Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul-ev eşyası.
63owen63
29-11-2012, 13:00
Selamlar,
İstanbul'a taşınma sürecimde ev arama konumda da yardımcı olan herkese teşekkür ederek başlamak istiyorum.(Kimsesizlik çektirmediniz,sagolun) Yeni sorunum ise şu :)
* Avrupa yakasında,bahçelievlere nakliyesinde çok zorlanmayacagım, ucuz ev eşyası satan yerler arıyorum,toplu yerler oluyormuş sanırım,bu yakaya cok hakim degilim bilmiyorum (Kitaplık,elbise dolabı,yatak,buzdolabı vs,).
İşe yeni başladım,evi yeni tuttum,velhasıl bir hayli borç içindeyim,eşya için tek kriterim, önceligim TEMİZ , KULLANIŞLI , UCUZ olması. İşimi görsün,ev boş olmasın.
Zaten durumları toparlayıp yeniledikçe, üniversite öğrencilerine dağıtmayı düşünüyorum.Ona göre uygun yerler tarif ederseniz sevinirim , çok sağolun şimdiden.
Low-Rider
29-11-2012, 13:07
Yenibosna ve topkapıda spotçular var beyaz eşya mobilya satan.
Mecidiyekoyde spotcu ve 2el satan bi kac dukkan var bizim sokakta
Yeni bosna da Eskidjii 3 binlik buzdolabı sıfır şekilde 1450 lira çek yat lar 130 lira falan
Shadow_Dancer
29-11-2012, 13:09
Kardeşim ikinci elden uzak dur mümkün oldugunda, spotçularda satılan malların bilinen markalar olmasına dikkat et... Dili yanan çok arkadaşım oldu o konuda
Burak E.
29-11-2012, 13:10
eskiji ye gidip alabilirsiniz garantiside var hemde sıfır kullanılmamış esyalar.
hocam sana en yakın yer yenıbosnadaki eskidji.fiyatlarda fena degıl.
Silivri'deki evde koltuk takımı var ardiyede öylece duruyo
babannemin evinde boşa çıktığı için
inegölden almıştık seneler önce temizdi bildiğim kadarıyla
ücret sorun değil ama nakliyesi eerinden fazla tutar sanırım :)
63owen63
29-11-2012, 13:32
Yazan herkese teşekkür ederim, hepsini not aldım ayrı ayrı.
Silivri'deki evde koltuk takımı var ardiyede öylece duruyo
babannemin evinde boşa çıktığı için
inegölden almıştık seneler önce temizdi bildiğim kadarıyla
ücret sorun değil ama nakliyesi eerinden fazla tutar sanırım :)
Temiz olsalar bile, yüzü astarından pahalıya gelir muhtemelen, ama ince düşünce için çok teşekkür ederim.:)
Day Walker
29-11-2012, 13:34
forumda varsa kamyonet tarzı aracı olan boş vakti de varsa yemek + yakıt olarak yardımcı olabilir.
Evde kullandığımız 2 tane tertemiz çekyatımız vardı, ama kısmet değilmiş, verdik bir arkadaşa.
Başlıca ihtiyaçların nelerdir mesela?
Topkapı spotçular yakın ama Soner'in dediği gibi dikkatli almak gerekir. Onlarıdna ahlağı bozuldu çok kötü mallar çıkıyor arada
63owen63
29-11-2012, 13:52
forumda varsa kamyonet tarzı aracı olan boş vakti de varsa yemek + yakıt olarak yardımcı olabilir.
Şu yogun istanbulda kimsenin az ve kıymetli boş vaktini almak istemem, teşekkür ederim size de ayrıca :)
Evde kullandığımız 2 tane tertemiz çekyatımız vardı, ama kısmet değilmiş, verdik bir arkadaşa.
Başlıca ihtiyaçların nelerdir mesela?
Teşekkür ederim :)
Aklıma gelenler :
Kitaplık, elbise dolabı, buzdolabı, koltuk takımı,kilim-halı,televizyon vb bir evin ihtiyacı olabilecek eşyalar.
Topkapı spotçular yakın ama Soner'in dediği gibi dikkatli almak gerekir. Onlarıdna ahlağı bozuldu çok kötü mallar çıkıyor arada
Eskici ile ilgili ö.m larda aldım,orayı cok övdüler, sanırım oraya bakacagım direk, Koray ağabey.
İstanbulda yenisin, bir akşam da Merter MC e gel tanışalım madem.
63owen63
29-11-2012, 14:06
İstanbulda yenisin, bir akşam da Merter MC e gel tanışalım madem.
Tabiki, memnun olurum çok, merterde ne zamanlar toplanılıyor, nasıl haberim olur ? :)
Yazan herkese teşekkür ederim, hepsini not aldım ayrı ayrı.
Temiz olsalar bile, yüzü astarından pahalıya gelir muhtemelen, ama ince düşünce için çok teşekkür ederim.:)
önemli değil aklında olsun
kamyonet falan bulursan es kaza ulaş bana :)
63owen63
29-11-2012, 15:31
@ __Burak__ : Eyvallah, Allah razı olsun :)
Bahçelievler'de spotçular vardı hatta okula başladığımda ben de gitmiştim ordaki spotçulara ve birkaç parça almıştım, işimi görmüştü zamanında. Ama yeri neresiydi onu tam bilmiyorum. Şirinevler'den minibüsle gitmiştim de ana cadde üzerindeydi zaten hepsi de.
Eskidji sıfır satıyor sadece bildiğim kadarıyla. Ucuz ama sıfır.
made ın JAPAN
29-11-2012, 15:57
çamaşır makinesine ihtiyacın varmı ?
63owen63
29-11-2012, 16:06
Bahçelievler'de spotçular vardı hatta okula başladığımda ben de gitmiştim ordaki spotçulara ve birkaç parça almıştım, işimi görmüştü zamanında. Ama yeri neresiydi onu tam bilmiyorum. Şirinevler'den minibüsle gitmiştim de ana cadde üzerindeydi zaten hepsi de.
Eskidji sıfır satıyor sadece bildiğim kadarıyla. Ucuz ama sıfır.
Teşekkür ederim,bulurum ben bu muhitteyse :)
çamaşır makinesine ihtiyacın varmı ?
Bir arkadaşım çamaşır makinesi verecek eğer bir aksilik çıkmazsa,teşekkür ederim :)
made ın JAPAN
29-11-2012, 16:11
ben avcılardayım arçelik servisinde çalışıyorum birşy olursa özelden ulaş yardımcı olmak isterim :)
63owen63
29-11-2012, 16:42
Çok sagol, bir durum olursa ulaşırım :)
63owen63
04-12-2012, 13:10
Yenibosna spotcular ve eskidji her cm2 e kadar gezdim, ikisininde fiyatlar aynı civarda, 1-2 gün içinde almayı düşünüyorum, benzer konuya daha sonra bakacaklara fikir olsun. iki yerdeki ürünlerde 3 aşağı 5 yukarı aynı mallar.