Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : PK 106 Drag Videosu--percussionali--

percussionali
20-11-2012, 02:58
......................
Konu silinsin lutfen sacmalayan cok konuda

kerimvtec
20-11-2012, 07:32
Maşallah PK'ya...ERDEM USTA emeğine sağlık....

CRX
20-11-2012, 07:43
çorlu'ya Birkayın vtec'i almaya gittiğimize canlısını görmüştüm maaşallah can yakıcağı belliydi o zamandan :)

angry28
20-11-2012, 08:20
maşaallah araca araç sahibine ve araca emeği geçen ustalara...

kerimvtec
20-11-2012, 13:31
Kanka kavaktaki sesi hala kulağımda :D :D

OmerBLN
20-11-2012, 13:41
Aracın son ayarlarını Bursa'dan Aziz Usta yapmadı mı ben mi yalnış biliyorum??

peugeotefe
20-11-2012, 14:26

Evet son ayarlarını aziz ustamız yaptı hakkı yenmiycek bi usta drag larda eski ustalardan

JDM VTİ
20-11-2012, 14:28
maşallah pk'ya

osman_28
20-11-2012, 16:21
maşallah güzel araç..

guwen_ar
21-11-2012, 22:01
Masallah keyifle izledik pk yi :)

miniks
22-11-2012, 10:04
Masallah 306 gorunum ıyımıs bea

y.güner
22-11-2012, 10:09
eline sağlık erdem usta maşallh kazasız belasız

kerimvtec
22-11-2012, 10:11
Muhabbet s....:d ahaahah kanka ateş ederiz ateş:):)Pk 106 rulezz

O memurlar kendı dertlerıne dusmeseydı bakalım kim kime ateş edicekti :D :D çüüüü be ;)

trky_GT
22-11-2012, 10:24
Maşallah PK 106'ya

Ek.Civic_Spoon
22-11-2012, 10:28
maşAllah pk ya keyifle izledik şaşırttı bizi :)

E0041
22-11-2012, 15:42
maşallah herşey iyi güzelde aracı bu şekilde yürüten bursadan aziz usta araç hala bursada onun dükkanında 3 günde bu hale getirdi emek verdi şanzımanı adam etti (oranlar değişti) kasnağı vs herşeyin ayarlarını en iyi şekilde yaptı ama teşekkürler başka insanlara gitmiş görende aracı ahm falan hazırladı sanacak :)

peugeotefe
22-11-2012, 16:51
Arkadaşım aracın draglara bursada hazırlandığını zaten herkez biliyo 1 i sayfayı okursan ne yazıldığını görürsün video yu arkadaşımız hazırladı ve kendi bilgisi dahilinde yapmış video yu. zaten aracın üzerinde ASUS yazıyor dikkat edersen aracı ahm yaptı diye kimse bişey demiyor burda araç toplanırken ahm den bilgiler alınarak toplandı araç ve araç bursaya gittiğinde yürümeye başlamadı bunuda bilmeni isterim el el den üstündür aziz abide bizim sevdiğimiz abimizdir onun için biz bu kadarını yapabildik birde sen el at draglarda emeklerimizi alalım açısından şanzuman timing vs ayarlarını yaptı böyle ortaya laf atarak insanların aklını kurcalamasan iyi olur.Ayrıca aziz ustanın reklama ihtiyacıda yok bu böyle biline.Zaten onu tanıyan tanıyor nasıl araba yürüttüğünü iyi biliyor.

E0041
22-11-2012, 17:10
.................................................. ....

peugeotefe
22-11-2012, 17:31
Arkadaşım burda laf kalabalığı yapmaya gerek yok burda milletin arasını açma aziz abiyle bi sıkıntımız yok.Az önce telefonla görüştüm onunda bi sıkıntısı yok bizle alakalı kalkıpta milletin arasını açma.Ayrıca teşekkür etmediğimizi nerden biliyosun benım bu konuya ilk postumu okursan iyi olur az öncede söyledim ama ezbere yazıp çizdiğin bakmamışsın bile ben buraya kopyalıyorum.Araba bursaya geldiğinde tospağaydı diyosun o tosbağalardan bende bi kaç tane daha varsa gel istanbula benım tosbağalarla bi deneyelim istersen.Konuyu uzatıp çektirmenin anlamı yok.Ahm ye gelincede her yerde yazıyor demişsin evet yazıyor bizde kimsenin emeği göz ardı edilmez.

Evet son ayarlarını aziz ustamız yaptı hakkı yenmiycek bi usta drag larda eski ustalardan

E0041
22-11-2012, 17:41
.................................................. ......

peugeotefe
22-11-2012, 17:46
Ben ne yazıyorum sen ne yazıyosun her neyse aziz usta aramıştır seni uzatmaya gerek yok

percussionali
22-11-2012, 17:47
........................

E0041
22-11-2012, 17:53
benlik birşey yok usta yazma başka birşey dedi yazmam konu onu ilgilendiren konu beni değil

percussionali
22-11-2012, 18:02
benlik birşey yok usta yazma başka birşey dedi yazmam konu onu ilgilendiren konu beni değil

neyse PK hızlı kalsın hep böyle ayarları bozulmadan bi denetelim araçları ;)

skunk 2
23-11-2012, 14:56
maşallah :)

burakcan
24-11-2012, 11:28
maşallah güzel araba

brs_odbs
25-11-2012, 10:32
maşallah herşey iyi güzelde aracı bu şekilde yürüten bursadan aziz usta araç hala bursada onun dükkanında 3 günde bu hale getirdi emek verdi şanzımanı adam etti (oranlar değişti) kasnağı vs herşeyin ayarlarını en iyi şekilde yaptı ama teşekkürler başka insanlara gitmiş görende aracı ahm falan hazırladı sanacak :)

:hahaha: :icon_tup:

UM1196
25-11-2012, 11:27
:hahaha: :icon_tup:

?? Desteklediniz heralde arkadasın yazdıgını efe nın yazdıklarını okumadınızda , neyse yaptıklarını sandığı değilde yaptıgı araç var sizdede egzantrık piston olduguna göre isterseniz deneyelim hem görmüş oluruz yaptığınımı sandığını.Çünkü böle uzayıp gidicek sizin yazdıklarınız her konuda aynı şeyler böle daha iyi olur diye düşünüyorum sizede uyarsa ?

brs_odbs
25-11-2012, 11:39
?? Desteklediniz heralde arkadasın yazdıgını efe nın yazdıklarını okumadınızda , neyse yaptıklarını sandığı değilde yaptıgı araç var sizdede egzantrık piston olduguna göre isterseniz deneyelim hem görmüş oluruz yaptığınımı sandığını.Çünkü böle uzayıp gidicek sizin yazdıklarınız her konuda aynı şeyler böle daha iyi olur diye düşünüyorum sizede uyarsa ?

evet destekledim arkadaşın yazdıklarını bir sorun mu var ?? malasef o garajın arabasıyla denemiyorum .. uzayıp gidicek bir şey yok o garaj hariç herkezle denerim ;)

UM1196
25-11-2012, 11:41
evet destekledim arkadaşın yazdıklarını bir sorun mu var ?? malasef o garajın arabasıyla denemiyorum .. uzayıp gidicek bir şey yok o garaj hariç herkezle denerim ;)

Bir sorun yok varsa deneyelim dedim bende kötü bişey sölemiorum yani , peki farketmez hani her konuda bu tarz şeyler yapmanıza gerek yok denemek istendıgındede denemıyorsunuz boşuna böle şeyler yapmak gereksiz neyse siz herkesle deneyin iyi günler ;)

shero
25-11-2012, 11:43
masallah güzel video ama arabanın ön taraf neden 306 cevrilmiş keyiftenmi? merak ettim.

brs_odbs
25-11-2012, 11:50
Bir sorun yok varsa deneyelim dedim bende kötü bişey sölemiorum yani , peki farketmez hani her konuda bu tarz şeyler yapmanıza gerek yok denemek istendıgındede denemıyorsunuz boşuna böle şeyler yapmak gereksiz neyse siz herkesle deneyin iyi günler ;)

sana mı sorucam her konuda istediğimi yazarım senden izin falan mı alıcam ??????
ben denemeyle ilgili bir şey yazmadım oraya üstüne niye alınıyosun .. ben orda arkadaşın yorumuna katıldım size birşey yazılmadı sen cevap niye veriyosun pk 106 senin mi ?

UM1196
25-11-2012, 11:51
sana mı sorucam her konuda istediğimi yazarım senden izin falan mı alıcam ??????
ben denemeyle ilgili bir şey yazmadım oraya üstüne niye alınıyosun .. ben orda arkadaşın yorumuna katıldım size birşey yazılmadı sen cevap niye veriyosun pk 106 senin mi ?

Anladım :) Orda yazdıgın yorumda garaja laf atıosun madem denemıcem bu garajla dıceksen oraya senı ılgılendırmeyen garajla ılgılı ıgneleyıcı yorum yapma benım yazma amacım bu bi yere veya kişi laf atıosan denersin olur biter madem alakan yok o zaman orayla ılgılı yorumlar yapma benım konuya dahil olma amacım bu

brs_odbs
25-11-2012, 12:04
Anladım :) Orda yazdıgın yorumda garaja laf atıosun madem denemıcem bu garajla dıceksen oraya senı ılgılendırmeyen garajla ılgılı ıgneleyıcı yorum yapma benım yazma amacım bu bi yere veya kişi laf atıosan denersin olur biter madem alakan yok o zaman orayla ılgılı yorumlar yapma benım konuya dahil olma amacım bu

ne garaja laf atması senin gözlerin heralde iyi görmüyor ben orda arkadaşın yazdığı yoruma katıldım bişe de yazmadım sen sonra bana deneyelim dedin bende o garajın arabalarıyla denemiyorum dedim bana böle yorum yapma falan diye yazamassın burda zaten yazmadım ama yazarsam da senide ilgilendirmiyor haberin olsun ;)

UM1196
25-11-2012, 12:07
ne garaja laf atması senin gözlerin heralde iyi görmüyor ben orda arkadaşın yazdığı yoruma katıldım bişe de yazmadım sen sonra bana deneyelim dedin bende o garajın arabalarıyla denemiyorum dedim bana böle yorum yapma falan diye yazamassın burda zaten yazmadım ama yazarsam da senide ilgilendirmiyor haberin olsun ;)

Yine sölüorum arkadasın yorumuna iğneleyici güldüğün için yazdım bir problem oldugundan değil bende söledim zaten niye dahil oldugumu yazamassında demedim çelişki olmasın diye söledim denemiosan problem yok uzayacak bir konuda değil zaten eyvallah iyi günler ;)

brs_odbs
25-11-2012, 12:08
Yine sölüorum arkadasın yorumuna iğneleyici güldüğün için yazdım bir problem oldugundan değil bende söledim zaten niye dahil oldugumu yazamassında demedim çelişki olmasın diye söledim denemiosan problem yok uzayacak bir konuda değil zaten eyvallah iyi günler ;)

eyv. iyi günler ..