Orijinalini görmek için tıklayınız : Cumartesi gecesi kaç vti gelecek
ilkerist
28-11-2012, 08:24
dt vti bağcılR Yaz:) ilker görüşelim orda:D
Aynen öle,görüşelim gelmessen seni bulurum :p
kerimvtec
28-11-2012, 08:41
Bir ikincisi daha olmayacak kaciranlar uzulur:)
Müzikte var dj apo canlı performans sergilicek filan dediler abi ;) ;) basının uydurmasımı yoksa :D
Tuncay obey mekan bulabildinmi? MAŞALLAH türkiyeye giren 860 tane VTI'ın neredeyse hepsini topladık:p izdiham yaşanacak:D
Dış ülkelerde ferrari vs..buluşması günü yapıyorlar. Bizim fiteklerimizde gözümüzde ferrariden eksik kalır yanı yok:p Güzel gün geçirmek dileğiyle bir an önce buluşalım artık:icon_tup:
EH Vtec Tuncay abiyle ENG Vtec Ali abi,EA Vtec Ali M.köyde buluşcaz. Bakırköyden M.köye kadar toplu gidip ordanda gidilecek yere geçebiliriz böylelikle kopukluk olmaz
olabilir hocam tmm cuma c.tesı gunduzden tekrardan konsnrz o zman :)
olabilir hocam tmm cuma c.tesı gunduzden tekrardan konsnrz o zman :)
Beni hesaba katmayın ben önceden mekanda olmam lazım karşılama video vs
kerimvtec
28-11-2012, 13:28
Gerekiyosa,mekana yakın biyerde (kavacık vs.) karşılayabilirim bende beykoz dışından gelen araçları..
Gerekiyosa,mekana yakın biyerde (kavacık vs.) karşılayabilirim bende beykoz dışından gelen araçları..
Avrupadan gelicek araçları karşılarsan iyi olur kerimim
Yer belli oldumuki Tuncay abi?
Yer belli oldumuki Tuncay abi?
Bu akşam çıkıcam sabaha kadar arıcam kısmetse bugun belli olacak inşallah
kerimvtec
28-11-2012, 13:35
Avrupadan gelicek araçları karşılarsan iyi olur kerimim
Sıkıntı yok abicim karşılarım tabi ki..yeri netleştirelim abi zaten cuma günü detaylı konuşuruz herşeyi..
orhan_guney
28-11-2012, 14:12
bu şerefsiz gelıyorsa ben gelmıyorum :)
tuncay obeyy :D
Ne onsuz nede sensiz olur:D:D:D
samet gelırse merterde o var, bahceshırken furkan var, beykoz cıvarında olursa bulusma FSM den gıtmek en mantıklısı, temde bulusup beraber gıdebılırız.
sarıyerden EV vtec li abimiz var,adını hatırlayamadım simdi :)
c.tesi maltepeye geçip ordan gelme ihtimalimiz var duruma göre konusuruz
Beyler ben sütlüceden geliyorum Miniaturkun ordan yani, G.o.paşa ve bakırköy bahçelievler tarafından gelecek kişilerle miniatürkün önünde buluşup birlikte gidebiliriz, ayrıca 2. köprüye direk çıkış var bizim ordan trafiğe takılmadan Türk Telekom Arenanın önüne gelip köprüye dalarız direk :)
kerimvtec
28-11-2012, 14:55
Beyler ben sütlüceden geliyorum Miniaturkun ordan yani, G.o.paşa ve bakırköy bahçelievler tarafından gelecek kişilerle miniatürkün önünde buluşup birlikte gidebiliriz, ayrıca 2. köprüye direk çıkış var bizim ordan trafiğe takılmadan Türk Telekom Arenanın önüne gelip köprüye dalarız direk :)
köprü çıkışında beklıyorum :)
köprü çıkışında beklıyorum :)
kopru cıkısı dedıgın, FSM koprusunden cıktıktan sonra sağdaki ceptemı ? :)
Tuncay obey ömer-fe yi davet etmek lazım fotolar için :) foto çekimlerinde işin sonu ömer:D
abi eğer bi planın vs bişey yoksa carbon sen ben birlikte gitsek olurmu ?
abi eğer bi planın vs bişey yoksa carbon sen ben birlikte gitcez olurmu ?
Olur tabiki beraber gideriz:)
Olur tabiki beraber gideriz:)
iyi olur abi carbonada haber veriyim ben:icon_tup:
kerimvtec
28-11-2012, 16:49
kopru cıkısı dedıgın, FSM koprusunden cıktıktan sonra sağdaki ceptemı ? :)
aynen orası :) o cepte masum masum beklerım ben sizi :D :D
samet gelırse merterde o var, bahceshırken furkan var, beykoz cıvarında olursa bulusma FSM den gıtmek en mantıklısı, temde bulusup beraber gıdebılırız.
sarıyerden EV vtec li abimiz var,adını hatırlayamadım simdi :)
Tamam kanka ben isten aksam 8'de cikicam, otogarin oraya gelirim, ordan cikariz
Murat Süslü
28-11-2012, 17:50
neyse vtec i olmayan gelmesin artık buluşmaya gibi bişey oluyor bu organizasyon :D resimleri sabırsızlıkla bekliyorum :)
neyse vtec i olmayan gelmesin artık buluşmaya gibi bişey oluyor bu organizasyon :D resimleri sabırsızlıkla bekliyorum :)
Sağ koltukta yerin hazır süslüm:):):);)
Murat Süslü
28-11-2012, 18:07
Sağ koltukta yerin hazır süslüm:):):);)
Teklif için teşekkürler abi irtibatlaşırız ;) ararım ama meşgule atma faturalı hat aldım aç yani ayıptır yaaa :D
silent furious
28-11-2012, 18:14
aynen orası :) o cepte masum masum beklerım ben sizi :D :D
baltalimanından yukarı köprüye bağlanacağım bu cep şehirler arası otobüslerinde girdiği otobüs durağı değil mi ?
kerimvtec
28-11-2012, 20:29
baltalimanından yukarı köprüye bağlanacağım bu cep şehirler arası otobüslerinde girdiği otobüs durağı değil mi ?
aynen orası,otobuslerın gırdıgı cebın 60-70 mt ılerısınde tam kavacığa baglanma noktasında beklerım sızı.
berkayGLRN
28-11-2012, 20:35
Mekan bellı olduysa bı pm alıyım beykozdayız gelırız bı zıyarete:)
Skyhawk34
28-11-2012, 20:52
abrupa yakası büyük ihtimal toplu sekılde gidilir toplu şekilde teslim olunur memur arkadaşlara :D
kerimvtec
28-11-2012, 20:54
abrupa yakası büyük ihtimal toplu sekılde gidilir toplu şekilde teslim olunur memur arkadaşlara :D
seni ben teslim alıcam :D :D :D
Tamam kanka ben isten aksam 8'de cikicam, otogarin oraya gelirim, ordan cikariz
tmm knka konusup ayarlarız ;)
hahahaha olm cok fena guldum ya :D bak o egsozla basın belaya gırer sök ver en iyisi bana, bak geçen hafta bagladılar arabayı cok ugrastım bence degmez sök k:D
Skyhawk34
28-11-2012, 21:19
seni ben teslim alıcam :D :D :D
sakın zahmet etmeyiver :D
http://img9.imageshack.us/img9/7388/40805045013543504528958.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/9/40805045013543504528958.jpg/)
memurdan korksak... vti a binmezdik :D :D :D :D Ağğğhhyyytttt :D
airmass candırrrr :D megan racing hedırs lazım ama, boxer motor oluyor o zaman:D
kerimvtec
28-11-2012, 21:26
sakın zahmet etmeyiver :D
http://img9.imageshack.us/img9/7388/40805045013543504528958.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/9/40805045013543504528958.jpg/)
memurdan korksak... vti a binmezdik :D :D :D :D Ağğğhhyyytttt :D
bende seni önden yollama peşindeydım bak olmadı şimdi bu :D :D çokkk serttttt :D
Skyhawk34
28-11-2012, 21:28
bende seni önden yollama peşindeydım bak olmadı şimdi bu :D :D çokkk serttttt :D
:D :D :D o değilde o stickerla şehir içi biraz dolaştım tepkiler gayet tatmin ediciydi arkadan gelen clio sümbül bile olsa yediremiyor makaslara falan giriyor ben hala yavaş yavaş ilerliyorum falan hoş oluyor cumartesi gecesi o stickerı memura söktürtcem :D :D
edit: hgs mide bugun aldım bence sizde bi ara alın kgs de yavaşladıgınız an olay bitiyor çünkü gerisi ***** olay döngüsü :)
inventor
28-11-2012, 21:31
arkadaşlar eg vti aranıza kabul ediyormusunuz yoksa sadece ek kasa vti mi olacak ona göre izmitten geleceğiz
arkadaşlar eg vti aranıza kabul ediyormusunuz yoksa sadece ek kasa vti mi olacak ona göre izmitten geleceğiz
Kabul ederiz tabikide b16a2 kabulumuzdur
inventor
28-11-2012, 21:34
eğer kabul etmeyecekseniz sadece ek vti ile geleceğiz
inventor
28-11-2012, 21:35
Kabul ederiz tabikide b16a2 kabulumuzdur
teşekkür ederiz arkadaşlar inşallah orada olacağız irtibata geçebileceğimiz bir arkadaş telini pm atarsa seviniriz
Tayyar almiyonuz mu tayyarr bir i fazlasi var :) i-vtec
B16a2 harici olamiyor atkadaslar lutfen mazur gorun
Su an disaridayim mekan bakiyorum hala en kisa zamanda en gec cuma aksami adres belli olacak buradan takip edebilirsiniz
Tel. Numaramida cuma gunu ekleyecegim
orhan_guney
28-11-2012, 21:56
gölgendeyim tuncay başkan :)
gölgendeyim tuncay başkan :)
Gölge etme başka ihsan istemem:D:D
Skyhawk34
29-11-2012, 07:27
haber varmı başkan ? duyduğuma göre en son boş verip banklarda uyumuşsun :D
edit : harbi sabaha kadar aramadın dimi abi ? :D
haber varmı başkan ? duyduğuma göre en son boş verip banklarda uyumuşsun :D
edit : harbi sabaha kadar aramadın dimi abi ? :D
2 tane süper yer var ama ikna olmuyorlar dün akşamda bi arkadaşın dediği yere gittik kapalı birde kapanan çubuklu karting var oraylada bugun görüşücez kısmetse bugun işi bitiricez
cumartesi günü sağnak yağış bekleniyormuş hııamınaaa... :Deli:
Kemal Sunal - SEN GELME ULAN AYI !!!! - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E) :D:D:D:D
orhan_guney
29-11-2012, 08:30
olum kendıne göre bir video bulmuşsun :) ayııı
Kemal Sunal - SEN GELME ULAN AYI !!!! - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E) :D:D:D:D
olum kendıne göre bir video bulmuşsun :) ayııı
orhan sana gomlek aldık forumca artık yesıl gomlekten kurtulucaksın :D
ve cumartesı senınle gelıyrum cano :D
orhan_guney
29-11-2012, 08:40
sen benim küçük orhanı ye emi :) gömlek almazsan adam değilsin lan :) ben audi tt s ile gelicem vtec getırmıycem :)
orhan sana gomlek aldık forumca artık yesıl gomlekten kurtulucaksın :D
ve cumartesı senınle gelıyrum cano :D
kadir jdm civic
29-11-2012, 08:44
teşekkür ederiz arkadaşlar inşallah orada olacağız irtibata geçebileceğimiz bir arkadaş telini pm atarsa seviniriz
gel abi bir tanışıp sohbet edelim senın eg yi de getir oda vtec sayılır...
Skyhawk34
29-11-2012, 09:18
2 tane süper yer var ama ikna olmuyorlar dün akşamda bi arkadaşın dediği yere gittik kapalı birde kapanan çubuklu karting var oraylada bugun görüşücez kısmetse bugun işi bitiricez
tamamdır abi yardım lazımsa boşum bugun gelirim :)
ugr_kskn
29-11-2012, 09:36
Hadi hayırlısı güzel bir buluşma olacak kerim abi ile kavacıkta köprü çıkışı üst geçitin altında bekleriz sizi otobüs durağında :)
Hadi hayırlısı güzel bir buluşma olacak kerim abi ile kavacıkta köprü çıkışı üst geçitin altında bekleriz sizi otobüs durağında :)
tahmını orda saaat kac gıbı olmamız lazım bulusma 10 da olduguna göre, 21:00-21:30 gibi uygunmudur acaba knka
ugr_kskn
29-11-2012, 09:48
tahmını orda saaat kac gıbı olmamız lazım bulusma 10 da olduguna göre, 21:00-21:30 gibi uygunmudur acaba knka
Aynen kanka zaten biz techgarage olucaz kavacıkta opetin aşağasındayız ordan 21,30 gibi kavacıka köprü çıkışına geliriz sizi karşılamaya sizde ordan toplanıp gelin bence avrupa yakasında levent çıkışında shell var orda topalanabilrisiniz bence
sen benim küçük orhanı ye emi :) gömlek almazsan adam değilsin lan :) ben audi tt s ile gelicem vtec getırmıycem :)
benı almıcanmı nan ekersen bılıırm ben sana ne yapıcamı :D
Kartal carrefour otoparkı alt katta carting bölümü boş oluyormuş hep giden eden varmıdır
ykavcioglu
29-11-2012, 10:32
maltepe carrefour'mu abi? çalışma var orada, uygun değil.
Kartal carrefour otoparkı alt katta carting bölümü boş oluyormuş hep giden eden varmıdır
Maltepe carrefour orası başkan...cuma akşamı gider bakarım istersen...
teskocuu
29-11-2012, 10:33
Paralı yol dan çıkınca kartal istikametine giderken sağda kalıyormuş kartal carrefour
ykavcioglu
29-11-2012, 10:34
soğanlık M1?
Paralı yol dan çıkınca kartal istikametine giderken sağda kalıyormuş kartal carrefour
Evet kardeşim tam orası
Soğanlıktaki ikeanın garajıda boş oluyor olmazsa oraya bakarım..
Evet kardeşim tam orası
Bende tam orayı söylüyordum başkan güzel yer ama çok direk var yaw :(
ykavcioglu
29-11-2012, 10:36
içerenköy carrefour'un açık otoparkı nasıl abi?
hondam zamanları gibi:D
orası güzel ama yağmurdan kaçalım diye kapalı mekan arıyoruz ;)
merkez avm m1 kartal burayı diyorum
ykavcioglu
29-11-2012, 10:39
yağmur varmı abi?
AVM'lerin kapalı otoparklarında izin vermezler öyle topluca beklemeye bence:(
ykavcioglu
29-11-2012, 10:40
yönetimle konuşmayı düşünüyormusun Tuncay abi?
aslında zamanında mutluhan hondada buluşma yapılmıştı...acaba yine kabul ederlermi konuşsak:beuj: gerçi 40 tane araçta sığmayabilir ama reklam olur onlar için bence:D
ykavcioglu
29-11-2012, 10:43
emmi giderse yapar:D
yönetimle konuşmayı düşünüyormusun Tuncay abi?
Yönetimle konuşayım bakim
Arkadaşlar ciddi ciddi zamanımız kalmadı nereye el atsam kurudu
önceden çok sıkıntı çektikleri için bütün mekanlar bu tarz şeyleri kabul etmiyorlar
Yardımcı olabilecek biri var ise anadolu yakası kapalı mekan ücretli otopark ta olur
Hadi bakalım bugünden yeri belli etmemiz lazım
Yönetimle konuşayım bakim
Başkan bence Honda bayileri ilede konuş gerçekten mekanınız varmı reklamınız olur gibisinden :p
ykavcioglu
29-11-2012, 10:51
katlı kapalı otopark olmazmı abi?
mecidiyeköyde stadın yanındaki yer gibi?
katlı kapalı otopark olmazmı abi?
mecidiyeköyde stadın yanındaki yer gibi?
En son çare:)
ykavcioglu
29-11-2012, 10:53
30 araç için direkler sıkıntı yapar gibi, KURU HAVA DUASINA çıkın:D:D:D:D
içerenköy carrefour canı olur:)
Arkadaşlar ciddi ciddi zamanımız kalmadı nereye el atsam kurudu
önceden çok sıkıntı çektikleri için bütün mekanlar bu tarz şeyleri kabul etmiyorlar
Yardımcı olabilecek biri var ise anadolu yakası kapalı mekan ücretli otopark ta olur
Hadi bakalım bugünden yeri belli etmemiz lazım
Avrupa yakasında yapma olasılığı yok mu. hem mekan çok hemde polis sıkıntısı yok.
30 araç için direkler sıkıntı yapar gibi, KURU HAVA DUASINA çıkın:D:D:D:D
içerenköy carrefour canı olur:)
optimum'un garajı da bence mükemmel ve bir sürü katı boş görüyorum...Tuncay dün gidip baktın mı?
optimum'un garajı da bence mükemmel ve bir sürü katı boş görüyorum...Tuncay dün gidip baktın mı?
Dün bakamadım dün baktığım yerler olmadı
Optimum garaj senin mıntıkanda obey hallet şu işi artık;)
Dün bakamadım dün baktığım yerler olmadı
Optimum garaj senin mıntıkanda obey hallet şu işi artık;)
okey bu akşam gidip konuşayım obey:D
ama direkler sıkıntı yaw :( foto çekme bakımından
ama direkler sıkıntı yaw :( foto çekme bakımından
Mekanın kralı var aslında cevap bekliyorum inşallah olur:)
ibratice
29-11-2012, 12:26
uçar cafe restorant var daha önce buluşma oldu yanlız ışık zayıf birde açık alan cumarteside yağmur gözüküyor
rüzgar hakan
29-11-2012, 12:43
Bende geliyorum tuncay abi 61 vtec ;)
Ekliyorum
Ama bakalim yer yurt belli olsaydi super olurdu bakalim
gelmeye niyetim var ben gelirim gelmem demek istemiyorum herhangi bir aksilik cıkar diye ama gönlüm gelmekten yana :)
ilkerist
29-11-2012, 12:56
Sabiha Gökçen'in kapalısına girelim :D
Vaay sn. Kolayca :) sutluceye gel birlikte geçeriz kanka
rüzgar hakan
29-11-2012, 12:59
Bu arada bizede biraz yakin bi yer olsa hic fena olmaz hani avcilardayiz duyurulur
bu arada avrupa yakasından geliceklerede yakın olması rica olunur :)
rüzgar hakan
29-11-2012, 13:00
Gelirim gurayim yada koprude bulusuruz ;) kanka
Gelirim gurayim yada koprude bulusuruz ;) kanka
hakan abi avrupa yakasdn gelıcekler ıcın bn dahıl bı kac kısı temde bulusucaz yol ustunde, ilçe içlerine girmeye gerek yok.sende avcılardan gelırsen FSM yolu uzerınde bulusabılırız.
Engin.
rüzgar hakan
29-11-2012, 16:08
Konusuruz enginim bi sekilde beraber geceriz
Bu arada yagmur gozukuyor? :(
evet beyler s0n durum nedır budunuzmu bı yer ?
Melii reyiz nerdesin sen ya :)
Melii reyiz nerdesin sen ya :)
her an her yerde :D
Arkadaşlar güzel ve özel bir gecede hepbirlikte bir buluşma yapmak istedim
Ama alışveriş merkezlerinin daha önce çıkan olaylardan dolayı
özel kapalı otopark tarzı yerlerinde fahiş fiyat istemesi üzerine sıkıntı yaşıyorum
Para için yapılan bir buluşma değil tabikide hepimiz biryerlerden birçok şeyi göze alarak geleceğiz sonuçta.
Araç lar ile toplanım 1-2 saat muhabbet etmeyi foto çekmeyi sanki dizi film cekiyomuşuz gibi fahiş fiyatlar istenmesi çok canımı sıktı
Kartal da m1 avm var büyük otoparkı ve de karting i var bu akşam oraya bakmaya gidicem bakalım
uyarsa orada yapacağız etkinliğimizi
ilkerist
29-11-2012, 17:25
özel kapalı otopark tarzı yerlerinde fahiş fiyat istemesi üzerine sıkıntı yaşıyorum
Para için yapılan bir buluşma değil tabikide hepimiz biryerlerden birçok şeyi göze alarak geleceğiz sonuçta.
Araç lar ile toplanım 1-2 saat muhabbet etmeyi foto çekmeyi sanki dizi film cekiyomuşuz gibi fahiş fiyatlar istenmesi çok canımı sıktı
Kartal da m1 avm var büyük otoparkı ve de karting i var bu akşam oraya bakmaya gidicem bakalım
Abi haberleşelim istersen bir çay içelim...
Ok numaranı pm at görüşelim
İmzan süpermiş :D
Tuncay obey şu an işyerinde mesaideyim :( optimum'a bu gün gidemem artık top sizde :)
benim mekan 10a kadar açık abi mutlaka beklerim kapıda iki tane fitek var görmen lazım :D
543 549 75 22
ilkerist
29-11-2012, 17:45
Ateş ediyooooo :hahaha::hahaha::hahaha:
Gidilen yerlerde idare ile mi görüşeceğiz,yoksa güvenlikle falan mı?
anadoluda bulamazsanız birde avrupa yakasını deneyin olmazmı kopruye uzak olmayan yerlerde
Ateş ediyooooo :hahaha::hahaha::hahaha:
Gidilen yerlerde idare ile mi görüşeceğiz,yoksa güvenlikle falan mı?
Güvenlik sizi yönlendirir bence ilk ona sorun...
Arkadaşlar Buluşmamız İletişim - M1 Kartal (http://www.m1kartal.com.tr/iletisim/iletisim.html) Kartal merkez avm m1 de olacaktır Google Haritalar (http://maps.google.com/maps?hl=tr&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=38897761&biw=1125&bih=536&wrapid=tlif135567844889010&um=1&ie=UTF-8&q=kartal+merkez+avm+m1&fb=1&gl=tr&hq=merkez+avm+m1&hnear=0x14cac4f1dd92e915:0x7bf91a7dd7b26dcc,Kartal/%C4%B0stanbul&cid=0,0,9184862008729231595&sa=X&ei=lpm3UKKeMuaD4ATL6YDYCQ&ved=0CHUQ_BIwAw)
Dış alanı olasıya büyük ve güzel Çay bahçemiz mevcut
Dış Açık otoparkta araçlar toplandıktan sonra foto çekimi için Merkez avm nin kapalı otoparkına geçeceğiz
izin almaya gerek duymuyorum sonuçda kapalı otoparkın içinde karting de mevcut araclar oraya kadar iniyor ve bayagı buyuk ve boş bir otopark
İsteyenler karting de yapabilir
Saat en geç 09:30 a kadar herkes toplanmış olsun erken gelenlerde alışveriş merkezinde vakit geçirebilir
Skyhawk34
29-11-2012, 18:57
özeldenmi dagıtsaydık bu konuyu takip edenler bizden olmayanlar illa vardır başkan ? :)
deşifre olduk uğur dündar bile basabilir artık gitmesek dahamı hayırlı ne :D
Skyhawk34
29-11-2012, 19:12
deşifre olduk uğur dündar bile basabilir artık gitmesek dahamı hayırlı ne :D
iyi güldüm he :D
ilkerist
29-11-2012, 19:15
iyi güldüm he :D
"Eller yukarı,etrafınız sarıldı,hiçbiryere kaçamazsınız..."
Eyvahhh,eyvahhh!!!:D
Arkadaşlar Buluşmamız İletişim*- M1 Kartal (http://www.m1kartal.com.tr/iletisim/iletisim.html) Kartal merkez avm m1 de olacaktır Google Haritalar (http://maps.google.com/maps?hl=tr&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=38897761&biw=1125&bih=536&wrapid=tlif135567844889010&um=1&ie=UTF-8&q=kartal+merkez+avm+m1&fb=1&gl=tr&hq=merkez+avm+m1&hnear=0x14cac4f1dd92e915:0x7bf91a7dd7b26dcc,Kartal/%C4%B0stanbul&cid=0,0,9184862008729231595&sa=X&ei=lpm3UKKeMuaD4ATL6YDYCQ&ved=0CHUQ_BIwAw)
Dış Açık otoparkta araçlar toplandıktan sonra foto çekimi için Merkez avm nin kapalı otoparkına geçeceğiz
izin almaya gerek duymuyorum sonuçda kapalı otoparkın içinde karting de mevcut araclar oraya kadar iniyor ve bayagı buyuk ve boş bir otopark
Saat en geç 09:30 a kadar herkes toplanmış olsun erken gelenlerde alışveriş merkezinde vakit geçirebilir
oh oh çok iyi en yakın carbonla bana galiba :D abi geldin mi avm'ye hiç haberimiz olmadı ? hani çay içcektik :D
bana bi 50 55 km'cik falan :D
silent furious
29-11-2012, 19:24
bana da 37 kmcik :)
silent furious
29-11-2012, 19:30
km dert değil çevirme ve trafiğe takılmadan geliriz inşallah ***** cumartesi ve yağışlı bir gece olmasını bekliyoruz
oooo guzel guzell :D hadı hayırlısı :D
km dert değil çevirme ve trafiğe takılmadan geliriz inşallah ***** cumartesi ve yağışlı bir gece olmasını bekliyoruz
aynen yaaa inşallah POLİS sıkıntı !
Skyhawk34
29-11-2012, 19:45
herşeyin bir bedeli vardır biz o bedeli devlete ödediğimiz vergi ve benzinle ödemek istiyenlerdeniz sadece :)
herşeyin bir bedeli vardır biz o bedeli devlete ödediğimiz vergi ve benzinle ödemek istiyenlerdeniz sadece :)
hıııııııı :D
Yagmur olayina neden kimse bisi demiyor :D
Herkes su kaydirici meguiars wax kullaniyor herhalde :)
Skyhawk34
29-11-2012, 19:51
Yagmur olayina neden kimse bisi demiyor :D
Herkes su kaydirici meguiars wax kullaniyor herhalde :)
illa yol boyunca istassyon falan vardır alırım tazyiği :D vur sil gitsin :D
Atraksiyon eksin polis yol yagmur hersey bu filmde ah ulan simdi 20 li yaslarda olmak vardi:)
Skyhawk34
29-11-2012, 19:56
60 km git 60 km dön arada ufak süprizlerde olur = 100+ lira :D
silent furious
29-11-2012, 20:01
avrupa yakası toplu gitme taraftarı mı yol uzun
Skyhawk34
29-11-2012, 20:03
evet avrupa yakası bayagı kişi var topluca gelmek ısteyen bende dahilim
Bulusma 100 km normaldir neyliyim evimin yanindaki bulusmayi
Kabuktan cikalim demi azicik:)
Vtc 33 ekledim
Tuncay abi benide ekle, FZG
Avrupa yakasi 2. Kopru cikisinda sagda cep te bulusalim derim
Arkadaşlar Buluşmamız İletişim*- M1 Kartal (http://www.m1kartal.com.tr/iletisim/iletisim.html) Kartal merkez avm m1 de olacaktır Google Haritalar (http://maps.google.com/maps?hl=tr&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bpcl=38897761&biw=1125&bih=536&wrapid=tlif135567844889010&um=1&ie=UTF-8&q=kartal+merkez+avm+m1&fb=1&gl=tr&hq=merkez+avm+m1&hnear=0x14cac4f1dd92e915:0x7bf91a7dd7b26dcc,Kartal/%C4%B0stanbul&cid=0,0,9184862008729231595&sa=X&ei=lpm3UKKeMuaD4ATL6YDYCQ&ved=0CHUQ_BIwAw)
Gormeyenler icin
evet avrupa yakası berabermi gidiliyor buluşma yeri felan söylenirse ?
silent furious
29-11-2012, 20:14
otobüs durağı sanırım orası fazla kalabalığı kaldırmaz gibi kaç araba var avrupa yakasından ?
teskocuu
29-11-2012, 22:10
ben orhanla gelıcemm :D
Ben de seninle gelmek istiyorum:€:)
Obey
60 km git 60 km dön arada ufak süprizlerde olur = 100+ lira :D
senın 60 tan fazladır knka, benım burdan rahat 60 65 km wardır senın ordan 75 ın wardır :D
evet avrupa yakası bayagı kişi var topluca gelmek ısteyen bende dahilim
istetyenlerle kopruye gidene kadar temde bulusulur FSM koprusu yolu uzerınde.
daha sonrada tuncay abının dedıgı kopru cıkısında cepte komple bulusabiliriz.
İhtiyar güzel bir gün geçiririz İNŞALLAH :) Kazasız belasız ve cezasız:D
Abilerim kardeslerım mekanda sıkıntı yok ama o otopark 2 bolumden olusuyor m1 avm real kısmı praktiker kısmı var hangı kısımda buluscagız ortada ıkı otoparkı bırbırıne baglayan kopru var ama bızım araclar ıcın uyugun degıl bıde kardes uyarısı hos zaten Allah nasıp ederse bızde orda olacagız da Anadolu yakası trafık amırlıgıne sadece yurume mesadesı var mekanda gelen arkadaslar cok gurultulu gelmeesın :D sıkıntı yasamasınlar...
Skyhawk34
30-11-2012, 06:31
engin haci ben yasamiyim o zaman yavv :D
Orda olacagız Allahın izniyle
kerimvtec
30-11-2012, 07:34
Bende bi değişiklik olmadı ben yine o cepte beklio olucam abiii :D :D
Ben de seninle gelmek istiyorum:€:)
Obey
gell bende orhanla gıdıcem :D
İnşallah kazasız belasız ve sıkıntısız bir buluşma olur. Cümleten görüşmek üzere :)
Abi senin de avatar güzelmiş. bakıyorum diyorum bu kim ya :D :D :D
adresin açık şekilde verilmesi kötü olmuş.vtecten başka araçlarda orda olur
Abi senin de avatar güzelmiş. bakıyorum diyorum bu kim ya :D :D :D
Ula bacanağını nasıl tanımazsın:D
adresin açık şekilde verilmesi kötü olmuş.vtecten başka araçlarda orda olur
Tuncay artık ihtiyarladı arkadaşım :) daha önceki mesajlarında pm atacam diyordu bide...İlker tuncay'a da p28 s300 takmak lazım artık:D
Tuncay artık ihtiyarladı arkadaşım :) daha önceki mesajlarında pm atacam diyordu bide...İlker tuncay'a da p28 s300 takmak lazım artık:D
inşallah sıkıntısız güzel bir gün olur :)
ilkerist
30-11-2012, 08:17
Abi başlamışken baskıyı falanda değişelim yavaşlıyor :p:p:p Senin avatarda iyi olmuş garipsedim ilk başta ama :D
Yahu abi bahtıma tüküreyim cumartesi sabah 8'de Ankara'da şantiye de olmam gerekiyor,inş. akşama yetişirim :confused:
Avrupadan 2 . köprüyü geçince köpru bitiminde sağda kocaman bir cep var
08:30 da orada olurum en geç 9 a kadar beklerim ordan devam
Abi başlamışken baskıyı falanda değişelim yavaşlıyor :p:p:p Senin avatarda iyi olmuş garipsedim ilk başta ama :D
Yahu abi bahtıma tüküreyim cumartesi sabah 8'de Ankara'da şantiye de olmam gerekiyor,inş. akşama yetişirim :confused:
yapma yaw :( o zaman haftaya erteleriz senin için:D:D:D
ugr_kskn
30-11-2012, 08:20
Biz nerde bekleyelim abi sizi ly vtec kerim abi ile aşağıda kavacık sapağında oluruz kanımca
Ula bacanağını nasıl tanımazsın:D
Abi avatar senin kullanıcı adının önüne geçmiş. kırmızı kırmızı :D :D :D
başkan buluşmayı sabah mı yapacaz:p
Abi avatar senin kullanıcı adının önüne geçmiş. kırmızı kırmızı :D :D :D
çok göze batıyorsa değiştireyim baco:heyoo:
Biz nerde bekleyelim abi sizi ly vtec kerim abi ile aşağıda kavacık sapağında oluruz kanımca
Ben sizi ararım köprü gişelere gelince
başkan buluşmayı sabah mı yapacaz:p
Valla beyin gitti yazılım şsrttır:D
çok göze batıyorsa değiştireyim baco:heyoo:
Yok abicim valla iyi dikkat çekiyo... :D
ilkerist
30-11-2012, 08:24
yapma yaw :( o zaman haftaya erteleriz senin için:D:D:D
Ahahahaah kedi ikinci kez keşkek yer mi? :D:D:D
Akşam 9-10 gibi dönebilirim sanırım da patron da olacak o kötü yoksa kesin 8'de damlarım İstanbul'a :D
Ben sizi ararım köprü gişelere gelince
Valla beyin gitti yazılım şsrttır:D
yazılımla alakası yok artık ihtiyarladın kabul et sekman atmak lazım:D biz saat21:00 gibi orada oluruz başkan...
ilkerist
30-11-2012, 08:32
yazılımla alakası yok artık ihtiyarladın kabul et sekman atmak lazım:D biz saat21:00 gibi orada oluruz başkan...
Gittikçe sertleşiyor :p
İnşallah oluruz bacanak :)
İnşallah oluruz bacanak :)
Kesin oluruz orada o saat'te herhalde galiba sanırsam :D
ykavcioglu
30-11-2012, 08:46
Temden gelenler meşhur yolda redline'a otursunlar artık:D
Temden gelenler meşhur yolda redline'a otursunlar artık:D
Sen işi biliyosun:D
kadir jdm civic
30-11-2012, 08:48
aha eg ile gelecem aranıza he he he hodri meydan ZC yi boşaltıp geliyorum bilginiz olsun
Sen işi biliyosun:D
Başkan sorumluluk sendeydi biliyorsun milleti gaza getirme ve getirmeyin yaw:rolleyes:
Başkan sorumluluk sendeydi biliyorsun milleti gaza getirme ve getirmeyin yaw:rolleyes:
Hep yunusun suçu:):):)
ykavcioglu
30-11-2012, 08:51
asıl gazı metin abi verdi:D
asıl gazı metin abi verdi:D
Saman alevi gibi bi anda parlar valla :):)
Roll yok arkadaşlar
ykavcioglu
30-11-2012, 08:55
abi rolling yapmayın zaten, top speed yapın gişelerden aşağıya inerken:D
direk oturuyor vallahi:D
kadir jdm civic
30-11-2012, 08:59
kadranlar 245 görsün vtecler çoşsun millet hadi bakalım yıkın istanbulu
Avrupa yakası gelecek arkadaşlar 20:30 da 2. köprü çıkışı yani körüyü geçince sagdaki boşlukta buluşucaz
Skyhawk34
30-11-2012, 09:00
abi avrupadan topluca kopruyu geçsek diom ?
tuncay abı telf.nu nu bana pmlermisin bulunsun :)
kopruyu gectıkten sonra zaten cep, oraya gidene kadarda samet sen bn fılan önceden bulusup gecerız kopruye ;)
Köprü girişi kaybederiz birbirimizi en iyisi dediğim gibi
ykavcioglu
30-11-2012, 09:02
Tuncay obey'e ulaşmak o kadar kolaymı zannettin:D
öyle 1 telefon yakınında değil:D
Skyhawk34
30-11-2012, 09:03
kopruyu gectıkten sonra zaten cep, oraya gidene kadarda samet sen bn fılan önceden bulusup gecerız kopruye ;)
bende geliyom :D
Gaza geldim:D
05326875866
05326875866
Aman Hocam ne yaptın sen :D :D :D
ykavcioglu
30-11-2012, 09:08
vallahi yazdı, dahilisi 5866 herhalde:)
Avrupa yakası gelecek arkadaşlar 20:30 da 2. köprü çıkışı yani körüyü geçince sagdaki boşlukta buluşucaz
Cumartesi günü o saatte orada olabilme ihtimaliniz çok düşük bir ihtimal Tuncay abi:beuj:
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/07/12/fft99_mf2432826.Jpeg
05326875866
:D :D adamına göre sanırım müdür :D sana vermedıyse bilemem :D
Hep yunusun suçu:):):)
Herkezi galyana getiriyor ondan sonra aradan sıyrılır :)
ykavcioglu
30-11-2012, 09:13
he ya yıllardır bekliyordum bu anı:)))
herkezi galyana getiriyor ondan sonra aradan sıyrılır :)
:) :) :) :) :) :)
ykavcioglu
30-11-2012, 09:14
Herkezi galyana getiriyor ondan sonra aradan sıyrılır :)
yok be kanka gördün yoğunluğu, dışardayız:D
he ya yıllardır bekliyordum bu anı:)))
top speed mii aaa oo nederi yaa nsaıl oluyor :D
yok be kanka gördün yoğunluğu, dışardayız:D
hee valla yaa kıyaamam sana sende beni gordun ben senden daha vayımdım :)
ykavcioglu
30-11-2012, 09:19
top speed mii aaa oo nederi yaa nsaıl oluyor :D
roll dönüşü sana kamerayı aç dediğim rampada kanki:D
roll dönüşü sana kamerayı aç dediğim rampada kanki:D
aynen kardes yakaladım ben orayı ben kartalla 190 gordum :) orda ama karttal tehlıkelı benım gozumde trafık bolge amırlıgıne cok yakın :)
ilkerist
30-11-2012, 09:21
Aman gazlamayın mantar ederler sonra herkesi :D
ykavcioglu
30-11-2012, 09:22
evet biraz tehlikeli, dikkatli olmak lazım:)
neyse millet gaza gelecek:D
evet biraz tehlikeli, dikkatli olmak lazım:)
neyse millet gaza gelecek:D
zaten amaç muhabet sohbet dıye tahmın edıyorum bu kadar arabayla ne roll olur nede baska bısey saglıklı bulusma olsun yeter ceza bela olmasın hersey tamam :)
ykavcioglu
30-11-2012, 09:25
zaten amaç muhabet sohbet dıye tahmın edıyorum bu kadar arabayla ne roll olur nede baska bısey saglıklı bulusma olsun yeter ceza bela olmasın hersey tamam :)
bence eh vtec carbonu geçemez:D
neyse akşam denerseniz alo yapın:)))))))
Artık egzoz 73 lük yunus dediğini yaptım sonunda:)
ykavcioglu
30-11-2012, 09:34
yap abi yap açsın arabayı, ver hakkını artık:D
ilkerist
30-11-2012, 09:36
ahahaaha :p Ağır tahrik :D
Favorim Ali başkan oda başkanlık seçimine katılsın:)
Rahat adam yaa:)
ykavcioglu
30-11-2012, 09:39
bu gidişle carbonla eh'İ fotoğraflarda göremeyeceğiz:D
ykavcioglu
30-11-2012, 09:41
Favorim Ali başkan oda başkanlık seçimine katılsın:)
Rahat adam yaa:)
Ali abiye yakışır abi başkanlık:D
şimdi resmi gorunce aklıma geldi, gecen hafta c.tesı maltepeye gıtmek ıcın 3 gıbı yola cıktım 6 gıbı wardım.
fena trafık olabılır arkaslar.
20:30da kopru cıkısında cepten bulusmak ıcın 18:30-19:00 gıbı yola cıkmak gerekır diye dusunuyorum. (avrupa yakası tem'i kullanacaklar)
Cumartesi günü o saatte orada olabilme ihtimaliniz çok düşük bir ihtimal Tuncay abi:beuj:
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2012/07/12/fft99_mf2432826.Jpeg
08 30 da köprü çıkışında olacak şekilde ayarlayalım
Skyhawk34
30-11-2012, 09:46
şimdi resmi gorunce aklıma geldi, gecen hafta c.tesı maltepeye gıtmek ıcın 3 gıbı yola cıktım 6 gıbı wardım.
fena trafık olabılır arkaslar.
20:30da kopru cıkısında cepten bulusmak ıcın 18:30-19:00 gıbı yola cıkmak gerekır diye dusunuyorum. (avrupa yakası tem'i kullanacaklar)
Hssktr Diyorum la o trafiğe girilmez iş çıkışı yavvv
Hssktr Diyorum la o trafiğe girilmez iş çıkışı yavvv
Okadar değil yav ben her haft6a geçiyorum var ama bukadar trafik yok
Skyhawk34
30-11-2012, 09:50
lacivert hatchback vti ın sahibi ortalık karıştırma lütfen bak başkan o kadar olmaz dedi :D :D
ilkerist
30-11-2012, 09:50
bu gidişle carbonla eh'İ fotoğraflarda göremeyeceğiz:D
İlginç fantaziler var Tuncay Abi :D
lacivert hatchback vti ın sahibi ortalık karıştırma lütfen bak başkan o kadar olmaz dedi :D :D
o resım shop zaten aslan abı yapmıs :D
+ dikkatli bakarsan arada boşluklar war gerekırse o aralardan kacarız :) :cool:
ilkerist
30-11-2012, 09:54
o resım shop zaten aslan abı yapmıs :D
+ dikkatli bakarsan arada boşluklar war gerekırse o aralardan kacarız :) :cool:
pilot mode : on
Eğer cumartesi çalışmayanlar varsa erkenden anadolu yakasına geçerlerse iyi olur ben aracı yıkayıp doğru Rıdvanın yanına gidicem cila yaparım biraz orada
İlginç fantaziler var Tuncay Abi :D
Yaza elveda kisa merhaba:)
ykavcioglu
30-11-2012, 10:06
Yaza elveda kisa merhaba:)
abi şaka bir yanada, hiç denedinizmi karbonla?
setup'lar aynı gibide merak ettim..
ilkerist
30-11-2012, 10:08
Deneyemedik maalesefte Cem Abi beyin takılmadan gazlama dedi,peki dedim bir geçen hafta kardeşimin asker konvoyunda inceden bastım,orda da arabayı düşünemem ya :D beyin işini halletmeye çalışıyorum,mali tarafı tabi :)
Specler aynimi:)
Karistiriyosun sen:)
ykavcioglu
30-11-2012, 10:17
karbonda ne varki?
karbonda ne varki?
Ulen varya karistiriyorsun ortaligi:)
ykavcioglu
30-11-2012, 10:24
yok abi merakımdan sordum, egz.yok biliyorum
piston acl saplama yatak vs.var diye biliyorum
ilkerist
30-11-2012, 10:25
Specler aynimi:)
Karistiriyosun sen:)
10krktr :D:D:D
Bizimkinin işler bittikten sonra hemen hemen aynı oluruz :) Hoş sadece egz. ve ecu almayı düşünüyorum,gerisi zaten var :)
10krktr :D:D:D
Bizimkinin işler bittikten sonra hemen hemen aynı oluruz :) Hoş sadece egz. ve ecu almayı düşünüyorum,gerisi zaten var :)
f-h-e b16b piston
çok hızlı bi araba değil sadece speclerine göre gitmesi gerektiği gibi gidiyor
ecu egzantirik yok
ilkerist
30-11-2012, 10:33
f-h-e b16b piston
çok hızlı bi araba değil sadece speclerine göre gitmesi gerektiği gibi gidiyor
ecu egzantirik yok
Abi bırak hızı mızı ben basamıyorum zaten,basacağım zamanda çağımadınız :p cumartesi bol bol konuşuruz zaten Ankara'dan yetişebilirsem zamanın da tabi :(
ykavcioglu
30-11-2012, 10:34
deneme cumartesimi olacak:)))))))))))
Abi bırak hızı mızı ben basamıyorum zaten,basacağım zamanda çağımadınız :p cumartesi bol bol konuşuruz zaten Ankara'dan yetişebilirsem zamanın da tabi :(
insallah yetişirsin ama yetişicem diyede acele etme
foto day zaten yarış falan yok maksat muhabbet
ilkerist
30-11-2012, 10:36
insallah yetişirsin ama yetişicem diyede acele etme
foto day zaten yarış falan yok maksat muhabbet
Bak haaala deneme diyor :D tamam gezdireceğim seni 3000dev/dk. 70km/h :cool:
:hahaha:
Benim denemelerim her zaman oluyor zaten yeri ve saatı yok pr vti ile nerede boş yol bulsak orada basıyoruz
arkadaş zaten devamli 2 de hazır bekliyo:)
Oğlum bak git :D milleti gaza getirme...seneye yazın herkez seni bekliyore :D
ykavcioglu
30-11-2012, 10:41
Oğlum bak git :D milleti gaza getirme...seneye yazın herkez seni bekliyore :D
obey kısmetimizi bekliyoruz:D
ykavcioglu
30-11-2012, 10:43
Benim denemelerim her zaman oluyor zaten yeri ve saatı yok pr vti ile nerede boş yol bulsak orada basıyoruz
arkadaş zaten devamli 2 de hazır bekliyo:)
obey karbonla dene, bak sertan abide olacakmış
kaçırma bu güzel geceyii:))))))
ilkerist
30-11-2012, 10:44
La oğlum...
Biri şunu durdursun :D
ykavcioglu
30-11-2012, 10:48
La oğlum...
Biri şunu durdursun :D
şimdi ararım sertan abiyi, derim karbon eh'le deneyecek cumartesi
gör bak günde kaç kere arıyo seni:)))))))
:) :(
Hafta sonu plan yapmayn! - Hrriyet GNDEM (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22045103.asp)
:) :(
Hafta sonu plan yapmayn! - Hrriyet GNDEM (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22045103.asp)
Kapalı otopark mevcut gittiğimiz yerde
herşey güzel olacak:)
ykavcioglu
30-11-2012, 11:03
deneme olmaz:(
Tuncay abi üzülme yazın yaparık:D
sertan abnin gelceğinden haberim yoktu benim :D o gelirse rot 68 seko'yu getirim o gelirse ertan abide gelir :D kinglerin gecesi olcak sanırsam :icon_tup:
ykavcioglu
30-11-2012, 11:07
Serkan abinin uçan kuştan haberi var:D
Serkan abinin uçan kuştan haberi var:D
Haberi var evet ben soyledim hatta ama gelmeyecekti... Sertan abi gelirse is degisir tabiii....
tuncay abı selahattınde gelıcek abı bı sakıncaı varmı ? :D
tuncay abı selahattınde gelıcek abı bı sakıncaı varmı ? :D
Sen varya:D Fenasın:D:D:D:D
Muhteşem buluşmaya son 30 saat kaldı ve geri sayım başladı :)
Muhteşem buluşmaya son 30 saat kaldı ve geri sayım başladı :)
Edit düzeltildi :)
Edit düzeltildi :)
aynen demin yanlış saat bildirdim :p
ilkerist
30-11-2012, 16:27
Ben gece 3'te Ankara'ya yola çıkıyorum,kısmetse yarın akşama görüşmek üzere,ben yatar :D
Ben gece 3'te Ankara'ya yola çıkıyorum,kısmetse yarın akşama görüşmek üzere,ben yatar :D
Hadi hayırlısı bakalım :)
TMVTİ ali bey kamera hazır değilmi bak başkanlık adayında sende varsın seçim olacak oylama yapıcaz:)
Hadi hayırlısı bakalım :)
TMVTİ ali bey kamera hazır değilmi bak başkanlık adayında sende varsın seçim olacak oylama yapıcaz:)
Kamera hazır Tuncay başkan ;)
rüzgar hakan
30-11-2012, 22:37
Benim artik vtec im yok :( gelemicem buyuk ihtimal.
Benim artik vtec im yok :( gelemicem buyuk ihtimal.
nereye sattın abı arabayı
resatgurcuoglu61
01-12-2012, 01:38
İnş Kazasız Belasız Bi Organizasyon Olur...
Sen varya:D Fenasın:D:D:D:D
neden abı :D:D
sayılı saatler kaldı hayırlısıyla bulussak artk :D
aynen herkes sabırsızlanıyor :)