Orijinalini görmek için tıklayınız : Bulgaristan Hakkında
Selam arkadaşlar..
Bulgaristan hakkında bilgisi olan arkadaşlardan fikir almak adına açtım bu konuyu. Kısmetse 4 arkadaş hem değişiklik olsun hem de yılbaşını geçirmek için Bulgaristan'a gitmeyi planlıyoruz.
Henüz hangi şehire gideceğimize karar vermiş değiliz ancak en yakın ihtimal Sofya gibi gözüküyor.
Bilen arkadaşlardan ricam bana bi fikir vermeleri :D nereye gitmeliyiz, en çok nerde eğlenebiliriz, en kaliteli mekanlar nerde, nelerden uzak durmalıyız vs vs.
Şimdiden teşekkür ederim
Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama Sofia kasar biraz daha elit mekanlar ağır takılanlar var ben beğenmiyorum.Benim size önerim Plovdiv'e gitmeniz.Öğrenci bakımından oldukça canlı, yaşamayı eğlenmeyi seven tipler :) Oldukça sağlam mekanlarda mevcut.
anıl turan
27-11-2012, 14:03
arabayla giderseniz dikkat edin, oto hirsizlari kol geziyor.
Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama Sofia kasar biraz daha elit mekanlar ağır takılanlar var ben beğenmiyorum.Benim size önerim Plovdiv'e gitmeniz.Öğrenci bakımından oldukça canlı, yaşamayı eğlenmeyi seven tipler :) Oldukça sağlam mekanlarda mevcut.
teşekkür ederim Plovdiv'i de alternatifler arasına ekledim :)
arabayla gitmeyi planlıyoruz dediğiniz gibi hırsızlık hat safhadaymış henüz ona bi çare düşünmedik :o
3 sene evvel Sofia da gece 10 da kimse kalmazdı sokaklarda. Gece mekanlarını bilmiyorum. Fakat aradığınızı bulamayabilirsiniz.
benim arkadaşım varnada okuyor ucuzz kalitesiz mekanlar ama hatun yönünden gece hayatı yönünden çok iyi olduğunu söylüyor bende çok merak ediyorumm :)
anıl turan
27-11-2012, 14:20
arabayla gitmeyi planlıyoruz dediğiniz gibi hırsızlık hat safhadaymış henüz ona bi çare düşünmedik :o
hirsizlik sanirim devlet politikasi olmus, hirsizlar arabanizi calip sonra sizi arayip belli bir miktar karsiliginda size iade ediyorlar...
kırcaaliye giderseniz burda kalmanizi oneririm sahipleri tanidiktir, bu yaz ordaydim gayet guzel..
...::: Hotel Complex "Glavatarski han" :::... (http://www.glavatarski-han.com/tr/)
sofya falan dusunuyorsaniz arkadaslarin dedigi gibi pahalidir, kumar icin gidilebilir.
3 sene evvel Sofia da gece 10 da kimse kalmazdı sokaklarda. Gece mekanlarını bilmiyorum. Fakat aradığınızı bulamayabilirsiniz.
teşekkür ederim yorumun için.. iyice emin olmadan gitmemek gerekiyo sanırım :)
benim arkadaşım varnada okuyor ucuzz kalitesiz mekanlar ama hatun yönünden gece hayatı yönünden çok iyi olduğunu söylüyor bende çok merak ediyorumm :)
güzel noktaya değindin şimdi :D varna için yaz mevsiminde daha iyi olur diyolar kışın nası olduğu hakkında henüz bilgi bulamadım
hirsizlik sanirim devlet politikasi olmus, hirsizlar arabanizi calip sonra sizi arayip belli bir miktar karsiliginda size iade ediyorlar...
kırcaaliye giderseniz burda kalmanizi oneririm sahipleri tanidiktir, bu yaz ordaydim gayet guzel..
...::: Hotel Complex "Glavatarski han" :::... (http://www.glavatarski-han.com/tr/)
sofya falan dusunuyorsaniz arkadaslarin dedigi gibi pahalidir, kumar icin gidilebilir.
otel güzel görünüyo :)
teşekkür ederim tavsiyelerin için
Hah 8 aylik geleneksel '' Yilbasinda naapiyoruz ? '' sorunsali cozulmus, fistik gibi cozulmus hatta :D Abi Chervilo var gece klubu olarak yanlis bilmiyosam cok duydum giden arkadaslardan, bayagi methettiler falan aklinda bulunsun :) Buyuk degisiklik olur gibi geliyo bu seyehat :D
eskidendi onlar. yok araç hırsızlığı falan artık.
hepiniz 500er lira alın 1 haftada zor biter o para öle diyim
hsynylmz
27-11-2012, 15:24
türk parasını 85 90 dan levaya cevırıyorlar euro 1800 felan olması lazım sofya plodiv varna güzeldir :)
not olarakda diskolarda sakin olmanız lazım :D :D
RottingChrist
27-11-2012, 18:45
neye göre öye doyosun acaba? sen bulgaristanın burdan ucuz olduğunu mu düşünüyorsun? eğer öyle diyorsan sene 2000 - 2005 arası bulgaristandan getirilen kaşar peynirlerinin burda satıldığı dönemler ile karıştırıyorsun diyeceğim ama yaşın bunları hatırlamana müsait değil.
hepiniz 500er lira alın 1 haftada zor biter o para öle diyim
neye göre öye doyosun acaba? sen bulgaristanın burdan ucuz olduğunu mu düşünüyorsun? eğer öyle diyorsan sene 2000 - 2005 arası bulgaristandan getirilen kaşar peynirlerinin burda satıldığı dönemler ile karıştırıyorsun diyeceğim ama yaşın bunları hatırlamana müsait değil.
burda para kazanıp orda harcamaya göre diyorum :) yaşamaya gitmiycekler sonucta bikaç gün kalıcaklar. kalıcakları yer falan filan var mı bilmiyorum tabi ama maaşlarla oranlanmadıgı sürece Türkiyeden giden biri için bulgaristan ucuzdur :icon_tup:
sölediginiz şeyin yaşla alakasınıda çözemedim neyse daha iyi bilen birileri elbet vardır daha iyi yardımcı olur bu kişisel yorumum.
Böyle bi konu varken sorayım.... gitmek için ne geekiyor ... Aracıml bende gitmeyi düşünüyorum... ?
Dedemanla kkonusun serkan yılbasına özel bı programları vs varmıymıs bı sor ;)
Bi öneri daha ; bulgaristana gitme :D
RottingChrist
27-11-2012, 19:00
bahsettiğim tarihlerde evet dediğin doğru fakat şu anda öyle değil. ailem orda yaşıyor kendim de bulgaristanda doğdum. kaldığın otelde yediğin ekmek dilimine para alan yerler var hemde afedersin ama burası ile kıyaslarsan hizmet konusunda sümüğünü sürmezsin.
burda para kazanıp orda harcamaya göre diyorum :) yaşamaya gitmiycekler sonucta bikaç gün kalıcaklar. kalıcakları yer falan filan var mı bilmiyorum tabi ama maaşlarla oranlanmadıgı sürece Türkiyeden giden biri için bulgaristan ucuzdur :icon_tup:
sölediginiz şeyin yaşla alakasınıda çözemedim neyse daha iyi bilen birileri elbet vardır daha iyi yardımcı olur bu kişisel yorumum.
RottingChrist
27-11-2012, 19:03
pasaport davetiye vize :icon_tup:
Böyle bi konu varken sorayım.... gitmek için ne geekiyor ... Aracıml bende gitmeyi düşünüyorum... ?
halilkarakas
27-11-2012, 19:14
nema para nema putka :D
ne işiniz var orda yav gidin ruzyaya yada ukraynaya baari gezdim gördüm oralar güzelmiş çok güzelmiş dersiniz :)
nema para nema putka :D
ne işiniz var orda yav gidin ruzyaya yada ukraynaya baari gezdim gördüm oralar güzelmiş çok güzelmiş dersiniz :)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
bahsettiğim tarihlerde evet dediğin doğru fakat şu anda öyle değil. ailem orda yaşıyor kendim de bulgaristanda doğdum. kaldığın otelde yediğin ekmek dilimine para alan yerler var hemde afedersin ama burası ile kıyaslarsan hizmet konusunda sümüğünü sürmezsin.
ben maddiyat olarak kastetmiştim amcamlar falanda orda kalıyo geçen bayramda falan ordaydım. otelleri bilemicem tabi siz daha iyi bilirsiniz ama hizmet konusunda haklısınız gittiginiz bi mekanda garsonlar gram ilgilenmiyo nerdeyse.
Serkan__R
27-11-2012, 20:56
Dostum tek bı yer görmeni istemem ben temmuz da gittim hamzabey sınır kapısından çıktık 24 motor gezimize Yambol, varna , Burgas ve bir kac sehiri daha gezdik Yunanistan a dewam ettik 1620 km yol yaptık Dolu dolu geçirdik zamanimizi her ortamına girdik ve gördük cok keyif Aldim benim İcin iyiydi ama senin yılbaşı eğlencesinde ne aradığına bağlı :) ama düşünceme gore size o gece en iyi Burgas her sekli war ;) kendinizi kaptırmayın ama dikkat !