Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakırköy - Bostancı Dolmuş Yeri
Bakırköyden bostancıya, denizotobüslerinin sefer saatleri içerisinde taksi dolmuşlar vardı.. Sorum şudur ki; normal sefer yapan bakırköy-bostancı dolmuşları da var mı? Misal, deniz otobüsü seferinin olmadığı saat 11'de bu dolmuşları bulabilir miyim? Kalkış yeri deniz otobüsleri iskelesi önü müdür?
SekoLive
26-11-2012, 16:33
onların belirgin hattı yok karaborsacılık yapıyolar biraz :)
cevap bulma ihtimalin varla yok arası.
eğer gidiceğiniz gün bakırköyde konser maç v.s. bi organizasyon varsa bulma ihtimaliniz cok yüksek.
Peki bakırköy taksim var mı? Varsa nerden kalkıyor?
SekoLive
26-11-2012, 16:35
bakırköy meydandan kalkıyor otobüs duraklarnın yanından.
Kötü oldu bu.. hatlı bakırköy - bostancı yok eminiz di mi?
Bostancida denk geldim sefer iptal olunca hemen bakirkoye falan diye doldurup kalkiyorlar.yalniz ido seferi genelde oluyor kara yolu zor olmazmi:)
SekoLive
26-11-2012, 16:38
bu hafta koyulmadıysa bakırköy bostancı hattı yok abi.
yanlız eğer birden fazla kişiysenz deniz taksiyi araştırın
yerinizde olsam taksime falan gitmez metrobusle uzucayır yapar ordan metro yada otobus yapardım.
taksimde çalsma var günün her saatide trafik mevcut
İdo seferi olmaz, gece geç saat çünki..
Tek başımayım seko, deniz taksi olmaz bana.. Pazar gecesi 9-10 gibi taksim rahat olur diye düşünüyorum. Ordan bineceğim dolmuş da evimin dibinde bırakacak
SekoLive
26-11-2012, 16:43
İdo seferi olmaz, gece geç saat çünki..
Tek başımayım seko, deniz taksi olmaz bana.. Pazar gecesi 9-10 gibi taksim rahat olur diye düşünüyorum. Ordan bineceğim dolmuş da evimin dibinde bırakacak
abi illa taksimdeki dolmuşa binicem diyorsan senin dediğin gibi olacak ama 9-10da olsa trafik oluyor haberin olsun ve bakırköy-taksim hattındaki dolmuscular meşhurdur muhtemelen bir konu açarsın o dolmuştan indiğinde :D
edit: deniz taxi baktimda fiyatlar cok fahiş olmus :) 300tl imiş
Neyiyle meşhurdur?? :S
Kasaplıklarıyla... :D
onursumer
26-11-2012, 16:48
Neyiyle meşhurdur?? :S
abi ciddi hızlılar makas ekşin :D
Makastan korksak eski gazcı olmazdık :D
SekoLive
26-11-2012, 16:50
birisi bi gün anlatmstı
bakırköyden bindik taksiye abi acelemiz var taksime kaçta varırz sorusuna dolmuşa binseydin biz onlar kadar hızlı gidemiyoz cevabı almstı :D
abi go pro ile birisi binse youtube da rekor kıran videolar cıkar bazılarından :D
emresener
26-11-2012, 16:52
Yeşilköy-Taksim hattın deli adamlar var eski transitlerle harikalar yaratıyor makaslardan çok duran trafikteki hamleler ve o sol el hep dışarda :D ahahha
Gece Geç saat Meydandan taksim. Taksimdende AKM yanından dolmuşları var devam kısa ve öz olur inş.
Yeşilköy taksim var mı?
O dahada işime gelir.. Yeşilköyden bakırköye gelecektim dolmuş için
bı gun taxımden yesılkoye gıdıyrumm z.burnu kumcular vırajına hızlı gırdık dolmusun sofor kapısı acılmıstı az kalsın duusyordu sofor :D:D:D:D
Evren, yeşilköydende taksim dolmuş var. Çarşının içinden tren istasyonundan aşağı inerken sağ tarafta migrosun yanında kalıyo.dolması bakırköye göre daha geç olur.
Sağolasın kaan, yazdım aklımın bir köşesine
beyin bedava nasıl olsa :)
Taksim'den dolmuşların yerini biliyo musun peki? yayalaştırma zımbırtısı yüzünden baya bi karıştırmışlar sanırım durakların yerini.
AKM'nin ordaydı ama
bulurum değiştiysede