Orijinalini görmek için tıklayınız : yakında heryeri böyle konular saracak diye korkuyorum... !!
onurunal
21-11-2012, 12:48
yakında heryeri böyle konular saracak diye korkuyorum... !!
http://imageshack.us/a/img9/2183/adszwoc.png
benimde bugun hiç telefonum çalmadı ..
0HTRt3UeDus
korkuyoruz reiz
sırlar dünyasına dönüyor site ....:D
orhan_guney
21-11-2012, 13:01
bende tam bunu düşünuyordum.
bgn kimse niye banlandım diye sormasın zira gereğinden fazla sebep yarattınız
darkmoon
21-11-2012, 13:02
hayret top 10 da rox kimdir konusu yok :D
gökh@n_gr
Konuyu açan arkadaş sende arada kaynıcan malesef:)
BurakYozgat.
rüya içinde rüya gördüm uyan uyan bitmiyordu
Saudis in Audis - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lqJDuZIcQ34#)!
Var mı başka konu açacak, yürek yemiş delikanlı ? :) Amaç nedir çözebilmiş değilim.
la bebeler moderatörlerin kıymetinin bilin bak. ondan sonra demeyin bizi niye banlıyosun konumu niye kapatıyosun diye.iki daika görünmez oldular forum karıştı
B.Battal
21-11-2012, 13:07
Şakamı la bu harbi?
BurakYozgat.
21-11-2012, 13:08
işin değişik bi kısmı var konuyu açan arkadaş aslında bi konuya yazdı . konuya yazdığı şey yeni konu olarak açıldı. aynısı banada olmuş şimdi metin söyledi. komplo mu kurdular noldu anlamadım ki nerde bu millet nerde bu devlet
Var mı başka konu açacak, yürek yemiş delikanlı ? :) Amaç nedir çözebilmiş değilim.
kanks sende konu aç tipo mu neden sattım içim yanıyor diye:D
kanks sende konu aç tipo mu neden sattım içim yanıyor diye:D
Yürek yersem yapacağım ilk iş bro :)
burkaykalyon
21-11-2012, 13:15
evrenöz konuya bir el at :D
uykum gelmedi konusunu okurken moderatörler silmiş içerde kaldım zor çıktım
orhan_guney
21-11-2012, 13:19
:hahaha::hahaha::hahaha:
uykum gelmedi konusunu okurken moderatörler silmiş içerde kaldım zor çıktım
Bütün adminler toplanıp böyle infaz yapıcaklar..
zJU3r2St8I0
forumdaki gereksiz konuları silmek istese yönetim; şu anki mevcut moderatör kadrosu yetmez, taşeron moderatör alımı gerekir.
forumdaki gereksiz konuları silmek istese yönetim; şu anki mevcut moderatör kadrosu yetmez, taşeron moderatör alımı gerekir.
haha aynen öyle :D
bende tam bu konuları bir arada kim toplayacak diye bekliyodum :D
bu gece büyük vurgun olacağa benziyor...:D
Ayni yorumlari birden fazla konudada gormeye basladim bunu bilerekmi yapiyorsunuz siteye virusmu bulasti anlayamadim
Napicagimi bilemedim arabayi biraktim kosuyorum
kickbuttowski
21-11-2012, 16:09
Yönetim çok insaflı davranıyor bu sitede ben olsam kendimi bile 3 kez banlamıştım forumdan..
bunlar hep israil in oyunları
iko bizi discoya götür :D
muratburunce
21-11-2012, 16:22
benimde silinen 1kaç konum oldu acaba bendemi böle konular açtım diye düşünmeye başlamıştım ama ben bu kdr vicdansız değilim :D
onurunal
21-11-2012, 16:49
bu konuyu kesinlikle ve kesinlikle ben açmadım !??!?? sadece öğleyin o saçma konulardan birine yazdığım bir cevaptı!??!? şu an görüyorum bu başlığı :beuj::beuj:
iko bizi discoya götür :D
şanzelize her zaman hazır abi :D
onurunal
21-11-2012, 16:58
benimde bugun hiç telefonum çalmadı ..
0HTRt3UeDus
korkuyoruz reiz
aynı şekilde bu mesajda diğer konudan cortlamış gelmiş buraya..
ben çıkıyorum abi ders çalışmaya gidiyorum 2-3gün sonra tekrar girecem foruma töbe bismillah bişey olmuş...
SOMEONESPECIAL
21-11-2012, 17:03
Davetiye ile üye yapmak lazım foruma
hVxUAJl3E_k
Fırtına öncesi sessizlik bu daha büyük şeyler olacak - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hVxUAJl3E_k)
bu konuyu kesinlikle ve kesinlikle ben açmadım !??!?? sadece öğleyin o saçma konulardan birine yazdığım bir cevaptı!??!? şu an görüyorum bu başlığı :beuj::beuj:
senin kurtuluşun yok dostum kesin yersin banı modlar dinlemiyo böyle şeyleri
O değilde bu tür konuları açan 3 arkadaş var şuanda. 3üde Ankaradan? Bir tesadüf mü yoksa başka birşey mi var :D
O değilde bu tür konuları açan 3 arkadaş var şuanda. 3üde Ankaradan? Bir tesadüf mü yoksa başka birşey mi var :D
illumemati :D
painkller
21-11-2012, 17:18
daha saat erken değilmi ya 9dan sonra böyle konular geliyordu, mesai erken başlamış :)
4 kişi oldular hepsi ankaradan :D
Rağbet göstermezseniz konuda açılmaz.. Çekirdeğimi aldım geldim meysu içelim bir oh çekelim fln.. Diğğğ mi..
coolvtec
21-11-2012, 18:22
yukarıdaki kare içindeki mesajlar, bizim forex konumuzu "-burası ekonomi forumumu!" diye kapatan yöneticimize gelsin...
yukarıdaki kare içindeki mesajlar, bizim forex konumuzu "-burası ekonomi forumumu!" diye kapatan yöneticimize gelsin...
derdinizi Özgün'e söyleyebilirsiniz burada bize laf sokmanıza gerek yok, ben sen yok bizde, hepimiz biriz
hakan308
21-11-2012, 18:27
Son 1 haftadır Ankarada yoğun sis var 1 haftadır güneş yüzü görmedim desem yeridir.
İyice Rusyaya döndük heryer soğuk sis falan ama Kadınlarda hiçbir değişiklik yok !!!11!birbir!!!111!!!
Sitenin amına koydunuz (.) :D
Davetiye ile üye yapmak lazım foruma
Güzel fikir de adamı banlasan kuzeni yazıyor. :)
Arabama egsoz arıyordum nereye geldim spor gazetesi
neye gelsin buyur anlat derdini ? yararlanma etimizden sütümüzden TECH hariç yararlanma gerizekalı bir forummuşuz mal DOLuymuş ozaman MALLARDAN YARARLANMA mAllarda Senden ! ben kaldırmıştım itirazı olan ?