Orijinalini görmek için tıklayınız : oto boya elemanı aranıyor
arkadaşlar acil k.çekmece yakınlarında oturan işi bilen yeni şeyler öğrenmeye açık genç oto boya elemanı aranıyor işe ihtiyacı olan dürüst düzgün kişilere kapımız açık
ramazan arslan :053322513 iş tel :4251387
Sparco34
27-11-2012, 12:28
abi yanlış yazdın herhalde :D ot boya yazmışsın
kalfa falan mı yoksa sadece çırak mı?
:D acele gelmiştir. kalfa lazım en azından astara kadar yapabilmeli ustada olur
Customworks Car Bodykit Service - Istanbul, Turkey - Autowerkstatt, Auto Parts Store | Facebook (http://www.facebook.com/pages/Customworks-Car-Bodykit-Service/247676048691765?ref=hl)
Mekan burasıdır çalışacak kişi gelip görüp işin ağırlığı hakkında bilgide edinebilir.
ismailin eski duk deglmi bura :)
boyadan anlayan biri bizede lazım .anadolu yakasında maltepe de calısacak boyacı varsa konuya salça oluyorum ama bizde arıyoruz.
tuner faruk
27-11-2012, 20:49
ismailin eski duk deglmi bura :)
Evet eski dükkanı.
boyadan anlayan biri bizede lazım .anadolu yakasında maltepe de calısacak boyacı varsa konuya salça oluyorum ama bizde arıyoruz.
Estağfurullah yakalarımız farklı :)
RafetAraç
27-11-2012, 20:57
mekaniker lazm olan yokmu hiç :D
Evet eski dükkanı.
Estağfurullah yakalarımız farklı :)
bnde o yuzden yazdım acıkcası bu tarafta olsaydınız once sorardım sakıncası varmı dıe.
yaw 1 hafta once bı boyacı basladı bugun adam gelmedı ıse :D hastayım dıo bıde numara yapıo enteresan bu ustalar.
mekaniker lazm olan yokmu hiç :D
bu yakada olsan bıseyler yapardık :D
RafetAraç
27-11-2012, 21:23
bnde o yuzden yazdım acıkcası bu tarafta olsaydınız once sorardım sakıncası varmı dıe.
yaw 1 hafta once bı boyacı basladı bugun adam gelmedı ıse :D hastayım dıo bıde numara yapıo enteresan bu ustalar.
bu yakada olsan bıseyler yapardık :D
şanssızlık işte:)
tuner faruk
27-11-2012, 22:01
1.5 geldi bizede haftasonu fatura ödeyecem içerdeki paramı alabilirmiyim dedi bizde belki bırakır diye vermiyoduk inandık verdik adam o günden sonra ortada yok :D
işi bilen olması şartmı yoksa yeni öğrenmek isteyen felan da arıyormusunuz ?
Low-Rider
27-11-2012, 22:34
Cumartesiye kadar bul ramooo:D
tuner faruk
27-11-2012, 22:44
işi bilen olması şartmı yoksa yeni öğrenmek isteyen felan da arıyormusunuz ?
İş öğrenmek isteyen çırak durumunda bir eleman var zaten bize kalfa niteliğinden en azından daha önceden boya tabancası tutmuş alr zemin hazırlamayı bilen eleman lazım.
İş öğrenmek isteyen çırak durumunda bir eleman var zaten bize kalfa niteliğinden en azından daha önceden boya tabancası tutmuş alr zemin hazırlamayı bilen eleman lazım.
peki :icon_tup:
1.5 geldi bizede haftasonu fatura ödeyecem içerdeki paramı alabilirmiyim dedi bizde belki bırakır diye vermiyoduk inandık verdik adam o günden sonra ortada yok :D
yapcak bişey yok :D
bızımde aynı muhabbet oldu :D demekkı butun boyacılar fatura odıcem dıyıp ısı bırakıyor anahtar kelıme fatura odıcem :D
RafetAraç
28-11-2012, 16:33
boyacıııııı
abi mekanikere ihtiyaç yokmu oralarda valla beylikdüzü tam benlik yer :D
aga o kadar yoğun mekanik işleri bizde olmaz :) kusura bakma :)
tuner faruk
01-12-2012, 13:01
Güncel diyelim belki işe ihtiyacı olan birisi görür..
vay be tr de boyacı yokmu yauww :) ben dükkanı kapatıp çalışıyım bari boyacı arayan varmı :)
tuner faruk
04-12-2012, 13:35
Güncel diyelim maaş elinin işe yatkınlığına göre Yemek+1.000 1.500 TL arasındadır.