Orijinalini görmek için tıklayınız : Tofaş Doğan dan Porche ye Gider Vol.1
free-hifi
20-11-2012, 10:58
Kasıtlı mı yapmış bilmiyorum ama sonu feci olmuş...
İstanbul Sarıyer'de Doğan marka otomobil ile Porsche'nin kazası...-En Son 3. Sayfa Haberleri-HABERTÜRK (http://www.haberturk.com/gundem/haber/795715-porsche-dogan-kazasi)
orhan_guney
20-11-2012, 11:03
bence kesın sahındekıler yanladılar karıyı kızı gurunce sonrada vurdular mecbur cekıcek cezasını tabı haber dogru ise.
free-hifi
20-11-2012, 11:04
muayene yok sigorta yok memurun en çok kol gezdiği yerde yaptıkları cesarete bak
Harbiden arabayi birakip gidersin olayi varya, o bile yersiz yani.
Trafik sigortalarina reform sart
gurkanerkan
20-11-2012, 11:06
Araba kaç para ki ?
63owen63
20-11-2012, 11:14
sigortasız yola çıkmak.. Yada neyse ya bana bir şey olmaz...
bas gaza ver yanı şahin bu :D
Uslu, trafiğe çıkmadan önce yürek yemiş.
200.000 TL'lik atar yapmış doğancı..bi bitmediniz.
snan1910
20-11-2012, 11:26
sigorta olsada trafik sigortası 200bin tl odemez ki
vurcaksanda parçası ucuz araba seccen :)
free-hifi
20-11-2012, 11:27
sigorta olsada trafik sigortası 200bin tl odemez ki
vurcaksanda parçası ucuz araba seccen :)
biraz önce baktım trafik sigortası maksimum 45000 ödüyor
SekoLive
20-11-2012, 11:29
Editliyorum durum gerçekmiş 2. sayfada arkadaş açıklamş saolsn :)
bu arada harbiden artık 45bin tl nedir ki sigortaları düzeltmeleri lazım artık ucuz araba yok
bi arkadaşm kaza yaptıgında 1-2 saniyelik düşünme sürecimde en ucuzuna carpmaya çalıştım arabanın duracağı yokdu diye anlatmstı :)
Onurkk06
20-11-2012, 11:31
porsche sahibinin kaskosu falan ödemez mi ki yazık olmuş adama yaw
free-hifi
20-11-2012, 11:33
Bağyan genşlere uyuz olmuş affetmem demiş haberin detayında öyle diyor
turkerrr
20-11-2012, 11:34
trafik sigortası olsa ne olacak 22500 tl karşılıyor trafik sigortası...
onurgoyunc
20-11-2012, 11:35
porsche'nin kaskosu öderde, kasko parayı kimden alacak?
Onurkk06
20-11-2012, 11:37
o zaman kuşcu arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum heralde bi daha değil otomobile bisiklete binmez
o zaman kuşcu arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum heralde bi daha değil otomobile bisiklete binmez
Binse bile atar gider yapmaz.
Bende vosvosu satmadan önce yanlayacam diye az kalsın sti ın bırıne orta dırekten gıdıyorum stı cı görüp kaçmasa hıc kurtuluşum yoktu :D gecmıs olsun doğancıya
haberde foto falan görmedim.
bence fake gibi durum :)
Yok Seko, ben kazadan 15-20 dakika sonra gordum, ELA plaka 997 Turboya cakmis Edirne plaka bi Dogan vardi Baltalimani Polisevi'nin hemen onunde. Delikanli karsi seride tasmis, 911'e sol onden gommus. Doganin on taraf zaten pertti de, 911'de de hatri sayilir hasar vardi.
cidden kazayla olduysa yazık olmuş ama artistlikten olduysa iyi olmuş ödesin tabi çok dengesiz var trafikte ona buna artistlik yapacam diye milletin hayatını tehlikeye atan
b.ustaoglu
20-11-2012, 11:54
şahin şöförüne yazık olmuş aslında. hepimizin başına gelebilir. bu yüzden trafikte düzgün gitmek lazım. böyle bir kazaya karışsakta suçlunun karşı taraf olması bizim için iyi olur. tabii cana gelmedikten sonra...
SekoLive
20-11-2012, 11:57
Yok Seko, ben kazadan 15-20 dakika sonra gordum, ELA plaka 997 Turboya cakmis Edirne plaka bi Dogan vardi Baltalimani Polisevi'nin hemen onunde. Delikanli karsi seride tasmis, 911'e sol onden gommus. Doganin on taraf zaten pertti de, 911'de de hatri sayilir hasar vardi.
offf
kötü olmuş...
önümüzdeki 20 sene düzenli borcu oldu ozaman doğanın sahibinin.
cidden kaza ise üzücü, soınuçta bir anlık hata öldürmedi, süründürecek. ama ELA plakayı görüp de 3 kuruşluk arabasıyla artistlik yapıyorsa ders olsun bütün serserilere, söke söke alsınlar parasını.
offf
kötü olmuş...
önümüzdeki 20 sene düzenli borcu oldu ozaman doğanın sahibinin.
Çok büyük bir yük. Allah bizlere göstermesin böyle bir şey. Çok zor.
olsun olsun ödesin 20 değil 50 sene ödesin
ya o kadın acemi olsaydıda araçtakilerin ölümüne neden olsaydı
trafik bu kardeşim şakası yok bunun o kafaya(eğer ki bilinçli olarak taciz ettiyse) değil 20 yıl 50 yıl köle olsun o kuşçu
karsiyakaliozi
20-11-2012, 13:05
trafık sıgortasının onemı burda ortaya cıkıyor sanırım her sırket farklı lımıt verıyor herhalde benım polıçemın limitlerı baya yuksek çunkü
Bad-Fast
20-11-2012, 14:02
atarlı gençlerdense iyi olmuş diyeceğimde genede üzücü bi durum banko içeri girecekler ödeyemezler .
Arkadaşlar kaza sanki bir futbolcunun yaptığı kazaya benziyor BJK lıydı hatta yaza girerkendi zaten yeni haber yapılması garip insanlar bildiğin yaz günlük günelşil t shirtle geziyor üstüne üstlük sahil yolu diyor alakası yok
Edit.... İbrahim kaşın aracı beyazmış ama yinede yeni olan birşey olmadığı belli
timucintt
20-11-2012, 14:17
mal herif.. sigorta yok muayene yok sonra git porşeye patla... üzülmedim hiç daha beter olsun...
ozkanfaruk
20-11-2012, 14:17
Uslu,uslu uslu gitsen ya bilader. Ama sağlam koymuş porche'a
Kasko oder ama sahinciye dava acar parayi alana kadar da pesini birakmaz. Bi tanidigin oglu kartal la Q7 carpip devirmisti ayni sekilde adam kaskodan parasini aldi ama kasko dava acti haciz falan mahkeme devam ediyordu en son ne yaptilar bilmiyorum. Gecmis olsun her iki tarafada
valla eğer serserilik yapıp bu duruma düştüyseler inşallah kasko donlarına kadar alır.
Yoksa yine kaskosuz gezmenin bir mantığı yok şu zamanda akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş.. tabanvay devam ederler hayatlarına..
Artık ne yaptıysa bayan affetmemiş bile...
belkide istemsiz bi kazadır, gerçi o aracı o hale çevirmek için 150 ile girmek lazım ama bu seferde Bilal Uslu doğandan sağ çıkmazdı! ben bişey anlamadım bu kazadan :o
Ben olsam bende affetmem.
SekoLive
20-11-2012, 14:48
aracın fotosunu görenler neredden baktı yaw :)
linke tıkladıgımzda cıkan sayfadaki araç deil kazaya karşıan o kaza okmeydanında olmuştu. panemera fotodaki araba.
az yavaş be kardeşim adamın arabada ailesi varmış ayıp ayıp..!
Emrecan-R
20-11-2012, 15:20
Uslu, trafiğe çıkmadan önce yürek yemiş.
aynen öyle :D :D
ÜSTÜNERC
20-11-2012, 15:23
kötü bir durum.
Day Walker
20-11-2012, 15:25
300 liralık poliçeyle 45.000 tl tazminat bu ülkede çok fazla arkadaşlar.Sigortada çalıştığım için biliyorum.
Kasko ve trafik önümüzdeki yıllarda birleşecek ve o zaman fiyatları göreceksiniz.
biraz önce baktım trafik sigortası maksimum 45000 ödüyor
Trafik poliçesi 22500 tl ye kadar karşılar.
ozgurluk
20-11-2012, 17:03
O porshenın kaskosu mutlaka vardır. Kasko şirketi, aracın hasarını öder ve o asli kusurlu arkadaştan (halef selef muhabbeti) seveee seve o parayı alır.
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin, mümkün mertebe tedbirli olmak gerek.
Hayır kardesım ondan sonra dıyorlarkı ınsan mı kucumsuyorsun sezgin araba mı kucumsuyorsun adamın parası ona yetmıs dogan almıs.
e şerefsiz arabayı almıssın kaza veya artistik sonucu hiç önemli değil sigortasız muaynesiz kaskosuz sen nasıl trafige cıkarsın ? Ya o arabadakı cocuklara yada kızlara bırsey olsaydı.
Süründüre süründüre ödetsinler, 50 sene ödesin.
Hayır kardesım ondan sonra dıyorlarkı ınsan mı kucumsuyorsun sezgin araba mı kucumsuyorsun adamın parası ona yetmıs dogan almıs.
e şerefsiz arabayı almıssın kaza veya artistik sonucu hiç önemli değil sigortasız muaynesiz kaskosuz sen nasıl trafige cıkarsın ? Ya o arabadakı cocuklara yada kızlara bırsey olsaydı.
abartmamak lazım. sigorta yaptırsa çocuklara v.s bişey olmayacak mı? ..bencede sigortasız trafiğe çıkılmaz ama çokta ağır konuşmanın anlamı yok.
SekoLive
20-11-2012, 17:30
sezgin yanlıs açıdan bakıyorsun,
Forumda bile ciddi iyi paralara arabaya binip kaskosuz sigortasız muayenesiz dolaşan gazlayan kişiler vardır.
kimi kola içse yola cıkmaz
kimi 1 büyük devirir direksiyona geçer
marka model pahalı ucuz farketmez bence.
adamın kendiyle alakalı direkt.
sezgin yanlıs açıdan bakıyorsun,
Forumda bile ciddi iyi paralara arabaya binip kaskosuz sigortasız muayenesiz dolaşan gazlayan kişiler vardır.
kimi kola içse yola cıkmaz
kimi 1 büyük devirir direksiyona geçer
marka model pahalı ucuz farketmez bence.
adamın kendiyle alakalı direkt.
Abi yapma ya, yok öyle muaynesiz ve sigortasız gezmek. Hadi kaskoyu anlarım bi nebze , benımde kaskosuz gezen arkadaşlarım var hanı kendı bılecekleri iş. Ama devletin zorunlu kıldıgı bırseyden kacıp ustune bırde trafıge cıkmanın hıc bır ızahı olmaz benım gözümde.
SekoLive
20-11-2012, 17:36
Abi yapma ya, yok öyle muaynesiz ve sigortasız gezmek. Hadi kaskoyu anlarım bi nebze , benımde kaskosuz gezen arkadaşlarım var hanı kendı bılecekleri iş. Ama devletin zorunlu kıldıgı bırseyden kacıp ustune bırde trafıge cıkmanın hıc bır ızahı olmaz benım gözümde.
haklısın cıkmaması lazım ama bunun doğan şahinle alakası yok ben onu sölemeye calışıyorum.
haklısın cıkmaması lazım ama bunun doğan şahinle alakası yok ben onu sölemeye calışıyorum.
he yok tabikide ona %100 katılıyorum bu kım olursa olsun gecerlı :)
cabrioleter
20-11-2012, 18:03
300 liralık poliçeyle 45.000 tl tazminat bu ülkede çok fazla arkadaşlar.Sigortada çalıştığım için biliyorum.
Kasko ve trafik önümüzdeki yıllarda birleşecek ve o zaman fiyatları göreceksiniz.
300 liraya 45.000 çok fazla(!) ama ne hikmetse sigorta şirketleri deli gibi kar edip gün geçtikçe büyüyor..
Kan alacaklar makattan haberleri yok :D
devil_berk22
20-11-2012, 19:25
200bin lik zarar var bide af dilemiş :D heralde ferrariye arkadan vuran şahinciyi izlemiş tv.de o zamanlar affetmişti ferrarici ama bu sefer sağlam kayaya çarpmış şayinci vatandaş :)
Harbiden arabayi birakip gidersin olayi varya, o bile yersiz yani.
Trafik sigortalarina reform sart
sigorta olunca tüm hasarı ödüyormu sizce ?
hemen hemen hiçbir sigortanın 200.000 Tl gibi bi hasarı ödeyecegını düşünmüyorum. sigorta olmuş olmamış bu durumda çokta önemli değil gibi
edit: zaten yukarıdada yazmışlar
devil_berk22
20-11-2012, 20:01
sigorta olunca tüm hasarı ödüyormu sizce ?
hemen hemen hiçbir sigortanın 200.000 Tl gibi bi hasarı ödeyecegını düşünmüyorum. sigorta olmuş olmamış bu durumda çokta önemli değil gibi
sırf sigortanız yok diye haklı bile olsanız haksız konuma düşersiniz kanunlara göre
Burak-Akın
20-11-2012, 20:01
sigortasız yakalansa zaten araç degerinde ceza yiyecek.. Büyük cesaret helal olsun
Adamın kaskosu bile olsa kasko genelde 100.000 öder en fazla poliçesine göre gerçi. Trafik artı kasko ile bile nerden baksan 100.000 daha açık kalır. Bence en çıkar yol ülkeyi terk etmesi. :D
turkerrr
20-11-2012, 20:33
kaskoya 20000 tl imm koyulduğu bile oluyor ... 22500 de trafik verse bu konuyla ilgili bilgisi olmayıp kaskom trafiğim var diye gezenlerin çoğu 200 bin tllik hasara yol açsalar benzer duruma düşerler ...
kasko da imm yi tekli limit ve yüksek yapmakta fayda var .... 100000 alt limit olmalı bence ...
kasko yoksa en kötü artı trafik vb ürünleri kullanmak lazım ....