PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galaxy s3 Whatsapp Sorunu

Ome_RS
28-11-2012, 07:38
Arkadaşlar söyle bi sorunum var telefona programı yukledim ancak wi-fi acık olmadan paket net ile calısmıyor offline gorunuyorum.
paket netten nete grebliyorum diger işlemleri halledebiliyorum ama whatsapp ne hikmetse calısmıyor boyle bi sorunla daha once karsılasan varmı ne yapmak gereklı netten biraz baktım ama sonuc bulamadım
genel olarak sorun yasayanlar var ama çözum hakkında bilgi paylaşılmamıs
daha önce karsılasan veya çözümü hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum

GTCihad
28-11-2012, 08:18
Avea sınırsız internet paketi kullanıyorum whatsup ile ilgili problem yaşamadım hiç bahsettiğiniz şekilde operatörünüz ile ilgili olabilir mi . Benim bu telefonda tek sorunum iğrenç ibb trafik uygulaması

arfy
28-11-2012, 08:43
üstten aşşağıya bildirim çubuğunu kaydırdığınızda ''hücresel veri'' açık dimi ? çok kez yanlısıkla kapatıp saatlerce çıldırdığm olmuşturda :)

bozdemir
28-11-2012, 10:18
Ben de S3 de whatshup kullanıyorum ama bu tarz bir problemle karşılaşmadım. Uygulamayı kaldırıp yeniden kurun belki işe yarayabilir. whatshup'ın ayarlarına baktım da bu problemle ilgili her hangi bir ayarı görünmüyor.

M.Sözge
28-11-2012, 10:24
bendede aynı sorun oldu uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi dene düzelmesi lazım

Ome_RS
28-11-2012, 21:02
sildim yenıden yukledim net ayarlarıyla oynadım ama bişi degiştirmedim sonrasında düzeldi anlamadım sorunun ne oldugunu ama suan sorunsuz tesekkurler konu silinebilir