Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf V 2.0 GTi Tiptronik DSG VS. Jetta _R_38 :)
yasin_38
28-11-2012, 21:49
Golf 2.0 GTi Tiptronik DSG stock 200 hp
Komple süper sprint egsoz sistemi
açık hava filitresi
Jetta 1.4 Tsi 140 hp
Süperchips stage 2 yazılım
jetex egsoz sistemi
down pipe
polo gti 180 lik buji
karbon açık hava filitresi
yakıt: sıradan petrol 95 oktan
Not : kış geldiği için kışlık lastikleri taktırmıştım deneme kışlık lastiklerle yapılmıştır ne kadar fark eder bilmiyorum
2.vites 60
M_tX3UDLa00
IMG 1645 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=M_tX3UDLa00&feature=youtu.be)
2. vites 70 bundada ayarlamada sıkıntı yok gibiydi
C1Mu_mmiZxM
http://www.youtube.com/watch?v=C1Mu_mmiZxM&feature=youtu.be
YunusCan
28-11-2012, 21:56
son video gizliymiş :D
yasin_38
28-11-2012, 21:59
son video gizliymiş :D
artık değil :)
Maşallah jetta fena yürüyor :).
Görkem@ni@
28-11-2012, 22:26
Jetta güzel yürüyor gerçekten, maşallah :icon_tup:
Gti neden farları kapalı?
yasin_38
28-11-2012, 22:47
zenon elektirik çekiyo diye olabilir biz hava soğuktu kalorifer açık :)
zenonlar falan açık denedik çokda etkisi olduğunu sanmıyorum
zenon elektirik çekiyo diye olabilir biz hava soğuktu kalorifer açık :)
zenonlar falan açık denedik çokda etkisi olduğunu sanmıyorum
:) Demekki hem farları hemde kaloriferi kapatsaymışsınız siz 2-3 boy öne çıkacakmışsınız.
Daha önce test eden olmuşmu hakikathen,zenon kapatınca gidişi etkileniyomu aracın acaba?Bunu ciddi sordum:)
yasin_38
28-11-2012, 23:01
valla bilmiyorum :) farkı olsaydı 3 boy one geçmek için zenonuda kaloriferide kapatırdım onun çok etkili olacağını sanmıyorumda birde kışlık lastik vardı bende etkilerse o ne kadar fark ederdi uzunda tutyo çünkü görmek lazım ilerde sökünce
gtı da down pipe varmı ?
gtı eksoz + flitre yapıp yazılımsızmı geziyor :)
bLackModeL
29-11-2012, 09:44
maşallah yasin kardesım güzel güzel deneme olmus
maşşallah yasin güzel yürümüş aracın
kornayı sız calıyorsunuz galıba. ve de onde baslıyorsunuz :) bıraz adaletsız olmus sankı be :D masallah ıyı gıdıyolar her ıkı arabada. kazasız belasız.
yasin_38
29-11-2012, 10:02
gtı da down pipe varmı ?
gtı eksoz + flitre yapıp yazılımsızmı geziyor :)
Down pipe yok aracta
yasin_38
29-11-2012, 10:04
kornayı sız calıyorsunuz galıba. ve de onde baslıyorsunuz :) bıraz adaletsız olmus sankı be :D masallah ıyı gıdıyolar her ıkı arabada. kazasız belasız.
Kornayi ben caliyorum dogrudur ama adaletsiz derken hangisi hepsidemi oyle olmus bence oyle degil denemelerin ustunede aciklamalari yazdim gayet objektif :) ama suda olabilir yandaki aracin 2. Kornadan sonra 3. Gelmeden bastigini hissedince istem disi hem korna hem gaza basmis olabilirim 3. Korna o yuzden hizli gelmistir
CeM öZeR
29-11-2012, 10:14
Zevkli akşamdı valla. Güzel denemeler oldu. Bende gölgemle bastım yine. :D Bugün bakımlar felan yapılıyor bujiler,bobinler,yakıt filtresi değişti, hava filtresi temizlendi. Nolur bana hızlı arabalar bulun. :p
Zevkli akşamdı valla. Güzel denemeler oldu. Bende gölgemle bastım yine. :D Bugün bakımlar felan yapılıyor bujiler,bobinler,yakıt filtresi değişti, hava filtresi temizlendi. Nolur bana hızlı arabalar bulun. :p
İzmire gel :D
yasin_38
29-11-2012, 10:18
maşşallah yasin güzel yürümüş aracın
Tesekurler serdar
İsmail senin rakip antalyada :)
Denemeyi cok ters zamana ayarlamışsınız beyler akşamustu 6 da hem trafik yogun hem mesaim devam etmekteyken Revo Rocco ve Revo Cupra olarak gelicektik ama vakit uymadı...
Okadar arabadan sadece bukadar videomu var.
Bu arada yasin maşallah aracın ciddi anlamda iyi gidiyo emeklerinin karsılıgını alıyosun...
jettaya maaşallah diyelim güzel gitmiş gerçektende ;)
CeM öZeR
29-11-2012, 12:48
Denemeyi cok ters zamana ayarlamışsınız beyler akşamustu 6 da hem trafik yogun hem mesaim devam etmekteyken Revo Rocco ve Revo Cupra olarak gelicektik ama vakit uymadı...
Bu arada yasin maşallah aracın ciddi anlamda iyi gidiyo emeklerinin karsılıgını alıyosun...
Polis 2. denemenin ardından ihbar üzerine baskın yapınca böyle oldu :) O ***** yeri ihbar edeni yakalarsak dikicez zaten.
yasin_38
29-11-2012, 12:51
Tesekurler safa gelmedginiz daha iyi olmus :) polis amcalarda geldi
yasin_38
29-11-2012, 12:56
Abi Foursquarden faceden bildirim yapiliyo etiketleniyo :) bitene kadar sabretseler ordan sikayet edende cok gorunce polisler cok asiri sikayet telefonu geldi yoksa bu yolda seslenmiyoruz biz diyo sakin bos oldugu icin
life is life
29-11-2012, 13:29
Jetta güzel gidiyor maşallah..
Arasts61
29-11-2012, 16:15
maşallah araçlara.
denemeler hangi süratlere kadar yapıldı.
yuksek süratlerde araçlar bibirine üstünlük sağlayabiliyor mu?
yasin_38
29-11-2012, 16:28
maşallah araçlara.
denemeler hangi süratlere kadar yapıldı.
yuksek süratlerde araçlar bibirine üstünlük sağlayabiliyor mu?
220 230 ları gördük üstünlük sağlama olmuyo çok dengeli en ufak bi hatada o fark kapanmıyo bile ve dikkat edersen 4 te gti bi yerde arkadan biraz yetişiyo ama sonradan ben 5 in ortalarında geri öne çıkmaya başlıyorum
bu yeni nesil tsi lar korkutuyor beni hakkaten. maşallah iki aracada. özellikle jettaya...
Araclarda tik ses yok ne guzel
Westi555
06-01-2013, 01:23
Jetta' ya maşallah 200-210 hp var sanırım, afr değerlerini biliyormusunuz ?
Ö.öztüRk
06-01-2013, 01:29
Jetta'ya maşallah iyi yürümüş
masalla jetta ya da benım oyle golf um olsa yakarım :D
emre1577
06-01-2013, 09:58
jetta güzel yürüyo gerçekten maşallah ama bence 2 denemede de golf önden basmış..kamera jettanın çamurluğunu çekiyor düz açıdan:)
jettanın maşallahı var güzel yürümüş :icon_tup: