Orijinalini görmek için tıklayınız : Başıbüyük sahil kaza
kelalper
20-11-2012, 09:34
Arkadaşlar şimdi annem aradı sahilde gri spor bir araba kaza yapmış kullanan genç bi çocukmuş. Cesedi araç içindeymiş. Polisler gelmemiş henüz. Araba ikiye katlanmış. Haberiniz olsun bu ara orada trafik fena olur. Savcı gelene kadar polis arabaya dokunamaz.
orhan_guney
20-11-2012, 09:35
bu işlerin sonu yok gibi bırakmak gerek artık aile arabasıyla gezme zamanı gelıyor :(
1 yıldır söylüyorum size hacı kuran çarpsın araba işini bıraktım yüzüme kan geldi lann :D alın karınızı çocunuzu gezin lan çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını savurmayın :D
Allah rahmet eylesin bu arada durum gerçekten üzücü :(
rekord2000
20-11-2012, 09:38
offf:( çok kötü yaa
63owen63
20-11-2012, 09:39
Allah rahmet eylesin vefat etmişse. Haberlere bakmıyorum sabahları artık..
O bölgeye yakın birisi yokmu forumdan?
Az kaldı alıcam bir tane sabır taşı bir araç maxsımum hız 70 km/s geçmeyecek
Allahım yardım etsin, çok kötü... :(
SOMEONESPECIAL
20-11-2012, 09:40
1 yıldır söylüyorum size hacı kuran çarpsın araba işini bıraktım yüzüme kan geldi lann :D alın karınızı çocunuzu gezin lan çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını savurmayın :D
Bekar olanlar arabaya harcadığı parayla rahat bi ev kurar di mi Muştu.
Allah rahmet eylesin... Valla ben oğlum doğduktan sonra sol şeridi unuttum.
Max. 90. Kafam rahat.
kelalper
20-11-2012, 09:41
Valla mayaların dediği çıkacak diye düşünmeye başladım. Hep gencecik insanlar. Saçma sapan şeylerden adam öldürmeler.
Allah rahmet eylesin.. geri donusu yok, herkesin dikkaatli olmasi lazim tabi..
orhan_guney
20-11-2012, 09:44
aynen hacı haklısın rahat batıyor bıze Ailemizin rızkını arabalarda yıyoruz.
SekoLive
20-11-2012, 09:44
Allahım yardım etsin, çok kötü... :(
sabah haberleri okurken ki senin isim benzerliğide bizi panikletti onu atlattık derken bu konuyu okuduk . dikkat etmek lazm :(
Max. 90. Kafam rahat.
Kafamı zksinler şimdiye kadar harcadıklarımla çok rahat 1 ev daha alırdım.
Allah ailesine sabır versin, genç ölüm çok zor kabullenmesi.
Valla mayaların dediği çıkacak diye düşünmeye başladım. Hep gencecik insanlar. Saçma sapan şeylerden adam öldürmeler.
Ona daha çok günü bitmiş takdiri ilahi denir, maya maya bu ne abi ahan 2012 de bitiyor son kehanetti bu bakalım şimdi hangi kabîle çıkıcak önümüzdeki 50 sene için
Allah rahmet eylesin trafik kazasındaki ölümlere çok üzülürün her zaman sevdiğin bi insanı o aracın içinde cansız çaresiz vaziyette olmasına
Allah Rahmet Eylesin. ( ölduyse eger. ) Allah Acıl Sıfalar Versin ( yaşıyorsa eger. )
SOMEONESPECIAL
20-11-2012, 09:48
Kafamı zksinler şimdiye kadar harcadıklarımla çok rahat 1 ev daha alırdım.
Allah ailesine sabır versin, genç ölüm çok zor kabullenmesi.
Zamanı gelince bunu anlayıp idrak edebiliyorsun. İşin içindeyken
iki elin kanda da olsa kafaya taktıysan yapıyorsun o işi.
O yüzden bu böyle gelmiş böyle gidecek.
Kazalar içinde aynı şey geçerli. Ne kadar uyarı tedbir olursa olsun...
gene bu kazalar olacak gene gencecik insanları bu şekilde kaybedeceğiz...
2006 senesinden beri buradayım... Benim bildiğim forum ve ahalisinden
en az 10-12 kişi vardır trafik kazası ve genç arkadaşımızı kaybetmemiz.
serqan23
20-11-2012, 09:51
allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin:( Bende büyük bi kaza yaptm akıllandım.illede başımıza bişi gelmesi lazım
free-hifi
20-11-2012, 09:53
şu an maltepe z.evler e-5 deyim herhangi bir tıkanma vs yok yolda dah yansımamış demekki Allah rahmet eylesin,
Yıllardır söylüyoruz istanbulda drag drift roll vs yapacak bir pist yok caddelerde daha çok ölüm görürüz.
ilkerist
20-11-2012, 09:53
Forum içinde geçerli,genelde hızlı araçlara sahip insanlarız ya da hızlı kullanıyoruz,sonuçta kul yapısı,hertürlü hataya müsait,bu iş zevk işi *****,neredeyse 1 ev parası da ben harcamışımdır,ona da yazık günah,hayatımızı tehlikeye attığımız için bize de günahı,neyse böyle şeyler gördüğümde kötü oluyorum ben,arkadaş sanırım hayatını kaybetmiş(ilk mesajdakilere göre) Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin çok zor,böyle işlerin izahatıda zor :(
allah rahmet eylesin üzücü bi olay
Max. 90. Kafam rahat.
abi hani şöyle bi bakıyorum harcanan paralarada yazık günah gençken para akıyorken ve başka bi sorumluluğun yokken gözüne bile batmıyor bu paralar ama sonradan dank ediyo
çok küçük bi hesap
EDİTTTT : HESAP BÜYÜK GELDİ :D ZARAR 100.000 tl
tabi bizim eşşekliğimizde çok bunlarda
şu yazdıklarım inan sadece sayılabilen kalemler yediğin içtiğin benzinin vırığın cırığın yok bunda abi hiç gözüme gözükmüyodu bile bu paralar
yazık günah değil mi
OffTopic:mustu kbakma ama aptalmisin olum sen :D ?
valla ALLAH rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin ne diyim.asiri uzucu..yikilcak simdi ailesi falan filan ALLAH korusun yaa..bazen kari gibi kullaninca bidibidi edenler oluyoda .. ak dikkat etmek lazimyaa..kimbilir neden dolayi kaza yapti..uzuldum cok.
SekoLive
20-11-2012, 10:01
mustu abi o nasıl bi modifiye aşkıymış be abim... yaşadıgın zevkler gördüğün ilgi umarım bu zararı karşılıyordur.
kanka editliyim bencede harbi bi okudum şimdi gerizekalıya bak dedim birden sonra bi baktım ben yazmışım :p
İBB gov.tr nin kameralarına kaza yansımamış kontrol ettim...ALLAH kaza bela göstermesin cümlemize...
abi ben senin yerinde olsam bi araba yapardım ömürlük keyifle biner satmazdım
ama sen yapıp yapıp millete dağıtmışsın..
ilanlarını artık daha dikkatli takip edicem :D
umarım ölüm konusunda yanılıyoruzdurda kimse vefat etmemiştir..
Ben harcadım ama satarken hep kar ettim :D sana baya baya boğaz köprüsü kaçmış :p
ghibli06
20-11-2012, 10:06
yazık olmuş arkadaşa çok üzülüyor insan...
açıkçası arabaya para harcama olayını, yaşamadan harcamadan kesemezsiniz... şimdi birine e30 a 50bin tl harcadım desen 'hadi len sallama' derler ama bilen bilir...
yaş 30 u geçti mi evlen ya da evlenme artık insanın uğraşası gelmiyor, alayım bir araba ufak tefek uğraşırız diyoruz, bunda saçımızda siyah bırakmayan ustaların garajların da payı büyük, 20 li yaşlarımda aylarca beklerdim harcardım ben de...
:( insanda moral kalmıyor
YavuzNaz
20-11-2012, 10:24
Allah rahmet eylesin, bu işlerin sonu yok, kendi açımdan bakarak söylüyorum keyif alabildiğim bir araç aldım keyfini sürüyorum biryere gitmek için acelem yok sağdan 90 la yolculuk yapıyorum, kafam rahat param cebimde kalıyor.
Böyle Kaza Haberlerini Gördükçe Babamın Neden Hızlı Araba Diğer Değimle Bana Spor Araba Almadığını Daha İyi Anlıyorum Galiba Dizel Focusa Hızlı Diyor Hak Veriyorum , Kardeşimiz Adına Çok Üzüldüm Umarım Ölmemiştir... :(
freelife
20-11-2012, 10:30
allah rahmet eylesin,dünde k.yalı bostancı arası e-5 de ( tünelin orası ) bir araç takla atmış yanda ters duruyordu 2 ambulans vardı içinde birilerini çıkarmaya çalışıyorlardı.
İnternette bulamadım. Haber linki bulan var mı acaba ? Ölmemiştir inşallah.
kelalper
20-11-2012, 10:40
konu başında yazmiim dedim ama inşallah ölmemiştir diyenler için söyliim. Rahmetlinin kafası vücudundan ayrıymış. Annem hemen 1-2 dakika arkasındaydı heralde. Arabadan hala duman çıkıodu dedi. Sahil yolunda olmuş.
allah ailesine sabır versin.asıl acıyı gerıde kalanlar yasıyor...
allah ailesine sabır versin.asıl acıyı gerıde kalanlar yasıyor...
aynen ateş düştüğü yeri yakar... kötü bir durum ailesinin görmemesi lazım bedenden ayrılan kafasını :(
orhan_guney
20-11-2012, 10:52
Allah düşmanıma vermesin çok kötü annesi babasına nasıl haber verılcek yaa :(
Allah rahmet eylesin. Çok acı bir olay :(
gurkanerkan
20-11-2012, 11:02
Allah geride kalanlara sabır versin. Çok can sıkıcı bir durum başa gelmeden sağ ayağı kontrol etmek çok kolay olmuyor.
ya varya yazmıyım diyorum yemin ediyorum titriyorum suan , kazadır olur ama bile bile lades ne demek ya bende gazladım deli gibi bende vurdum saga sola akıllandık durduk yavasladık sonunda , yeter artık ya ne dicek simdi polisler ailesine ölen vatandaşın ? annesi babasına ne dicekler ya evladını operek evden ugurluyo bi telefon evladınız öldü yahu yapmayın kardeşim şu hızı şu süratı tehlikeyi zaten şuursuz milletiz ne yapıcagımız belli degil köpek fırlar biri arabayı sürerken dalgınlıgına gelir şerit degistirir direksyon elinden kaçar birşey olur , allam ya gözlerim doldu yine üzüntüden ve sinirden
yusufbatırel
20-11-2012, 11:08
allah rahmet eylesın bole kaza olum duydugumuzda hep aynı seylerı soluyoruz yazılmıs abı ogun vefat edıcegı kaza olmasa baska bısey olucak gene vefat edıcektı harcanan paraları dıyosunuz yapmasaydınız ıcınızde olucaktı yapsaydık dıyecektık
free-hifi
20-11-2012, 11:11
Olgun Bulut Kardeşim ve Tarık Erçınar ustanın kaza sonucu vefat etmesinden dolayı kazadan sonra bugüne kadar 100-110 u geçmiyorum nereye gidersem gideyim emniyet kemerini artık takıyorum...
Dikkat etmek lazim gaza gelmemek lazim
lethaldoze
20-11-2012, 11:19
Allah rahmet eylesin. Çok üzücü gerçekten. Dikkat etmek lazım.
onursumer
20-11-2012, 11:20
of çok kotu ya allah rahmet eylesin :(
açıkcası ben arabalara para herzaman harcayacağımı duşunerekten şuzamana kadar hep yatırım yaptım hala daha yapıyorum :D
zaten şurda 10 sene sonra duzeni kurunca bol bol savurucam işimi garantiye alıym istiyorum nekadar ev alırsam okadar kar benim için :)
buzamana kadarki yaptığım en buyuk savurganlık tembellikten unilere verdiğim paralar oda olsun tabi :D
Allah rahmet eğlesin.
Allah ailesine sabır versin,üzüldüm gerçekten.
bu arada aynanın solistide vefat etmiş hay allam allah rhmet eylesin güne bak :(
Allah rahmet eylesin üzücü bir durum :(
TANIL TIMORCI
20-11-2012, 11:50
Allah ganı ganı rahmet eylesın herkez hatasının bence farkında ama o koltuga oturupta gaza cok fazla gelıyoruz ben korkmuyorum olumden ama tek korkum yanımda yada yaparsam kaza kı allah korusun bırının kılana zarar gelmesı ınsan ve canlı ne varlık varsa
Metin Bilen
20-11-2012, 11:58
ALLAH rahmet eylesin.. ailesine sabır versin..
Allah rahmet eylesin, sahilde gazlamak çok riskli, biz 90 la giderken adamın teki bi anda aracıyla tam sola dönmek isteyince vurmuştuk bizde, yani her an herşey olabiliyor..
b.ustaoglu
20-11-2012, 12:01
aynanın solisti geçenlerde haberlerdeydi hastaydı ölmüş mü ? çok üzüldüm.. Allah rahmet eylesin :(
bu arada sahilde ki kaza ile ilgili bi gelişme var mı ? nedir durum ?
Allah Rahmet Eylesin her zaman dikkat etmek lazim
SOMEONESPECIAL
20-11-2012, 12:06
Son dakika.. nl sanat hayatn kaybetti! | GAZETE VATAN (http://haber.gazetevatan.com/son-dakika-unlu-sanatci-hayatini-kaybetti/494143/8/Magazin)
emirarslan34
20-11-2012, 12:06
:( off allah rahmet eylesin , allah düşmanımın basına vermesin :(
SOMEONESPECIAL
20-11-2012, 12:08
KAZA KAÇTA OLMUŞ ACABA BU KAZA MI ? GRİ Bİ CLIO
Maltepe (http://www.focushaber.com/videogaleri/maltepe-deki-kazada-universite-ogrencisi-can-verdi-v-450)
Edit: Bu kaza değilmiş... Linkteki kaza gece olmuş
Bone-crusheR
20-11-2012, 12:17
cok moralim bozuldu keşke izlemeseydim allah rehmet eylesin
ALLAH rahmet eylesin gerçekten üzücü bi durum inşallah bundan sonra hepimiz daha dikkatli oluruz
kelalper
20-11-2012, 12:32
annemin gördüğü bu sabah 10:30 civarındaydı. Heralde. Beni aradığında eli ayağı tutmuodu kaza yerini yeni geçmişti.
içim parçalandı be allah rahmet eylesin
offff offff cok kotu oldum arkadas ıcınde katlanmıs mekanı cennet olsun. bıızm mıllet nekadar mal ya, arabayı cevırelım dıyor lar. yok adam olecek yardım edelım vs vs. nekadar bılıncsız bı toplumuz ya. hayret valla hayret !
free-hifi
20-11-2012, 14:33
gri yeni kasa opel Corsa. Karşı şeride geçip beyaz range rover jipe çarpmış. Motoru metrelerce ileride bulunmuş araç pert ve sürücü ölmüş
bu kadar detay geldi
valla çok haklısın, bıktım lan usta peşinde koşmaktan, kendim yapiim diyorum, işten güçten zmn bulamıyorum :? para veriyorum, paramla rezil oluyorum! ne yapsam olmuyo! yarama tuz bastın be bilader!
ALLAH rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar diliyorum!
Bu arada beyler yeni konu açmadım Allah Rahmet eylesin ben grup olarak seviyordum bunları
Cemil'i kaybettik - Hrriyet Magazin Hatt (http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/21970514.asp)
Allah rahmet eylesin gercekten dikkat etmek lazim. Biz dikkat etsek bile karsi tarafin bi anlik hatasi bile buyuk sonuclara yol acabiliyor. Allah geride kalanlara sabir versin. Bende e5 ile idealtepe sahilyolu baglantisinda yol uzerinde oturuyorum surekli kaza oluyor geceleri zaten yaris pisti gibi yazik gunah genc yaslarda bu kadar insan oluyor
life is life
20-11-2012, 15:56
Bu arada beyler yeni konu açmadım Allah Rahmet eylesin ben grup olarak seviyordum bunları
Cemil'i kaybettik - Hrriyet Magazin Hatt (http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/21970514.asp)
ALLAH rahmet eylesin her ikisi içinde..
Allah rahmet eylesin çok çok acı hemen her hafta bir kaza haberi :( Allah otomobile gönül vermiş tüm arkadaşlarımızı korusun..
cemil'ede hayatını kaybeden arkadaşımıza da Allah rahmet eylesin
huseyinnn
21-11-2012, 21:48
Maltepe Sahil Yolunda Feci Kaza MALTEPE SAHL YOLUNDA FEC KAZA maltepe sahil yolunda feci kaza resim galeri (http://fotogaleri.haberler.com/maltepe-sahil-yolunda-feci-kaza/)
sanırım bu kaza
SekoLive
21-11-2012, 21:58
bu kaza geçen yıl olan kazaya benziyor bi yanlıslk yoksa
Makinist
21-11-2012, 22:01
Offf naptın be kardeşim yaaa :(
umu_vtec
21-11-2012, 22:02
allah yakınlarına sabır versin çok kötü bir durum
Bencede gecen yil yapilan kaza olmasi lazim ALLAH rahmet eylesin
bu kaza geçen yıl olan kazaya benziyor bi yanlıslk yoksa
Helal seko iyi dikkat, o kaza geçen sene olmuş ;
oka girdi-Gncel- Gazeteport.com (http://www.gazeteport.com.tr/haber/63256/soka-girdi)
Allah rahmet eylesin bu arada..
Allah ailesine sabır versin,Mekanı cennet olsun..:(
fatih_selvi
21-11-2012, 22:08
Allah rahmet eylesin
darkmoon
21-11-2012, 22:08
sırf bu yüzden yıllardır arabada sadece keyif konfor sistemlerine yöneldim car theatre multimedia bilgisayar tablet sistemleri v.b bazen sahile geçiyorum açıyorum bir film koyup izliyorum bazen tv den dizi falan izliyorum sunroofu açıp acayip keyifli oluyor ciddi ciddi kettle almayıda planlıyorum torpidoyada hazır cappucino 3ü bir arada hazır sallama çay falan alıcam uzun süredir kettlelara bakınıyorum.. tamamen bu saatten sonra zevkime keyfime konforuma bakıyorum..
Allah rağmet eylesin ölen merhuma ailesine dostlarına geride bırakdıklarına sabır versin.. o bir kere ölüyor ama ardında bırakdıkları esas binlerce defa ölüyor.. bir can bir hayat kolay büyütülüp yetişmiyor ama çok kolay kaybediliyor.. Allah hepimizi korusun.
devil_berk22
21-11-2012, 22:19
Rabbim tüm ölenlere rahmet eylesin en çok üzüldüğümde ailesinin düştüğü durum bi telefon geliyor ve çocuğunuz öldü deniyor Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor.
lethaldoze
21-11-2012, 22:20
Çok kötü olmuş. Resimler çok kötü. Diğer videodaki ve o ara başıbüyükteki ieett optobusuyle çarpışan aracın videosunuda izledim. Milletimiz çok iyi niyetli ama bi okadarda cahil. Arabadan çıkartsan noolucak. Ha arabada oturmuş ha yol kenarında. Kadını süürkleyerek çıkardı kaldırıma götürdü yahu...
Allah Rahmet Eylesin Yakınlarına Sabır Versin
Bende sizin gibi düşünüyorum evlenip çoluk cocuk sahibi olunca dahada anlam kazanıyoryarıs yapıp sürat yapıp kazalara sebebiyet vermemek gerek bende bugüne kadar sadece görsel ve konforu düşündüm aldığım araclarda
Allah rahmet eylesin. :( Bir anlık dalgınlıkla hepimizin başına gelebilir. Allah korusun. Çok kötü. :(
Allah rahmet eylesin. Çok üzücü bi durum. 10 sn lik gazla nerelere geliyoruz.
sırf bu yüzden yıllardır arabada sadece keyif konfor sistemlerine yöneldim car theatre multimedia bilgisayar tablet sistemleri v.b bazen sahile geçiyorum açıyorum bir film koyup izliyorum bazen tv den dizi falan izliyorum sunroofu açıp acayip keyifli oluyor ciddi ciddi kettle almayıda planlıyorum torpidoyada hazır cappucino 3ü bir arada hazır sallama çay falan alıcam uzun süredir kettlelara bakınıyorum.. tamamen bu saatten sonra zevkime keyfime konforuma bakıyorum..
Allah rağmet eylesin ölen merhuma ailesine dostlarına geride bırakdıklarına sabır versin.. o bir kere ölüyor ama ardında bırakdıkları esas binlerce defa ölüyor.. bir can bir hayat kolay büyütülüp yetişmiyor ama çok kolay kaybediliyor.. Allah hepimizi korusun.
en iyisini en akıllıcasını yapıyorsun abi.kusra bakmayında diğer türlüsü biraz enayi işi oluyor .
ilk video yu izledim çok kötü bi durum :( allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.
burakcan
23-11-2012, 14:14
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun