Orijinalini görmek için tıklayınız : 2001 106 gti alınırmı nedersiiz
arkadaşlar herkeze selam 2001 model 130 binde ufak kazalı bi 106 gti bukdum nedersiniz
:o
Kazası nasıldır? Kafadan ise sıkıtılı olabilir. Bu devirde kazasını bulmak oldukça zorlaştı. Bakımlısını hor kullanılmamışını bulunca kaçırmamak lazım. :)
Burak E.
30-11-2012, 11:25
konu yanlış yerde ama 106 gti temizini bulmak cok zor kazanın boyutuna göre degişir aslında araçtan ne bekliyorsunuz.
kazası şimdiki sahibinden önce 2004 yılında 200 tl lık bi kaza gözüküyo
TolgaEsentepe
30-11-2012, 11:28
iyi baktır 2001 13bine kimse vermez temiz arabayı.
aslında pek bişey beklemiyorum yürürü ii olsun ama sonuçta akıl işimi bu zamanda
aslın da arac 15 tl son fiyat ama araya tanıdık soktuk
Kayitli olmayan kazalari olabilir , cok dikkat edin 2001 de ki bir gti in bu kadar az hasarli ve bu fiyatta olmasi zor ... Eger buldugunuz arac gercekten temiz ise kesinlikle kacirilmamali
ta arac 15 bin aracın sahibi kendine guvenıyo servıs kayıtlı diyo kafam karısık
İşinin ehli ustaya baktırın akla kara çıkar zaten.
bu kilometreyi servisler çöze biliyomu düşürülüp düşürülmedigini
modifiyeyle ugrasan ustalar war ama onlarada araba begendırmek büyük iş walla
13tl ye alinir,
sonra cdd'nin ortasinda kiz arkadasin ile yolun ortasinda kalinir sonuc paha bicilemez,
bankada 7000TL hazir olsun :)
Modifiyeyle uğraşan usta değil, kaportacı olacak. İşini iyi bilen. Kmyi de muayeneden öğrenebilirsiniz.
bu arada araba kocaelide warmı iibir servis tavsiye ediceniz
şimdi sorgulattım araçta iki hasar war biri 238 tl 2005 te digeri 2004 baska yok km 122 bnde girmiş muayeneye 9 ay önce
Kmsi doğrudur o zaman. 9 ayda 8.000 normal bence. Kaportasına da iyice baktırırsanız ve en önemlisi motoru yürüyen aksamı. 106 sahipleri daha iyi yönlendirir sizi.
peki 13bne ne alına bilir tavsiye
ewet kocaeli li 106 tıcılar yokmu
Shadow_Dancer
30-11-2012, 11:57
Ankarada mı yaşıyorsun?
ewet kocaeli li 106 tıcılar yokmu
Plakası ne ?
İlan No 96043157 araç bu betler
şuan kocaelindeyim iş yüzünden sürekli seyehat tekstılcıyım
İlan No 96043157 araç bu betler
13.000TL Alınır Fiyat Çok İyi Bence Kötü Durmuyor Dıştan Boyalı Heralde. Sıfır Araç Almıyorsunuz Ve Konu 106 Tabi Ufak Tefek Masraf Çıkıcaktır Ağır Şeyler Yoksa Yürüyen Motorda 14.000 Mal Edersiniz Güzel Güzel Binersin Hakkınıza Hayırlısı Olsun
saol kardeşim bakıcaz sonucta gtı alınıyo
Shadow_Dancer
30-11-2012, 12:13
Ya 106 dedigin araba mekanigi en basit arabalardan biri, toplasan 10 tane sensör ya var ya yok, getir istanbulda maslak sanayiye göster 2 dükkana ona göre kararını ver.. böyle internet üzerinden tavsiyeyle araba alınmaz
peki sizce 15 binlik araba 13 e düşermi ve agustostan beri ilan duruyo:??
izmittede baktırabilceğin güzel yerler var. hikmet abiye , egemen abiye gösterebilirsin. işinde iyi ustalardır.
106 ların kronik sorunu direksiyon kutusu gakiba basa bele olurnu tıkırtıdan baska
dükkan isimleri yada tel warmı
bu arada sakin kullanında ne yakar ve devirlide bilen warmı
Trance-R
30-11-2012, 12:45
2001 olucak.temiz olucak.Bide 13bin tl olucak.
eğer öyleyse ben 14 vericem bana verin o arabayı :)
gerci 1 2 retlınesiz olmaz kuser
ama araba 15 zaten tanıdık vasıtasıyla o fiyat
Aynı anda 3-4 post atmana gerek yok, 1 kerede kelime sınırı yok kardeş. ceza alacaksın.
Çok bakımlı bir araba olduğunu sanmıyorum, sahibi severek binmiyor belli.
arkadaşlar adam ew tadilatına girmiş ondan falan diyo
arkadaşlar peki arabada sorun taşıyacagım şeyler neler olur ben bugüne kadar bütün şirket arabalarnı kullandım hem kendim hemde kardeşim kullanıcak nelere dikkat edelim ilk gtı arabamız olucak heyecan hat safada:)))
Sorunu olmasada hızlanırken her an sorun verecekmiş hissi yaratıyor.
serhat306
30-11-2012, 14:08
ben bu araca baktım elle tutulur hıc bır yanı yok arac komplee elden gecıcek ben 13 lıraya almadım...
Senin genelde aldıgın rakamlar belli zaten abi :)
serhat306
30-11-2012, 14:13
Senin genelde aldıgın rakamlar belli zaten abi :)
araba duzgun olsaydı 15 de verıcektım banada 13 lıraya bıraktı ama o parayıda etmez...
aracın ***** sitede fiyatı zaten 13.000 dikkatlı ol baktırmadan lafla sözle alma
arkadaşlar abiler merhaba kocaeliden gökhan ben aranıza yeni katıldım yıllardır takip etmeme rağmen :)) eski bir golf gti cı olarak fransız hayranıyımdır nasipse bi fransıza bulaşıcaz tabi güzel bi czt bulup almaz isem :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-306-gti-6-iyi-seyirler-diler-136087671/detay)
araç hakkında bilgisi olan
ilkerist
17-09-2013, 13:11
ya arkadaşlar koca sorgulama konusu var onu es geçipte bu bölümde araç sorgulamak için konu açmayı nasıl beceriyorsunuz vallahi anlamıyorum...
bu arada araba kocaelide warmı iibir servis tavsiye ediceniz
servİse gerek yok alper tunga var formdada Üye ara bÜtÜn seceresİnİ sÖylesini sana kaÇ kere 2 den 3 hizli atildigini bİle :d :d
seceresİnİ hoŞuna gİderse sonra yİne alper yardimci olur kaporta konusunda
aLperTunga
17-09-2013, 13:15
olm adam 2012 de sormuş soruyu :D :D yavf sen nasıl bir insansın maykk :D :hehe::cokgreen:
olm adam 2012 de sormuş soruyu :d :d yavf sen nasıl bir insansın maykk :d :hehe::cokgreen:
bakmadim da konu gÜnceldİ tarİhe bakmadim valla
ilkerist
17-09-2013, 13:19
ahhahahahaha olaylar,olaylar :D son sorgulama yapan arkadaş nerden çıkarmışta bulmuş konuyu birkez daha hayrete düştüm bak :D
aLperTunga
17-09-2013, 13:22
arkadaşlar abiler merhaba kocaeliden gökhan ben aranıza yeni katıldım yıllardır takip etmeme rağmen :)) eski bir golf gti cı olarak fransız hayranıyımdır nasipse bi fransıza bulaşıcaz tabi güzel bi czt bulup almaz isem :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-306-gti-6-iyi-seyirler-diler-136087671/detay)
araç hakkında bilgisi olan
adam hepsini bir arada, bu konuda çıkarayım demiş..adını eveliyatını kullandığı araçları yazmış kendini tanıtmış birde hazır yazmışken 106 sorgulayım demiş :D
ilkerist
17-09-2013, 14:37
zahmet etmiş,eksik olmasın :D
http://www.techturkey.com/forum/arac-sorgulamalari/146340-gti-vts-sorgulamalari-106.html