Orijinalini görmek için tıklayınız : Öğretmenler günümüz kutlu olsun
Başta baş öğretmen Atatürk, ve atanamayan öğretmenler olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.. :hiihi:
İbrahim33
24-11-2012, 16:02
Bende başta Ata'mız olmak üzere , tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum...
Mustafa Kemal Atatürk'ün bazı sözleri :
''Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet henüz millet namını almak yeteneğini elde edememiştir. Ona basit bir kütle denir, millet denmez.''
''Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en fedakar ve saygıdeğer unsurlarıdır.''
''Ulusları kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir.''
''Sizin başarınız Cumhuriyetin başarısı olacaktır.''
''Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakar öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.''
en başta annem ve babam benim için, sonra arkadaşlarım, sonra da diğer öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun :)
Facebooka yazdığım gibi
Bana gore Bu hayatta ogretmen demek okulda meslegini yapan demek degildir.Ben ne ogrendiysem Anamdan Babamdan ogrendim Allah onlardan razi olsun.
Bana hicbirsey ogretemeyen her firsatta firca kayan siniftan kovan tokat atan kulagimi ceken elime cetvelle vuran tek ayak uzerinde sira cezasi veren butun ogretmenlerimin de gunu kutlu olsun.
Noldu simdi kutladik yuku attikmi :)
Hicbirinizi sevemedim ne yalan soylucem sizde beni sevmediniz zaten :))
blumenberg
24-11-2012, 17:26
Cumhuriyetine sahip çıkamayan nesiller yetiştiren öğretmenlerin günü münü olmaz.
Olursa da ben kutlamam.
mert_leon
24-11-2012, 17:41
Facebooka yazdığım gibi
Bana gore Bu hayatta ogretmen demek okulda meslegini yapan demek degildir.Ben ne ogrendiysem Anamdan Babamdan ogrendim Allah onlardan razi olsun.
Bana hicbirsey ogretemeyen her firsatta firca kayan siniftan kovan tokat atan kulagimi ceken elime cetvelle vuran tek ayak uzerinde sira cezasi veren butun ogretmenlerimin de gunu kutlu olsun.
ne güzel demissin be abi kendimi gördüm.
Facebooka yazdığım gibi
Cumhuriyetine sahip çıkamayan nesiller yetiştiren öğretmenlerin günü münü olmaz.
Olursa da ben kutlamam.
Ailelerde de her şey iyi niyetle hallediliyor değil mi.. Anne baba hiç azarlamaz ama 'elin adamı! elin karısı' sizin kulağınızı çekince bana anam babam vurmadı sen kimsin cürretini gösteririz değil mi.. Anne baba evde 2-3 çocuğu ile zor şartlarda mücadele ederken siz düşünüyormusunuz 30-35 kişi tek bir oda da nasıl dizginlenecek ergenliğe girmiş veletlerle uğraşılacak! Hele cumhuriyetten fln bahsetmeyin eğitim ve öğretim kavramlarının farkında olduğunuzu da sanmıyorum.. Polemik.. Hiç gerek yok.. Konu kapatılabilir adminlerden ricamdır..
GokhanRS
24-11-2012, 23:19
öğretmenlerimizden allah razı olsun.
atanamamış olsam da seviyorum galiba bu mesleği :)
Tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım.
ne diyeyim inşallah benim de seneye öğretmenler günümü kutlayan öğrencilerim olur :)
Başta Atatürk ve öğretmen olan annemin olmak üzere kendim de bir öğretmen adayı olarak tüm ""öğretmenlerin"" günü kutlu olsun..
bir puanla öğrenciyi bırakan durmadan ödev veren ve geç kalanı hemen yok yazan öğretmenler sizin de öğretmenler gününüz kutlu olsun :)