PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ayna grubu solisti Cemil Özeren hayatını kaybetti



İbrahim33
21-11-2012, 18:33
Uzun süredir hastanede yaşam mücadelesi veren Ayna Grubu üyesi Cemil Özeren hastanede yaşamını yitirdi

90’lı yıllara damgasını vuran Ayna’nın kurucularından Cemil Özeren karaciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Grubun üyelerinden Güleryüz, “Melek gibi bir insandı. Onu çok özleyeceğiz” dedi

http://img.haberler.com/haber/971/sanatci-cemil-ozeren-hayatini-kaybetti-4104971_4721_o.jpg

Üniversite arkadaşı Erhan Güleryüz’le 1994’te kurduğu rock grubu Ayna ile 90’lı yıllara damgasını vuran Cemil Özeren (50), dün karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Yardıma koştular
Yaklaşık bir yıldır karaciğer sirozu tedavisi gören Özeren’in Esenler Hayat Hastanesi’nde verdiği yaşam mücadelesi ve maddi sıkıntı yaşadığı geçen hafta sosyal medyada atılan mesajlardan sonra ortaya çıkmıştı. Ardından pek çok eski dostunun yardımına koştuğu Özeren, bir gün önce fenalaştı.

‘İçimiz yanıyor’

Bunun üzerine yakınları tarafından 20 gündür tedavi gördüğü Esenler’deki hastaneden Bahçelievler Medical Park Hastanesi’ne kaldırılan Özeren, dün 11.45’te yoğun bakımda hayatını kaybetti. Hastane adına açıklama yapan Uzman Dr. Kadir Doğruer “Bize geldiğinde organ yetmezliği nedeniyle kritik bir durumdaydı. Karaciğer yetmezliği de çok ileri düzeydeydi. Yaşam destek müdahaleleri yapıldı ancak bunlara yanıt alınamadı” dedi.
Çok üzgün olduğunu belirten Özeren’in 30 yıllık arkadaşı Erhan Güleryüz, “İçimiz yanıyor. Canımızı, dostumuzu kaybettik. Bilinci açıkken ‘Erhan buradan çıkar mıyım?’ demişti. Ben de ‘Çıkacaksın tabii ki kardeşim’ demiştim.
Albüm çıkaracaktı
Bir süre önce bizim stüdyoda yeni albüme başlamıştık, solo albüm çalışmasıyla ilgili hayallerini anlattı. Altı gün önce zihni kapandı. En son bu sabah yanına girdim. Elini tuttum anlattım. Melek gibi bir insandı. Onu çok özleyeceğiz” dedi.


Allah rahmet eylesin , geride kalanlara sabır versin...

mmustu
21-11-2012, 18:38
Allah rahmet eylesinde adamı gömdüler bile yeni değil yani

hakan308
21-11-2012, 18:40
Adamın kırkı çıkacak siz hala konu açma derdindesiniz

İbrahim33
21-11-2012, 18:50
Adamın kırkı çıkacak siz hala konu açma derdindesiniz

Ne alaka arkadaşım , açtığım konulara bak...Kaç tane konu açmışım toplamda ? Sanki ben vırta zırta konu açan birisiyim...Yeni gördüm ve paylaşayım dedim...Böyle serzenişte bulunacağına Allah'tan bir rahmet dilesen daha hoş olurdu...

Asil
21-11-2012, 19:00
Adamin cenazesine 50 kisi bile gelmemis. Bari sanatcilar meslek askina yalniz birakmasalardi...
Burada insanlarin sirf Allah rahmet eylesin demesi icin konu acmissiniz. Bunun icin konu acmaniza ne gerek var?
Bundan birkac sene once bu forum boyle degildi deyip kenara cekiliyorum.