Orijinalini görmek için tıklayınız : RC model araçları için teknik servis?
mtahakorkmaz
23-11-2012, 08:07
arkadaşlar benim savage için teknik servise ihtiyacım var bilen varmı acaba motorla alakalı bi sıkıntı var gibi bi kaç eksiğide var onları yaptırıcam bilen varmı bu işi yapan??
Tholl-ga
23-11-2012, 08:22
istanbul bakirkoy top models
mtahakorkmaz
23-11-2012, 08:51
ulaşabileceğim bi telefon varmı acaba?
_driver_
23-11-2012, 08:54
TOPMODELS - Model Araba, Uzaktan Kumandalı Araba, Model Uçak - topmodels.com.tr (http://www.topmodels.com.tr/)
Topmodels A.Ş. Merkez : Zuhuratbaba Mh. İncirli Cd. No:89 Bakırköy / İstanbul
Telefon: 0212 660 41 41 (pbx) Faks: 0212 660 41 31 E-posta: topmodels@topmodels.com.tr
mtahakorkmaz
23-11-2012, 08:56
TOPMODELS - Model Araba, Uzaktan Kumandalı Araba, Model Uçak - topmodels.com.tr (http://www.topmodels.com.tr/)
Topmodels A.Ş. Merkez : Zuhuratbaba Mh. İncirli Cd. No:89 Bakırköy / İstanbul
Telefon: 0212 660 41 41 (pbx) Faks: 0212 660 41 31 E-posta: topmodels@topmodels.com.tr
tamir işi yapıyormu topmodel?
emresener
23-11-2012, 09:05
topmodels işinizi biraz tuzluda olsa çözer :D
Anadolu yakasında da kızıltoprak civarında da oldukça fazla RC işi yapan tukkan var.
Beşiktaş tarafındada ıhlamurkasrı'nın karşısında var. :D
kelalper
23-11-2012, 09:33
Model araba ile uğraşırken bende yapıodum ama artık bıraktım sadece kendi uçaklarımla uğraşıyorum. Sen problemleri söyle elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışiim. Yok yolliicam diosan o zaman technomodels e yolla. Araba ile en çok onlar ilgileniyor.
leventrc
13-03-2017, 12:55
Arkadaşlar merhaba;
Kirlilik olmasın diye tekrar konu açmak istemedim. Bu konuyu buldum. Bu konu üzerinden devam edeyim istedim.
İstanbul Anadolu yakasında HPİ Savage 4.6 marka RC Model aracımı servis amaçlı götürebileceğim bir yer bileniniz var mı?
Bostancı' da ikamet ediyorum. Bilen arkadaşlardan bilgi rica ederim.
Teşekkürler...
phoenixs
13-03-2017, 13:34
Hocam söylediğiniz model çok belirgin bi model biraz araştırma ile youtube üzerinden en ince ayrıntısına kadar istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.
leventrc
13-03-2017, 13:45
Hocam söylediğiniz model çok belirgin bi model biraz araştırma ile youtube üzerinden en ince ayrıntısına kadar istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.
Biraz mantığını çözsem eminim ki zamanla parçalarını alıp kendim yapmaya başlarım. Kaldı ki zaten belirttiğiniz gibi, bu işin zevki uğraşınca çıkıyor. Ben geçen yaz bu işe merak saldım. Bir kaç kere sürdüm. Sonra yaz ortasında iş yoğunluğu vs derken rafa kaldırdım. En son egzozu kırıktı. Servolardan çıt çıkmıyor. Düz gideceğine sola doğru gitmeye başladı. Hiç anlamayınca da işte böyle mecbur bir yere götürmek zorunda kalıyorsunuz :) Birkaç kez yapılışını canlı izlesem, makinayı tanısam dediğiniz gibi; zamanla kendim yapmaya başlarım :)
yusufcan_k
13-03-2017, 13:53
Biraz mantığını çözsem eminim ki zamanla parçalarını alıp kendim yapmaya başlarım. Kaldı ki zaten belirttiğiniz gibi, bu işin zevki uğraşınca çıkıyor. Ben geçen yaz bu işe merak saldım. Bir kaç kere sürdüm. Sonra yaz ortasında iş yoğunluğu vs derken rafa kaldırdım. En son egzozu kırıktı. Servolardan çıt çıkmıyor. Düz gideceğine sola doğru gitmeye başladı. Hiç anlamayınca da işte böyle mecbur bir yere götürmek zorunda kalıyorsunuz :) Birkaç kez yapılışını canlı izlesem, makinayı tanısam dediğiniz gibi; zamanla kendim yapmaya başlarım :)
hilalhobi var ne tarafta bilmiyorum ama. erol abi yardımcı olur o konuda
hilalhobi var ne tarafta bilmiyorum ama. erol abi yardımcı olur o konuda
Hilal hobi zeytinburnu da, ben de bir kere gitmiştim ona, sonra kendim komple dağıttım topladım ondan sonra çözüyosun işi :)
oyuncak hobi avcılarda ssangyong'un yan sokagında onlarda muhtemelen tamir yapıyorlardır topmodelse göre daha insancıl fiyatları var
Arkadaşlar merhaba;
Kirlilik olmasın diye tekrar konu açmak istemedim. Bu konuyu buldum. Bu konu üzerinden devam edeyim istedim.
İstanbul Anadolu yakasında HPİ Savage 4.6 marka RC Model aracımı servis amaçlı götürebileceğim bir yer bileniniz var mı?
Teşekkürler...
Caddede Kızıltoprak BP'ye gelmeden sağda RC satan büyük bir mağaza var. Hatta serviste var diye biliyorum. Bir uğrayın isterseniz
Arkadaşlar merhaba;
Teşekkürler...
Naitilusun az ilerisinde var söyle direk yerini koyayım hatta
Google Haritalar (https://www.google.com.tr/maps/@41.0011392,29.033252,3a,49.5y,91.76h,83.07t/data=!3m6!1e1!3m4!1sgVXgYiI8hVB56XE6_jovfA!2e0!7i1 3312!8i6656!6m1!1e1)
mustafa_a
13-03-2017, 15:04
Eskiden kızıltoprakta birkaç yer vardı bende gitmiştim. Ancak fiyatlar yüksekti. Artık kendim hallediyorum sorunları ve upgrade leri. O civarda eski firmalardan promodeli önerebilirim.