Orijinalini görmek için tıklayınız : S2000 vs M3 e46
M3 vs s2000 çok anlamsız bir karşılaştırma olmuş. Konfor, donanım, sürat her konuda m3 ezici olur. Marka fanatikliğim yok, bir ara s2k almaya niyetlendim seviyorum yakışıklı ve kendine has bir güzelliği var. Bakacak gücüm olsa vergi, yakıt, bakım vs.. kesinlikle tercihim m3ten yana olurdu.
Kim hangi arabaya biniyosa onu ovmus kiyaslama konusu olmamis en objektif yazan Aren olmus :) Amac gecmekse butun m3 leri beklerim gelsinler :) Korkunun ecele faydasida yok gerci elbet birgun biri denk gelir :) zevkli deneme olur iki taraf icinde :)
Benim s2000 den sonra almayi dusundugum araba m3 oldugundan yazmama gerek yok ama gunumuzde e46 yi savunmayin bu saatten sonra m3 e92 dir :)
osman 1.8t
08-12-2012, 18:58
Kim hangi arabaya biniyosa onu ovmus kiyaslama konusu olmamis en objektif yazan Aren olmus :) Amac gecmekse butun m3 leri beklerim gelsinler :) Korkunun ecele faydasida yok gerci elbet birgun biri denk gelir :) zevkli deneme olur iki taraf icinde :)
Benim s2000 den sonra almayi dusundugum araba m3 oldugundan yazmama gerek yok ama gunumuzde e46 yi savunmayin bu saatten sonra m3 e92 dir :)
bu akşam çıkıcaz senide bekleriz maksat muhabbet ufaktanda bir rolling tadından yenmez :) tel 05359641434 osman :)
bu akşam çıkıcaz senide bekleriz maksat muhabbet ufaktanda bir rolling tadından yenmez :)
Bu aksam icin malesef eksiklerimiz bitsin oyle misafir olalim :)
Metin Bilen
08-12-2012, 19:03
kank UT ye bi rica etsek.. deneseniz.?
kank UT ye bi rica etsek.. deneseniz.?
Olur kanka su kisadan bi kurtlym randevuleselim guzel olur :)
Metin Bilen
08-12-2012, 19:13
Olur kanka su kisadan bi kurtlym randevuleselim guzel olur :)
kank bende deıl araba bende sahıbıyle muhabbettım yok ama onunla heralde zevklı olur sızın denemenız..
dj_batukaan
08-12-2012, 20:05
kank bende deıl araba bende sahıbıyle muhabbettım yok ama onunla heralde zevklı olur sızın denemenız..
eğer olur da denerseniz Allah rızası için gitmeden benide çağırın :) sonra saatlerce oturup video beklemek 10 boymu 20 boymu yorumları okumak istemiyorum :)
Aynen kanka E92 ilede S2K kiyas kabul etmez , ben marka fanatikligi yapmadan objektif yazdim sene / para / performans / yakit / vergi / servis olarak ele aldim simdi herkez uzerime cullandi :D simdi kerkesi anliyorum bindigi arbayi savunuyo ama objektif olalim dersek hep ayni kapiya cikiyoruz :D gunun sartlarinda S2K cok daha avantajli
Turboğuz54
08-12-2012, 20:31
Hint fakiri gibi fonksiyon fakiri olan hiç bi güvenliği olmayan araba parası olmayan için avantajlı evet m3 olup bi bakımını yaptıramıyosan binmiceksin mesela ben şuan m3 alırım fakat kendimi zorlamıyım diye almıyorum fakat 1 sene sonra rahata erip alcam varsın harman kardono bozulsun ki öyle bişey duymadım hiç kendi arabamdada var varsın koltukları bozulsun oda hiç başıma gelmedi allaha şükür ama yapsın gider yaptırırım
dj_batukaan
08-12-2012, 20:48
Hint fakiri gibi fonksiyon fakiri olan hiç bi güvenliği olmayan araba parası olmayan için avantajlı evet m3 olup bi bakımını yaptıramıyosan binmiceksin mesela ben şuan m3 alırım fakat kendimi zorlamıyım diye almıyorum fakat 1 sene sonra rahata erip alcam varsın harman kardono bozulsun ki öyle bişey duymadım hiç kendi arabamdada var varsın koltukları bozulsun oda hiç başıma gelmedi allaha şükür ama yapsın gider yaptırırım
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Bu şey gibi;
Bir heves uğruna kırk kanaat geçinip para piriktirip 2500 cc yada üstü spor araba alarak kardeşim bu arabada çok yakıyordu diyerek Tüp bağlatmaya benziyor... Eeee adam zaten gezecek yakıtı zor buluyor haydi kalkta bunun bakımını yaptır.. olmaz tabiki sanayide ahmet usta var o tanıdık iki el atar kaldırır ayağa diyerek kullanmaya devam sonra BMW anamı ağlattı babamı yaktı.. Yakar tabiki
aslan besleyen diye başlayan bir ata sözü vardı dimi :)
Paramiz yok iste bizim naparsin kendimizi oyle avutuyoruz..
Sende para cok gibi abi kusura bakma biz su an alisveris sepetleriyle dolasiyoruz :D
Ben sana yasadgimiz tecrubeleri yazdim kulaktan dolma yada sallama degil ne honda fanatikligim var nede bmw hic bir arabaya yok , cok sukur bu gune kadar hangi arabaya binmek istediysem aldim bindim , ust segment araclardan bir coguna abim sayesinde bindim biniyorum , objektif olamiyosunuz degil mi kim hangi arabaya biniyorsa o arabayi tutuyo bu , su an miniye biniyorum fanatigi yine degilim ama seviyorum bundan onceki aracim S14a ydi rb yada 2JZ koymadgima pismanim harcadgim paranin yarisina bitiyodu sen 2006 model bir miniye 35 harcarmisin ?? Ben istesem M3 ede binerdim s2k inede kaldiki bu gun istesem yine 2 sinede binerim ama M3 hayatta binmem yasadgimiz tecrube gunun sartlari yakit vergi aleni dyorum bana yine koymaz ama ben parayi sokaktan toplamiyorum alicam birde o kadar ugrasicam ben bikmisim servisten sanayiden parca pesinden kosmaya sen al hayirli olsun kazasiz belasiz binersin umarim
Paramiz yok iste bizim naparsin kendimizi oyle avutuyoruz..
yaw mehmet sen girme bari bu muabbetlere :) paramız yok falan senin öyle sığ düşünmeceyk biri olduğunu biliyorum kardeşim :)
ben m3 üm yok sadece iki araca türkiye şartlarında ekonomik nedenlerden dolayı karşılaştırılabilir yoksa bir hiç bir kulvarda karşılaştıralmazlar diorum ben son kez
türkiyedeki ekonomik şartlar lafının altını çiziyorum benzin,bakım vs vs
:)
görüntü olarak e46 yı e92 den daha çok beğeniyorum hala onuda belirtiyim
Metin Bilen
09-12-2012, 12:19
Sende para cok gibi abi kusura bakma biz su an alisveris sepetleriyle dolasiyoruz :D
Ben sana yasadgimiz tecrubeleri yazdim kulaktan dolma yada sallama degil ne honda fanatikligim var nede bmw hic bir arabaya yok , cok sukur bu gune kadar hangi arabaya binmek istediysem aldim bindim , ust segment araclardan bir coguna abim sayesinde bindim biniyorum , objektif olamiyosunuz degil mi kim hangi arabaya biniyorsa o arabayi tutuyo bu , su an miniye biniyorum fanatigi yine degilim ama seviyorum bundan onceki aracim S14a ydi rb yada 2JZ koymadgima pismanim harcadgim paranin yarisina bitiyodu sen 2006 model bir miniye 35 harcarmisin ?? Ben istesem M3 ede binerdim s2k inede kaldiki bu gun istesem yine 2 sinede binerim ama M3 hayatta binmem yasadgimiz tecrube gunun sartlari yakit vergi aleni dyorum bana yine koymaz ama ben parayi sokaktan toplamiyorum alicam birde o kadar ugrasicam ben bikmisim servisten sanayiden parca pesinden kosmaya sen al hayirli olsun kazasiz belasiz binersin umarim
Bide marka fanatikliği olsa o zmn mevzu çıkıcak desene..:) sen kulakdan dolmalarından bahsedıyosun ben sana bizzat kendım bindim her iki araca denedımde.. Ve şuan m3 e biniyorum bundan sonra yaz a belki yine s2000 alırım diyorum..
Bence e36 cabrio m3 le s2000 kıyas olabilir..
Nasıl bu kadar savunabiliyosun hala anlamış deilim.. Öyle senin bahsettiğin gibi harman kardon bozuluyo o bozuluyo die bişey denk gelmedi (bu 3.cü m3) Ben s2000 60-70 bin para vermem ne yol tutuş ne konfor yok bunlar ama nasıl alıyorm o parayı verıyorm nasılsa satarken yine o parayı veren bulunucak senin mantıgındaki arkadaslar alır zarar etmem die düşünüyürm..
Yoksa mantıken baktıgında okadar para edermi imkansız bence.. İki airbag klima abs hidrolik direksion ve iki kişilik bi araba en büyük eksileri bunlar.
S2000 yan koltuguna zorunlu şekilde iki bayan oturttum biz yolda gideren e46m3 4 kişi yanyan yanımızdan geçiyodu ..yani senin gibi sayarsam destan yazarım buraya ama fanatik olmaya gerek yok ..
Karşılaştırılma yapılıyo madem hıc bısey bilmıyorsa insan alır iki aracın özelliğini hp lerini fonksyonlarını karşılaştırır ona göre bakar ne çıkıyo en basit yok sana öyle saga sola sormana gerek yok..
Aren +1
Günün şartlarında s2k her zaman önde olucaktır parçalana parçalana arabada kalmadı ortalıkta fazla göz alışmışlığı ortadan kalktı s2k nın her günü ilk günü gibi m3 onu koruyamadı pek
Bide marka fanatikliği olsa o zmn mevzu çıkıcak desene..:) sen kulakdan dolmalarından bahsedıyosun ben sana bizzat kendım bindim her iki araca denedımde.. Ve şuan m3 e biniyorum bundan sonra yaz a belki yine s2000 alırım diyorum..
Bence e36 cabrio m3 le s2000 kıyas olabilir..
Nasıl bu kadar savunabiliyosun hala anlamış deilim.. Öyle senin bahsettiğin gibi harman kardon bozuluyo o bozuluyo die bişey denk gelmedi (bu 3.cü m3) Ben s2000 60-70 bin para vermem ne yol tutuş ne konfor yok bunlar ama nasıl alıyorm o parayı verıyorm nasılsa satarken yine o parayı veren bulunucak senin mantıgındaki arkadaslar alır zarar etmem die düşünüyürm..
Yoksa mantıken baktıgında okadar para edermi imkansız bence.. İki airbag klima abs hidrolik direksion ve iki kişilik bi araba en büyük eksileri bunlar.
S2000 yan koltuguna zorunlu şekilde iki bayan oturttum biz yolda gideren e46m3 4 kişi yanyan yanımızdan geçiyodu ..yani senin gibi sayarsam destan yazarım buraya ama fanatik olmaya gerek yok ..
Karşılaştırılma yapılıyo madem hıc bısey bilmıyorsa insan alır iki aracın özelliğini hp lerini fonksyonlarını karşılaştırır ona göre bakar ne çıkıyo en basit yok sana öyle saga sola sormana gerek yok..
Metin harman cardon bozuluru diğer arkadaş söyledi sanırım karışıklık var orda :) s2k ya sıkış tıkış binmekte ayrı keyifli doluşup gazlamada yok o aaçıdan bakarsan belki iyi olabilir iki erkek biraz zor sığıyo gerçi :D
ne m3 ya roadstar s2k karsılığı z4
Kanka sen de duruyon duruyon bi laf ediyon herkes apisik kaliyo :D
Gencler biri iki kisilik kapriyo digeri 4 kisilik kupe :) Sanki elma ile narmut karistiriliyor gibi geliyor bana.
Bu arada ben de bi s2000 hayrani olarak hala cok istiyorum bi s2k almak ama malesef caddelerde sokaklarda egzozunu bagirta bagirta yanlayarak gecen arkadaslar yuzunden malesef artik o arabayi kendime yakistiramiyorum cunku bu hareketler yuzunden toplumda ciddi manada bir s2000 antipatisi olustu. Bu hareketler ister istemez guzelim arabayi zorla zipir kategorisine sokuyor. Dolayisi ile M3 cizdigi genel imaj ile bana daha oturakli agirbasli bir arac gibi geliyor. Gercekten oyledir demiyorum. S2000 de zipir arabasidir da demiyorum. Ama malesef sokak arasi gazcilari yuzunden s2000 nin genel marka ve sempatiklik olarak itibari bence ciddi manada sarsilmistir. Ben ki ara sokaklarda birakin gazlamayi varexi bile acmayan adam, kel alaka biyere gidiyorum kel alaka bir adam yanima gelip abi yanlasana diyor. Milletin ortasinda egozu acip yanlayinca da insanlar vaybe ne guzel yanladi demiyor malesef. Yedi ceddinize kufrediyor.
Metin Bilen
09-12-2012, 19:05
mantıklı.....
Emre İlbi
09-12-2012, 20:04
Değerli bir büyüğüm der ki ;
"BMW ; benim takım elbisem gibidir,
Ona karşı hassas olmak gerekir"
araca yapılacak olan en iyi bakım, aracı kullanırken yapılan bakımdır,
yıpratılan her aracın ömrü kısa olur,
ne yazık ki ///M3lerin çoğu bilinçsiz ellerde,
bu sebeple haddinden fazla yıpratılıyor,
son olarak S2K iyi arabadır ama benim gözümde hiç bir zaman bir ///M'in yerini alamamıştır,
yüklemeyle, yürütmeylede alamayacaktır
fanatizim iyidir hosur candir:D
kiskanmayin yaw m3 efsanesini s2kda yuce arac oda m3 un yerini alicak illaki(gonullerde):D
mantikli akilli bilgili insanlar ne guzel yorumlar yapiyor ornek sinans2k..
S.Özeren
09-12-2012, 23:35
Yorumları okudum da akıl alır gibi değil arkadaşlar...
Yahu bu arabaları biz de kullanıyoruz. Ayrıca kullanan dostlarımızın edindiği tecrübelerle sabit yazdıklarımız. Ama bir de bütün dünyada herkes tarafından kabul gören tartışmaya açık olmayan gerçekler vardır. Bu gerçek nedir... BMW'nin kalitesi, teknolojisi, güvenirliliği ve konforu.
İstediğin arabayı alabilecek paraya sahip olup da senin Honda'yı tercih etmen. Honda'nın BMW'den daha iyi bir araba olduğu anlamına gelmeyeceği gibi parası olan herkes de araba konusunda otorite değildir.
Nedir M3'ü itham ettiğiniz konular
harman / kardon arada sırada sapıttı çalışmadı
*harman kardon ses kalitesinden ödün vermemeyi kendine ilke edinmiş elektronik firmasıdır. yapmış olduğu kolon ve amfilerin her türlüsü alınabilir. Üzerinde bu marka olan her türlü mamül sizi memnun edebilecek kaliteye sahiptir. Kolay kolay patlamaz, kolay kolay bozulmaz. Ara sıra sapıttı çalışmadı ne demek ? Böyle bir kronik sorunu mu varmış harmon kardon'ların tesisatçı arkadaşlar konuşsun.
katlanır aynalardan biri bozldu tamiri dünya para
var mı belli bir km'den sonra fix katlanır aynası bozulan 3 serisi yazsın...
koltuklar başladılar tatsızlık çıkartmaya
oturma artık yeter kalk mı diyorlar ne diyorlar ? mevzu falan mı çıkarıyorlar ? :) Bu gerçekten komik olmuş yani. Eleştirecek konu bulamamış araya sıkıştırmışsın kardeşim yani.
motorumuz 1xxxxxx km lere geldi hastalık çok devir dönüyoruz hemen ana yatak kol yatak pompa değişiyoruz
BMW motoru ile Honda motorunu kıyaslarken bir destur çekmekte fayda var. Tamam Honda 'da kötü değil ama hakkını yemeye dilim varmıyor ama yok be kardeşim. Yok yani hastalık çok nedir yahu ? Daha inandırıcı olmak için o mini'yi elinden çıkar o zaman madem istediğin arabayı alacak paran var. Mercedes alınacak binilecek araç diyorsun tamam kimsenin itirazı yok ama 2012 de BMW 3 Serisi'nin satış rakamları Almanya'da Mercedes C serisi ve Audi A4 ün açık ara önünde gidiyor. Bilinçli bir tüketici olan Alman halkı sence kalitesiz bir ürünü tercih eder mi ? Üstelik fiyatlar birbirine çok yakınken. Emin ol BMW'nin kalitesi Mercedes'ten aşağı kalmaz dostum.
VW gelince Almanya'da her sene en çok satan araba. Ölüsünü Honda'ya değişmem o da ayrı.
SMG ünütesi arızalandı
SMG ödüllü bir şanzımandır kullanıcı hatası olmadığı sürece 600 Nm'nin üstünde tork yüklenmediği sürece hiç bir sorun çıkaracağına inanmıyorum. Sorun sadece araba aşırı yüklenirse oluşur. O da bilinçsiz yükleyenin sorunu.
tv ekranı gidip geliyo bişeyler oluyo silik silik çıkıyo yazılar
bunları yaşayan var mı BMW'yi geçtim bir Alman arabasında yaşayan var mı çok merak ediyorum.
tente çok tatsız açılıyo elimiz yüreğimizde ha patladı ha patlicak.
e36 cabrio var 2 farklı arakadaşımda 2 farklı araç hiçbir sıkıntı yok bakımını yaptıktan sonra tıkır tıkır açılıyor kapanıyor. e46 yok tanıdığım cabrio ama e36 böyleyse e46 nın bir sorun çıkarması biraz tuhaf ya olmaz mı ? olur tabi çıkar arada her otomotiv firmasında olur senin arkadaşına da denk gelmiş olur ama kalkıp da genelleme nasıl yapılır ?
Bütün bunların yanında S2000'in sorunlarına baskı balata volan ne sıklıkla değiştiğine falan girmeye gerek yok herhalde. Vallahi caydım. Performans olarak olmadı kalite olarak BMW'ye bindirelim. Ama baltayı taşa vurmak buna denir.
Bu aşağıdakini de başka bir tartışmadan aldım. Honda'ya söyleyin Türkiye'ye özel bir direksiyon bir de şöför koltuğu olan paket üretsin madem size. Sökmekle uğraşmasın Hondacılar. :)
kanka foruma hoşgeldin :) gördüğün gibi yazarlar yazarlar , çat diye böyle cevap verince kimsede mesaj yazma tenezzülünde bulunmaz sonrada yaptıkları en ortadaa yorum kabul edilir :D ne içtilerse haftasonu buluşalımda aynısından içelim derim ben :)
he bide s2k şehir içinde 50 kuruş yakıyormuş. gece 3'de 90 la gidiyorsa yakıyodur doğrudur. fabrika ortalaması 12-13 litrenin üzerinde gösteriyor yani neyin peşindesiniz onu anlamıyorum..
osman 1.8t
10-12-2012, 01:06
aren paso yazıyosun ama bence boşuna yazıyosun sen biraz farkında olmadan s2000 fanatiği olmuşsun ben daha çevremde bir tane motor kıran m3 duymadım ama etrafımdaki bütün s2000 ve typerlar motor kırdı o yüzden sen yaşadıklarını yaz duyduklarını değil m3 ile s2000 ni lütfen karşılaştırma yapmayalım gerçek anlamda m3 e hakaret edilmiş oluyor honda nerde bmw nerde lütfen gerçek dünyaya geri dönelim
sc s2000 olsa deler geçerde stock imkansız malesef...
aren paso yazıyosun ama bence boşuna yazıyosun sen biraz farkında olmadan s2000 fanatiği olmuşsun ben daha çevremde bir tane motor kıran m3 duymadım ama etrafımdaki bütün s2000 ve typerlar motor kırdı o yüzden sen yaşadıklarını yaz duyduklarını değil m3 ile s2000 ni lütfen karşılaştırma yapmayalım gerçek anlamda m3 e hakaret edilmiş oluyor honda nerde bmw nerde lütfen gerçek dünyaya geri dönelim
Ben tum yazdiklarimda yasadiklarimi bizzat canli gozle sahit olduklarimi yaziyorum cok sukur 2 aracida alabilicek gucteyim ve 2 aractan yanada sansimi kullanmadim yazdiklarimi anlamayan yada algida secicilik yasayan insanlar var
Sene 2013 oluyo konustugumuz araclar 2004 sene 2004 olsaydi ve AP1 s2k ve E46 M3 mukayese edilse ki cok sacma olurdu S2K nin rakipleri bmw da ilk Z3 du sonra Z4 oldu hondada M3 e rakip cikicak arac yok ha accord coupe vardir oda M3 le yine ayni kefeye giremez o zamanda hangisini almak mantikli olur diyenlere biz bilmeyiz cebin bilir derdik
Sifir M3 110000 ile 120000 euro arasi degisirdi euroda da 1.32 civari diye hatirliyorum hatta 2. El dusuk bir kmde 105000 e nasyonelde CSL bakmistik sifir M3 le ayni para hesabi yapiyoduk s2k da 80 li rakamlardi o zaman iste ya gider gucun yetiyosaM3 alirdin vergisini borusan bakımlarını dusunurdun ha boyunu asiyosa gider s2k alirdin
Su an 46 M3 e bnmekte bisey yok 55 60 70 civari zebille M3 var neden agar satiyo ? bak muharrem yazmis ve benimde bircok arkadasimin basina geldi hep M3 takaslari S2K lara geliyo ? bu gun 60 lirasi olan cupra alicagina M3 alsin degil mi FN2 type R alicagina M3 alsın yada JCW alicak olan M3 alsin neden satilmiyo sebebi iste model yili yakiti vergisi ve senelerin verdigi cok fonksyonlu araçlardaki yorgunluklar bazi avantajlarin dez avantaja donustugu yer ,
Bazilari yok orasi bozulsun yaptiririm yok M3 bu keyf alirim
Arkadaslar heralde sanayide hic zaman gecirmemisler ben araba alicam 60 70 arasi para vericem hergun yeni bir surprizle karsilasicam araba sanayide yaticak :D ben cok akillica isler yapmiyorum gidip 2006 mini alip 1 mini daha gomdum ne oldu hic bisey sanayide parca bekle usta bekle sira bekle arabanin keyfi cikmiyo o zaman
Sen simdi cupraya biniyosun araban sanayide cok degil 2 ay yatsa parca beklesen nasil olur insan lanet ediyo degil mi kimse bana e46 m3 um var sorunsuz biniyorum demesin bircok arkadasim bindi ben 46 yi ilk ciktigindada biliyorum Metin Bilenin su an sattigi AFR11 Acundan car point Dogan Zıngıla gecti benim en yakin arkadasimin abisine zamaninda kullandik cokta keyifliydi o zaman ( su an nedir ne degilsir sahibi ne diyorsa odur bilmem ) bir arabaya o zaman binmek guzel seneler icinde sahit oldgum arkadaslarimda ve servis sahipler ile konustugum 46 m3un bir cogunda hep ayni kronik hastaliklar senelerdir yatak pompa smg unitesi akslarda degset bosluklar topspeed yaparken pompa yetismemesi artik yoruldular iste, AND plaka 72000 euro ya satilik arac ilk sahibiTunç Kesen arkadasimdi AND plakayi alan ve plkayi AND yapan yine cok yakin arkadasim Andrew and plaka csl ide var ,satti cok temizini iste koleksiyonluk olarak alir saklarsin oda csl varken cok anlamsiz geldi dedi satti ,
BKM mugen s2k Emre yine en yakin arkadaslarimdan biridir MEC s2k kendisindeydi satmadan araba bakiyoduk sene 2010 un sonlarıydı tercihler 996 turbo 355 ferrari Z4M ces plaka sertug iplik satiyordu birde bursada beyaz Z4M vardi ben o zaman cok bastirdim ces mavi Z4M i alalim diye 996 ve 355 i sene yorgunluk bakim vs olarak eledi hem cektigi dikkat rahatsiz edici
Z4M istemedi nedeni yakit vergi borusanin kabarik servis masraflari, Emre para ile ilgili sorunu olmayan biridir ama oda benim gibi bu vergileri anlamsiz bulanlardan , sonra E93 3.20 alalim dedi oda S2K dan sonra cok sıkılırım dedi direk eledi ve S2K dan sonra alinicak en iyi araba S2K dedi :D
bkm bize gectiginde 3000 km deydi suan 40000 km de masallahi var sadece mutluhanda yagi suyu degisti ne baski ne balata hic devam harcadigi para egzost ve yeni mugen ht oldu 2 senede 40000 km ve karsiliginda aldgi performans aractan belli :D ha ben hala ces Z4M den yanayim ama senede 20000 biraz insani yorar :D deseniz ki Z4M mi S2K mi iste orda carsi pazar karisir Z4M cok gaddar olur o zaman S2K savunmam bana görede rakibi Z4 M dir ( bence Z4M rakip olarak S2K yı görmezden gelir )
S2K 2009 a kadar uretildi E46 M3 ile günümüzde kiyaslamak yanlis , derseniz 2004 senesine gore kiyaslayalim o zamanda konusucak seylerimiz olur yeterince aciklama yaptigima inaniyorum ve objektif oldugumada , uzun lafin kisasi sene 2013 bu gun M3 almakta bisey yok parasinda da degilim ben aldiktan sonra harcayacağımdada değilim ben artik ugrasmaktan bıktım bana zaman kaybi herkez yok M3 önünü ilkle yok saygi duy benim annanem cok guzel kadindi 50 sene once ama su an 68 yasinda :D
@ vanished beni tanimiyosun bende seni degil mi ? Sen benin keyfimin kahyasi misin ister miniye binerim ister bmw ya ister mercedese sana mi kaldi benim neye binecegim ben buraya konu mu actim neye bineyim diye ? Senin o mini dedgin araca harcadigim parayi emegi bu sitede bilmeyen azdir
Minikler EK kasa civic e modena parasi gomduler ne diyelim o arabayi elinden cikar git mercedes mi al diyelim ? Ne kadar sacma sapan yazmissin kaldi ki
İstedgim zaman cok ust segment bir aracada biniyorum bu sitede bircok arkadasim admininden kurucusuna kadarda bilir sana birşey ispatlamak zorunda değilim . Kladı ki sana soracak degilim neye bnicegime neyi ne zaman satacagima konuyla alakali yorumun varsa yap yoksa sahsim ve arabam hakkinda konusma, hayır benim aracımın bir yerde ilanı mı var senelerdir ilandada satılmıyo mu ki elinden çıkart diyosun ?
Ayrica ben bmw kötüdur boktandir satis rakamları vs konularına girdim mi ? konuyu carptirma burada karsilastirma yapiyoruz ve tek bir modeli uzerine ve kasasi icin bence sen konuyu baska yerlere cekme
Emre İlbi
10-12-2012, 08:19
Aren abi yazdıklarının tamamını okuyamadım kusura bakma,
sadece bir yer dikkatimi çekti,
"Neden M3 zor satılıyor" gibi bişey yazmışın,
Sana sebebini söyleyim, M3 narin bir arabadır, parçası vırtı-zırtı pahalı bir arabadır,
bugün motoru bitik bir E46nın hakkıyla motor toplanması için en azından 35-40bin TLye gerek vardır,
Bir yakınımın E60 M5i motor yedi 64bin lira fatura çıktı,
M3lerin ne yazık ki bir çoğu bilinçli ellerde değil, ve ne yazık ki çok yıpratıldı, yıpratılmayada devam ediliyor,
Vanossuz 286lık E36 M3 kolay kolay sorun yaşatmaz, 321lik gibi değildir,
sebebide 321liğe göre motoru daha basittir,
işte bundandır ki 321lik ve E46 hassas arabalardır,
E46 ile öyle her köşe başında yan vermeye gelmez,
130-140binde sandık motor getirtmek zorunda kalırsın,
S2K tamam sağlam araba, ama ne kadar sağlam?
bir E46 M3 herşeye rağmen, bilinçsiz insanlara rağmen! 130-140bin km yapabiliyor,
peki M3'e eziyet edenler, aynı muameleyi S2K'ya yapsaydı kaç km dayanabilirdi?
(Son cümlemi yanlış algılama ciddi olarak soruyorum, 200binde yapabilir, 100binde. bilmediğim için sordum)
bir E46 M3 herşeye rağmen, bilinçsiz insanlara rağmen! 130-140bin km yapabiliyor,
(Son cümlemi yanlış algılama ciddi olarak soruyorum, 200binde yapabilir, 100binde. bilmediğim için sordum)
Supercharged stok motor ile ; sağlam ve bakımlı kullanımla 33.000km gidebiliyor 1 bar'da ;)
Stok olarakta, yagını değiştirip devam ediyorsun.. Aftermarket parçaları ciddi maliyetli ancak normal motor bakımları belini bükmez kimsenin..
Aren'in yazdıklarını boş zamanında oku bence ;) dediklerinin cevabı var cogunda..
Aren abi yazdıklarının tamamını okuyamadım kusura bakma,
sadece bir yer dikkatimi çekti,
"Neden M3 zor satılıyor" gibi bişey yazmışın,
Sana sebebini söyleyim, M3 narin bir arabadır, parçası vırtı-zırtı pahalı bir arabadır,
bugün motoru bitik bir E46nın hakkıyla motor toplanması için en azından 35-40bin TLye gerek vardır,
Bir yakınımın E60 M5i motor yedi 64bin lira fatura çıktı,
M3lerin ne yazık ki bir çoğu bilinçli ellerde değil, ve ne yazık ki çok yıpratıldı, yıpratılmayada devam ediliyor,
Vanossuz 286lık E36 M3 kolay kolay sorun yaşatmaz, 321lik gibi değildir,
sebebide 321liğe göre motoru daha basittir,
işte bundandır ki 321lik ve E46 hassas arabalardır,
E46 ile öyle her köşe başında yan vermeye gelmez,
130-140binde sandık motor getirtmek zorunda kalırsın,
Emre birçok sorunun cevabını aslında yazdım yukarıda işte insanların anlamadığı nokta burda sene 2013 oldu artık E46 M3 lerden geriye birşey kalmadı günümüzde 1 elin 5 parmağını geçmeyecek kadar azaldılar
Türkiyey gelen M3 lerin birçoğuna neden sandık motor geldiğini sana söyle özetliyiyorum genelde %90 ı aftermarket araçlardır motor yemelerindeki sebep araçlara güncelleme yapılamadı greymarket araçlar türkiyeye Almanyadan Türkiye fatırası ile asla çıkış yapamazlar
Oradaki dealerların anlaşması vardır Türkiyeye araç satamazsın diye onlarda aracı önce başka bir ülkeye satar ve oradan Türkiyeye fatura eder grey market araçlar ülkemize bu şekilde giriş yaparlar aslında güncellemesi suriyede olan bir araç Türkiyeye gelir ve sorunlar yaşar bunu yine sevdiğim bir arkadaşım Ömer Evyap ile konuştuğumuzda söylemiştir kendisine E30 M3 E36 M3 ve E92 M3 bulunmaktadır ve hepsi eşsiz güzelliktedir bu bilgiyi direk olarak Borusandan almıştır
Supercharged stok motor ile ; sağlam ve bakımlı kullanımla 33.000km gidebiliyor 1 bar'da ;)
Stok olarakta, yagını değiştirip devam ediyorsun.. Aftermarket parçaları ciddi maliyetli ancak normal motor bakımları belini bükmez kimsenin..
Aren'in yazdıklarını boş zamanında oku bence ;) dediklerinin cevabı var cogunda..
Birçok örnek var Kerem işte S2K lar asıl çok bilinçsiz ellerden geçti
Ben S2K nın sağlamlığını youtube daki potomyalı videosunu izledikten sonra anladım :D
@ vanished
Yok yani hastalık çok nedir yahu ? Daha inandırıcı olmak için o mini'yi elinden çıkar o zaman madem istediğin arabayı alacak paran var. Mercedes alınacak binilecek araç diyorsun
Ben nerede Mercedes alalım demişim ?
ben baktım gerçekten yazmışmıyım diye göremedim
Onuda geç ilk yazımda bende bir yerde Almana biniyorum dedim o senör bu sensör hep bana kaçtı dedim harcadığım parayıda burda tek tek dökmemi mi istiyosun ? konu neden buralara geldi onuda anlamıyorum sol tarafta arçlarınız bölümünü okursan Cooper S in yanında yazan araba alışveriş sepeti değil ...
vanished
10-12-2012, 09:16
@ vanished beni tanimiyosun bende seni degil mi ? Sen benin keyfimin kahyasi misin ister miniye binerim ister bmw ya ister mercedese sana mi kaldi benim neye binecegim ben buraya konu mu actim neye bineyim diye ? Senin o mini dedgin araca harcadigim parayi emegi bu sitede bilmeyen azdir
Minikler EK kasa civic e modena parasi gomduler ne diyelim o arabayi elinden cikar git mercedes mi al diyelim ? Ne kadar sacma sapan yazmissin kaldi ki
İstedgim zaman cok ust segment bir aracada biniyorum bu sitede bircok arkadasim admininden kurucusuna kadarda bilir sana birşey ispatlamak zorunda değilim . Kladı ki sana soracak degilim neye bnicegime neyi ne zaman satacagima konuyla alakali yorumun varsa yap yoksa sahsim ve arabam hakkinda konusma, hayır benim aracımın bir yerde ilanı mı var senelerdir ilandada satılmıyo mu ki elinden çıkart diyosun ?
Ayrica ben bmw kötüdur boktandir satis rakamları vs konularına girdim mi ? konuyu carptirma burada karsilastirma yapiyoruz ve tek bir modeli uzerine ve kasasi icin bence sen konuyu baska yerlere cekme
@Aeren aynen ben seni tanımıyorum sende beni. Ben senin keyfinin kahyasıda değilim neye istersen ona binersin. Ben bunu söylemişim zaten yukarıda sen istediğin arabayı tercih edebilirsin ama senin tercihlerin daha iyisidir diye bir şey yok dedim. Bu arada ben de istediğim arabayı alıp binebilecek durumum var çok şükür. 99'dan beri araba üstündeyim. 15 yaşımdan beri kullanmadığım denemediğim makina kalmadı.
Ayrıca ben sana "mini'yi elinden çıkar o zaman" derken tavsiye amacıyla söylemedim. Tekrar ediyorum beni hiç mi hiç ilgilendirmez bindiğin araba. Ben orda ironi yaptım. BMW motoru şöyle böyle artık eskisi gibi değil bi dünya laf ettin. Etmedin mi yukarıda ? Alman diyince Mercedes diğerleri öyle böyle demedin mi ? Ben bunun için bindiğin arabayı 2004'ten beri BMW üretiyor manasında dedim o lafı. Eleştirdiğin sorunlu dediğin bir markanın aracını tercih etmen ben dahil kimseyi ilgilendirmez tabiki burası sadece güzel bir forum fikrimizi beyan ediyoruz bazen birbirimize takılıyoruz hepsi bu. Ortamı germeye gerek yok yani kardeşim burada hepimiz arkadaşız dostça tartışmaktan başka bir gayemiz olamaz.
Üstelik ben o kadar şey yazdım sen içinden bir cümleyi almışsın. Konu dallanıp budaklanmış. Birde yukarıda Ferrari'den girmiş Porsche 994 ten çıkmış Z4M lere gidip gelmişsin. Kardeşim konu sadece
2004 m3 e46 vs 2004 sk2 ve performans karşılaştırması. Olay bu!
@Aeren aynen ben seni tanımıyorum sende beni. Ben senin keyfinin kahyasıda değilim neye istersen ona binersin. Ben bunu söylemişim zaten yukarıda sen istediğin arabayı tercih edebilirsin ama senin tercihlerin daha
Üstelik ben o kadar şey yazdım sen içinden bir cümleyi almışsın. Konu dallanıp budaklanmış. Birde yukarıda Ferrari'den girmiş Porsche 994 ten çıkmış Z4M lere gidip gelmişsin. Kardeşim konu sadece
2004 m3 e46 vs 2004 sk2 ve performans karşılaştırması. Olay bu!
İsmini bilmediğin için Vanished yazıyorum bende daha önceki postlarımda Almana bindiğimi söyledim almanda o sensör bu sensör hep bana kaçıyo diye yazdım yine en sorunsuz olablicek araçlardan biridir R53 yaşadığım talihsizlikler oldu hepsini paylaştım , ben kendi aracımın avantjlarınıda biliyorum dezavantajlarınıda mını severım inatla 2. mını mı aldım sadece yükleyip gazlamak için yaptım bende M3 ün bu günki performansından bahsettim sene geldi 2013 e ben performans ile birlikte başla yönleri ilede değerlendirdim eğer sert yazdıysam yanlış anlama telefondan yazdığım için çok net yazamıyorum
Ben ayrı bir şey söyledim Z4M ile alkalı S2K ile M3 kıyaslamak yanlış
Rx8 ile kıyaslandı olmadı M3 ile kıyaslandı ben fanatiği değilim S2K almadım almayıda pek düşünmüyorum
Ne büyük konuştuysam başıma geldi heralde bana bi S2K hayırlı olucak :D
vanished
10-12-2012, 09:26
Bana sorarsan almanda ne vw e para veririm ne opel e bmw da sayili araca bana gore alman mercedesdir alirsin senelerce sorunsuz binersin deger kaybetmez yada birazdaha ust ... :D
heh buldum sonunda işte burada
kardeşim benim adım Ferhat imzada çıkıyor sanıyordum ama yok sorun değil kardeşim ne olacak kaldı ki bende honda çok severim. Artık bi kahve ısmarlarsın barışırız :)
heh buldum sonunda işte burada
yok sorun değil kardeşim ne olacak kaldı ki bende honda çok severim. Artık bi kahve ısmarlarsın barışırız :)
Yok zaten yazdım yadımmı bulmadım dedim :D beyoğundaysan çarşamba sıraselvilerde arkadaşımın yanına gelicem Pm den mesaj at çarşamba borcumu kapatırım :D
Emre İlbi
10-12-2012, 10:27
Emre birçok sorunun cevabını aslında yazdım yukarıda işte insanların anlamadığı nokta burda sene 2013 oldu artık E46 M3 lerden geriye birşey kalmadı günümüzde 1 elin 5 parmağını geçmeyecek kadar azaldılar
Türkiyey gelen M3 lerin birçoğuna neden sandık motor geldiğini sana söyle özetliyiyorum genelde %90 ı aftermarket araçlardır motor yemelerindeki sebep araçlara güncelleme yapılamadı greymarket araçlar türkiyeye Almanyadan Türkiye fatırası ile asla çıkış yapamazlar
Oradaki dealerların anlaşması vardır Türkiyeye araç satamazsın diye onlarda aracı önce başka bir ülkeye satar ve oradan Türkiyeye fatura eder grey market araçlar ülkemize bu şekilde giriş yaparlar aslında güncellemesi suriyede olan bir araç Türkiyeye gelir ve sorunlar yaşar bunu yine sevdiğim bir arkadaşım Ömer Evyap ile konuştuğumuzda söylemiştir kendisine E30 M3 E36 M3 ve E92 M3 bulunmaktadır ve hepsi eşsiz güzelliktedir bu bilgiyi direk olarak Borusandan almıştır
Abi yazdıkları zaman ayırıp ancak okuyabildim,
yeni yazdığın şeyleri bilmiyordum, bilgi paylaşınca güzeldir,
Teşekkür ederim :)
musty01gtc
10-12-2012, 23:34
İlk olarak s2k nın hayranıyım onu belirteyim :) cok istedim ama fiyatlar sebebiyle malesef olmadı olduramadık :)
abimin e46 m3 var 03 model km 155 binlerde filtre + supersprınt + yazılım var 06 yılından beri kendinde stock tu alındıgında üzerine işlemi yapıldı aynı yıl ve 06 dan beri en ufak bi sorun da vermedi mekanik parcalarda hiçbir sıkıntı yok bence mekanik parcalar kesinlikle ilk olarak kullanım ve ikinci olarak da şans a baglıdır şanssızsanız bozulur bozulacagı varsa s2k nın teyp i de bozulabilir burada yapılabilecek bieşy yok :) ama bmw nin iç güvenlik ve motor kapasitesi hakkında yorum yapmıyorum yapılamaz cunku :)
yakın zamanda bi düşüncemiz vardı abimle birer tane s2k alalım dedik bundan 7-8 ay önce ve sahibinden de sürekli araca bakmaya basladık ilk baslarda fiyatlar 45-55 arasıydı sonradan ne olduysa 70 leri gördük şu an 100 bin i gördüm ve ilk gördügümde kahkaha attım :)
herhalde altın fiyatları gibi uctu. s2k nın kaporta mı motor mu artık biyerine ne oldu orası mechul :)) en son bi ilimizden s2k bulduk 70 li fiyatlardı herhalde benim okul oldugu için gidemedim abim gitti baktı ve geri döndügnde bana dedigi tek kelime ; m3 satılıp aynı paralara o araba alınmaz :)
hala cok istiyorum bi s2k sahibi olmayı hala bakıyorum sahibinden e giridgimde ilk tıkladıgım marka honda s2k dır ama hondacılar kusura bakmasın 06 model bi s2k ya 65-70 li fiyat vermektense aynı fiyata 03 04 model m3 tercihimdir.
chiefkadir
11-12-2012, 00:04
ne m3 ya roadstar s2k karsılığı z4Vurdu ve gol oldu:hahaha: Konuyu hamile bıraktı bu mesajın:hahaha:
Metin Bilen
11-12-2012, 00:22
Ben tum yazdiklarimda yasadiklarimi bizzat canli gozle sahit olduklarimi yaziyorum cok sukur 2 aracida alabilicek gucteyim ve 2 aractan yanada sansimi kullanmadim yazdiklarimi anlamayan yada algida secicilik yasayan insanlar var
Sene 2013 oluyo konustugumuz araclar 2004 sene 2004 olsaydi ve AP1 s2k ve E46 M3 mukayese edilse ki cok sacma olurdu S2K nin rakipleri bmw da ilk Z3 du sonra Z4 oldu hondada M3 e rakip cikicak arac yok ha accord coupe vardir oda M3 le yine ayni kefeye giremez o zamanda hangisini almak mantikli olur diyenlere biz bilmeyiz cebin bilir derdik
Sifir M3 110000 ile 120000 euro arasi degisirdi euroda da 1.32 civari diye hatirliyorum hatta 2. El dusuk bir kmde 105000 e nasyonelde CSL bakmistik sifir M3 le ayni para hesabi yapiyoduk s2k da 80 li rakamlardi o zaman iste ya gider gucun yetiyosaM3 alirdin vergisini borusan bakımlarını dusunurdun ha boyunu asiyosa gider s2k alirdin
Su an 46 M3 e bnmekte bisey yok 55 60 70 civari zebille M3 var neden agar satiyo ? bak muharrem yazmis ve benimde bircok arkadasimin basina geldi hep M3 takaslari S2K lara geliyo ? bu gun 60 lirasi olan cupra alicagina M3 alsin degil mi FN2 type R alicagina M3 alsın yada JCW alicak olan M3 alsin neden satilmiyo sebebi iste model yili yakiti vergisi ve senelerin verdigi cok fonksyonlu araçlardaki yorgunluklar bazi avantajlarin dez avantaja donustugu yer ,
Bazilari yok orasi bozulsun yaptiririm yok M3 bu keyf alirim
Arkadaslar heralde sanayide hic zaman gecirmemisler ben araba alicam 60 70 arasi para vericem hergun yeni bir surprizle karsilasicam araba sanayide yaticak :D ben cok akillica isler yapmiyorum gidip 2006 mini alip 1 mini daha gomdum ne oldu hic bisey sanayide parca bekle usta bekle sira bekle arabanin keyfi cikmiyo o zaman
Sen simdi cupraya biniyosun araban sanayide cok degil 2 ay yatsa parca beklesen nasil olur insan lanet ediyo degil mi kimse bana e46 m3 um var sorunsuz biniyorum demesin bircok arkadasim bindi ben 46 yi ilk ciktigindada biliyorum Metin Bilenin su an sattigi AFR11 Acundan car point Dogan Zıngıla gecti benim en yakin arkadasimin abisine zamaninda kullandik cokta keyifliydi o zaman ( su an nedir ne degilsir sahibi ne diyorsa odur bilmem ) bir arabaya o zaman binmek guzel seneler icinde sahit oldgum arkadaslarimda ve servis sahipler ile konustugum 46 m3un bir cogunda hep ayni kronik hastaliklar senelerdir yatak pompa smg unitesi akslarda degset bosluklar topspeed yaparken pompa yetismemesi artik yoruldular iste, AND plaka 72000 euro ya satilik arac ilk sahibiTunç Kesen arkadasimdi AND plakayi alan ve plkayi AND yapan yine cok yakin arkadasim Andrew and plaka csl ide var ,satti cok temizini iste koleksiyonluk olarak alir saklarsin oda csl varken cok anlamsiz geldi dedi satti ,
BKM mugen s2k Emre yine en yakin arkadaslarimdan biridir MEC s2k kendisindeydi satmadan araba bakiyoduk sene 2010 un sonlarıydı tercihler 996 turbo 355 ferrari Z4M ces plaka sertug iplik satiyordu birde bursada beyaz Z4M vardi ben o zaman cok bastirdim ces mavi Z4M i alalim diye 996 ve 355 i sene yorgunluk bakim vs olarak eledi hem cektigi dikkat rahatsiz edici
Z4M istemedi nedeni yakit vergi borusanin kabarik servis masraflari, Emre para ile ilgili sorunu olmayan biridir ama oda benim gibi bu vergileri anlamsiz bulanlardan , sonra E93 3.20 alalim dedi oda S2K dan sonra cok sıkılırım dedi direk eledi ve S2K dan sonra alinicak en iyi araba S2K dedi :D
bkm bize gectiginde 3000 km deydi suan 40000 km de masallahi var sadece mutluhanda yagi suyu degisti ne baski ne balata hic devam harcadigi para egzost ve yeni mugen ht oldu 2 senede 40000 km ve karsiliginda aldgi performans aractan belli :D ha ben hala ces Z4M den yanayim ama senede 20000 biraz insani yorar :D deseniz ki Z4M mi S2K mi iste orda carsi pazar karisir Z4M cok gaddar olur o zaman S2K savunmam bana görede rakibi Z4 M dir ( bence Z4M rakip olarak S2K yı görmezden gelir )
S2K 2009 a kadar uretildi E46 M3 ile günümüzde kiyaslamak yanlis , derseniz 2004 senesine gore kiyaslayalim o zamanda konusucak seylerimiz olur yeterince aciklama yaptigima inaniyorum ve objektif oldugumada , uzun lafin kisasi sene 2013 bu gun M3 almakta bisey yok parasinda da degilim ben aldiktan sonra harcayacağımdada değilim ben artik ugrasmaktan bıktım bana zaman kaybi herkez yok M3 önünü ilkle yok saygi duy benim annanem cok guzel kadindi 50 sene once ama su an 68 yasinda :D
tmm kardesım sakin nasıl bı sabırla yazdın okadar yazıyı okumadım valla..
tmm sinire gerek yok hararet yukseldı
gercekten bak s2000 gibi dunyada baska araba yok M neki s2000 gibi bi arabayla bizde kıyaslıyoruz..
tmm beyler dagılın adamı kızdırmayın.. s2000 deyin olum ıste bı numara kıyası yok o arabanın
ocean0636
11-12-2012, 00:23
Benzer celiskiye bende dusmustum 90.000lira butcem vardi. E46 M3 cabrioya karar vermistim ustelik alacagim aracta cok temiz kazasiz bakimli bir aracti hemde imola reddi ama bi anda ne oldu nasil oldu bilemedim kendimi s2k almis buldum :D Son derece de memnunum, kendileri 3. Hondam olur cok sukur digerleri gibi yag su benzin haric benden hicbir sey istemez :)
Surus zevki goruntu vs goreceli konular ben 2 aracadan bindim test ettim m3 e karar verdim :) ama gittim s2k aldim :D
Arenin yazdiklarina tarafli diyenlere katilmiyorum adam usenmeyip artisini eksisini duzgunce yaziyor..
M3 e binen adami da bi agaoglu yapmadiginiz kaldi hayretle yorumlari okuyorum. Napalim s2k = poor guys ferrari ahaha :)
tmm kardesım sakin nasıl bı sabırla yazdın okadar yazıyı okumadım valla..
tmm sinire gerek yok hararet yukseldı
gercekten bak s2000 gibi dunyada baska araba yok M neki s2000 gibi bi arabayla bizde kıyaslıyoruz..
tmm beyler dagılın adamı kızdırmayın.. s2000 deyin olum ıste bı numara kıyası yok o arabanın
Forum ortami sahsina yazmiyorum sen okuma bosver bazi seyler algi ile alkalidir ben S2K dunyanin en iyi araci demedimama bindigin aracida cok elit gosterme 92m3 e binen bu kadar elit takilmiyo:D
Metin Bilen
11-12-2012, 00:36
Forum ortami sahsina yazmiyorum sen okuma bosver bazi seyler algi ile alkalidir ben S2K dunyanin en iyi araci demedimama bindigin aracida cok elit gosterme 92m3 e binen bu kadar elit takilmiyo:D
elitmi..
elit sadece arabayla olsaaa.. yok bızde okadar para kardeşim.. yanlıs algılama..
Benzer celiskiye bende dusmustum 90.000lira butcem vardi. E46 M3 cabrioya karar vermistim ustelik alacagim aracta cok temiz kazasiz bakimli bir aracti hemde imola reddi ama bi anda ne oldu nasil oldu bilemedim kendimi s2k almis buldum :D Son derece de memnunum, kendileri 3. Hondam olur cok sukur digerleri gibi yag su benzin haric benden hicbir sey istemez :)
Surus zevki goruntu vs goreceli konular ben 2 aracadan bindim test ettim m3 e karar verdim :) ama gittim s2k aldim :D
Arenin yazdiklarina tarafli diyenlere katilmiyorum adam usenmeyip artisini eksisini duzgunce yaziyor..
M3 e binen adami da bi agaoglu yapmadiginiz kaldi hayretle yorumlari okuyorum. Napalim s2k = poor guys ferrari ahaha :)
Bşver kanka en azindan ne yazdigimi anlayabilenler var yine senin bir konunda yazmistim M3 mu S2K mi diye illaki bir parca lafima inanmissindir gordugun uzere aldin bindin hayirlisiyla satiyosun :D Allah daha iyilerini nasip etsin
_muhaRRem
11-12-2012, 00:39
typeR a bi e46 m3 parası harcadım haala elit olamadım :D
Vurdu ve gol oldu:hahaha: Konuyu hamile bıraktı bu mesajın:hahaha:
eskıden ne guzel mantıkı karşılaştırmalar olurdu vtec mı 106 mı gibi:D
S2000 tarıh oldu ama lanet honda sağlam yapmış bı 20 sene daha döner pıyasası:) m3 uretılmeye devam :)
Metin Bilen
11-12-2012, 00:41
şuan mınıye bınıyosun heralde bak mını gercekten almanların arasında en sıkıntılılarından bı tanesı sende daha oncekı postlarında yazmıssın..
bende ıkı tane bındım daha once boyasızına bındım km sı de dusuktu ama derdı bıtmıyo.. yola mınıden cıkarsan sıkıntı..
Metin Bilen
11-12-2012, 00:44
eskıden ne guzel mantıkı karşılaştırmalar olurdu vtec mı 106 mı gibi:D
S2000 tarıh oldu ama lanet honda sağlam yapmış bı 20 sene daha döner pıyasası:) m3 uretılmeye devam :)
fox tv dustu pesıne polıs bırakmaz dahada yakasını yaz a cıkarsa ii.. hepsını alıcaklar otoparka bızde bınemıyecez yaz a ..
Metin Bilen
11-12-2012, 00:46
s2000 kötü huylarından bi tanesi..binenler bilir..
tEygx_dzOoI
UBoj0KbwaeY
vfhd1sneZ_8
iki aracın klasmanı çok farklı her iki araçta beklentilere göre tadı ve keyfi başka ikisin tadı ayrı bence araba tutkusu olan bir insanın ikisininde tadını almalı ama karşılaştırma yapılması için aynı klasmanda olması gerekir o yüzden karşılaştırılması cok saçma burda burda kimi m3 kimi s2000 diyor ama kime neye göre istediğin araç tarzı nedir gibi soruların cevabına göre değişiyor bu karşılaştırma bence mantıksız olduğu kadar gereksiz bir konu..
şuan mınıye bınıyosun heralde bak mını gercekten almanların arasında en sıkıntılılarından bı tanesı sende daha oncekı postlarında yazmıssın..
bende ıkı tane bındım daha once boyasızına bındım km sı de dusuktu ama derdı bıtmıyo.. yola mınıden cıkarsan sıkıntı..
Al stock bn derdi tasasi olmaz ben fantazi kovaladim yaptim oldu hazir almadim zevkini yaptim keyfini suruyorum farki seyler konusuyoruz Metin
Ef Driver
11-12-2012, 01:01
bence m3 gibi bir eşsiz arabayı tarihi olan bir aracı s2000 bin gibi anı anını tutmayan bir araçla kıyaslamak saçma ikiside farklı sekmentler yanı sıra
Metin Bilen
11-12-2012, 01:03
Al stock bn derdi tasasi olmaz ben fantazi kovaladim yaptim oldu hazir almadim zevkini yaptim keyfini suruyorum farki seyler konusuyoruz Metin
benım aldıgımda stock du.. aslında aynı seylerı konusuyorz sen konuyu aldın goturdun öyle baska dal a ... baya bı hararet yaptın gereksız yere..
ben yıne soyluyorm satıp s2000 alıcam ılerde dıe..
derdım fanatıklık deıl.. ama bız bu konuyu daha oncede cok tartıstık arkadas ortamında ve herkez bariizz e46 m3 ü onaylı mantıkende o olması lazım.. bu konu parca arıza derdı tasası deıldı..stock da hangısı gecerdı sen kalktık muzık sıstemınden gırdın aynadan cıktın ama konustukca dahada sacma bi hal aldı konu..
ama ben tekrar söyluyorm altımda s2000 olsada aynı şeyleri söylerım ..
kıyas edılecek araclar deıl cok farklı ve her zaman e46 m3 ıkı adım önde bence..
s2000 kaza videoları çok eğlenceli dostum bunlar bir harika böyle bir pilotaj yok vay beee :D
ocean0636
11-12-2012, 07:20
Bşver kanka en azindan ne yazdigimi anlayabilenler var yine senin bir konunda yazmistim M3 mu S2K mi diye illaki bir parca lafima inanmissindir gordugun uzere aldin bindin hayirlisiyla satiyosun :D Allah daha iyilerini nasip etsin
Piyasa yuksek diye boyle oluyo kanka varsan baksan 2 sene onceki fiyatlar olsa burda m3 oven s2k yerlere vuran adamlarim cogu s2k alir :D Hayir satsam ne alicam onu da bilmiyorumki o yuzden asiri tok saticiyim ahaha :D saka bi yana s2k tadini almis adama s2k den sonra uste bi s2k daha koyup vette c6 falan almadikca gene alinacak en guzel araba s2k gibi gozukuyor :) Hayirlisi olsun Allah hepimize daha iyilerini nasip etsin
Neyse m3 culer hadi cikarin bakalim horozlari bi kapistiralim bi video esliginde yorumlayalim daha zevkli olur :)
Neyse m3 culer hadi cikarin bakalim horozlari bi kapistiralim bi video esliginde yorumlayalim daha zevkli olur :)
Bi M3 um olsa bu mesajdan sonra direk konuyu degistiririm :D ne rollü arkadas. saatte 250km hizla cayimi icerken muzigimi dinlerim koltuk isitmadan popomu isitirken bi yandan da yellenirim ayni esnada is toplantilarimi arac ici telefonumdan canli olarak blu tuut ozelligi ile yaparim falannnnn filaaannnnn
Merakla bekliyoruz Mehmet :)
Bi M3 um olsa bu mesajdan sonra direk konuyu degistiririm :D ne rollü arkadas. saatte 250km hizla cayimi icerken muzigimi dinlerim koltuk isitmadan popomu isitirken bi yandan da yellenirim ayni esnada is toplantilarimi arac ici telefonumdan canli olarak blu tuut ozelligi ile yaparim falannnnn filaaannnnn
Merakla bekliyoruz Mehmet :)
İsin garip tarafi muhtemelen bir tek s2000 ciler merak ediyor abi m3 cukerin pek merak ettigini sanmiyorum :)) ben gecen gun 6. Vites kesiciye girmisim farkinda olmadan tam is sozlesmesi imzaliyordum ahahah :D
İsin garip tarafi muhtemelen bir tek s2000 ciler merak ediyor abi m3 cukerin pek merak ettigini sanmiyorum :)) ben gecen gun 6. Vites kesiciye girmisim farkinda olmadan tam is sozlesmesi imzaliyordum ahahah :D
Ya bosver iyidir boyle tatli rekabet olmasi :) biz isin makarasindayiz M3 sahibi arkadaslar hemen alinmasin simdiden soyleyelim de :)
Bu arada sozlesmeyi imzalamadan once bi okusaydin :hahaha:
lethaldoze
11-12-2012, 09:51
Ya bosver iyidir boyle tatli rekabet olmasi :) biz isin makarasindayiz M3 sahibi arkadaslar hemen alinmasin simdiden soyleyelim de :)
Bu arada sozlesmeyi imzalamadan once bi okusaydin :hahaha:
Hahah bu iyidi :D
musty01gtc
11-12-2012, 11:59
6. vites kesicideyken son hızı cok merak ettim bakabildiniz mi acaba ? yoksa bu da esprinin bi parcasıydı da ben mi anlamadım :))
6. vites kesicideyken son hızı cok merak ettim bakabildiniz mi acaba ? yoksa bu da esprinin bi parcasıydı da ben mi anlamadım :))
bende şaka sanmıştım kesiyormuş problem yok kardeş :D
İyide ben konuya anca dahil oluyorum arkadaşlar. Modlu m3 varmı? yok. Yani Mehmetin s2k kadar çaba harcanmış bir m3 zaten Türkiyede mevcut değil. Bir arkadaşımız vardı, sarı m3 ancak sanırım oda projeyi bitirmedi.
Diğer bir konuya gelince m3 stock halde dahi 285 leri görebiliyor. Yani gideri oldukça olan bir araç Onuda kısanın kısası bir şanzıman ve diff ile yarışa soksak ve 270 de kesmesini istesek, ciddi yürür demi? :)
overblack
11-12-2012, 12:19
s2000 kötü huylarından bi tanesi..binenler bilir..
UBoj0KbwaeY
vfhd1sneZ_8
şu 2 videoda arabanın ne suçu var söylermisin?
viraja zaten apexten girmiyor arkası gelincede frene basıyor :) acemi işi tam..
s2k ok anlik tepki ani tepki ona da ok.fakat kontra verdiklerinde hicbiri toplayamadi,sebep nedir? Sert tepkili diye,yumusak kontra mi kurtarmiyo? Yoksa baska bi sebebimi var ?(gec verilen kontra gibi)Bitanesi ztn frene basmanin kurbani olup direk girmis yandan onun ztn kurtariri yok aci da darmis da,merak ettim.Kullananlar yorumlayabilirse sevinrim.
@yigit
adamlar 60la girmiyo viraja moruk illa + g etkisi vs vardir yuksek hizda kopmak bambaska bisey..
Cokmu alindiniz 6 kesiciye onu anlamadim :) bizim malimiz ortada baskasinin malini savunmayin icraat yapin ;)
İyide ben konuya anca dahil oluyorum arkadaşlar. Modlu m3 varmı? yok. Yani Mehmetin s2k kadar çaba harcanmış bir m3 zaten Türkiyede mevcut değil. Bir arkadaşımız vardı, sarı m3 ancak sanırım oda projeyi bitirmedi.
Diğer bir konuya gelince m3 stock halde dahi 285 leri görebiliyor. Yani gideri oldukça olan bir araç Onuda kısanın kısası bir şanzıman ve diff ile yarışa soksak ve 270 de kesmesini istesek, ciddi yürür demi? :)
Hiç bir M3 stock 285 göremiyo kesici var araçlarda anca limitoru iptal ettirmek gerekiyor
Turboğuz54
11-12-2012, 13:38
Hiç bir M3 stock 285 göremiyo kesici var araçlarda anca limitoru iptal ettirmek gerekiyor
Bu dediğine kendin bile gülmüyomusun? adam ne demek istemiş sen ne diyosun bence sen içinde s2k aşkını yaşa bu kadar dışa vurmam sivilce yapar
Metin Bilen
11-12-2012, 14:04
valla m3 dolu olaydı dırek cıkıp denerdım.. zil orj ...
veya dolu m3 kabul edıyosan bulalım kank..????
@onur bmw yi kullanan s2000 ini çok zor kullanır s2000 kulllanan m3 kolay kullanır kontrol bazında.dengesiz bir araç olduğunu biliyoruz zatende o videodakiler estante yapayım derken enteresan bir sonuca ulaşmışlar onu diyorum yoksa arac fizik kurallarına göre gitmesi gibi gitmiştir. virajdan çıkıyorsun totoyu attıram derken totodan oluyorsun bence çok büyük bir mallık videosu olmuş güzel araç mındar olmuş :(
Bende bolton s2k var bir e46m3 ile denemek isterim dosthanece!!!
Birde o yukarıdaki viraj çok efsane bir virajdır.
Yukarı doru çıktuğınız bir yolda ve viraj yolun eğimi bitip aşağı eğim almaya başlıyor yani tutunma çok, çok azalıyor fiziki bir kural orada ne dönen araçlar var daha.
ocean0636
11-12-2012, 15:15
Bu dediğine kendin bile gülmüyomusun? adam ne demek istemiş sen ne diyosun bence sen içinde s2k aşkını yaşa bu kadar dışa vurmam sivilce yapar
Kardes sen once kendi uslubuna baksana bi ?? sivilce yapar falan da ne demek edepsizce konusmaya gerek yok ortam zaten gergin ;)
osman 1.8t
11-12-2012, 15:15
s2000 ci arkadaşlar bende sizle denemek isterim maksat araçları görmek muhabbet etmek varsa denemek isteyen deneyebiliriz zaman farketmez :)
Cokmu alindiniz 6 kesiciye onu anlamadim :) bizim malimiz ortada baskasinin malini savunmayin icraat yapin ;)
Memet bana dıorsan kotu niyetle bısı demedım yanış anladım sanırım.
6 kesıcı ısterız yazmıstım ıbo ıyı ızle kesıyor zaten demıstı o yuzden şaka sandım dedim arkadaşa
Sen bi sokak agizi ile yazmazsan daha iyi olur yoksa kimin neresinde sivilce cikar ciban cikar daha iyi anlarsin tamam mi kardesim ??
sivilce mi :) way anasını yaaa..
düzgün yazalım bnce biraz..
Emre İlbi
11-12-2012, 17:28
Eskiden E36 M3-Tayyar savaşları olurdu,
yeni moda E46 M3-S2K savaşları, bu muhabbet bitmez arkadaş :D
dj_batukaan
11-12-2012, 20:00
Bu postun sonuna Kim roll videosu ekleyecek çok merak ediyorum :) konu aynı hız devam ediyo yani benzinle değilde Klavye gücüyle s2k önde gidiyor :)
valla m3 dolu olaydı dırek cıkıp denerdım.. zil orj ...
veya dolu m3 kabul edıyosan bulalım kank..????
Benı kabul eden m3 u bende kabul ederım kanka :)))
vanished
11-12-2012, 20:54
M3 top speed hakkında
http://e1212.hizliresim.com/14/c/gttnu.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Kaynaklar:
Motor Trend March 2003 Test Verileri
wikipedia/En BMW M3
Buda Limitör Olmayan Stock M3'in videosu 300+ Motor Trend'i doğruluyor...
BMW M3 E46 220-300 km/h - YouTube (http://youtu.be/OZQjsiO4DT0)
Metin Bilen
11-12-2012, 20:56
Benı kabul eden m3 u bende kabul ederım kanka :)))
kank deme öyle senin s2000 maşallah mermi spec.. başımıza iş almayalım şimdi..:)
Honda s2000 Tunnel Sound | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=105961226240274)
Owwww konu gergin ve heyecanlı çayımı mısırımı aldım geldim:)
Stok mtok bilmemde mehmetin s2000 e bulaşan m3 çok üzülür çok. görünen köy klavuz istemez derler.
Honda s2000 Tunnel Sound | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=105961226240274)
melike mendi :) bas gaza :icon_tup:
Juggernaut
11-12-2012, 21:10
M3 top speed hakkında
http://e1212.hizliresim.com/14/c/gttnu.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Kaynaklar:
Motor Trend March 2003 Test Verileri
wikipedia/En BMW M3
Buda Limitör Olmayan Stock M3'in videosu 300+ Motor Trend'i doğruluyor...
BMW M3 E46 220-300 km/h - YouTube (http://youtu.be/OZQjsiO4DT0)
wikipediada E90-92 M3 için
Top Speed: 155 mph. (electronically limited) Delimited: 178 mph (286 km/h) Diyor
E46 E92 den hızlı ozaman?
kank deme öyle senin s2000 maşallah mermi spec.. başımıza iş almayalım şimdi..:)
Deme kanka boyle sc m3 ler gelmesin sonra bize :)
Owwww konu gergin ve heyecanlı çayımı mısırımı aldım geldim:)
Stok mtok bilmemde mehmetin s2000 e bulaşan m3 çok üzülür çok. görünen köy klavuz istemez derler.
Onlar olmazsa sen alirsin intikamlarini benden :)
Metin Bilen
11-12-2012, 21:12
Deme kanka boyle sc m3 ler gelmesin sonra bize :)
Onlar olmazsa sen alirsin intikamlarini benden :)
yok kank illaki vardır n/a UT var ama nerelerde oda kayboldu guzel cekısmelı olurdu senıde zevk alırdın yalandan benzın yakmazdın .. yokmu UT nin yeni sahibini tanıyan..
vanished
11-12-2012, 21:14
wikipediada E90-92 M3 için
Top Speed: 155 mph. (electronically limited) Delimited: 178 mph (286 km/h) Diyor
E46 E92 den hızlı ozaman?
ben kendim yazmadım ki wikipediadan print screen yaptım bende ekran orda :)
yok kank illaki vardır n/a UT var ama nerelerde oda kayboldu guzel cekısmelı olurdu senıde zevk alırdın yalandan benzın yakmazdın .. yokmu UT nin yeni sahibini tanıyan..
TR'deki hiç bir atmo e46 mehmetle boy ölçüşemez bence.. :icon_tup: eğer son surat 235-240 ise tabi. (kısa var diye biliyorum hala)
Hafta sonu haberlesiriz denk geliriz muhtemelen kanka gerci bu hafta yagmur olabilir kuru bi gun organize ederiz, mihabbet ederiz :)
tam ben yazıyodum ut m3 var dıye :)
TR'deki hiç bir atmo e46 mehmetle boy ölçüşemez bence.. :icon_tup: eğer son surat 235-240 ise tabi. (kısa var diye biliyorum hala)
Kanka o bize avantaj degildi kisa ile denedigimiz zaman daha eksi aslinda bizde kisayi yarin yada cuma degistircez insallah :) merak ediyorum bende :)
Cok sagol bu arada kanka dahada iylesicez insallah :)
Metin Bilen
11-12-2012, 21:17
Hafta sonu haberlesiriz denk geliriz muhtemelen kanka gerci bu hafta yagmur olabilir kuru bi gun organize ederiz, mihabbet ederiz :)
tmm kank aynen..
Kanka o bize avantaj degildi kisa ile denedigimiz zaman daha eksi aslinda bizde kisayi yarin yada cuma degistircez insallah :) merak ediyorum bende :)
kanka isterse kısa değil çük olsun :) ben göreceğimi gördüm..
edit : yanlış anlaşılmak istemem, ama e46 zor.. e92 lazım diye düşünüyorum..
Ama buunde buyugu varmis ben abimle gelicem :) ahahha ccck24ccc
Kanka farkindamisin hic roll videosu yok daha :) dur urkutme milleti :)
ccck24ccc
o gerçek bir Honda aşığı :D
Metin Bilen
11-12-2012, 21:21
bizde stock m3 den bahsetmıyorz zaten UT M3 de en az mehmet kadar dolu..
e92 ye rahat kafa tutabılecek bı arac dıe dusunuyorum..
Juggernaut
11-12-2012, 21:22
ben kendim yazmadım ki wikipediadan print screen yaptım bende ekran orda :)
işte kaynak yanlış malesef:)
Stock E46 M3'ün realde 300 görmesi çok çok zor.
Kanka farkindamisin hic roll videosu yok daha :) dur urkutme milleti :)
farketmedi, sorry :heyoo:
doğrudur, ancak agırlık farkı vs.. bunları göz ardı etmemek lazım ;)
Saygı duyarım denenir görülür. Benim düşüncem bu yönde..
Kanka cidden UT nin gidisi etkileyici gayet hizli bi m3 keyifli olur :)
Metin Bilen
11-12-2012, 21:31
doğrudur, ancak agırlık farkı vs.. bunları göz ardı etmemek lazım ;)
Saygı duyarım denenir görülür. Benim düşüncem bu yönde..
aynen bende zaten o gecer bu gecer demıyorm denemek lazım merak edıyorm bende..
UT de böyle bsey baya ugrasıldı emek verıldı
http://www.techturkey.com/forum/project-cars/119532-e46-m3-n-a-project.html
Biliyorum yaw araci :) ciddi emek var.. Ama iste nedense s2000 i sansli goruyorum :)
Metin Bilen
11-12-2012, 21:36
Biliyorum yaw araci :) ciddi emek var.. Ama iste nedense s2000 i sansli goruyorum :)
s2000 de öyle böyle yapılmadı bende s2000 ılk kafada bıraz daha ii cıkar dıe dusunuyorm ama sonrası merak.. uzunda ne olur acaba denemek lazım
s2000 de öyle böyle yapılmadı bende s2000 ılk kafada bıraz daha ii cıkar dıe dusunuyorm ama sonrası merak.. uzunda ne olur acaba denemek lazım
Yurek dayanmaz :D
Metin Bilen
11-12-2012, 21:38
Yurek dayanmaz :D
aslında bu işin zevklı tarafı sadece ızlemek bırak mıllet ugrassın yapsın bende cıkıp delı gıbı rollıng yapıyodm okadar tartısma o bu fılan ama gerek yok dısardan daha zevklıymıs..:)
merak ettim ya la..
(kendımı avutuyorm la olsada bı dolu makına gazlasak rol yapsak.. yanlasak bseyler yapsak heycan olsa..:)
musty01gtc
13-12-2012, 12:39
Memet bana dıorsan kotu niyetle bısı demedım yanış anladım sanırım.
6 kesıcı ısterız yazmıstım ıbo ıyı ızle kesıyor zaten demıstı o yuzden şaka sandım dedim arkadaşa
yok abi bu forum ortamında bi cümleyi cok baska sekilde anlıyorlar her zaman ben kendimi daha hiç ifade edemedim burada ne yazsam cok baska cevaplarla karsılastım :) bende sadece aralarında bi espri mi yoksa gercekten 6 da kesici de son hız ne görmüş merak etmiştim hepsi bu :)
mad_max1978
14-12-2012, 08:16
yaw mehmet sen girme bari bu muabbetlere :) paramız yok falan senin öyle sığ düşünmeceyk biri olduğunu biliyorum kardeşim :)
ben m3 üm yok sadece iki araca türkiye şartlarında ekonomik nedenlerden dolayı karşılaştırılabilir yoksa bir hiç bir kulvarda karşılaştıralmazlar diorum ben son kez
türkiyedeki ekonomik şartlar lafının altını çiziyorum benzin,bakım vs vs
:)
görüntü olarak e46 yı e92 den daha çok beğeniyorum hala onuda belirtiyim
bütün yazıları okudum,bence en açıklayıcı yorum bu olmuş.türkiye şartlarında karşılaştırılabilir bencede bu 2 araç,ekonomik şartlardan dolayı
O 46 M3 e92 M3 le falan yürüyemez ilk olarak onu geçiniz. ZINKK.
E46 CSL tutunamıyor extra hafif olmasına rağmen. Kilolar eşit E92 ile E46 m3 ün.
Avantajı nerde atmosferik olarak 430 HP mi olmuş e46 m3?
Ha bakın şunuda diyorum M3 ün devri s2000 in devrine uymayacak. Mehmet tahminimce 2 de 80 de basmak isteyecek vs vs. Devirler tutmayacağı için M3 ne kadar dolu olursa olsun atmosferik mehmetin devrinde basacak ve üzülecek gibi geliyor bana.
Ama E92 ile E46 kafa kafaya gider hah buna güldüm allahda sizi güldürsün.
ecz_murat
14-12-2012, 17:17
Ben e92 ilede 46 ut ilede denedim ut 220 den sonraki gidişinde ufak bir eksiklik vardı eğer o sorunu hallettiyseler 92 kadar gidiyordu. Ama 80de basarsa m3 için sorun olabilir fikrine katılıyorum 70 iyidir ortası veya 60-80 ikiside denenebilir.
ulu_cupra
14-12-2012, 17:25
O 46 M3 e92 M3 le falan yürüyemez ilk olarak onu geçiniz. ZINKK.
E46 CSL tutunamıyor extra hafif olmasına rağmen. Kilolar eşit E92 ile E46 m3 ün.
Avantajı nerde atmosferik olarak 430 HP mi olmuş e46 m3?
Ha bakın şunuda diyorum M3 ün devri s2000 in devrine uymayacak. Mehmet tahminimce 2 de 80 de basmak isteyecek vs vs. Devirler tutmayacağı için M3 ne kadar dolu olursa olsun atmosferik mehmetin devrinde basacak ve üzülecek gibi geliyor bana.
Ama E92 ile E46 kafa kafaya gider hah buna güldüm allahda sizi güldürsün.
Mehmet kisa diferansiyel kullaniyor yani 2de 80 isteyecegini pek zannetmiyorum eger dif degismediyse.
Ayrica E46 M3 2de 80km hizla giderken yaklasik 6000d civarinda.Yani 60-70 cok oldurur.
BMK TypeR
14-12-2012, 17:57
Ben e92 ilede 46 ut ilede denedim ut 220 den sonraki gidişinde ufak bir eksiklik vardı eğer o sorunu hallettiyseler 92 kadar gidiyordu. Ama 80de basarsa m3 için sorun olabilir fikrine katılıyorum 70 iyidir ortası veya 60-80 ikiside denenebilir.
Burak sattı abi arabasını işten dolayı, alan çocuk göstermiş sıkıntıyı depo ıcı pompada sorun varmış ondan dolayı kesıklık yapıyodu m3, yenı alan sahibi dynoda güzel bi ayar yaptırırsa ciddi hızlı olur araç,
ecz_murat
14-12-2012, 18:29
Burak sattı abi arabasını işten dolayı, alan çocuk göstermiş sıkıntıyı depo ıcı pompada sorun varmış ondan dolayı kesıklık yapıyodu m3, yenı alan sahibi dynoda güzel bi ayar yaptırırsa ciddi hızlı olur araç,
Hayırlısı olsun gaddarım...gerçekten sağlam atmosferik olmuştu alan arkadaşımızda daha ileri taşır inşallah
_muhaRRem
14-12-2012, 18:38
e92 m3 le sus 69 s2k nin yürümesi hayal değil bence , en azından 200-220 lere kadar ..
kaan_cupra
14-12-2012, 19:24
şu M3 ler garajlarından bi çıkarsa benide çağırın bende izlemek isterim
BMK TypeR
14-12-2012, 19:58
stg2 cupramız var e92 m3 görünümlü:)
ecz_murat
14-12-2012, 20:13
stg2 cupramız var e92 m3 görünümlü:)
Walla sana 458 görünümlü diycem artık son ölçümünden sonra
Uzun uzadıya yazmaya gerek yok, Bir harf bir rakam yeter :) M3
S.Özeren
14-12-2012, 21:29
olay stocktan çıkıp , gırtlak dolu s2k ile stock m3 mü olmuş :D
rebeloghy
15-12-2012, 01:27
m3 , the ultimate driving machine diye tanımlanan tasarım harikası.. s2000 i seviyoruz. ama gel gelelim göztepede doğduk, göztepeliyiz göztepe çok keyifli bi takım diye de Real Madrid ile kıyaslayamayız. neymiş göztepe çok antremanlı olcakmış, oyunculara doping verecekmişiz, Real Madrid'de sakatlıklar olcakmış, kondisyonsuz olcakmış eeeeeeeeeeeee? 70.dakikaya kadar mücadele edermişiz işte. Geç bunları anam babam diye başlar bir şarkı :) saygılar
m3 csl ve e92 m3 denedik 92 m3 1 boy anca gece biliyo csl yi 70 260 km
s2000 diyenler neyin kafası bu ?
biraz karıştır forumu, SUS s2000 atmosferik olarak neler yapmış, kaç beygir vermiş, kaç kgmış, hangi M'i kaç boy geçmiş, sonra bir daha düşün neyin kafası diye?
S.Özeren
27-12-2012, 14:53
biraz karıştır forumu, SUS s2000 atmosferik olarak neler yapmış, kaç beygir vermiş, kaç kgmış, hangi M'i kaç boy geçmiş, sonra bir daha düşün neyin kafası diye?
burda stock diye açılmış konu , sus'a harcanan parayı,emeği m3 ede harcancansın o halde, madem böyle yaklaştın konuya :)
Stock tan bahsediyoruz abi burda 240 Hp Bir arabanın 3.2 360 Hp bir arabaya kafa tutması mantık dısı zaten
4.7 saniyede Bmw 6.2 saniye S2k 0-100 120 Hp Beygir 150 Nm Tork farkı var
BMW - M3 Coupe (E46) - 3.2 i 24V CSL (360 Hp) - Teknik özellikler, yakıt tüketimi (http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=9873) e46 nın teknik verileri
Bunlar Netten buldugum bılgıler s2k 240 hp si ile 360 hp lik m3 geçmesi için m3 ün tırt olması lazım yada s2k nın yüklü olması lazım
turbo&quattro
27-12-2012, 15:06
S2K, VTI, tayyar.... Bunlara sahip olanlar farkli bir gezegende yasiyorlar. Pek ciddiye almamak gerek.
S2K, VTI, tayyar.... Bunlara sahip olanlar farkli bir gezegende yasiyorlar. Pek ciddiye almamak gerek.
Katılıyorum abi altına Honda alan kendını kral sanıyor. Özellikle ies ve vtec 2 sürücüleri fenalar :)
gökh@n_gr
27-12-2012, 15:12
Tayyar diye bir otomobil modeli yok.Sürekli genelleme yapıp boş konuşmayın sıktı honda düşmanlığınız. Nerde honda konusu orda siz ne yaptı size bu hondacılar?
Tayyar diye bir otomobil modeli yok.Sürekli genelleme yapıp boş konuşmayın sıktı honda düşmanlığınız. Nerde honda konusu orda siz ne yaptı size bu hondacılar?
Tayyar dan kastı Type-R oldugu belirgin. 240 hp ile 360 Hp lik araçları geçiceğiniz idda ediyosunuz bizim kızdıgımız nokta bu
Bu arada konu sadece Honda konusu değil m3 ile kıyaslama var
_muhaRRem
27-12-2012, 15:18
Kola kutusu hacimlerimizle vermis oldugumuz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz.
gökh@n_gr
27-12-2012, 15:21
Tayyar dan kastı Type-R oldugu belirgin. 240 hp ile 360 Hp lik araçları geçiceğiniz idda ediyosunuz bizim kızdıgımız nokta bu
Herşey beygir dimi? Hacim,ağırlık,vites oranları,aero bunların önemi yok sığ bakmaya devam et sen. 4 silindirli makinelerle hondaların neler yaptığı ortada Türkiye şartlarında biraz araştır video falan izle biraz aydınlan bilgilen.
_muhaRRem
27-12-2012, 15:21
Bizim typer lar s2k ler hepsi gercek hp lerini cikartiyoo.. sizin recarolu almanlariniz zaten hicbiri 360hp degilki alayi bozuk saglam olanlar istisna.
Bence hp soylmeyin herkes 300hp ustu arabaya bindigini saniyo haberleri yok iste geliyo bi typer s2k uykudan uyanduriyoo
Hondalara istedigin izdirabi ver yine ayni gucu cikartir alman harikalariniz gibi orasi burasi sensoru bozulmaz..
M3ten sklan s2k aliyo acaba niyeee
Kola kutusu hacimlerimizle vermis oldugumuz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz.
Sadece motorlarınız değil arabalarınızın kasası da kola kutusu kaza yapıldığın da içinden sağlam çıkmak mucize
Bulut Y.
27-12-2012, 15:22
Vanosumun pedi kaydi panpaa
gökh@n_gr
27-12-2012, 15:23
Sadece motorlarınız değil arabalarınızın kasası da kola kutusu kaza yapıldığın da içinden sağlam çıkmak mucize
Ne alaka şimdi silindir konuşuyoduk,beygir konuşuyoduk noldu:)
Bulut Y.
27-12-2012, 15:24
Orasini Allah bilir ;) Ben vtecle frensiz 180 le kamyona vurdum cok sukur sapasaglam ciktim.
_muhaRRem
27-12-2012, 15:26
Siz kaportaya vurup kalin ses gelincee saglam saniyosunuz. Japonlarin yaya guvenligi ust seviyede. Alman arabalari en cok yaya oldurn arabalardir.
Yakin zamanda 2typer kazasi oldu kim oldu veya bu kadar s2k pert oluyo ksctane olen var. Olumle saglamligi nasi bir tutuosn. Sen o m3unle gazlarken volanin bi cikar bi taraflara kacar. Yazildiysa kaderde bi sekil olursun. Idda ediorm sasede honda daha saglamdir bmw den
Siz kaportaya vurup kalin ses gelincee saglam saniyosunuz. Japonlarin yaya guvenligi ust seviyede. Alman arabalari en cok yaya oldurn arabalardir.
Yakin zamanda 2typer kazasi oldu kim oldu veya bu kadar s2k pert oluyo ksctane olen var. Olumle saglamligi nasi bir tutuosn. Sen o m3unle gazlarken volanin bi cikar bi taraflara kacar. Yazildiysa kaderde bi sekil olursun. Idda ediorm sasede honda daha saglamdir bmw den
Keşke M3 üm olsa :) da volanım kaçsa bır taraflara idda edmekte özgürsünüz
Honda şimdi de sağlamklıkta kral oldu az önce beygir gücünde kraldı
-Günalp-
27-12-2012, 15:32
sorunsuzlukta honda daha sorunsuz olabilir.. ok de honda için sağlamlık ve güvenlikte bence BMW den iyi demek brz iyimser bir bakış olur.
_muhaRRem
27-12-2012, 15:33
Japonlar bizim istedigimoz seylerin krali..
Biz gotumuzun rahatini istemiyoruz.
Istedigimiz zaman 76 toros bile hondadan rahat koltuklari ona binelim :))
sorunsuzlukta ok honda daha sorunsuz olabilir.. ok de honda için sağlamlık ve güvenlikte bence BMW den iyi demek brz iyimser bir bakış olur.
Honda nın sorunsuz olması normal sorun yaratıcak bır sey yokki arabada yeni kasalar haricinde donanımlı honda yoktu piyasada arka camları elle açıp kapatıyosun
Japonlar bizim istedigimoz seylerin krali..
Biz gotumuzun rahatini istemiyoruz.
Istedigimiz zaman 76 toros bile hondadan rahat koltuklari ona binelim :))
İşte Bmw nin farkı bastıgın zaman köpek gibi gider frene bastın mı zıng diye duruverir rahattır 200 ile git anlamazsın güvenlidir sağlamdır karızmatiktir bir kız yolda gördum mü off bmw ye bak der Aa honda demez :)
Honda sadece gider
turbo&quattro
27-12-2012, 15:38
Tayyar degilmiydi o yaw tuh bak yanlis biliyormusum duzeltme icin tesekkurler :icon_tup: Sizinde honda abartmalariniz sikti cidden.
Honda dusmani fln degilim aksine ikinci arac icin su aralar accord bakiniyorum . Sadece disaridan bakildiginda cok itici ve komik gorunuyorsunuz. Vti ile sti, evo kiyaslamalari. Tayyar ile yuklu sti kiyaslamalari. S2K zaten ayri bir dunya. Bu forumda porsche ile kiyaslandigini bile okuduk . Evet modifiyeye guzel cevap veriyor honda modelleri ama abartmayin, gercekci olun .
B.Aktepe
27-12-2012, 15:39
Porsche ile sadece ara hızlanma da kıyaslandı. Ne oldu kıyaslanamaz mı? İzin mi isteyecektim?
turbo&quattro
27-12-2012, 15:42
Ceza icin tesekkurler B.Aktepe...
B.Aktepe
27-12-2012, 15:42
Afiyet olsun.
Ceza icin tesekkurler B.Aktepe...
komik olmayın dediğniz için mi ceza aldınız vay be
_muhaRRem
27-12-2012, 15:44
İşte Bmw nin farkı bastıgın zaman köpek gibi gider frene bastın mı zıng diye duruverir rahattır 200 ile git anlamazsın güvenlidir sağlamdır karızmatiktir bir kız yolda gördum mü off bmw ye bak der Aa honda demez :)
Honda sadece gider
Sen lisedeydin bmw ile zang diyip frene bastigimda bana anlatmaa
gökh@n_gr
Tayyar degilmiydi o yaw tuh bak yanlis biliyormusum duzeltme icin tesekkurler :icon_tup:
Honda dusmani fln degilim aksine ikinci arac icin su aralar accord bakiniyorum . Sadece disaridan bakildiginda cok itici ve komik gorunuyorsunuz. Vti ile sti, evo kiyaslamalari. Tayyar ile yuklu sti kiyaslamalari. S2K zaten ayri bir dunya. Bu forumda porsche ile kiyaslandigini bile okuduk . Evet modifiyeye guzel cevap veriyor honda modelleri ama abartmayin, gercekci olun .
Ne yazdığımı iyi okumamışsınız cevap vermiş olmak için veriyorsunuz. GENELLEME yapmayın dedim. Sizdeki 3.35 e binen saçma sapan tipler var orda burda araba çeviren vs vs bende şimdi bu 3.35 i olanlarda şöyle bir dünyada yaşıyor,şöyle böyleler ciddiye alma falan yazsam mantıklı mı olur ? type-r arabasına tayyar yazan herkese gıcık oluyorum oda ayrı bir mevzu. Birde yazdığınız gibi dalga geçer gibi olunca dahada gıcık oluyorum işin özü bu.
turbo&quattro
komik olmayın dediğniz için mi ceza aldınız vay be
Hondacilar farkli gezegende yasiyor dedigim icin "konunun ciddiyetini bozmaktan " ceza aldim .
B.Aktepe
27-12-2012, 15:46
Hondacilar farkli gezegende yasiyor dedigim icin "konunun ciddiyetini bozmaktan " ceza aldim .
Forum ortamında genelleme yaparak, insanları küçük gördüğün için bu cezayı aldın.
Forumda insanlar birbirini sevmek zorunda değil, ama saygı çerçevesinde hareket etmek zorunda malesef.
QUOTE=turbo&quattro;6493298]S2K, VTI, tayyar.... Bunlara sahip olanlar farkli bir gezegende yasiyorlar. Pek ciddiye almamak gerek.[/QUOTE]
Al sana gerçek gezegenin gör bak neymiş... (bolt on) s2k vs 3.35
https://www.youtube.com/watch?v=0vZ8sFffkNk&feature=g-upl
0vZ8sFffkNk&feature=g-upl
turbo&quattro
27-12-2012, 15:50
Forum ortamında genelleme yaparak, insanları küçük gördüğün için bu cezayı aldın.
Forumda insanlar birbirini sevmek zorunda değil, ama saygı çerçevesinde hareket etmek zorunda malesef.
Sadece bir bahane diyelim ... Neyse ucan kacan hondalarinizla iyi forumlar :icon_tup:
Honda sadece gider
pardon çok afedersiniz , hayatınızda kaç kere bir M makineye bindiniz ve hayatınızda kaç kere bir Honda nın hothatch veya roadster ına binbdiniz ?
Yada sadece bilgisayardan okuyup wow bu araba 360 HP bu araba bir harika dostum mu dediniz ?
Bu zamana kadar bir çok arabaya bindim yükledim uğraştım hiç bir arabayada fanatikliğim olmadı şu an mini cooper S kullanıcısıyım
Sırf S2000 ( F/E/H ) geçebilmek için 30000 + harcadım
Type R dersen bu gün DBS ile denesek can yakar
Bak benim fanatikliğim yok şu an bolt on S2K rahat geçiyorum ama S2K alacağım
M dersen kondisyonu çok iyi 46 M3 ler denediğim 3 S2K dan daha iyi gitmiyolar
arkadaşlar yazmış aerodinami KG/HP dağalımı şanzıman oranları bunlar tabiki sizin için önemli değil
ha birde şu hardı 250 yle kahve içiyoduk koltuk ısıtma açan keşkül kıvamına getirip onu unutmuşum :D
B.Aktepe
27-12-2012, 15:52
İyi tatiller.
ceyhun737
27-12-2012, 16:00
Adminim forumda bmw , mercedes kullanıcıları için de örnek veriyorum çooğu e36 konusunda da o arkadaşlara da farklı hitap şekli ile yaklaşılıyor benim sorum ; Eğer burda bir abimiz ceza alıyorsa onların daha fazlasını alması gerekmez mi? Ben sizi suçlamıyorum yanlış anlamayın ama yani söylediği kırıcı bir söz yokken tartışma ortamında bence haksız bir davranış olduğunu düşünüyorum bunu belirtmek istedim umarım bu yazımı yanlış anlamazsınız.
B.Aktepe
27-12-2012, 16:03
Yukarıda da yazdım, genelleme yapıp insanları küçük gördüğü için ceza verdim, banlamadım. Sonra ceza üzerine bana pm den 2 tane msg yolladı. ve son buraya yazdığı mesaj üzerine ufak bir tatil verdim.
Burada bu tarz genelleme yapan, küçük düşürücü mesajlar var ise yada herhangi bir konuda moderatore şikayet butonu var, oraya basıp şikayet edebilirsiniz.
Minova nickli arkadaşa gelince, 19 yaşında kendisi çok genç. Fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmasın öncelikle. Benim verdiğim cezayı sorgulayıp alay edici şekilde buraya böyle bir mesaj yazamaz.
Herkes yazdığı cümleleri 2 kere düşünsün öyle yazsın.
Bu hondacı bmw ci mercedes ci için değil, herkes için geçerli uygulamalar arkadaşlar.
ceyhun737
27-12-2012, 16:08
Evet doğru söylüyorsunuz yani bu forumda 10.000 tane üye var her biriyle ilgilenebilmek imkansıza yakın bir iş kimse tabiki yani. 19 yaşında olması bence onun fikir sahibi olmayacağı anlamına gelmiyor adminim yani bende 21 yaşındayım ama allaha şükür fikir sahibiyim sizlerden de öğrendiklerimle kendimi geliştiriyorum ama tabi arkadaşın alaycı yaklaşımı yanlış olmuş . Neyse kusuruma bakmayın adminim sağolun cevabınız için iyi çalışmalar.
Evet doğru söylüyorsunuz yani bu forumda 10.000 tane üye var her biriyle ilgilenebilmek imkansıza yakın bir iş kimse tabiki yani. 19 yaşında olması bence onun fikir sahibi olmayacağı anlamına gelmiyor adminim yani bende 21 yaşındayım ama allaha şükür fikir sahibiyim sizlerden de öğrendiklerimle kendimi geliştiriyorum ama tabi arkadaşın alaycı yaklaşımı yanlış olmuş . Neyse kusuruma bakmayın adminim sağolun cevabınız için iyi çalışmalar.
3 farklı yaştaki üyenin mesajları, kim doğru kim yanlış ortada,
Kim açar arayı arkadaşlar? e46 bana biraz daha ağır geliyor, ama sanki s2000 açabilir mi yüksek viteste?
Stock tan bahsediyoruz abi burda 240 Hp Bir arabanın 3.2 360 Hp bir arabaya kafa tutması mantık dısı zaten
4.7 saniyede Bmw 6.2 saniye S2k 0-100 120 Hp Beygir 150 Nm Tork farkı var
BMW - M3 Coupe (E46) - 3.2 i 24V CSL (360 Hp) - Teknik özellikler, yakıt tüketimi (http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=9873) e46 nın teknik verileri
Bunlar Netten buldugum bılgıler s2k 240 hp si ile 360 hp lik m3 geçmesi için m3 ün tırt olması lazım yada s2k nın yüklü olması lazım
ilk mesajda standart yazmıyor, yani s2000 yüklendiği zaman bu iş oluyor, e46 m3 NA olarak en yüklüsü ile s2knın NA olarak en yüklüsü denesin bile dendi (verdiğin bmw hpleride CSLye ait)
kelalper
27-12-2012, 18:09
Kimse kusura bakmasın ama E46 M3 N/A olarak yüklendiği zaman ortada S2K falan kalmaz. E36 KOR M3 hatırlarsanız. Geçebilen atmosferik Type R var mıydı. Mehmetin arabası gerçekten iyi değerler verdi ancak E46 M3 de yüklendiği zaman şeytan olur. Düzgününü bulmak mesele orası doğru.
İki aracı da kullanmış biri olarak kısaca yorumlamak gerekirse ; sağlıklı stock bir m3'ün yine sağlıklı stock bir s2000'i rahat geçeceğinden eminim ,bunun yanı sıra yine sağlıklı yüklenmiş bir m3'ün sağlıklı şekilde yüklenmiş bir s2000'ide geçeceğinden eminim (N/A) olarak. Diğer türlü kıyaslamara bakılırsa , m3 daha hassas bir araç motoru olsun şanzımanı olsun(smg) , vanosları olsun daha çok sorun açmaya musait. Motorun ısınması için yeri geliyor 10-15dk bekliyorsun araç başında. S2000'de ise kafa daha rahat , açılabilecek en baba sorunlar belli, m3 kadar üzmez.. Benim s2000'imde komple egzos , berk headers , aemv2 filtre , 4.44 kısa dişli ve Özgün abinin ayarını yaptığı Vafc vardı , bu işlemler yapıldığında sekromecler ve baskı balata da yeni değişmişti , m3'üm ise stock herhangi bir şey yok , ama yürürü beni s2000'imden çok daha fazla tatmin ediyor.. Bunların yanı sıra m3 daha konforlu bir araç fakat s2000 de şehir içinde gezerken kesinlikle çok daha keyifli.. Bana bugün sorsalar iki aracıda birbirinden üstün göremem , ikisininde apayrı keyifleri ve artıları var..
GokhanRS
27-12-2012, 18:34
honda hayranlığı tamam lafım yok. zamanında bende bindim. sırf egzos sesine kanıp aldım bindim sattım. ama sorunsuz demek yanlış. hondada sorunlar çıkarabiliyor. bi bmw kadar hatta bir reno kadar.
hondada tek şansım çok fazla modifiye parçası tr sınırları içerisinde bulabilmemizdi. yoksa yükledinmi bmwde çok deli giden araçlar.
yoksa yükledinmi bütün markalardan iş çıkıyor. bmw fena araba dersin çıkar bi hondaya geçilir. honda fena araba dersin. çıkar draglarda bi tofaş tayparından bmw sine alayına saplayıp birinci olur.
bu işin sonu yok yani. ama kıyaslamaysa kıyaslanır. herkes fikrini söyler. bence bmw geçer sence honda geçer dersin.
ama tutup haha honda varken bmw ye noluyo, yada bmw varken hondaya noluyo hayal kurmayın gibi laflar gereksiz.
_muhaRRem
27-12-2012, 18:51
Kimse kusura bakmasın ama E46 M3 N/A olarak yüklendiği zaman ortada S2K falan kalmaz. E36 KOR M3 hatırlarsanız. Geçebilen atmosferik Type R var mıydı. Mehmetin arabası gerçekten iyi değerler verdi ancak E46 M3 de yüklendiği zaman şeytan olur. Düzgününü bulmak mesele orası doğru.
KOR M3 dediğin e36 m3 se evet 180 kg söktüklerinde bolt on ep3 ler geçemedi ama o zamanki ep3 lerde dc header vardı :)
emme manifoldu rbc bile yoktu :)
şu andaki bolt on ep3 ler emin ol ki 3-5 boy daha hızlılar aynı şekilde s2k lerde öyle ..
Mustafa Toprak
27-12-2012, 19:54
Kalkıştı s2k alır diye düşünüyorum ama uzadıktan sonra M3 içinden geçer bence otananda denk gelmişti çünkü 46 M3 kalkışta geçemedi ama uzadıktan sonra fark çok belliydi
fastchild
27-12-2012, 21:56
Kalkıştı s2k alır diye düşünüyorum ama uzadıktan sonra M3 içinden geçer bence otananda denk gelmişti çünkü 46 M3 kalkışta geçemedi ama uzadıktan sonra fark çok belliydi
NeedForSpeed'de E46M3 varmıydı Allah Allah :D (yaş-yorum ilişkisi)
İki aracıda yaşım dolayı daha kullanmamış sadece bilgi birikimi ile yaptığım yorum:
M Makineler zaten limitlerde olan makineler yeniden yapılmadan yüksek güç alınması zor ancak Türkiye'de Hondanın modifiye parçası oldukça fazla yapılan araç sayısı çok bu nedenle tecrübeli ustada çok bu hondanın + yönü
E46 M3 narin vanosu ayarı o-ringleri sensörleri elektronik aksamı çok daha fazla olan bir araç
S2K daha kara düzen yağını suyunu koy devam et niteliğinde bir araç ama modifiye parçasının Türkiyede az olduğunu varsayalım o zaman bir esprisi kalmaz açıp tavanını sakin sakin gezeceğin bir araç olurdu S2K hatta Beyazları daha çok para ederdi son yıllardaki moda sayesinde
ama birde şu yönü var hem hız hem konfor-donanım arandığında E46M3 önde olur düşüncesindeyim gerekirse 4 kişi rahat gezebilme imkanı Coupe veya Cabrio seçeneği ile lüks segmentte bir spor araç S2K ise safkan sporcu sayılır üretim amacı belli her ikisininde
deselerki bana iki arabadanda olsa sende nasıl kullanırdın S2000'i yükler rollinglerde M3'ü aile gezmelerinde , uzun yol seyehatlerinde kullanırdım tabi bu boy ve kilo oranında gelişerek devam edersem S2000'e tavanı kapalı binebilirmiyim yada sığabilirmiyim oda ayrı mesele :D
Marka fanatiği havamda değilim uykulu gözlerle olabildiğince objektif yaklaşmaya çalıştım konuya . Takip etmeye devam edicem ancak bir kusurum olduysa bu araçlara sahip insanlara hatamıda affettirmeye çalışırım birileri ile dargın durmak yapımda yok
kelalper
27-12-2012, 22:00
KOR M3 dediğin e36 m3 se evet 180 kg söktüklerinde bolt on ep3 ler geçemedi ama o zamanki ep3 lerde dc header vardı :)
emme manifoldu rbc bile yoktu :)
şu andaki bolt on ep3 ler emin ol ki 3-5 boy daha hızlılar aynı şekilde s2k lerde öyle ..
Muharrem geçen seneden bahsediyorum Kaanın M3 geçen sene koşuyordu.
Yaw tamam onu bunu bırakın bi S54 stoker kitli M3 ü hangi stroker kitli NA S2000 geçebilir. Yapabilecin F24. S2000 den kaç kilo atabilirsin E46 M3 den kaç kilo atabilirsin. S2000 den hadi attın attın 100 kg. M3 den sadece koltuklar 100 kg. Daha bir sürü şey var.
Yaw bazen benim gibi S2000 severleri bile delirtiyorsunuz. F20 F22 kötü makina değil. Mehmetin yaptıkları ortada. Ama Türkiyede temiz M3 elin parmakları kadar ki onlarda stock. Bi UT var yüklü sanırım o da bitmedi. M3 motoru F20 kadar sağlam değil. Bu arabayı alan adamların çoğu kasap gibi kullandı arabayı. Arabaların canına okudu. Vanos problemleri yatak problemleri motorların ucuz diye alakasız kişilere toplatılması. Bir sürü olay var. S2000 i bugün al bi hafta gazla bi halt olmaz ama M3de ahırın kapısı açılır atların çoğu dışarı kaçar. Karşılaştırmak bile yanlış bence iki arabayı. Alakaları olmayan iki araba. Biri orta siklet diğeri hafif siklet. Hadi öne çıktın diyelim orada tutunabildiğin 200 e kadar. Ee 200 de mi bitiyor roll. 106 lar bile 230 larda bitiriyor. Nurburgring derecelerinde bile 17 saniye fark var stockta ki S2000 hakkı ile kullanıldığında iyi yol tutan araba. Boşuna tartışıp birbirinizi kırmayın. İkiside çok güzel makinalar ama ikisi de çok farklı amaçlı makinalar. Ortak noktaları arkadan iter olmaları.
abi gaza gelme, kardesi kardese kırdırıyorlar :D
Abi biri gelmiş E92 M3 E46 M3 CSL yi anca 1 boy geçebildi demiş. Neyin kafası bu ya.
Tamam sallayarak birilerine destek vereceksiniz ama mantıklı sallayın lan.
Demon 335i & M3 CSL & E92 M3 on Vimeo (http://vimeo.com/16007831)
Fi tarihinde çektiğim video. Alın e92 m3 comp. paket vs CSL
Sallamadan bişey paylaşın.
Hatta şuda E92 M3 ile M5 => http://vimeo.com/16449438
S.Özeren
28-12-2012, 14:37
bu konunun bu kadar uzaması bile saçma , konu açılmış stockta ne olur diye bissürü abuk subuk şeyler yazıldı
Konunun sorusuna gelirsek M3 değilde s2k geçer diyen ben arabacıyım demesin..
Turboğuz54
28-12-2012, 14:44
Şu konuyu gidin yabancı forumlara acın bakıyım nası bi taraflarıylarıyla gülüyolar size her konuda üstün araba m3 hala neyin tribi bu anlamış değilim.
B.Aktepe
13-01-2013, 19:01
vay be yazdığı için değil, daha önceki mesajlarında saldırı uslubu kullandığı ve forum ortamını bozduğu için banlandın minova. ayrıca 1 gün banladım yada 3 gün. öyle 1-2 hafta vs değil. Sonra facebook tan yazmaya başladın, silin mesajlarımı daha gelmem bu foruma gibilerinden yazınca uzaklaştırıldın.
http://www.techturkey.com/forum/6493001-post374.html
Sonra bu cevabı verdi elemanın biri, ortam daha da gerildi.
http://www.techturkey.com/forum/6493298-post380.html
Bu da elemanın cevabı
http://www.techturkey.com/forum/6493305-post381.html
http://www.techturkey.com/forum/6493320-post383.html
http://www.techturkey.com/forum/6493340-post387.html
http://www.techturkey.com/forum/6493364-post392.html
http://www.techturkey.com/forum/6493375-post395.html
http://www.techturkey.com/forum/6493384-post396.html
http://www.techturkey.com/forum/6493404-post401.html
http://www.techturkey.com/forum/6493412-post404.html
http://www.techturkey.com/forum/6493419-post405.html
Measajlarını iyice oku, önce kendini tart. ne yazdığını düşün. Hiçbir marka model kullanıcısını genelleme yapma. Aynı tutumu gösteren hondacı,bmwci,pugcu da olsa benim uslubum aynı olucaktır. Ben burada marka fanatikliği yapmıyorum. Başka forumlarda konu açıp ileri geri siteyi,yönetimi yada beni boklaman birşey değiştirmeyecek malesef. Sen öncelikle uslubunu düzelt.
Başka bir konuda da yazdığın gözüme çarpan başka bir mesaj.
http://www.techturkey.com/forum/6486753-post44.html