Orijinalini görmek için tıklayınız : Plastidip ile Araç Kaplama Hakkında...
pashaboy
29-11-2012, 21:03
e36 320i Coupe aracımı plastidip ile mat/parlak siyaha kaplamayı düşünüyorum?ankaradayım bu işi yapabilecek bi yer var mı malzeme konusunu tolga beyle görüşüp halledicem. ortalama malzeme maliyeti ne tutar?bir kaç ufak tefek gamze var onların tamiri gerekirmi bu malzeme dolgu yapar mı? dayanıklılığı nedir?cevaplar için teşekkürler
Emir_b16a
29-11-2012, 21:07
şahsi fikrim bn malzemeyi hiç beğenmedim
kesinlikle boyanın yerini tutcak bir malzeme değil özellikle komple araç boyalarında
gamzeye dolgu yapmaz
tekrar söylüyorum boyanın yerini tutacak bir malzeme değil uzun süreli
Ankarada bir yer metrekare fiyatı 85 liraya yapıyordu.
oldschoolgaraj2e2
30-11-2012, 08:37
Konuyu sponsorlar kısmında oldschool garaja bölümüne acarsanız çok daha net bilgilere ulaşırsınız
http://www.techturkey.com/forum/oldschool-garaj-plastidip-satis-uygulama-merkezi/139226-sikca-sorulan-sorular-buyrun-sorun-cevaplayalim.html
ozkanfaruk
30-11-2012, 08:49
Plastidip malzemeleri bulabilsem almayı düşünüyorum acaba varmı satan bir yer :/
lnd_samet
30-11-2012, 08:57
İLGİNÇ BİR ŞEY-HERŞEYİN EN İLGİNCİ...Plasti Dip Yetkili Satıcı..En ilginç Hediyeler.. (http://www.ilgincbirsey.com)
bunlarada bakın yardımcı olur belki
http://www.techturkey.com/forum/search.php?searchid=17853447
oldschoolgaraj nickli üye satışı yapıyor ve gamzeleri dolduruyor bu plastidip, boyanın yerini hiçbişey tutamaz ama folyodan daha kullanışlı bişey bence yanlış yönlendirmeyelim :)
oldschoolgaraj2e2
30-11-2012, 10:18
İstanbul yetkili satış ve uygulama merkezi olduğumuz plasti dip malzemelerinin tüm renklerini ve aklınıza takılan tüm soruları sponsorlar kısmında bulabilirsiniz iyi günler
Emir_b16a
30-11-2012, 19:32
oldschoolgaraj nickli üye satışı yapıyor ve gamzeleri dolduruyor bu plastidip, boyanın yerini hiçbişey tutamaz ama folyodan daha kullanışlı bişey bence yanlış yönlendirmeyelim :)
o kdr değil heleki uzun vade de evet kolay kullanılıyo ama araç üzerinde çook çirkin ayrıca soyulmaya başladığı zmn rahatsızlık veriyo
bLackModeL
30-11-2012, 19:38
o kdr değil heleki uzun vade de evet kolay kullanılıyo ama araç üzerinde çook çirkin ayrıca soyulmaya başladığı zmn rahatsızlık veriyo
yuzlerce uygulama yaptım herkez mutlu mesut bak ıstersen detalıngde plastı dıp ısımlı konuya bunda profesyonel olmak zorundasın spreyle araba boyamıcaksın spreyın bıle bı atıs seklı var urun gayet kullanıslı yapabılenlere
Emir_b16a
30-11-2012, 19:51
yuzlerce uygulama yaptım herkez mutlu mesut bak ıstersen detalıngde plastı dıp ısımlı konuya bunda profesyonel olmak zorundasın spreyle araba boyamıcaksın spreyın bıle bı atıs seklı var urun gayet kullanıslı yapabılenlere
şahsi fikrim ztn bn hiç beğenmedim
kendi aracımda da düşündüm ama uygulamaları yakıdnan görünce rahatsız edici pütürler vs (yanlış uygulamadanda olabilir)
bLackModeL
30-11-2012, 20:29
kendi aracımda da düşündüm ama uygulamaları yakıdnan görünce rahatsız edici pütürler vs (yanlış uygulamadanda olabilir)
aynen ondan kaynaklana hatalar onlar ..
Sanırım siz yanlış uygulamaya maruz kaldınız. Pütür zaten yanlış bir uygulama sonucu olur. Ülkemizde şuan 100 lerce hatta abartıya kaçmayayım ama 1000 e yaklaşan komple araç çalışması vardır. Bu çalışmaları facebook sayfamızda yayınlıyoruz. Konuyu ankarada yapacak en az 3 firma mevcut.
Emir_b16a
30-11-2012, 21:17
Sanırım siz yanlış uygulamaya maruz kaldınız. Pütür zaten yanlış bir uygulama sonucu olur. Ülkemizde şuan 100 lerce hatta abartıya kaçmayayım ama 1000 e yaklaşan komple araç çalışması vardır. Bu çalışmaları facebook sayfamızda yayınlıyoruz. Konuyu ankarada yapacak en az 3 firma mevcut.
biliorum takip ettim :)
bnm şahsi fikrim plasti dip araca uygulanacak malzeme değil :) ve kesinlike bir boya değil
made ın JAPAN
01-12-2012, 00:29
biz otobüsün tavanını kapladık gerçekten güzel oldu tek bir pütür bile kalmadı :)