-11-2012, 18:00
maçı hangi kanal veriyor acaba izlesek:beuj:

XoR
20-11-2012, 18:00
maçı hangi kanal veriyor acaba izlesek:beuj:

Star Tv sıkıntısız :)

BerkayKamaci
20-11-2012, 18:02
http://i.imgur.com/kWCQR.jpg

inşallah perişan olmayız koray abi :))

ÇALIŞKAN
20-11-2012, 18:02
teşekkür edrim çok sagol:icon_tup:

XoR
20-11-2012, 18:05
http://i.imgur.com/kWCQR.jp

inşallah perişan olmayız koray abi :))

İnşallah :)

teşekkür edrim çok sagol:icon_tup:

Rica ederim :)

free-hifi
20-11-2012, 18:06
6 dk sonra :o bilgisayar başında olan bir tanıdığın varsa ara oynasın benimle birlikte oturup gözyaşı dökme gelirse :D

beraber ağlarız aga

giden kuponlarım oldu
seni dinlemedim nete bakmadım hala :D diye

XoR
20-11-2012, 18:13
beraber ağlarız aga

giden kuponlarım oldu
seni dinlemedim nete bakmadım hala :D diye

Kısmet işi bu işler geleceği varsa zaten geliyo ya çokda inceleme yapılacak işler değil bence :)

XoR
20-11-2012, 18:15
Al bak gecenin süprizi oldu Lille gol attı :D

BerkayKamaci
20-11-2012, 18:17
bate gol yedi :(

Shadow_Dancer
20-11-2012, 18:18
Korayım bana da ögret şu bahis işini, böyle 100 lira bassak nasıl olur.

S.Mert
20-11-2012, 18:20
bate son 5dkda 3 tane net kaçırdı. ben lille puan alır diyordum maç öncesi ama bate atacak gibi :)

XoR
20-11-2012, 18:20
Korayım bana da ögret şu bahis işini, böyle 100 lira bassak nasıl olur.

Hiç bulaşma bence kanka :) istiyosan öğreteyim ama bence bulaşma :D

Bate tüm kuponlarımda var. Batarsa gece başlamadan bitmiş olacak benim için :)

nostra
20-11-2012, 18:21
bate son 5dkda 3 tane net kaçırdı. ben lille puan alır diyordum maç öncesi ama bate atacak gibi :)

nerden izliyon kanka ?

Onurkk06
20-11-2012, 18:27
Ben bgun şampionlar ligindn süprüzler bekliyorum o yüzden çoğu maça kg oynadım

Amaaaaaa:D tranmere 1 doncaster 2 burton 1 swindon 1 northampton 1

BerkayKamaci
20-11-2012, 18:27
Hiç bulaşma bence kanka :) istiyosan öğreteyim ama bence bulaşma :D

Bate tüm kuponlarımda var. Batarsa gece başlamadan bitmiş olacak benim için :)

ben oynadım abi rahat ol lille handikaplı alır bu maçı :D :D

S.Mert
20-11-2012, 18:28
nerden izliyon kanka ?

tvden izliyorum kanka

izlemeyenler için söylüyorum batenin forvetinde biraz bitirici özellik olsa şuan 4-1 di maç

meLaNchoLic
20-11-2012, 18:29
tvden izliyorum kanka

izlemeyenler için söylüyorum batenin forvetinde biraz bitirici özellik olsa şuan 4-1 di maç

hangi kanal diye detaya girsek :D

BerkayKamaci
20-11-2012, 18:31
ve handikap gelir :D :D lanet olsun şansıma ya

XoR
ben oynadım abi rahat ol lille handikaplı alır bu maçı :D :D

Lille 2 yaptı :D

S.Mert
lille 2 yaptı

xor başkan ben dedim ama :D

nostra
20-11-2012, 18:32
yedin başımızı bate

XoR
20-11-2012, 18:33
lille 2 yaptı

xor başkan ben dedim ama :D

Sağlık olsun yapacak bişey yok :) maç 90 dk diyip kendimizi avutalım belki şike vardır ilk yarı Lille ikinc yarı Bate gibi mesela :D 25.00 oran zira :D

S.Mert
20-11-2012, 18:34
Sağlık olsun yapacak bişey yok :) maç 90 dk diyip kendimizi avutalım belki şike vardır ilk yarı Lille ikinc yarı Bate gibi mesela :D 25.00 oran zira :D

hava çok kötü, sisten saha gözükmüyor. benim umudun maçın tamamlanmaması yönünde :D

XoR
20-11-2012, 18:37
hava çok kötü, sisten saha gözükmüyor. benim umudun maçın tamamlanmaması yönünde :D

Aynen ben meşale yaktılar sandım izlerken :) 2-0 oldu kapadım zaten :hehe:

10 kupon yazmışım 6 tanesinde Bate var bari birinde üst yazsaymışım :D

Sezgin
20-11-2012, 18:41
abi macı nereden ızlıyorsunuz yahu ? :D

Extra Onemli Edit : Hangi kanal baabında ? :D

XoR
20-11-2012, 18:42
sitopsitriimtivi :D ingilizce olarak yazın

Barça 3'ledi +7 olacak galiba :)

nostra
20-11-2012, 18:43
bu maçı çevirirlerse bundan sonra batesporluyum.

mmustu
20-11-2012, 18:44
Mina sokim butun kuponlarin bankosu coktu

meLaNchoLic
20-11-2012, 18:47
Aynen ben meşale yaktılar sandım izlerken :) 2-0 oldu kapadım zaten :hehe:

10 kupon yazmışım 6 tanesinde Bate var bari birinde üst yazsaymışım :D

bate benim iki kuponda var onunda biri üst :D kuponlarımda bu şekil :D

kupon 1

401 - üst
402 - üst
432 - 1
433 - x2ç
437 - kg
434 - kg
435 - kg
2 ye 20.79tl

kupon 2

402 - 4-6
432 - 2-3
433 - ü
434 - 4-6
435 - ü
437 - ü
3 e 91.04tl

kupon 3

434 - 2
402 - ü
435 - kg
2 ye 11.62tl

kupon 4

434 - kg
435 - kg
401 - 1
437 - kg
2ye 10.87tl

S.Mert
20-11-2012, 18:47
bu maçı çevirirlerse bundan sonra batesporluyum.

kanka bu maçın 5-2 bitme ihtimalide var 0-6 bitme ihtimalide :D

nostra
20-11-2012, 18:50
kanka bu maçın 5-2 bitme ihtimalide var 0-6 bitme ihtimalide :D

iyiki 50 liralık değilde 48 liralık kupon yapmışım. 2 liralık kurtarma kuponu yapmanın zamanı geldi :D

XoR
20-11-2012, 18:51
Sahada Lille'in L'si olmayan maçta 2 gol attılar çok enteresan oldu ilk yarı. Bütün moralim bozuldu Gs maçınıda izlemeden yatıcam gece

nostra
20-11-2012, 19:30
ilk defa 2 gol yiyip skora yatan takım gördüm.

meLaNchoLic
20-11-2012, 19:32
bate ve barça açlarında 1er gol daha olması şart :D

blumenberg
20-11-2012, 19:36
Kazanacaksınız.Kazanmak için
uğraşacaksınız.Ama netice ne olursa
olsun, siz benim gözümde hep
kazandınız hep şampiyonsunuz
FatihTerim

Times: "TT ARENA'daki gürültü bir savaş uçağının 15-20 mt ötenizde havalanması gibi birşey"

blumenberg
20-11-2012, 19:39
Bu da Benm kupon :)

http://i1239.photobucket.com/albums/ff516/blumenberg/image-1.jpg

S.Mert
20-11-2012, 19:49
manu 11 belli oldu

http://img7.ressim.net/out.php/i6374880_adsiz.jpg (http://ressim.net/i/6374880)

S.Özeren
20-11-2012, 19:51
adamların yedeği fenerden daha iyi

:D:D:D konu sıkıcı gidiyo kavga çıksın

S.Mert
20-11-2012, 19:52
kanka şaka maka fletcher anderson young rafael hernandez falan sağlam adamlar yaa, istesek alamayız yani :)

S.Özeren
20-11-2012, 19:53
aynen öyle kanka zaten her şakanın altında bi gerçeklik vardır diye boşuna dememişler :D

nostra
20-11-2012, 19:53
kadro yinede yarı yarıya sahada.. buda bi dert.. yensen , yedekleri yendiniz derler..yenilsen , yedeklere yenildiniz derler :D

meLaNchoLic
20-11-2012, 19:54
barça maçı üst bitti bate olan kuponlarda yattı alt bitti akkom :D 10 ve 20 ve 91 veren kuponlar yattı :D

S.Mert
20-11-2012, 19:55
şuanki manu ilk 11inin değeri 107M € diyor gs tv

İbrahim33
20-11-2012, 20:08
Fenerde Sow , Gökhan ve beluşşi dışında beğendiğim futbolcu yok...

bilalMW
20-11-2012, 20:09
manu 11 belli oldu

http://img7.ressim.net/out.php/i6374880_adsiz.jpg (http://ressim.net/i/6374880)

futbolla ilgiliyim ama 5 kişiyi tanıyorum sadece. :D

meLaNchoLic
20-11-2012, 20:11
galatasarayın yapması gereken :D

QPofe4LoCL0

S.Mert
20-11-2012, 20:13
Fenerde Sow , Gökhan ve beluşşi dışında beğendiğim futbolcu yok...

belluschi bursada hacı :D ahsdas :D

rebelh
20-11-2012, 20:18

bende beluşşi kim diyorum :D

İbrahim33
20-11-2012, 20:29

Heye yaw , hep karıştırıyorum ikisini , Meireles'ti :)

ahmet3425
20-11-2012, 20:31
fanatik gs li olarak sunu soyleyeyim elbette kazanmak istiyoruz ama kaybedersek üzülmem, braga ya ve cluje verdiğimiz 4 puana hala cok uzuluyorum :(

yaşar
20-11-2012, 20:36
Fatih hocade yedeklerle çıkarsa vay halimize :D Sabri yedekdeydi en son hatırladığım :D

Tuncer M.
20-11-2012, 20:38
Maçı Ercan Taner anlatacakmış çok sevindim. :)

mmtrıza
20-11-2012, 20:42
İnandık Biz Sizlere Cimbom Yüzümüzü Güldür Bu Gece

Dualarimiz Sizinle Aslanlar Allah Yardimcimiz Olsun. Amin

desibel
20-11-2012, 20:43
bir fener bahçeli olarak canı gönülden gs nin kazanmasını istiyorum sonuçta avrupa maçı işi baya zor allah yardımcıları olsun

yaşar
20-11-2012, 20:43
Maç starda dimi ?

driftboy
20-11-2012, 20:44
ilk yarı sıfır dedim, gelir mi ?

meLaNchoLic
Maç starda dimi ?

evet başlıcak şimdi

İbrahim33
Lig tvnin o uyuz boğuk sesli spikerlerinden 1000 kat iyidir Ercan Taner...

yaşar
20-11-2012, 20:45
bir fener bahçeli olarak canı gönülden gs nin kazanmasını istiyorum sonuçta avrupa maçı işi baya zor allah yardımcıları olsun

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

Sağolasın.umarım yeneriz sonra sıra sizin olsun,sizde seriye devam inşallah .

Blackbird
20-11-2012, 20:49
ingilizce olarak yazın

Teşekkur ederim abi, görüntü gayet güzel.

CdemireL
20-11-2012, 20:52
Fanatik Fenerli olarak Galatasarayın en azından uefa'da yoluna devam etmesini istiyorum.

İbrahim33
20-11-2012, 20:53
Bellli oldu , hakemle işimiz var...Semihe ilk pozisyonda kart gösterdi...

desibel
20-11-2012, 20:58
ben aslında gs bu kadroyu kurunca ŞL finali bekliyodum ama bizi güzüne boğdu sağ olsun :(

desibel
20-11-2012, 20:59
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

Sağolasın.umarım yeneriz sonra sıra sizin olsun,sizde seriye devam inşallah .

İnşallah abi helebi gs kazansında fb garantiledi zaten

Onurkk06
20-11-2012, 21:04
gs güzel pozisyonları kolay harcıyor maçın başından beri

İbrahim33
20-11-2012, 21:17
Bu Ercan Taner'e nolmuş böyle yahu ? İlk defa bu kadar ruhsuz maç anlattığına şahit oluyorum...

desibel
20-11-2012, 21:18
şu gs bi vtec lese m-u ne güzel olcak fena oynamıyo hadi bakalım

İbrahim33
20-11-2012, 21:31
Bu Burak topçu falan değil arkadaş...Riera rakibi geçmiş sıfıra inip ceza sahasına gimiş , Burak kazması hala arkada top bekliyor...Hareketlensene ön direğe behey futbol cahili...

S.Özeren
20-11-2012, 21:34
yediler yine penaltımızı aq,amk,ak,mk ne kadar küfür varsa işte

Le10ur
amrabat dısında kımse ısteklı oyanmıyor (defans harıc)

!KO
abi bu meloya nolmus ya ayakta duramıyo

Jön Türk
20-11-2012, 21:35
Hamit yüzünden yenilir bu gs

F.Dogan
20-11-2012, 21:35
hamite çok sinir oldum

meLaNchoLic
20-11-2012, 21:36

mAlo ya :D waterMELOn :)

İbrahim33
Amrabat ve Riera iyi oynuyor , takımın onlara ayak uydurması lazım...Hamit'inde sanki Eboue'ye bir kastı var , ısrarla pas vermiyor ileride Eboue'ye...

S.Özeren

melo daha napsın :icon_wack ben yekta olsun diyordum ama melo yanılttı sürekli basıyor , bunaltıyor rakibi

Emir_b16a
20-11-2012, 21:38
fatih terime acayip güldüm az kaldı atıyodu suluğu klübeye :D

hamit topçu değil arkadaş el bileklerini kaldırarak koşan adam (kırıtır gibi) topçu olamaz

keza burakta öyle

AhmetYılmaz
20-11-2012, 21:39
Melo bencede iyi. Top kaptırsa bile hatasını telafi ediyor. Adam tecrübeli. ama sanırım maçı alır manu. Kendi sahasında bu kadar ruhsuz oynayan bi galatasaray beklemiyodum.

Redfish16V
20-11-2012, 21:39
Burak,hamit yüzünden tüm ataklar fos oluyor...

S.Özeren
20-11-2012, 21:40
fatih terime acayip güldüm az kaldı atıyodu suluğu klübeye :D

hamit topçu değil arkadaş el bileklerini kaldırarak koşan adam (kırıtır gibi) topçu olamaz

keza burakta öyle

son 5 dakka içinde hamit bi pozisyon önüne düştü ve vurmadı ya evin içinde siktir git diye bağırdım zaten , bide çizgiye indi ondan sonra ceza yayına geldi bide topu geri oynadı amk neyin kafasını yaşıyorsa artık :D

EmrahERKAN
20-11-2012, 21:41
amrabad süper yaa digerleri de onun kadar duyarlı olsa keşke

emoro
meloyu ılk defa bole guzel oynarken goruyorum cok ıyı... tek sorun hamıtın cok top tutması

!KO
banamı öyle denk geldi girdiği ikili mücadeleden ayakta cıktıgını görmedim gecen sene böyle değildi bu adam :D gerci bi 5 10dk izledim o zamana denk gelmiş olabilir :D

S.Özeren
20-11-2012, 21:43
banamı öyle denk geldi girdiği ikili mücadeleden ayakta cıktıgını görmedim gecen sene böyle değildi bu adam :D gerci bi 5 10dk izledim o zamana denk gelmiş olabilir :D

sana öyle gelmiş hacı :D karşıdaki takımda man u ben ilk defa dany i hızıyla geçen adam gördüm sene başından beri :D

hüsor
20-11-2012, 21:43
Bu maça sabri lazım

RADEON
20-11-2012, 21:51
Fatih Terim'in çıldırdığı an! | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/fatih-terimin-cildirdigi-an/6762424)