Orijinalini görmek için tıklayınız : P2P problem
Bilgisayarımda ufak tefek win yazılım hataları vardı. Bunu düzeltmek için win üzerine bir win daha kurmus bulundum. Formatı cd rom okumaz belki cdyi diye(cd cok cizikliydi vs.) denemeden direk yeni win.i kurduk fakat ondan sonra Ares,Limewire gibi p2p hiç bir program serverlarına baglanmaz oldu. yeni sürümlerini indirdim ,eski win.de kalan dosyalarını sildim ettim hala bağlaantıları olmuyor. Nedeni ve çözümü hakkında fikri olanlar ?
Teşekkürler
Eski windowsta otomatik ip mi kullanıyordun. Manuel ayarın varmıydı.
İkincisi örnek limewire ilk çalışmasında server connectionu 5 6 dk. da yapar sonra allta bağlantı kalitesini gösteren yeşil baklalar full olur. Sonraki çalışmalarında bu süre düşer.
Ancak explorer norma msn normal ise problem olmaması lazım.
Söylediğin gibi eski dosyalarıda silmişsin.
En olmadı onurdan rica et sana xp pro tr veya ing bi cd kopyalasın reformat ile temiz temiz yap.
ip ayarlarım hep otomatikti abim
baglanması için 15dk fln beklediğimde olmustu. aynı tecrübeyi yaşayan arkadaslar vardır sanıyorum
areste o problemi yapıyo yeni sürümde ama limewire da yapmaması lazım.
Görkem zaten kurulu bi sistem üzerine tekrar aynı yazılımı kurmak pek sağlıklı değil.Senin hataları düzeltmen yerine genelde daha çok hatalar çıkartıyor karşına bu işlem.
Eğer atabilirsen komple formatla tekrar kurmayı dene.
DNS sunucularında bağlanmaya çalıştığı serverların domainleri çözülemiyor olabilir.
4.2.2.3
4.2.2.4
sunucularını bir dene. Birde sorunu nasıl çözersen çöz P2P'den verim alabilmen için XP SP2 içinde gelen TCP Half Connection Limiti yükseltmen lazım. Yüksek hız için aşağıdaki linki kullanırsan farkı hissedersin.
http://www.lvllord.de/?url=downloads&lang=en#4226patch