Orijinalini görmek için tıklayınız : Caremaxx Nano Paint Sealant
imprezaWRC
26-11-2012, 19:25
Ürünü set halinde (boya temizleme sütü, boya koruma ve şampuanı) yaklaşık 2 sene önce Atas'dan almıştım. Bir kere Subaru'da denemiştim, o zaman video çekmemiştim, bu sabah biraz erken kalkıp ürünü üvey evlat Duster'a uyguladım. Çok bekletmeye gelmeyen bir ürün, biraz sür-sil tarzı bir uygulaması var, pasta tipinde olunca makina ile de uygulanabiliyor ama ben elle uyguladım. Çok canım sıkılırsa yıkayıp bir katta makina ile uygulama yapabilirim :D
Setin fotoğrafı ahanda bu;
http://img.webme.com/pic/a/atasresim/nanoboya.jpg
Halen atas veya erdemboya'da satılıyor mu bilmiyorum ama bu iki yerde bulamazsanız asıl kaynağı aşağıdaki lnktir :)
autoprofishop.de - Profi Nano Lackversiegelung Profi Nano Lackversiegelung 21300 (http://www.autoprofishop.de/product_info.php/info/p17_NANO-Paint-Sealant-Set.html)
Aynı markanın jant koruma setide var, onu da uygulamıştım, bulursam videosunu onu da buraya yapıştırırım, uygulaması kolay ve ömürlü ürünlerdir. Ancak boya için nano cilanın çizilmelere karşı dayanımı olup olmadığını bulamadım, muhtemelen çizilmelere karşı çok dirençli değildir. Ama aşağıdaki sheeting videosundan da göreceğiniz üzere, suyu üzerinde tutmuyor. Hafta içi perşembe yağmur gösteriyor, yağış olursa birde yağmur altında videosunu çeker paylaşırım.
p8BZB3oqiZ8
Caremaxx nano paint sealant sheeting - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=p8BZB3oqiZ8)
d.berkay
26-11-2012, 19:40
Gökhan bey, nacizane bir tecrübemi aktarmak isterim. Bu alman malı nano teknolojik ürünlerin hepsi sanırım Percenta AG'nin üretimi. Sonax, Bekbars vs. firmalar sadece kendi adlarına üretim yaptırıp ambalajlatıyorlar.. Yanlışta biliyor olabilirim tabi..
Nanotechnologie - Nanotechnology - Nanoteknoloji - Nanoteknologi - Nanotechnologia - Nano (http://percenta.com/)
Eğer bunlar aynı veya benzer ürünlerse ben bizim Vectra'da denedim ve çizilme direncini oldukça zayıf buldum..
imprezaWRC
26-11-2012, 19:45
Gökhan bey, nacizane bir tecrübemi aktarmak isterim. Bu alman malı nano teknolojik ürünlerin hepsi sanırım Percenta AG'nin üretimi. Sonax, Bekbars vs. firmalar sadece kendi adlarına üretim yaptırıp ambalajlatıyorlar.. Yanlışta biliyor olabilirim tabi..
Nanotechnologie - Nanotechnology - Nanoteknoloji - Nanoteknologi - Nanotechnologia - Nano (http://percenta.com/)
Eğer bunlar aynı veya benzer ürünlerse ben bizim Vectra'da denedim ve çizilme direncini oldukça zayıf buldum..
Gökhan kim ki :D:D
Evet Percenta A.G'de bu ürünler var ancak caremaxx ctp-gmbh (geembehaş :D )tarafından üretiliyor :)
Blackbird
26-11-2012, 20:00
Ürün pasta tipinde demişsin bu Car-lack NSC LLS te mi benziyor oda nano diye geçiyor ama sealant a daha çok yakın kullanım kıvam olarak.
Abi arka plandan sesler geliyor iskele kuruyorlar sanırım ne yapıyorsun binayı nano mu kaplatıcan. :D
Gökhan kim ki :D:D
Benim ben.:D
Doğru söylüyorsun Berkay üretici olan 3-4 firma var bunlar farklı markaların etiketlerini basıyorlar ama içerik aynı. Gtechniq gibi iddalı bilinen markalar bile kendi üretim yapmıyor hatta bugun Ahmet abiyle(İzmir) konuştuk bu konuyu bayağa. :)
imprezaWRC
26-11-2012, 20:06
Ürün pasta tipinde demişsin bu Car-lack NSC LLS te mi benziyor oda nano diye geçiyor ama sealant a daha çok yakın kullanım kıvam olarak.
Abi arka plandan sesler geliyor iskele kuruyorlar sanırım ne yapıyorsun binayı nano mu kaplatıcan. :D
Benim ben.:D
Doğru söylüyorsun Berkay üretici olan 3-4 firma var bunlar farklı markaların etiketlerini basıyorlar ama içerik aynı. Gtechniq gibi iddalı bilinen markalar bile kendi üretim yapmıyor hatta bugun Ahmet abiyle(İzmir) konuştuk bu konuyu bayağa. :)
Carlack hiç kullanmadım ama aynı mantıktadır. Yanlız bu ürünün kokusu felaket kafa yapıyor, kullanım esnasında maske takılması şart :)
Arkadan sesler geliyor, yaz başından beri mantolama yapmayı başaramayan, ortalığın canına okuyan, filli boyada rengi bile tutturmayan kabiliyetsiz kıllı felli tipler akıllarına geldikçe iskele kurup bozuyor, ses yapınca çalışıyor izlenimi veriyorlar :D
:D gökan bey nacizane görüşüm :D bende baktım vectraya kısa zamanda mafiş bir ürün :)
imprezaWRC
26-11-2012, 21:53
:D gökan bey nacizane görüşüm :D bende baktım vectraya kısa zamanda mafiş bir ürün :)
Yazmıyorum yazıyı :D:D:D
Blackbird
26-11-2012, 22:35
Abi bari benim adımı doğru yazsaydın Gökhan. :D:D:D
Yazmıyorum yazıyı :D:D:D
Hakan abi yarın nüfüs müd. gidelim istersen sanada yakıştı hani. :D:D:D
imprezaWRC
26-11-2012, 22:40
Abi bari benim adımı doğru yazsaydın Gökhan. :D:D:D
Hakan abi yarın nüfüs müd. gidelim istersen sanada yakıştı hani. :D:D:D
Hayır o değilde, durduk yere bu olay nereden çıktı onu anlamadım :D :D
Biri makarasına mı yapıyor diye düşünmedim de değil. Bu akşam Hakan'a Gökhan diyelim bakalım nerede patlayacak :D (Hatta bir an Unknown'daki durum olmaya başladı demeye başladım :D , bakın ben Hakan'ım tabi Gökhan'cım sen Hakan'sın, hayııırrrrr :D :D - aha böyle uzatırım mevzuyu :D )
Blackbird
26-11-2012, 22:49
Valla benim suçum yok abi, ben ismimden gayet memnunum sana kakalamaya falan çalışmıyorum yani. :D
Burda nickin altına isimde yazılmıyorki yazıp kurtulalım, sayın WRC.
huzur=nickte isim :D
Yaptım kurtuldum tabi 5000 küsür mesajda arada kaynadı ama :D
d.berkay
26-11-2012, 23:57
Kusura bakmayın ufak bir karışıklığa sebep oldum sanırım. Nedense o an Hakan yerine Gökhan yazmışım bende anlamadım :)
imprezaWRC
27-11-2012, 08:47
Kusura bakmayın ufak bir karışıklığa sebep oldum sanırım. Nedense o an Hakan yerine Gökhan yazmışım bende anlamadım :)
Olur böyle vakalar, bende tamamen gırgırına sardırdım zaten :)
Olur böyle vakalar, bende tamamen gırgırına sardırdım zaten :)
Gokhancigim, pastaya bekleriz hahuahaz :D
imprezaWRC
27-11-2012, 11:33
Gokhancigim, pastaya bekleriz hahuahaz :D
Elimizde alyanlarla gelip kanadı sökeceğiz, böylelikle And. yakasına daha rahat gelip gidebileceksin :D
Eh egzosu da kicima mi sokayim :D ahaha konu dagilmasin diyecegim ama coktan dagilmis :)
Blackbird
27-11-2012, 19:10
Eh egzosu da kicima mi sokayim :D ahaha konu dagilmasin diyecegim ama coktan dagilmis :)
Sana sticker yaptırayım bari ön cama yapıştırırsın ''for racing use only'' :)
Sana sticker yaptırayım bari ön cama yapıştırırsın ''for racing use only'' :)
Polislere tam numunelik olayim diye cok guzel bir iyilik yaparsin : DD Aslinda guzel durabilir :D