Orijinalini görmek için tıklayınız : Bol Dumanlı M3ler
VteC_MaNiaC
27-11-2012, 11:03
Bu aralar bolca çıkan corvette motorlu nissancılara itafen çekilmiş bi video olmuş :D
http://www.youtube.com/watch?v=UV2nPoLWLfc&feature=plcp
konuyu şimdi açıyodum yeminle :) ama bi insan bu kadar kötü başlık seçemez ya :D
ilk araç rob34 turbo m3 2.araç koz61 turbo m3 ...
drift akademi içinde m3ler 3.vites yanlayamaz diye dedikodular dönüyordu mertte cevap olarak bu videoyu çekti :D hayır nişanlımı bırakaydı çekerken bana iyiydi :D onuda kaçırdı arada :D
VteC_MaNiaC
27-11-2012, 12:38
hemen değiştiririz sen söyle konu başlığını :) araba senin olduğundan :D
kapı benim kapım olduğundan bi problem yok :D
Mert Bilaloğlu
27-11-2012, 13:56
konuyu şimdi açıyodum yeminle :) ama bi insan bu kadar kötü başlık seçemez ya :D
ilk araç rob34 turbo m3 2.araç koz61 turbo m3 ...
drift akademi içinde m3ler 3.vites yanlayamaz diye dedikodular dönüyordu mertte cevap olarak bu videoyu çekti :D hayır nişanlımı bırakaydı çekerken bana iyiydi :D onuda kaçırdı arada :D
Kusura bakma arif. Gaza gelmısım. Dızı fılm işleri beklemez biliyorsun :)
redbaron
27-11-2012, 18:47
rob un sahibi kim acaba ? aynı sitede oturuyoruz sanırım sürekli bizim garajda duruyor.tanışmak isterim
34tb9544
27-11-2012, 19:05
Yanlamak için dogdular ya yanliycaklar ya yanliycaklar vites farketmez okanim maşallah Arif koz m3 harika gecen hafta pistte hep önümüzden geçerken vites değiştirdiğin için cisimizi kestin :) pist kenarında :):)
Emre İlbi
27-11-2012, 20:04
Başlık cidden hiç olmamış,
Allah biliyor konuya; "3-5 kendini bilmez kesin lastik yakıyordur" diye girdim :)
rob un sahibi kim acaba ? aynı sitede oturuyoruz sanırım sürekli bizim garajda duruyor.tanışmak isterim
kemal sahibinin adı ... :)
Yanlamak için dogdular ya yanliycaklar ya yanliycaklar vites farketmez okanim maşallah Arif koz m3 harika gecen hafta pistte hep önümüzden geçerken vites değiştirdiğin için cisimizi kestin :) pist kenarında :):)
yaşlı olanlar yanlamalarının gereksinimini biliyorlardı :D allah razı olsun , bilseydim önce değiştirirdim vitesi :D
Başlık cidden hiç olmamış,
Allah biliyor konuya; "3-5 kendini bilmez kesin lastik yakıyordur" diye girdim :)
bizde lastik yakıyoruz :D :D ama hakkaten bu nasl başlık :D içerde olana bak başlığa bak :D yalan yok bende ilk baslığı gördüğümde kim nerde lastik yakmış diye girdim :D