Orijinalini görmek için tıklayınız : hızlı al-sat işi ne yapılabilinir?
baymustang
01-12-2012, 17:49
arkadaşlar bir yerden emanet bir para gelecek 6 ay kadar bende kalacak.
bunu peşin kolay takla attırabileceğim bir iş var mı arkadaşlar?
kısacası parayla para kazanma stratejisi normalde düşünürsün ah olsada ne imkanlar var diyede şimdi var ama ne?
yoğun bir forum olduğundan buraya yazmak istedim
baymustang
01-12-2012, 17:58
miktar nedir ?
miktar gizli kalsa daha iyi olur çok değil yani
afedersiniz ama el y.rağınla gerdeğe girilmez derler eskiler, tabi siz bilirsiniz dimayata pirince gideyim derken eldeki bulgurdan olmakta var =/
baymustang
01-12-2012, 17:59
eskiden kontör işi yapardım 3 takla attım mı tamamdı ama ne eski çevrem kaldı neden bu iş.
süt işi güzeldi ama al satta bu sufer paranı kurtaramıyorsun peşin alıp vadeliye dönebiliyor.
varsa fikriniz memnun olurum
iphone alıp satabilirsiniz
afedersiniz ama el y.rağınla gerdeğe girilmez derler eskiler, tabi siz bilirsiniz dimayata pirince gideyim derken eldeki bulgurdan olmakta var =/
:D:D biraz sert olmuş ama bende katıldım, sonra üzülmeyin.:icon_tup:
baymustang
01-12-2012, 18:00
ozaman bankadi faizli para için ne dersin?
herkes kredi çekiyor iş için dimi?
o laflar biraz eskide kaldı aslında
bankaya faize koy 6 aylık hiç elleme kafa rahat :)
baymustang
01-12-2012, 18:02
iphone alıp satabilirsiniz
karlılık nedir?
turkcellin bana bi kampanyası vardı faturaya yansıttılar 2 tane iphone alıp aynı paraya satmıştım ondan çok tecrübem yok
Kiralik ev tut icine esya koy spottan sonra gunluk kiraya ver, cok rahat katlarsin
rekord2000
01-12-2012, 18:04
Evet gelsin yeni fikirler:) aslinda uzun vadeli seylerde olur bende nasipleniyim biraz:p bu ara beynimde karincalar dolaniyo biseyler yapmaliyim diye
baymustang
01-12-2012, 18:04
Kiralik ev tut icine esya koy spottan sonra gunluk kiraya ver, cok rahat katlarsin
iyi bir fikir peki konaklama riski var mı? hukuki cezası varmı herhangi problem karşısında?
ozaman bankadi faizli para için ne dersin?
herkes kredi çekiyor iş için dimi?
o laflar biraz eskide kaldı aslında
kredi ayrı bişey bence sonucta kredi borç almaya benzıyor her ne kadar faiz uygulasa da banka ama siz emanet para diyorsunuz.6 ay sızde kalıcakmış atıyorum adam 3 ay sonra para lazım oldu ver derse sıkışıklığa düşmicem diyorsanız. devlet tahvili öneririm cevremde alıp satrak zengın olan cok ınsan avr su sıralar
baymustang
01-12-2012, 18:07
kredi ayrı bişey bence sonucta kredi borç almaya benzıyor her ne kadar faiz uygulasa da banka ama siz emanet para diyorsunuz.6 ay sızde kalıcakmış atıyorum adam 3 ay sonra para lazım oldu ver derse sıkışıklığa düşmicem diyorsanız. devlet tahvili öneririm
ticareti yeni yapan biri değilim dediğiniz söz ozaman doğru olur ama kesin 6 ay vakti var bu paranın. istenme gibi bir durumu yok.
devlet tahvili için detay alabilir miyim?
iyi bir fikir peki konaklama riski var mı? hukuki cezası varmı herhangi problem karşısında?
Hayir hicbir riski yok, evi verirken gunluk sozlesme yapiyorsun ztn kiralayan kisi imzaliyo sen yasal sorumlulugunu atmis oluyosun,onun haricinde senin ev sahibinle arandaki sozlesme ztn seni bagliyo
by_BuRoCk
01-12-2012, 18:08
miktar nedir hocam ? ona göre söleyelim
baymustang
01-12-2012, 18:10
Hayir hicbir riski yok, evi verirken gunluk sozlesme yapiyorsun ztn kiralayan kisi imzaliyo sen yasal sorumlulugunu atmis oluyosun,onun haricinde senin ev sahibinle arandaki sozlesme ztn seni bagliyo
ticaret yapıldığından dolayı vergi ve işletme için bir sıkıntı olmaz mı?
ne bilim evde cinayet oldu bana birşey çarpar mı?
çok mantıklı geldi heleki istanbul aksaray bölgesi gibi bir yerde aşırı talep var hem arap hemde yerli
Tuning055
01-12-2012, 18:12
vti al miktar daha fazlaysa iki tane al 6 ay sonra düşünemiyorum:D Katılmayan olmaz heralde:D
ticaret yapıldığından dolayı vergi ve işletme için bir sıkıntı olmaz mı?
ne bilim evde cinayet oldu bana birşey çarpar mı?
çok mantıklı geldi heleki istanbul aksaray bölgesi gibi bir yerde aşırı talep var hem arap hemde yerli
Yani soyle dusun sen ev sahibisin evini kiraya verdin, kiracin evde birini vurdu, senin sucla nasil alakan olmadiysa bunda da ayni durum var, vergi vs ile alakali detayli bilgim yok ama 6 aya kalmaz cevirdigin parayi her turlu cebine koyarsin hatta fazlasi olur
pardon hazine bonosu dicektim devlet tahvili 1 yıldan daha uzun parayı bekletmek lazımdı galiba.bence bir bankacı tanıdığınıza danısın paraya para kazanan çok var bu devirde
baymustang
01-12-2012, 18:17
yanlış anlamayın gerçekten eskiden her türlü takla işi vardı şimdi hiçbirşeye güvenemiyorum.
kontör; alıcı hazır nakit para takla çok kolaydı
süt; alıcılar her zaman az aldığından çok alanla az alan arasında uçurum olurdu.
plastik hammade: yahudilerin elinde olduğundan borsa gibi her daim yükselirdi alırdın 1 ay yatardı mal cukka temiz para
araç: araba alır satardık aldığın belli sattığın belli olurdu şimd ise arabalarda süpriz yumurta
pert araç: bi güzel toplardım veya parça parça satardım 3 katı para kazanırdım şimdi herkes uyandı işi.
hepsi benim için pert piyasada güven düştüğünden çeklerin havada uçuşup hiç bir cezası olmaması artık korkutuyor beni.
İbrahim33
01-12-2012, 18:49
İng turuncu hesaba yatır...
ben olsam kolay satılan getz gibi küçük sınıf dizel araçlardan alır içine kendi imkanlarımla güzelbe bi detaylı temizlik yapar ufak tefek eksiğini giderir 1 2bin tl karla satarım, piyasayasada güvenmiyorsan bir adet boya mikron ölçme cihazı alırsın kandırılma gibi bi riskinde olmaz....
para başkasının parası sanırım emanet geldiğine göre. para sahbinin haberi var mı ?
CasabLanca
01-12-2012, 20:43
yumurta işine gir
chiefkadir
01-12-2012, 20:51
Kiralik ev tut icine esya koy spottan sonra gunluk kiraya ver, cok rahat katlarsinŞu sıra bu iş pek revaçta, millet fuhuş için veya alem yapma için otel yerine günlük ev tercih ediyo hafta sonları yok satıyo :D
DelSolOnur
01-12-2012, 21:00
Ufak çaplı araba alınıp kiraya verilebilir
bahaceliks
13-02-2020, 15:38
Arkadaşlar ben haftalık ek kazanç derdindeyim açıkçası. Bu yüzden araştırma yapıyorum hemen hemen her konuyu okuyorum. Bu nedenle haftalık ek kazanç getirecek işleri bulmaya çalışıyorum.
Şu listede (https://paratic.com/haftada-500-tl-kazandiracak-benzersiz-fikirler/) verdikleri öneriler de çok işime yarayacak gibi görünüyor birde sizler bakar mısınız? Satış ortaklığı sistemine girmek, instagramdan satış yapmak bunlar biraz daha aklıma yattı. Var mı bir önerisi olan. Önerilere her zaman açığım.
Emre-Dylan
14-02-2020, 00:54
Arkadaşlar ben haftalık ek kazanç derdindeyim açıkçası. Bu yüzden araştırma yapıyorum hemen hemen her konuyu okuyorum. Bu nedenle haftalık ek kazanç getirecek işleri bulmaya çalışıyorum.
Şu listede (https://paratic.com/haftada-500-tl-kazandiracak-benzersiz-fikirler/) verdikleri öneriler de çok işime yarayacak gibi görünüyor birde sizler bakar mısınız? Satış ortaklığı sistemine girmek, instagramdan satış yapmak bunlar biraz daha aklıma yattı. Var mı bir önerisi olan. Önerilere her zaman açığım.
İnstagramdan satış yapmak öyle kolay değil kaldı ki reklam ücretleri için istenilen rakamlar çok fahiş. Bence bu devirde en güzeli işçilikle kazanacağın para. Haftada 2 kere ekstra diye tabir ettiğimiz garsonluk yapsan 300 400tl getirisi olur. Genelde öğlen ve akşam olmak üzere düğünlerde ihtiyaç duyuluyor sezonda açılacak yakında. Haftada 300 400tl güzel para yada fabrika v.b gibi bir yerde çalışıyorsan parfüm satabilirsin çevrene.
Emre-Dylan
14-02-2020, 00:55
İnstagramdan satış yapmak öyle kolay değil kaldı ki reklam için istenilen rakamlar çok fahiş. Bence bu devirde en güzeli işçilikle kazanacağın para. Haftada 2 kere ekstra diye tabir ettiğimiz garsonluk yapsan 300 400tl getirisi olur. Genelde öğlen ve akşam olmak üzere düğünlerde ihtiyaç duyuluyor sezonda açılacak yakında. Haftada 300 400tl güzel para yada fabrika v.b gibi bir yerde çalışıyorsan parfüm satabilirsin çevrene.
Şu paratic midir nedir o sitenin reklamını yapacaz diye devamlı eski konuları hortlatıyonuz. Bu şekilde çok belli oluyor biraz daha güncel konulara yazarak daha az dikkat çekebilirsiniz.
yine herzaman eniyisi altın almak. belki az kazanır ama değerini korur.
Kim emanet para vereyimde şuna takla attır diye verir ben hala oradayım... Miktarı bilmiyorum ama elle tutulur rakamsa bu meblaya ulaşılabilen iyi kötüde kendi de katlayabilir bence.
instagram bu işin en zor bölümü. Dışarıdan öyle kolay gözüküyor ama maalesef değil.
bir kere nereden baksanız, 3-5k ham madde takipçi lazım. sonrasında bot vs alırsınız ama direk bot hesapla başladığınızda insanlar direk takipçilerden çakıyor olayı.
burada yatırım işi en mantıklı olan şey, ev kiralama.. airbnb ve sahibinden üzerinden çok rahat verilebilir.
konum ve ev güzel olursa 1 haftada parasını çıkartır. fakat buradaki en büyük sorun, ev sahibi ve binada yaşayanlar.. Şikayet gelirse ve artarsa sıkıntı olabilir.
yıldırımbyzt
21-02-2020, 11:19
instagram bu işin en zor bölümü. Dışarıdan öyle kolay gözüküyor ama maalesef değil.
bir kere nereden baksanız, 3-5k ham madde takipçi lazım. sonrasında bot vs alırsınız ama direk bot hesapla başladığınızda insanlar direk takipçilerden çakıyor olayı.
burada yatırım işi en mantıklı olan şey, ev kiralama.. airbnb ve sahibinden üzerinden çok rahat verilebilir.
konum ve ev güzel olursa 1 haftada parasını çıkartır. fakat buradaki en büyük sorun, ev sahibi ve binada yaşayanlar.. Şikayet gelirse ve artarsa sıkıntı olabilir.
Muhabbet tellalı derler abi 'günlük ev kiralıyor yahu bu adam' :D İnstagram işi şu sıralar para harcamadan zor büyük sayfalar zaten bir ekip elinde 2018 senesinde aktif tekil takipçisi olsa olsa 3m olan sayfa 5 bin tl reklam ücreti istedi bu sene aynı sayfa 7300 liralık paketimiz var diye iletişime geçiyor. Milletin gözünde imajda pek iyi sayılmaz
Stuttgart ;)
https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fonedio.com%2Fhaber%2Fhastasiyiz-dede-cakallarla-dans-filmini-izlemeyenlerin-bile-ezbere-bildigi-11-an-846604&psig=AOvVaw2_wagCQkwkUKsqSb9hZMvQ&ust=1582401005830000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCNDX4N-04-cCFQAAAAAdAAAAABAE
Muhabbet tellalı derler abi 'günlük ev kiralıyor yahu bu adam' :D İnstagram işi şu sıralar para harcamadan zor büyük sayfalar zaten bir ekip elinde 2018 senesinde aktif tekil takipçisi olsa olsa 3m olan sayfa 5 bin tl reklam ücreti istedi bu sene aynı sayfa 7300 liralık paketimiz var diye iletişime geçiyor. Milletin gözünde imajda pek iyi sayılmaz
Allah aşkına şunlara para kaptırmayın. Aynı bütçeyle profesyonel bir reklam çalışmasıyla kısa orta uzun vadede çok daha karlı bir çalışma yaparsınız.
Sözde milyonluk hesaplarla çakma saat, kıyafet, ayakkabı, parfüm, cinsel ürünler, e-sigara çar çöp satarsınız anca.
Trendyolun falan blogger, influencerlarla yaptıkları reklamları kastetmiyorum. Eğlence kategorisi içerik sayfalarının (takipçi kitlesi piyasadaki yaş ve sosyoekonomik "TALEP" kitlesini karşılamayan") yaptığı reklamları kastediyorum.
yıldırımbyzt
22-02-2020, 06:49
Trendyolun falan blogger, influencerlarla yaptıkları reklamları kastetmiyorum. Eğlence kategorisi içerik sayfalarının (takipçi kitlesi piyasadaki yaş ve sosyoekonomik "TALEP" kitlesini karşılamayan") yaptığı reklamları kastediyorum.
Yok zaten o fiyatlara o reklamları vermedik vermeyiz. Dediğiniz gibi kişişel hesaplara yönelim daha yüksek hatta şu sıralar biraz aklı başında olan insanlarda ama reklam maliyetinin yüksekliği bir nebze belli olsun diye belirttim :)