PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aramızda bankacı ve kredi bölümünde çalışan varmı ?

BurakYozgat.
21-11-2012, 15:54
Öncelikle herkese merhaba.
Bu hafta içinde bir bankaya kredi başvurusu yapmak istiyorum ama hangi bankaya yapmalıyım bununla ilgili bir fikrim yok. İhtiyacım olan kredi 10.000 yada 15.000 tl.
24 ay vade düşünüyorum ve aylık belgelenebilir gelirimde 2.000 tl (istenirse arttırılabilir). 2 senedir aynı şirkette çalışıyorum aracım kendi üzerime.
Sürekli kredi başvurusu yapıp skor puanımı düşürmek istemiyorum. Doğru kararı verip tek bankaya tek seferde başvuru yapıcam.
1 senedir aktif olarak kullandığım 1 adet kredi kartım var 2 ay öncede başka bir bankadan geldi yani şuan 2 adet kredi kartı kullanıyorum.

Şimdi bankacı arkadaşlarımdan abilerimden isteğim şu. Bana bu durumda kredi çıkarmı ? Çıkabiliceğini düşünüyorsanız hangi bankaya başvuru yapmamı tavsiye edersiniz ?

Gerekli bilgi istenirse pm ile verilebilir. (tc kimlik no vs..)

Yardımlarınızı eksik etmesseniz çok sevinirim çünkü bu krediye gerçekten ailevi sebeplerden ötürü ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

16EC813
21-11-2012, 15:56
maaş bordron ve maaşınla dogru orantılı bi kredi kullandırırlar

BurakYozgat.
21-11-2012, 15:58
maaş bordron ve maaşınla dogru orantılı bi kredi kullandırırlar

10.000 tl lik krediyi 24 ay vadeye vurunca aylık ödeme 488 tl oluyor. Kira ödemiyorum birşey yapmıyorum evimiz kendi üzerimize ve ailemle kalıyorum. Bunları göz önünde bulundurunca ödeyememek için bir sebebim kalmıyo :) ama işi bilenlerden yardım istediğim için konuyu açtım tabiki :)

PROMINENT
21-11-2012, 16:02
garanti ve iş bu aralar dağıtıyor.. uğra istersen garantideydim bu gün başka bir iş için orda gördüm.

aslan
21-11-2012, 16:03
Az işim var birazdan yardımcı olacıgım

16EC813
21-11-2012, 16:03
bak araştır hangisi uygunsa o bankadan kullan o zaman şartların baya bi müsaitmiş
hoş hepsi aynı b laciverti sadece kafa karıştırıyolar :D

hddsheriff
21-11-2012, 16:05
maaşın 2000 tl ama sigortan bu rakam üzerinden mi yatıyor ? banka buna bakıcak muhtemelen.

BurakYozgat.
21-11-2012, 16:06
garanti ve iş bu aralar dağıtıyor.. uğra istersen garantideydim bu gün başka bir iş için orda gördüm.

gittiğim zaman adamlar direk başvuru yapmamı istiyorlar. başvuruda onaylanmadığı zaman skor puanını düşürüyo hepsi aynı sistemi kullandıkları için haliyle hee bu adam bu bankadan denemiş vermemişler bizde vermeyiz vs gibisinden bi olay ortaya çıkabiliyo doğal olarak abi :)

Az işim var birazdan yardımcı olacıgım

bekliyorum aslan abi.

bak araştır hangisi uygunsa o bankadan kullan o zaman şartların baya bi müsaitmiş
hoş hepsi aynı b laciverti sadece kafa karıştırıyolar :D

bakalım Gürsel abi artık hangisi isterse ona :D maaş yazısı götürüceğim için belgelenebilir geliri arttırmak kolay patronla aram iyi durumu anlatınca 5000 tl bile yapabilir orda sorun yok :)

BurakYozgat.
21-11-2012, 16:07
maaşın 2000 tl ama sigortan bu rakam üzerinden mi yatıyor ? banka buna bakıcak muhtemelen.

malesef sigorta 1000 tl üzerinden yatıyo :confused:

hddsheriff
21-11-2012, 16:08
malesef sigorta 1000 tl üzerinden yatıyo :confused:

bu sorun olabilir.

aslan
21-11-2012, 16:10
Şimdi Burak kardeşim çalıştıgın şirket maaşı hangi banaknın hangi şubesine yatırıyorsa kredini oraya yapman senin için ilk öncelik olmalı çünkü maaş ödemesi alan müşterilerine banka bu konuda kolaylık saglıyor ama yukarıda yazmışsın sigortan 1000 tl üzerinden yatıyorsa o iş yaş onuda baştan belirteyim Sen şimdi ne istiyorsun bana bir pm çek ben bir bakayım

ToNy
21-11-2012, 16:23
Bordro yerine maaş yazısı verirsen sıkıntı çıkmaz...

SekoLive
21-11-2012, 16:24
sigortan bin tl yatıyorsa 3de 1ini kredi ödeyecek sekilde ayarlarlar kredinin cıkmsı için tabi kredi sicilin iyi ise bi yerle sıkıntın olmadıysa.

buda senin vadeni artırır 36 aylık bence kredi verebilirler 10bintl için.

brs852
21-11-2012, 17:28
Bordro yada maaş yazını kabul ederlerse orda görünen rakamın 10 katına kadar kredi verebiliyorlar

CoSA
21-11-2012, 18:08
Kredi Hesaplama | İhtiyaç Kredisi | Konut Kredisi | Kasko | Uçak Bileti | ADSL - Enuygun.com (http://www.enuygun.com) buradan bi bak kredi oranlarına yardımcı olur.

BurakYozgat.
22-11-2012, 07:58
Şimdi Burak kardeşim çalıştıgın şirket maaşı hangi banaknın hangi şubesine yatırıyorsa kredini oraya yapman senin için ilk öncelik olmalı çünkü maaş ödemesi alan müşterilerine banka bu konuda kolaylık saglıyor ama yukarıda yazmışsın sigortan 1000 tl üzerinden yatıyorsa o iş yaş onuda baştan belirteyim Sen şimdi ne istiyorsun bana bir pm çek ben bir bakayım

gün içinde senden haber bekliyorum aslan abi.

Bordro yerine maaş yazısı verirsen sıkıntı çıkmaz...

maaş yazısı vericem ama dediğim gibi sigortaya yatan miktarı esas alırlarsa sıkıntı çıkar gibime geliyor.

sigortan bin tl yatıyorsa 3de 1ini kredi ödeyecek sekilde ayarlarlar kredinin cıkmsı için tabi kredi sicilin iyi ise bi yerle sıkıntın olmadıysa.

buda senin vadeni artırır 36 aylık bence kredi verebilirler 10bintl için.

Serkan abi bakalım Aslan abi haber versinde ona göre vadeyide uzatabilirim. He nolur çifter çifter öderim yada 2 ayda 3 taksit öderim bi şekilde yine dengelerim..

Bordro yada maaş yazını kabul ederlerse orda görünen rakamın 10 katına kadar kredi verebiliyorlar

Eğer sistem bu şekildeyse 15.000 tl çekmemde de bi sakınca olmaz gibi :soru:

Kredi Hesaplama | İhtiyaç Kredisi | Konut Kredisi | Kasko | Uçak Bileti | ADSL - Enuygun.com (http://www.enuygun.com) buradan bi bak kredi oranlarına yardımcı olur.

Bu siteyi biliyorum hatta sürekli takip ediyorum ordanda sürekli mail alıyorum kampanyalarla ilgili.. Faydalı bir site ama benim şuanda kafamdaki soruları cevaplayamadı :)