Orijinalini görmek için tıklayınız : bursalı arkadaşlardan yardım:)
Bursalı arkadaşlardan ufak bir yardım istiyorum. Bursadan- baküye otobüs seferleri varmış bursada nerden yapılıyor ve oralara yakın olan arkadaş varsa otobuse bayagı bı esya verıcem fıyat konusunda yardımcı olabılecek gıdıp sorabılecek bir arkdaş varmı:)
driftboy
23-11-2012, 13:00
yanlış hatırlamıyosam hürriyet lavazza'nın oralarda büroları vardı
Oralardaysa gidip bakarım..
hürriyet tarafta var evet
Alper DEMİR
23-11-2012, 14:20
Teleferik zümrütevler tarafında full petrolün karşı çaprazında var..fakat suan Bursada değilim..
valla bakabılcek varsa kılogramla calısyrlarmıs sanırım:)
Hürriyettekiler bulgaristana gidiyo diye biliyorum ilk defa duyuyom bakü seferini :/
Sercanius
24-11-2012, 03:53
ben hürriyette oturuyorum öyle birşey yok.. Hürriyet camiinin önünden bulgara araba kalkar solak turizm ve daha birkaç bilmemne turizm araç kaldırır o kadar.
hürriyetten baküye arac felan kalkmaz.. :D
tayreep_john
24-11-2012, 04:23
hürriyet ve soğukkuyudan bulgaristana kalkan otobüs yazıhaneleri var... terminalden haftanın belirli günleri ( salı - cuma ) belirli saatler içinde kalkıyomuş bakü seferleri için otobüsler 80 usd ortalama fiyatmış...
bakü otobüsleri terminalden kalkolar haftada 2 gun var terminale yakın biri uğrayıp sorar sanırım...
yardımcı olucak varsa ona gore yola cıkıcak kımseye kalkıp uzak yere gıtmesını ıstemıyrum varsa yakında olan o arkadas sorarsa sevınırım ..neden telle aramadınız dıceksın arıyorum farklı ınsanlar cıkıyr boyle seyahet acentesı varmı ılk onu bılmek ıstyrm:)
tayreep_john
25-11-2012, 03:16
yardımcı olucak varsa ona gore yola cıkıcak kımseye kalkıp uzak yere gıtmesını ıstemıyrum varsa yakında olan o arkadas sorarsa sevınırım ..neden telle aramadınız dıceksın arıyorum farklı ınsanlar cıkıyr boyle seyahet acentesı varmı ılk onu bılmek ıstyrm:)
terminalde yazıhaneleri yokmuş ama salı yada cuma günleri terminale gidip görüşebilcek arkadaşlar varsa tam bilgi alınır ...
vallahi ben metro turizm ile bursa-sofya yapmistim belki onlar gidiyordur. nilufer migrosun yanindaki bilet satn binadan almistim bileti de.
bakuye kac saat suruyor ya :D