PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GOLF TSI'ya filtre,çip ve blow off :)

FaBeRgE
08-04-2008, 02:08
evet arkadaşlar başlıktaki gibi Golf TSI var (140hp) ve bu araca yine başlıkta olan 3 parçayı taktırmak istiyoruz. Bu konuda önerileriniz, fikirleriniz nedir acaba? Lütfen fikir ve öneri verirken Kütahya'da olduğumu da göz önünde bulundurursanız çok sevinirim. Yani şuraya git buraya git deilde, şu parça daha yararlı bu parça şu kadar gibisinden olursa daha iyi olur bizim için. Şimdiden herkeze teşekkürler

Ben kendi kafamdaki düşünceleri belirteyimde ona göre bir tartışma ortamı yaratalım :)

Chip için powersystem veya superchips yazılım düşünüyoruz modul deil. Sanırım işlem sonucu 35hp ve 45nm extra güç alıcaz.
Filtre olayı ise araçta turbo olduğu için mantar filtrelerden düşünüyoruz özellikle HKS mantar.
Blow off ise herkex VW grubu için sorunlu diyor ama biz forge splitter marka düşünüyoruz.:icon_tup:

PROMINENT
08-04-2008, 02:20
açık filtremi düşünüosun?? açık filtreyi kapalı kutunun içine koyarsan farklı güzel bir ses elde edersin..eğer filtrenin içerisine doğrudan soğuk hava girebilirşekilde ayarlarsan çok faydasını görürsün..kutunun ve borunun ısınmamasını da sağla bence..

egeturbo
08-04-2008, 07:49
tsi motorlara suan chip yapılmıyor diye biliorum sanki

stlegal
08-04-2008, 08:34
tsi motorlara suan chip yapılmıyor diye biliorum sanki

yapılıyor reklam yapmıyayım şimdi ;)

Onuralp
08-04-2008, 08:50
Dediğin markalar gayet başarılı, devam bence... Forge fln çok iyi markalar... HKS'de filtre işte ama CAI tarzında bişi yapsanız daha güzel olur kanımca :D. Böle özel bişi... :D

egeturbo
08-04-2008, 09:13
yapılıyor reklam yapmıyayım şimdi ;)

geçen jetta tsi sahibi ile görüşüordum bayisi olduğğum firma suan bunlara yapamıyoruz demişti ama sanki o 140 hplikti

Schumi
08-04-2008, 09:28
geçen jetta tsi sahibi ile görüşüordum bayisi olduğğum firma suan bunlara yapamıyoruz demişti ama sanki o 140 hplikti
140 yada 170 ikisinede chip yapılıyo

FaBeRgE
08-04-2008, 12:24
teşekkürler arkadaşlar kafamıza en çok takılan kısım blow off kısmı. Var mı acaba blow off taktıran TSI'ya ?

RCkid
08-04-2008, 12:27
ben çok gördüm ankara'da bov lu tsi, ses de çok başarılıydı

Serkan.S
08-04-2008, 12:45
Bende gördüm var taktıranlar.

dragon07
08-04-2008, 13:27
TSİ lere chip yapılıyor.kendi firmanız yapamıyor diye diğer firmalar yapamazmı?en basit örneği ABT.remusun golf TSİ ler için geliştirdiği eksoz var.bununla beraber komple eksoz yaptırırsanız iyi olur.bide VW grubunun dizellerinde işe yaramıyor.bezinlileri içinde geçerlimi bilemiyorum