Orijinalini görmek için tıklayınız : kule gergisi..
beyler,temprama arka kule gergisi yaptırmak istiyorum sizce hangisinden yaptırmalıyım transmisyon'dan mı (22 veya 24 lük)yoksa 27 lik 2 mm kalınlığındaki borudan mı ?
tdipower
28-11-2012, 22:08
dikişsiz doğalgaz borusu kullanabilirsiniz.
dikişsiz doğalgaz borusu kullanabilirsiniz.
olabilir aslında ...:)
diğer yorumlarada bi bakalım ne diyecekler...
ghibli06
28-11-2012, 22:20
dikişsiz boru kullanman gerekli... ayrıca tempraya her hangi bir artısı olmaz onu da bil...
dikişsiz boru kullanman gerekli... ayrıca tempraya her hangi bir artısı olmaz onu da bil...
abi aracı virajlarda sabit tutması yeterli benim için ve neden tempraya artısı olmaz merak ettim.....
ghibli06
29-11-2012, 08:44
kule gergisi araba rigiditesi zayıf araçlarda işe yarar, mesela cabrioların tamamı, coupelerin bazıları ayrıca da kuleleri zayıf modeller mesela BMW E30... senin aracın 4 kapı kuleleri de gayet sağlam bir araç, virajda sana herhangi bir şey kazandırmaz, eğer öyle bir sorunun varsa çözümü yay+amortisör-ön takımda aramalısın bence...
kule gergisi araba rigiditesi zayıf araçlarda işe yarar, mesela cabrioların tamamı, coupelerin bazıları ayrıca da kuleleri zayıf modeller mesela BMW E30... senin aracın 4 kapı kuleleri de gayet sağlam bir araç, virajda sana herhangi bir şey kazandırmaz, eğer öyle bir sorunun varsa çözümü yay+amortisör-ön takımda aramalısın bence...
abi sağol bilgilendirme için...
hadi gene iyisin arabnn degerı bin tl arttı :) :))