Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tokyo- Japan Gezelim gorelim onerileri,

G_TT_I
20-11-2012, 06:03
Daha once Hong kong gezisi icin baslik acmistim ve gezi sitelerinden daha faydali oldu, en azindan buradan gelen yorumlara gore gezi sitelerini inceledigim icin herseyi elimle koymus gibi bulabiliyorum.

Gecen hafta macau grand prix vardi kacir'dim oyuzen bu hafta Tokyo plani yapiyorum,

Daha once gidenler tecrubelerini paylasirsa sevinirim ozellikle otel onerisine ihtiyacim var.
Suan kafamda olan tek yer Shibuya, ve dag yolu :)

imprezaWRC
20-11-2012, 10:30
Tokyo'da Grand Prince New Takanawa'da kalabilirsin, burnunun dibinde de tren ve metro istasyonu var, etrafında yemek yerleride var, ıssız bir yerde değil ama tam şehrin göbeğinde de değilsin.

G_TT_I
20-11-2012, 16:51
Yesil metro hatti uzerinde kalmayi planliyordum ama yarin bakacagim dibinde metro varsa hic sikinti degil omrum metroda geciyor, tesekkurler.

M_PROJECT
20-11-2012, 18:07
shinagawa prince de kalabilirsin baya guzel bir otel , shinagawa tren istansyonu hemen otelin onunde ulasim sorunu olmuyor . gece hayati icin shinjuku guzel bir yer , gezmek istedigin garajlar olursa adreslerini onceden cikarip gidebilirsin , super autobacks'a git mutlaka .

imprezaWRC
20-11-2012, 21:05
shinagawa prince de kalabilirsin baya guzel bir otel , shinagawa tren istansyonu hemen otelin onunde ulasim sorunu olmuyor . gece hayati icin shinjuku guzel bir yer , gezmek istedigin garajlar olursa adreslerini onceden cikarip gidebilirsin , super autobacks'a git mutlaka .

Autobacs'a gitmesin de dengesi alt üst olmasın :D

Mali
20-11-2012, 23:25
Autobacks'a git ama yuruyerek otele don Tokyo'nun tadi ole cikiyo :) Allahim ya ne gundu 10km yurumustuk heralde bide yaninda mutlaka Japonca sozluk olsun eger bilmiyorsan zira alfabelerinde bizim dunyadan hic bir harf yok Mc Donalds ta yemek yemek yarim gunumuzu aldi ne istedigimizi genel merkezde sadece 1 kisi ingilizce biliyormus ona anlattik sagolsun o da olmasa ne yerdik bilmiyorum...

M_PROJECT
21-11-2012, 01:15
Autobacks'a git ama yuruyerek otele don Tokyo'nun tadi ole cikiyo :) Allahim ya ne gundu 10km yurumustuk heralde bide yaninda mutlaka Japonca sozluk olsun eger bilmiyorsan zira alfabelerinde bizim dunyadan hic bir harf yok Mc Donalds ta yemek yemek yarim gunumuzu aldi ne istedigimizi genel merkezde sadece 1 kisi ingilizce biliyormus ona anlattik sagolsun o da olmasa ne yerdik bilmiyorum...

bidaha gitmesek mi ? baska turlu yuzunu goremices :)

G_TT_I
21-11-2012, 05:37

Genelde telefon google translate kullaniyorum temiz cozum :)
Gecen hafta Macau grad prixi kacirdim, bu hafta Ebisu'da drift filan yok gorunuyor, bari gidilebilecek garajlari gezeyim, surekli tarihi cin binalarinin icinde oldugum icin kultur gezisi yapmayi planlamiyorum,

Garaj listelerini alayim :) Sh'da evimin yaninda Ducati var onun disinda racing bilmiyorlar :hahaha: gitmisken valiz yapip oyle doneyim :o

G_TT_I
21-11-2012, 06:04
Sanirim bahsi gecen mekan burasi, summit ve bizim cms shop'un biraz cancanlisi :)
Major AUTOBACS Group Stores | Company Information | AUTOBACS SEVEN (http://www.autobacs.co.jp/en/company/gyoutai_en.html)
fakat metro ulasimi ile alakali bir adres bulamadim, Shibuya civarinda sanirim maazalar var, isim ve hatirliyorsaniz ulasim bilgisi alabilirsem iyi olur, yakinlarina metro ile gidip sonra otelde yazdirdigim adress ile takiye biniyorum :)

M_PROJECT
21-11-2012, 09:34
jun'a gitmistik biz head office . kaidou idi sanirim , musashiseki istasyonunda inip yurumustuk , saitama'da da hks shopa gitmistik ama essek gibi yurumustuk onda da . web sitelerinden liste yaparsan daha iyi , super autobacks'a git ama , ayrica trde ole bi dukkan sekli yok :D

Thracian
21-11-2012, 10:46
Gece alemini görüntüle lütfen, Hem klupleri hemde (mümkünse) illegal yarış yada driftleri :D

G_TT_I
21-11-2012, 10:49
jun'a gitmistik biz head office . kaidou idi sanirim , musashiseki istasyonunda inip yurumustuk , saitama'da da hks shopa gitmistik ama essek gibi yurumustuk onda da . web sitelerinden liste yaparsan daha iyi , super autobacks'a git ama , ayrica trde ole bi dukkan sekli yok :D

Kendime liste yaptim ama yonlendirmis olmiyim diye eklemedim :p
Benim icin en onemli yer Corin bike town, Arai rx7 gp kullaniyorum ama sadece jp'da olan bir model var onu bulmaya calisacagim.

Tom's, spoon vs, ama benim alisveris yapabilecegim TT yada 106 ya uygun pek birsey olacagini sanmiyorum :(
http://rjamo.co.uk/PhotoAlbums/up-garage/enterance.jpg
http://www.fet-japan.co.jp/conceptstore/images/main.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v133/strikerflo/P1020854.jpg
http://image.eurotuner.com/f/editorials/coolest-tuning-shop-in-the-world/19234866/studie-ag-tokyo.jpg

Mali
22-11-2012, 09:24
Mustafa sende nasil bi hafiza varmis o gunden beri hicmi uyumadin arkadas sen ya? Adam istasyon adlarini soyluyor ya be otelin adini unuttum. Gidelim derseniz ben giderim yap programi alo de...

M_PROJECT
22-11-2012, 09:38
Mustafa sende nasil bi hafiza varmis o gunden beri hicmi uyumadin arkadas sen ya? Adam istasyon adlarini soyluyor ya be otelin adini unuttum. Gidelim derseniz ben giderim yap programi alo de...

hafizam iyidir haci abi :D 10 km yol yurumustuk hatirliyosan nasil unutalim :D valla onumuzdeki aylarda olmasi lazim ocak subat benim ocakta bi planim var ama yine bi ekip toplanirsak gidelim valla isterim bana uyar

therev
22-11-2012, 09:41
UP Garage cok guzel tavsiye ederim ben

alp1903
22-11-2012, 09:54

Fotograf yokmu bizde sebeblensek :)

imprezaWRC
22-11-2012, 10:05
hafizam iyidir haci abi :D 10 km yol yurumustuk hatirliyosan nasil unutalim :D valla onumuzdeki aylarda olmasi lazim ocak subat benim ocakta bi planim var ama yine bi ekip toplanirsak gidelim valla isterim bana uyar

Tachikawa'daki STi shop'a da gittiniz mi ? Ben gitmeyi başardığımda mesaileri bitmişti :ofk::ofk:

M_PROJECT
22-11-2012, 10:25
Fotograf yokmu bizde sebeblensek :)

taa 2009 da gitmistik biz ya , Ozgun , Mehmet Ali , ben , Iskender abi , Savas abi fln varda kim bilir nerde :)

Tachikawa'daki STi shop'a da gittiniz mi ? Ben gitmeyi başardığımda mesaileri bitmişti :ofk::ofk:

ya biz cok planli gezemedik acikcasi , autosalona gittik onun disinda 3 5 dukkan gezdik okadar . subaruyla ilgili hic bir yere gidemedik

alp1903
23-11-2012, 10:11
taa 2009 da gitmistik biz ya , Ozgun , Mehmet Ali , ben , Iskender abi , Savas abi fln varda kim bilir nerde :)

Hatırlıyorum epey geçmiş demekki :) Neyse bulursan artık paylaşırsanız seviriz.

G_TT_I
23-11-2012, 10:38
Shanghai'da yasadigim icin yemek aliskanliklarim degismedi ve en ufak zorluk cekmedim, sh'i japonlar kurdu gibi bi durum var hermarka onlara ait.
Oncelikle ac kalma durumunda 1 La sezariya 2 family mart'lada gunluk et ve tavuk var orada mikro dalgada isitip veriyorlar ve cok ucuz.

Pearl otelde kaliyorum japon bir arkadasim ayarladi bahsi gecen otellerden baya ucuz ve konumu cok iyi.

Suana kadar cogu yeri gezdim auto bacs icin toei ve tokyo line ile gidilen bulamadim oyuzden kastirmadim varsa yrn gidebilirim.

Bayan konusunda sh tercih olunur ozenti olduklari icin burada anime gibi giyinen biseyler dagitan kizlar gibi giyinip geliyorlar :) ve sh'da bakicam diye takilan oluyor ama burada beyaz olmanin pek etkisi yok.

Sagdan direksyonlu hangi ulkeye gidersem metrodan iner inmez mavi r34 gelenegini bozmadi :(

Taksiye toplam 12 km de 180tl filan verdim sanirim :)

Benim yasadigim yerlerde genelde lp760, gto, bolca italya oldugu icin eski araba gormeyi ozlemisim, illegal drif gercekmis :):):)

Bundan sonra ki baslik singapur olacak sanirim herkesin tek gectigi yer burasi. Birde malezya kaldi.

ice
23-11-2012, 11:15
Foto yok mu Hic ?

G_TT_I
23-11-2012, 14:58
Nsx rx7 bide modelini bilmedigim yer yerde olan 4 kapi sedan camber cilgini araclar yakaladim ama yuklemek olum :(