Orijinalini görmek için tıklayınız : Beats by Dr. Dre Hakkında
http://i797.photobucket.com/albums/yy258/Gixxerpower_2010/Untitled1.jpg
Müzik dinlemeyi seven biriyim. Philips SHP2000 kulaklığım var hem eskidi hem de değişik bir şeyler alayım diye düşüyordum. Aklıma Beatsler geldi.
Şu anda hangisinin nasıl özelliklere sahip olduğu / farklılıklarını bilmiyorum. Dikkatimi çekenler; Pro Detox Limited Edition ile Mavi renk Studio modeli. Veya bundan başka hangi modelleri iyidir, uygundur ?
Yarına kadar sipariş vermem lazım, yardım ederseniz sevinirim. :)
onursumer
25-11-2012, 16:49
bu kulaklıkların orjinalleri gereksiz pahalı
forum donanimhaberde kulaklaıklarla ilgili bir inceleme konusu var
orda birçok kulaklığın karşılaştırması var
ve genelde yorumlar bu serinin gereksiz pahalı olduğu yonunde
bende mavi olanın birebir aynısı 1. kalite replikası var arkadaşım yurt dışından getirmişti açıkcası ciddi başarılı çalıyor ama orjinal değil :)
Zaten Türkiye'den almayı düşünmüyorum. Geçen ay almaya kalktım. Onun parasına PS 3 + Driving Force GT sistemi kurdum. :)
Hazır Amerika'da christmas indirimleri başlamışken alayım diyorum. :)
Ama aklıma takılan soru; Studio mu yoksa Pro mu daha iyi, veya bunlardan daha iyi bir modeli var mı ? Hazır almışken iyisini alayım diye düşünyorum. :)
ikisinide D&R da dinleyip deneyebilirsin ki Pro al farkı göreceksin dinleyince...
Ses kalitesi olarak Pro. Fakat gerçekten çok büyük bir kulaklık, yani kulağına takıp dışarıya çıkıp gezmelik bir kulaklık değil, ki 15 yaşındasın kulağından çok boynunda duracaktır. Bence studio al.
ikisinide D&R da dinleyip deneyebilirsin ki Pro al farkı göreceksin dinleyince...
Dün Eskişehir D&R'a gidip baktım ama hiç Beats ürünü yoktu. Media Markt'ta sadece Studio vardı. Yani bir karşılaştırma yapamadım.
Ses kalitesi olarak Pro. Fakat gerçekten çok büyük bir kulaklık, yani kulağına takıp dışarıya çıkıp gezmelik bir kulaklık değil, ki 15 yaşındasın kulağından çok boynunda duracaktır. Bence studio al.
Amacım dışarıda takmak değil. Ev içinde müzik dinlemek için, dışarıda kulak içi kullanıyorum. :)
Hakan Burak
25-11-2012, 23:29
Bu kulaklıkların çakmaları nasıldır? Bunlar gibi ses kalitesi vermesede yakın düzeydemidir acaba? Deneyen var mı?
bende mavi olanın birebir aynısı 1. kalite replikası var arkadaşım yurt dışından getirmişti açıkcası ciddi başarılı çalıyor ama orjinal değil :)
cakmasi hangi sitede var?
63owen63
25-11-2012, 23:35
Teknosa da studyo modelini denedim,yahu ben yillardir minton kullaniyormusum meger:-)
onursumer
25-11-2012, 23:41
cakmasi hangi sitede var?
gittigidiyorda falan vardır sanırım bendeki yurt dışından geldi ama şaka gibi
orjinalle kutularını yan yana koydum açtım inceledim kulaklıklarda aynı imzasına kadar var ya :D
hatta ses kaliteside oyle :D
sanırım çinde beatsın uretim yaptırdığı yer fason çalışıyor dışarıya hahaha :D
Ludacris
25-11-2012, 23:57
Ya su kulakligi nasil takiyolar anlamiyom gormemis gibi
Gecen magazada test ettim iphone ile modeline bakmadim
Kafa ustu beats lerden biri 600 civari fiyatti
Bendeki 200 liralik sony kulakliktan gram fark yok
Bildigin itele styla vede cok basarililar..
İzmirdeysen kenarda bi kac kulakligim var vereyim birini
Berkant_R32
26-11-2012, 02:03
kulaklığın replikası olduğunu ilk defa duyuyorum :) genelde değerli ürünlerin replikası olur, heralde bu da o tarz bir şey. kullandığım en kaliteli kulaklık, sennheiser'ın 49 liralık olan modeli olduğundan pek alakalı olduğum da söylenemez ya :D
Rihanna kulaklık taktı beats markası yeniden doğru.. Aynı fiyatlara AKG ; Kulaklk Kulaklk Fiyatlar Philips Bluetooth Kulaklk,kulaklk, kulaklklar, philips kulaklk, samsung kulaklk, bluetooth kulaklk, sennheiser kulaklk, kulaklk fiyatlar,Kulaklik.com Trkiye'nin en zengin kulaklk portfyne sahip sitesidir. Mzik, cep telefonu, (http://www.kulaklik.com/AKG-K242-HD-Profesyonel-Kulaklik_314.html#0) içinden geçecek kulaklık..
Sennheiser dan şaşmamak gerekir
Bende studio var sennheiser da var.beats daha iyi.one x de dinlerken poweramp ile sennheiser in sag tarafini patlattim sanirim artik cizirdiyor baslarda.philips gibi o kulakliklardan 40 gomlek ustundur.akg veya kama da tavsiye ederim uygun fiyatli ayni ozelliklerde kulakliklari var.bu arada laptopa veya onboard ses cikisina bu kulakliklari baglayanlarin birsey anlayamamasi cok normaldir.dd bas a 100 liralik amfi takmissiniz gibi dusunun bu durumu.ipod veya baska kaliteli bi mp3 player da wmw tarzinda dinlerseniz nasil harikalar yaptigni gorursunuz.degisik ama mantikli bir ornektir benim alma sebebim ilk denedigimde reinada veya baska ses sistemi kalitesi yalandan iyi olmayan yerlerde dinledigim sistemlerdi hazzi vermisti o an :)
Ludacris
26-11-2012, 06:09
sennheiser cx200 de var ie8 de Neye gore iyi olduguna
Kanaat getiriyosunuz ?
İpod kaliteli mp3 calar mi ? 3 adet (3. Ve 4. Nesil)touch 4-5 tanede iphone var
Ama elimdeki kici kirik nokia nin yarisi olamiyor.
Herkes kendince bisey biliyor. Senin ne istedigin onemli hayvan gibi
Sahne istiyosan sansa clip+ alican yeni nesil boyle yapiyor.
Sesten basstan basim agrisin diyosan kulak ici kulaklik tercih edicen
Benim tercihim bu yonde muzik calarim Nokia N91 abd v1.0
Bulana kadar gobegim catladi ama deydi. Kenarda 5-6 kulakligim var
Audio technica cks90 ve sony mdr xb40ex bunlar favorim.
onursumer
26-11-2012, 07:32
ben ipod touch ile kullanıyorum 4. nesil veya htc onex ile de denedim
oldukça başarılı kulaklktanda çok anlamam gidip almazdımda normalde bunu bana orjinal ipod kulaklığı bile güzel geliyor :D
Sennheiser dan şaşmamak gerekir
Ben suan Beatz Pro Kullanıyorum ama arkadaşın dediği gibi sennheiserdan şaşmamak gerekir uzun süre Sennheiser HD 25 Kullandım DJ lik dolayısı ile Sesi mixerden sonuna kadar acsamda gram bozulma olmuyor ama Beatzlerde yapıyor. Kararlıysan Orjinalini al Derim Pro su 1.199 Lira Studio 799 Lira. Birde yeni modelleri cıktı David Guetta ile ortak üretim diyorlar ama henüz deneme şansım olmadı "Mixr" modelin adı fiyatını bilmiyorum onun. Ama DJ lik falan yapmıcaksan cok gereksiz para harcamış olursun başka modellere bakarsan Beatz ile aynı sesi daha uygun paraya bulma şansın cok. Alıcaksan mutlaka orjinalini al derim replikasını alırsın 2 gün sonra bozulur ne tamiri olur ne iadesi sonuçta çin malı. Benim kulaklığım arıza yaptı servis değişim verdi direk bunlarıda göz önünde bulundur
Ludacris
26-11-2012, 08:16
Yarim saat once beats ses islemcili htc sesation XL denedim
Yaninda beats control talk ile satilan cihaz
Kulaklikta telefonda ne nokia n91 in seviyesine yakin nede
Sony Xb40ex in ses kalitesine yakin
Ludacris
26-11-2012, 09:22
İlle kulaklik istiyosan kaliteli
Gradonun ear in al
Beats kulaklik degil ama iste anlayana...
Valla Beats alma diyenler için çok geç Detox Edition Pro'yu almış bulunmaktayım.
Yinede önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkürler. :)
Aslinda tek bi nokta var butun orneklerden onemli olan bir suru standlar var oralara deneyip alinabilir.soyledigim gibi mesela sennheiser dan aldiigim tizi beats ten alamazken beatsin verdigi o dolu dolu ses bunun zevk olarak onune gecebiliyor bu isler goreceli herkez kendince bildigni soyluyor :)