Orijinalini görmek için tıklayınız : Alın size '' LOKAL BOYALI ARAÇ''
İlk olarak ilana sonrada videoya bakın lütfen :eek: sonrada gelde ikinci el araba al güven :confused:
İlan
Opel Astra 1.3 CDTI Enjoy 111.Yıl 2011 Model 27.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 106301997 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-2011-astra-1.3-enjoy-km30000-arac-opc-modeli-27500tl-106301997/detay)
Video
BETON DİREĞİ YIKARAK DURABİLDİ on Vimeo (http://vimeo.com/41474110#)
spor gazetesinden başka diyecek birşey yok..
KeremDOGAN
02-12-2012, 01:23
Gece gece iyi güldüm :)
ErayCerit
02-12-2012, 01:23
şaşırmıyorum artık :)
çok iyi yakalamışsın tebrikler bu vıdeoyu satana gondermek lazım ne cevap vericek acaba
SekoLive
02-12-2012, 01:24
4 parçayı bulamadım
2 çamurluk bi kaput var
Ef Driver
02-12-2012, 01:24
ohaa yaa harbi lokalllik araçç bide iyi toplamışlar temiz duruyooo :D
Tholl-ga
02-12-2012, 01:25
6 haftada ii toplamışlar 4 parça lokalle
bagajda boyanmış galıba sticker yok :D
iki çamurluk-Ön cam -Airbagler-Kaput-motor blok rad... ,rotlar iki jant sag arka kapı :D nasıl olucak bu iş
SekoLive
02-12-2012, 01:26
belkide haklıdır adam :D arabaya ön takmışlardır :D
fiyatına göre gayet normal piyasası 33bin+ adam tutup lokal boyalı diyip piyasa fiyatından çakmıyor ki
Videoda 4 defa 34jj627 dedi. :p Ezberledim valla. :d :d
63owen63
02-12-2012, 01:29
Boya takıntısı olan aramasın... ilanlarının hepsi böyle.
bu araba kaçmaz hmn almak lazım:D :D
fiyatına göre gayet normal piyasası 33bin+ adam tutup lokal boyalı diyip piyasa fiyatından çakmıyor ki
he yani sence bu ilanda yanlış yok öylemi anlamadım ?
İbrahim33
02-12-2012, 01:32
Lokal boyanında cılkını çıkardılar artık...
Allah korkusu opsiyon listesinde sanırım bazı insanlarda
Ne bekliyodun araba direk devirdi bizde aldık topladık yazmasını mı?yanlışı doğrusu sana kalsın.Bir malı alırken araştırma hakkın var alıcak adam sigortacısına sordurur,ustasına baktırır hayırlı olsun der
ben videolu mesaj atıyım hemen satıcıya:D
Ne bekliyodun araba direk devirdi bizde aldık topladık yazmasını mı?yanlışı doğrusu sana kalsın.Bir malı alırken araştırma hakkın var alıcak adam sigortacısına sordurur,ustasına baktırır hayırlı olsun der
Çok boş bir post kusuruma bakma ama 4 parça yazan adam araçta değişen yazmalı en azından videodeki hali ortada sonra ilan sahibi senmisin :p
hacı o sekılde yazanlarda war ama arac kazalıdır, toplanmıstır , 2 parca degısıen, 3 parca degısıne wardır vs vs.
illa herkes saklayıp,alan kısının degısn parcaları bulması ıcın bılmece gıbı arabayımı cozmesı gerekır
hddsheriff
02-12-2012, 01:37
celetle çektirmilşlerdir şaselerde hasar var gibi görünüyor. Alacak adam da salak değil ya değişen paça olup olmadıüna baktırır ama uyuz oluyorum böyle sahtekar esnafa.
edit : şimdi baktım da adam 10 bin terse veriyor arabayı ne bekliyordunuz ki :D
en azından kazası var, değişeni var yazmasılazım. Bu dunyada hala insan sözüne itamaat eden insanlar var.Sen bu adamın yaptığını doğru buluyorsan orası sana kalmış.Bu arada o kaputu çekiç ve boya ile kuratarabilecek ustanın başaklarını öperim. çakal gibi 4 parça boya var yazmasın
ben videolu mesaj atıyım hemen satıcıya:D
mesajı kapatmış herif:(
evet aynen böyle yazmasını beklerim veya ağır kazalı demesi yeterli. herkes bu işten senin, benim anladığım gibi anlamıyor.Böyle ağır kazalı olmasa da, benzer vaziyetteki aracı bayan bir arkadaşıma sattılar. Eğer yanında ben olsaydım aldırmazdım. Satıcı "pert arabayı ne çaktım be" diyordur içinden ama bu dünyanın birde öbür tarafı var.
Çok boş bir post kusuruma bakma ama 4 parça yazan adam araçta değişen yazmalı en azından videodeki hali ortada sonra ilan sahibi senmisin :p
halamın kaynatasının torunu ilan sahibi,adam o kadar toplamış bide sol iç döşemeyi yeni taksa 1 hafta içinde satar.
Arkadaş adamın söylemediklerinemi şaşırayım yoksa bu arabanın bu kadar iyi toplanmasına mı? şaşırdım kaldım fakat normaldir galericilerin çoğu böyle sonra araba satılmayınca satamıyoruz oluyor...
BarışArdalı
02-12-2012, 01:43
sahtekarlıktan başka bişey değil.
halamın kaynatasının torunu ilan sahibi,adam o kadar toplamış bide sol iç döşemeyi yeni taksa 1 hafta içinde satar.
Süpersin:icon_tup:
ygtkrmdnz
02-12-2012, 01:45
hemde opece :)
Yapılan şerefsizlikle bide gururmu duyuyosun?
4 parçayı bulamadım
2 çamurluk bi kaput var
+1 sağ arka kapı :D
ama yemin etse bence başı ağrımaz :D harbiden 4 parça :D
herkes içinden geçenleri söylese forum kilitlenir diye düşünüyorum ben :)
zamanında yarım geçmiş arabayı renkleri uyduğu için sadece kaynak yerleri boyalı olduğundan lokal boyalı diye satıldığını bile bilirim :)
cabriolet
02-12-2012, 01:48
ilan detayına biraz daha araç yazsaymış keşke az yazmış :D
63owen63
02-12-2012, 01:49
o kaputun düzelme imkanı yok, degişen 1..
Yapılan şerefsizlikle bide gururmu duyuyosun?
tanımadığım adamla ne gurur duyucam:),sırf merakımdan yarın arıycam kaça bırakıyo ne diyo die,ama ben bugune kadar görmedim araba ikiye ayrıldı ama çicek gibi topladık buyrun satıyoruz yazanı
Mert Safa
02-12-2012, 01:50
OPECE modeli :)
ARAC OPECE MODELİ imiş :D hemen satılır :)
http://www.techturkey.com/forum/6424791-post19.html
Amacın zıt fikirle farklı olmakmı yoksa cidden şu mesajı yazdığın gibimi düşünüyosun
ozkanfaruk
02-12-2012, 01:55
Bence kaza boya değişen varmı diye sorana bu videonun linkini göndermeli :)
ProdriveSTI
02-12-2012, 01:55
Neyine opc demiş ki bunun,herhangi bir yerinde opc'ye ait bir kit yada herhangi bişey de yok.
Arayıp sövecen kazalı olup yalan söylediği için.
Hatta bu videoyu mesaj olarak atıcam,çiçek gibi Maşallah diye.
edit: mesajda yollanmıyomuş yahu.
kimlik fotokopini yolliycagina helal ticaret kavramini biraz kavramaya caliş.sora yapilan iş etikmi degilmi diye sorgularsin kendince.10 lira altina veriyor diye bu araci 4 parca lokal boyali olarak alip kullanip aileni bindircek kafa yapin var ise bişy sorgulama,yazdigimida ciddiye alma :)
muratburunce
02-12-2012, 01:59
bence sağlam kalan parçalarda lokal boya war demek istemiş heralde :P
kimlik fotokopini yolliycagina helal ticaret kavramini biraz kavramaya caliş.sora yapilan iş etikmi degilmi diye sorgularsin kendince.10 lira altina veriyor diye bu araci 4 parca lokal boyali olarak alip kullanip aileni bindircek kafa yapin var ise bişy sorgulama,yazdigimida ciddiye alma :)
öyle bi kafa yapım olsaydı sürekli sıfır araba almazdım,Allaha binlerce kez şükürler olsun helal ticaretide iyi bilirim iyide yaparım.Kimse kimseye sürtmeden 4 parça boyalı araba vermez,araştırsınlar öğrensinler at gözlüklerinden kurtulsun insanlar,2 müslüman konuşup,abicim çekene güvenip kanmasınlar ne diyim.
tekrar baktım, kaporta aksamını iyi toplamışlarda; sol kule diğerinden daha eğik duruyor.
Kendi içinde çelişiyosun bi hata yaptım fevri düşündümde çık işin içinden,ama gerçekten bu zihniyetteysen hiç anlamazsın araba boyasız sıfır gibi ama pert kaydı var bigün bi bakmışsın ÖNCE SEN biniyosun anlatabildimmİ
BurakCengizhanoğlu
02-12-2012, 02:10
Kardeşim ne demek araştırsın bulsun? Böylemi olacak ticaretimiz ? Nerde müslümanlık? Hani helal ticaret? Ona araba çak buna araba çak.Sonra cumaya git.Elhamduliilah müslümanız? Son 3 cümlem sana değil genel olarak ;) En yakın arkadaşlarım bile pert araba alıp toplayıp satıyolar.Ancak adam söylüyor abi bak böyle böyle kazası var ancak biz iyi toplattık sür bak düz gidip düz duruyor araba şeklinde..
insanlar ne kadar acayip dimi adam ölümden dönmüş ölüme bu kadar yaklaşmışken hala bu dünya için kaşar olabiliyor.
Alper DEMİR
02-12-2012, 02:10
videoyu gndercektım mesaj kısmı kapalı :D
öyle bi kafa yapım olsaydı sürekli sıfır araba almazdım,Allaha binlerce kez şükürler olsun helal ticaretide iyi bilirim iyide yaparım.Kimse kimseye sürtmeden 4 parça boyalı araba vermez,araştırsınlar öğrensinler at gözlüklerinden kurtulsun insanlar,2 müslüman konuşup,abicim çekene güvenip kanmasınlar ne diyim.
kardeşim yanlış anlama ama kimseye kimseye sürtmeden 4 parça boyalı araba vermez diyorsun...fakat trafikte nasıl insanlar araba kullanıyor kaldı'ki insanlık hali sürtmüş olabilir sürten adam zaten 4 parça boyalı sürtmeden dolayı yazar buna emin ol bu ilanda'ki gibi saklayacak birşeyleri olan insanlar sadece 4 parça boyalı yazar...
Kendi içinde çelişiyosun bi hata yaptım fevri düşündümde çık işin içinden,ama gerçekten bu zihniyetteysen hiç anlamazsın araba boyasız sıfır gibi ama pert kaydı var bigün bi bakmışsın biniyosun anlatabildimmİ
Valla kız arkadaşıma babası almış çukura girdik torpidonun macunu çatladı:D araba pert çıktı hiç üzülmedik çünkü 2005 53bin kmde corsa c yi 14 bine aldı hemde easytronik adam çok akıllı ya 20 bin liralık arabayı babasının hayrına 14e vericekler,cayır cayır geziyoruz çok daha zevkli şehir içinde kullanması.Söz satarken sahibinden.com a yazıcam lokal pert diye.
Link'i kopyalayıp adama msj attınmı :)
BüLenT GöReN
02-12-2012, 02:16
usta hiç kusura bakma da sen resmen s*kebileceğim kerizi buldum mu hiç affetmem allahtanda korkma s*kerim demeye getiriyosun işi o iş kul hakkına girer onunda vebali büyüktür derim işide müslümanlığa dine felan bağladığım yok herşeyden önce öyle bişey şerefsizliğe girer sen o şekil kendinle gurur duyuyorsan bizede artık yorum yapmak düşmez.
Valla kız arkadaşıma babası almış çukura girdik torpidonun macunu çatladı:D araba pert çıktı hiç üzülmedik çünkü 2005 53bin kmde corsa c yi 14 bine aldı hemde easytronik adam çok akıllı ya 20 bin liralık arabayı babasının hayrına 14e vericekler,cayır cayır geziyoruz çok daha zevkli şehir içinde kullanması.Söz satarken sahibinden.com a yazıcam lokal pert diye.
Bu mantık EpicFail hocam :o
.................................................. ...................................
Ne diyim kafan çok güzelmiş kardeşim. Güle,güle kullan.
belki aradığınız zaman söyleyecek satan arkadaş hocam şu şu değişeni var ekstradan diye günah almamak lazım
63owen63
02-12-2012, 02:20
Bir askerdeyken böyle kanımı dondurabilecek saçmalıklar duyarım sanıyordum,yanılıyormuşum,yorumlar askeriyeyi aratmıyor.
usta hiç kusura bakma da sen resmen s*kebileceğim kerizi buldum mu hiç affetmem allahtanda korkma s*kerim demeye getiriyosun işi o iş kul hakkına girer onunda vebali büyüktür derim işide müslümanlığa dine felan bağladığım yok herşeyden önce öyle bişey şerefsizliğe girer sen o şekil kendinle gurur duyuyorsan bizede artık yorum yapmak düşmez.
kitap oku biraz kitap okuduğunu anlayamıyosun,ne diyim herkes galericiye yazıcağını bana yazıyor,bende galericiye forwardlıcam yazın :D
belki aradığınız zaman söyleyecek satan arkadaş hocam şu şu değişeni var ekstradan diye günah almamak lazım
ilana 4 parça boyalı diye yazan telefon da gerçeği söylicek hiç sanmam.En fazla araç bi arkadaşımızın 4 parça boyalı dedı bıze.getirin ustanızı baksın der
kitap oku biraz kitap okuduğunu anlayamıyosun,ne diyim herkes galericiye yazıcağını bana yazıyor,bende galericiye forwardlıcam yazın :D
Kusura bakmada galerici ile aynı kafa yapısına sahipsin.
GokhanRS
02-12-2012, 02:26
hem pert arabayı lokal boyalı yazmış. üstüne opc nin köyünden yakınından geçmemiş araca opc demiş. yalan üstüne yalan. videoda da görüldüğü üzere aracın önü yanı altı şaseler her yeri kaymış. bu aracın yolda direksiyonu bırakınca düz gidebileceğini bile sanmıyorum.
yani savunulcak tarafı yok. adam haram para yolunca hızla ilerliyor. bunun gibi tonla araç satmıştır bu zaten.
çünkü galericilerde şunu gördüm. bir galerici temiz araç satıyorsa sürekli hiç kazalı araba toplamıyor.
kazalı araç toplayıp satan adamada temiz arabayı bedava versen almaz. ille kazalı toplicak. bu adamdan temiz araba çıkmayacağı kesin.
Fazıl T.
02-12-2012, 03:34
haha iyi yakalamışsın valla :D
Yatmadan sunuda solimde sabah bos alintilar gelmesin,
Adamin yaptigi dogrumu degil,telefonda soyler soylemez bilemiyorum acikcasi perti olup olmadigini.Arac 2011 model vizesi yeni yapildi cunku cekme belgeliydi.
Ama artik insanlarda uyanik olsun gozunu acmali,bazilari dedi anlayan var anlamayan var,iyide artik okuma yazmasi olmayaninda evinde internet var.Acsinlar arastirsinlar facebookta fake profil kovalayip okey sitelerinde geziniceklerine arastirsinlar elli bin yerde soyluyo tramer sorgulamalari bilmemneleri acip baksinlar sahibindene bu arabanin piyasasi bu,bu adam neden 10 lira assagisina veriyor diye fikir edinsinler sorsunlar bir bilene.
Kimisi goturur sozde ustaya korun g.tu elledigi gibi usta bakar bise yok devam et der,kimiside onuda yapmaz pazarda gordugu adama cikarir kapora verir pazartesi noterde bulusalim der.
Saticinin ne oldugu asikar eywallah kimisi savundugumu zannediyor ama anlama kapasitesiyle alakali oldugu icin problem yok.
AMA ben bu devirde bu kadar kolay kandirilan insana acimam,10 tane alternatif var seceresini bulmak icin aracin satici haramcidir durust degildir demez ama sen gidip ''haaa kerizin biri 35 lik arabayi 25 e veriyor'' diye atlarsan oturursun kucaga.
Dolandiriciliga ugrayanlara arabasi change vs cikanlara lafim yok.
Demek istediklerimi ozetledim,turkcesi kit olana iyi ingilizcem biraz ruscam var dilim dondugunce ceviririm :)
Dipnot:Pertci degilim aramizda bilenler var beni,bugune kadar 3 araba 1 kamyon sattim,hepsinin ilk sahibiydik sadece birtanesi iki parca boyaliydi alan kisiye resmini degil videosunu cd ye yazip verdim al sende satarken gosterirsin diye.
ich verstehe dich nicht... al buna da yaz cevap...
herkes arastirmasi gerektigini biliyor, yalniz halkimin hepsi okuma yazma, arastirma vb. yetisine sahip olmak zorunda degil. ilk asamada satici durust olucak, kandirmaya calismayacak. daha sonra tabii ki alici da belirli bir arastirma yapacak; burada hukuki olarak satici aliciyi kandirmaya yonelik ifadeler kullaniyor. Lokal boya var diyor en basinda, opc diyor opc degil. Alici bilmeden alsa bile dava acma hakki var, kandirildigina dair.
Emir_b16a
02-12-2012, 05:19
ne yapalım adam böyle ilan açtıysa adamımı vuralım ?
piyasada dolandırıcı yalancı çok yalan diye şaşırmak neden ?
araba alırken yok boyalı lokal o değişti bu değişti adeten sorulur ztn
gidersin baktırırsın sordurursun şüphelendiysen ona göre ne çıktıysa pazarlığını yapar alırsın
nasıl bir ahlaktır.
bizde bir ara bel altı boyalı die sedan astra bakmaya gittik, aracın tavanda boya yoktu çünkü tavanın ilk sahibi araç kaza öncesinde baya temizmiş :)
Kişinin hakkına giremem, genel olarak konuşuyorum. Perte çıkmış arabaya sen gel lokal boyalı de, sonra ben niyetine gireyim bu aracın tramer sorgulayayım 'sms' parası, ustaya götüreyim 'usta' parası, tüm günümü o arabaya harcayayım, sonra araba pert olduğu belli olsun tamam ben bu arabayı almıyorum pert deyip kenara çekileyim. Keriz olmadım aferin bana.
Bu mudur yani? O aracı alacak kişi de vardır, neden alınmasın. Ama bu şekilde lanse edilmesi, zihniyeti belli ediyor.
Ülkemizde işini iyi yapan ustaların olması sevindirici. :D :D
avuç içi kadar lokal boya ahahahah :D
s2000 ne bel altı boyalı diyorlar şaşırmamak lazım :D
s2000 ne bel altı boyalı diyorlar şaşırmamak lazım :D
Aynen o hesap, S2000 lerin zaten bel üstü bir tek ön camın çerçevesi kalıyor :D :D :D Şu sahibinden youtube gibi altı yoruma açık olsa ne bomba yorumlar olur merak ediyorum :D
ÇALIŞKAN
02-12-2012, 09:27
çok güzel tespit etmişsin eline saglık....
şerefsizlik bu işte şerefsizlik..biz arabamızı satarken inş bişeyi eksik söylememişimdir.gelince ne deriz diye dusunurken orda gavat böyle araç satıyo gidip alacak olsam vaktime zamanıma yazık kandırıldığıma yazk
Bu babadan ogula serefsizler bitmek bilmedi sitede dahi bazen denk geliyorum
Nelerle karsilastik ben ve arkadaslarim
Asil yakin zamanda en yakin arkadasimin basina bi olay geldi sitede konusunu acsam buyuk olay olurda cocuk haram etti bildgi ne kadar beddua varsa etti bana kalsa acardim konuyuda neyse aklima geldikce kopuruyorum
Siz siz olun nerde ticaret ahlaki nerde muslumanlik nerde arkadaslik kimseye guvenmeyin bildginiz en iyi servise kapirtaciya ve sigortaciya gosterip sorgulamadan araba almayin insanlar kimi nerde yakalasakta caksak derdinde
Konuyu acan arkadasa cok tesekkurler belki almayi dusunen biri vardi var gecmistir onurrs nickli arkadasinda bu kadar gocunmasina anlam veremedim sonucta alan zaten arastiriyor ama bu adama guvenip arabaya kalkip km lerce yol gidene nolacak yazik degilmi
Direkten döndü bu mu oluyo şimdi ?
ykavcioglu
02-12-2012, 10:23
Plaka açık ve fiyat uygun, belkide hasar alan parcalar orj. çıkmalarıyla değişti?
nitrosystem
02-12-2012, 10:29
Helal olsun.video yü nerden buldun
orhansah
02-12-2012, 10:32
Helal olsun.video yü nerden buldun
google a plakayı yazınca direk çıkıyor video
4 parçayı bulamadım
2 çamurluk bi kaput var
videoda tamponu göremediğin için gözünden kaçmış heralde..
mail atan varmı yılmazlar otoya :)
adam kilitlemeye yer arıyor
bazı kafası yerinde olmayan kullanıcılarda onu savunuyor
Onurkk06
02-12-2012, 10:40
arkadaşım siz ne kadar geniş insanlarsınız Allah korkusu diye bişey yok mu sizde artık öyle bi noktaya gelmişiz ki kalleşlik bile sıradan bi şeymiş gibi gösteriliebiliyor Allah akıl fikir versin size
orhan_guney
02-12-2012, 10:42
Şerefsiz bunlar başkada bişey demiyorum.
Şerefsiz bunlar başkada bişey demiyorum.
Sinirlenme Orhan abi yaşlı başlı adamsın aman dikkat et yahu.
arkadaşım siz ne kadar geniş insanlarsınız Allah korkusu diye bişey yok mu sizde artık öyle bi noktaya gelmişiz ki kalleşlik bile sıradan bi şeymiş gibi gösteriliebiliyor Allah akıl fikir versin size
Senin gibiler icin son bir post atmistim ama sayfalari okuma acizligi diz boyu ne diyim:)
mmged_jan
02-12-2012, 10:50
1 defa kalkıp Antalya ya gittim araba almak için ustamıda yanıma aldım o kadar masrafı pert bir gsi görmek için yaptık birde telefonda abi kusursuz araba abi şöyle böyle yedi bizi o kadar birde oğlanlara rezil olduk yok baba çapkınlığa mı gittiniz Antalya ya diye :)
onurarsAyrıca at uzvu sürtmesinden dolayı aldık topladık şase kaydı selete oturttuk demesine gerek var mı
akıllı olun az
3 parça değişen 2 parça boyalı dedi mi tamam bitti
onu alacak adam zaten baktıracak o saatten sonra
;)
hddsheriff
02-12-2012, 10:55
Vay arkadaş herkes bu kadar duyarlıydı madem bu ülke neden bu halde ? Adam 40-45 binlk arabayı 27 bine veriyor farkındamısınız ? Cillop gibi arabayı kim o fiyata verir ?
Ahmet_28
02-12-2012, 11:11
Vay arkadaş herkes bu kadar duyarlıydı madem bu ülke neden bu halde ? Adam 40-45 binlk arabayı 27 bine veriyor farkındamısınız ? Cillop gibi arabayı kim o fiyata verir ?
tabiki kimse vermez.ama açıkça yazabilir kazası vardır piyasasından o yuzden 8-10 lira aşağıdır denilebilir.4 parça lokal boya gibi yalan yanlış şeyler yazmaya gerek yok .
Sonunda benle aynı dili konuşan birisi geldi:)
Sonunda benle aynı dili konuşan birisi geldi:)
Memlekette araba alıp satan herkes elinde boya makinasıyla mı geziyor?
Cebinde parası olup, o galericilerine dediğine aldanan, 5664 gibi bir sistemin varlıdığından haberi olmayan,tramer desen küfür mü ediyosun diyecek olan, kısacası çakal olmayan ve insanlara güvenen milyon tane insan var.
Ne yazdığı farketmez bu galerici zaten bu arabayı biraz işten anlayana dayayamaz.
Ama emin ol elbet birine çok fena kitleyecek.
Ne fiyat ne başka birşey,hiçbirşey açıklayamaz şu durumu.
Ahlaksızlıktır bu.
yani bu aracı piyasa fiyatının altına vermesi, adama araçla ilgili bilgileri yada gerçekleri çarpıtma hakkımı veriyor sizin mantığınıza göre ?
Adam açık açık sadece lokal boya var diyor, hala piyasa fiyatından aşağı, sen alırken kendin bulacaksın kazasını diyorsunuz pes gerçekten. tanıdık birine denk gelirse servis-usta kazasız lokal boyadan satar artık arkadaş
ben satmak ıstedıgım bı aracın butun detaylarını yazdım ılana 3 aydır bır Allahın kulu aramadı daha :D
hayırsever arkadaslardan bırı gelse alsa su arbayı bende rahatlasam:)
dogruları yazınca satılmıyo arkadas. paraya ıhtıyac varsa aracın bır an once satılması gerekıyosa saklamaktan baska care yok. ucuzada versen almıyo kımse.
Aykut106
02-12-2012, 11:34
Bence cebindeki parasına bakarak araba arıyanlar piyasasına göre ucuz mu yoksa donanım olarak bosuyla dolusu arasındaki fark mı çoğu kişi anlamayabilir.Belli bi kitlenin gözunde gideri olabilir yani:) Piyasasını bilen zaten anlar bisey olmasa ucuz olmaz der diye düsünüyorum.
Lokal boyalar sağlam atılmış :)
hddsheriff
02-12-2012, 11:53
yani bu aracı piyasa fiyatının altına vermesi, adama araçla ilgili bilgileri yada gerçekleri çarpıtma hakkımı veriyor sizin mantığınıza göre ?
hayır adamın yaptığını savunmuyorum ama beyni çok az çalışan bir insan bu işte bir terslik olduğunu anlar. 2-3 değil 10 bin lira farktan bahsediyoruz.
ben satmak ıstedıgım bı aracın butun detaylarını yazdım ılana 3 aydır bır Allahın kulu aramadı daha :D
dogruları yazınca satılmıyo arkadas. paraya ıhtıyac varsa aracın bır an once satılması gerekıyosa saklamaktan baska care yok. ucuzada versen almıyo kımse.
2 tane aracımı acık acık dogruları yazarak sattım biri 05 civic es on tarafta değişmeyen parca yoktu tampon kaput camurluklar.hatta camı bile değişmişti.şasede hiç birsey yoktu fiyatı makul tuttum satıldı.aynı sekilde 2010 civic es vardı oda su almıstı içine değişen boyalı hiç birsey yoktu onuda dusundugum fiyatın 1000 tl asagısına verdim ve bunları ilanı verdim 15 gun içinde sattım.bence fiyat yuksek geliodur dusurun benim tavsiyem :)
Sercanius
02-12-2012, 11:59
ibretlik, konu sabitlenip cümle aleme örnek olmalı...
zaten ilanda kafa yamuk duruyor ilk ilanı açtım direkt belli oluyo yani
fiestalı elemanı tanıyorum videoda ısmını soyleyınce aklıma geldı. Sahibinden e mesaj yolladım araçla ılgılı kaldırırlar umarım bılmeyenlerın başı ağrımaz
Gökhan Bilgin
02-12-2012, 13:57
iyi güldüm :D
cok ıyı yakalamıssınız vala ıbretlık paylasım
6 sayfa yazı yazılmış sizden arayan yok herhalde ben adamı arayıp konuştum, adam selamdan sonra aracın hasar kaydının olduğunu, çekme belgesi olmadığını, plakalı satın alındığını söylüyor, o nedenle araç ucuz diyor, önden hasarı var ancak değişen olmamış (!) doğrulan (!) parçalar mevcut diyor.
araç tamamen çekme belgesi olsa zaten plakası üstünden alınıyor, yeniden trafiğe çıkarken yeni plaka takılıyor. bunun satışı ihaleden araç sahibine yapılmış herhalde araç sahibide 3. bi şahsa hasarlı satmış sanırım diye düşünüyorum.
Lokal boya terimi de cahillerin dilinde işlerini maskelemek için sakız oldu.
Lokal boya adı üstünde bölgesel boyadır. Bir parça komple boyanmış ise o parça boyalıdır ne denir; '' Sol Kapı boyalı''.
Lokal boya ise Sol kapının altında ufak bir bölge çizilmiştir veya ezilmiştir arası düzeltilip boyanır kapının tamamı değil o zaman işte ''Sol kapı Lokal boyalı'' denir.
İnsanlar pert arabaya lokal boyalı diyecek kadar üçkaatçı ve namuzsuz olmuşlar.
S.Özeren
02-12-2012, 14:02
ben 3-4 parça 2-3 parça boyası var diyenlere ayarım yazsana kardeşim doğru düzgün ne kadar boyası varsa 2-3 parça nedir
araçta boyanmayan parça varsa lokal sayılmaz mı adam haklı :D
mmged_jan
02-12-2012, 14:14
+1 sağ kapı boyalı yazdım ağır geldi millete yoksa lökâl boyalı mı yazsak:D
Mivec_4G63
02-12-2012, 14:32
Bu tarz olaylarla ilgili edindiğim tecrübeleri paylaşayım.
- 3 parça boyalı değişen yok ----> Kafadan kazalı kaput çamurluklar, radyatör, panel değişik
- 2-3 parça lokal boyalı(emin değil 2 veya 3 diyor) arabanın en az 2 tane sağlam kazası var.
- Boya takıntısı olan aramasın---> pert araba hiç bulaşmayın
- Arabamı oraya buraya getiremem ustanızla gelin----> ağır hasarı var ama iyi topladık.
- Tavana saksı düştü , boya farkı olmasın diye komple boyattık ---> taklalı araba
- bel altı boyalı----> kaç kaza geçirdiğini sahibide bilmiyor.
- pert kayıtlı ama değişen yok ---> arabanın ön veya arka kısmını orjinal olarak kesip eklemişler :D
- 3 parça boyalı değişen yok ----> Kafadan kazalı kaput çamurluklar, radyatör, panel değişik
- 2-3 parça lokal boyalı(emin değil 2 veya 3 diyor) arabanın en az 2 tane sağlam kazası var.
- Arabamı oraya buraya getiremem ustanızla gelin----> ağır hasarı var ama iyi topladık.
- Tavana saksı düştü , boya farkı olmasın diye komple boyattık ---> taklalı araba
- pert kayıtlı ama değişen yok ---> arabanın ön veya arka kısmını orjinal olarak kesip eklemişler :D
Evet tam olarak kullanma klavuzu budur arkadaşlar bu ilanların :D
goldbergbrk
02-12-2012, 15:18
şikayet ettim sahibindene kendı başınıza böyle bir olay gelmesni istemiyorsanız o kazalı arabayı boyalı diye alırsanız dedğimi anlarsınız şikayet edin kaldırılsın ilan
immortalboss
02-12-2012, 15:28
:D Aynen olay budur arkadaşlar.78 model araç satıyordum.Kötü olan yerlerini,çürük yerlerini,kasasındaki bozuk olan hatları bile yazdım.1 haftada da sattım.Yani bazen dürüst olmak da işe yarıyor.
fiyattan zaten belli bi inelk olduğu böle insanlar yuzunden 2 el araba alırkende satarkende arabaya kazalı gibi bakıyoruz daha göstermeden :):)
Bazı arkadaşlar bu maddeyi makara sanabılır, dün tam olarak boyle bır olay yaptırdı arkadaşım Megane II ' sının on tarafı başka araçtan takıldı ılk kez şahit oldum :D
Galeri ilanı ve 2-3 parça lokal boya deniyorsa direkt kapatıyorum
Ne tesadüftür ki aynı adam , Pert Megane RS'i parça parça satmış :)
tabi ilan silinmiş telefon numarasından çıkıyor, yani kimse günahını almayın haberi yoktur "yaa" demesin bence..
MEGANE RS HURDA BELGELİ PARÇA HALİNDE SATILIK sahibinden.com'da - 68378028 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-megane-rs-hurda-belgeli-parca-halinde-satilik-68378028/silinmis-ilan/)
yok abi ben de araç bakıyorum 20 kişiyi falan aramışımdır ilanda boyalı parçaları yazmış arayıncada kardeş şu şu da değişen var arkadan darbe aldı vs vs diye söyleyende oldu 4 5 kişi
bence araç keyfe keder boyanmış :D
baymustang
02-12-2012, 17:05
amma uzun bir habermiş bu :)
esmerserseriler
02-12-2012, 17:13
opel bayağ sağlammış direği devirmiş ..bu araba alınır......bizim arabalar olsa içinden geçerdi:D
burak_skry
02-12-2012, 17:20
adam açıklama kısmında 6 kere araç yazmış artı bide OPECE modeli bi araç herşey gayet normal gözüküyor :)
HondatugraL
02-12-2012, 17:21
belkı başka sahibi olabılırde. Bunada 4 parça lokal boya dıye sattılarsa bilemeyebılır. Ama bıle bıle satıyorsa spor gazetesi
rekord2000
02-12-2012, 17:23
o diil de bu videoya bakarken mi denk geldi ilan nası bulupta koydun aga ben anlamıyom bu siteyi yahu:D tebrikler valla tespit of the king denir buna:D
derece43
02-12-2012, 17:26
Yaşa başa bakmadan forumu temizleyin bence yönetim..
emirarslan34
02-12-2012, 17:30
saka gibi...
2 tane aracımı acık acık dogruları yazarak sattım biri 05 civic es on tarafta değişmeyen parca yoktu tampon kaput camurluklar.hatta camı bile değişmişti.şasede hiç birsey yoktu fiyatı makul tuttum satıldı.aynı sekilde 2010 civic es vardı oda su almıstı içine değişen boyalı hiç birsey yoktu onuda dusundugum fiyatın 1000 tl asagısına verdim ve bunları ilanı verdim 15 gun içinde sattım.bence fiyat yuksek geliodur dusurun benim tavsiyem :)
iki aracında honda olması olayı açıklıyor.
pert halinin fotosunu bıle koysan alırlar hondayı:)
not:fıyatı yuksek degıl.2000 modeller ıcınde en dusuk fıyat bende şu an. fazla bıle olsa "ya gardaş sen bu fıyatı yazmısın ama ederi şu.bu paradan verırsen alalım" dıyen 1 kişi bile olmadı:D
Ustanızla gelin kısmına katılmıyorum. Bende arabamı götürmem kimseye göstermeye.
İster ustasıyla gelir ister yetkili serviste randevu alır. 2-3 tecrübem oldu, ne zaman ki birine araç göstermeye gittim, kafadan 3-4bin tl fiyat kırmaya kalktılar.
Cidden araba alacak adam gelir bakar.
Tavan meselesinde değişik bir hadise geldi zamanında başımıza, en yakın arkadaşımım aracı, yıl 2005, araba da 2004 A3 yeni çıktığı zamanlar sayılır.
35 plakalı. Ben Maslak'ta oturuyordum, kış ayı, evde risk oynuyoruz, benim apartmanın çatısından neredeyse tavan büyüklüğünde buz düştü tavanına:)
Geri kalanda gram boya yok.. Tavan işlemli ve boyalı. 35 plaka olup, buz düştü diyince de inandıramadı kimseyi. Taklalı fiyatına sattı arabayı:)
forumda ülkem de ne kadar çok iyi güvenilir müslüman satıcı varmış nası mutlu oldum bu konuyu okurken. yorumlara bakıyorum eyvallah kafamı ekrandan bi saniye başka tarafa çeviriyorumaskdhaskdnsakdjsa bi basın gidin ya. şuraya bak herkes sevap points gelir gider hesabı yapar olmuş.. komedi dalında oscar ödülünü hakediyo türk halkı..
timucintt
02-12-2012, 19:21
direği sanırım lokal boyadılar....
iyi toplamışlar bence. :D
Soch_VTECH
02-12-2012, 19:52
bu millete lokal boyanın ne olduğunu öğretmek gerek ... ***** sitede bütün araçlarda lokal boya var yazıyor...
lethaldoze
02-12-2012, 20:01
Ya hepmi bizde olur. Neredeyse %99'u müslüman olan bi ülkeyiz fakat dünya üzerinde ki en güvenilmez ve yalancı milletiz. Sorsan herkez Bismillah diye işe başlıyor peşinden yalan geliyor.
Hepimiz istisnasız ne alırsak alalım kılı kırk yararız ki hep dolandırılacağımızı yada kazık yiyeceğimizi düşündüğümüzden üç beş kişiye sormadan almayız , beynimize yerleşmiş.
vay vay vay!"çantaya bak"
Sahibinden.com üyeliğime girip şikayette bulundum !!
galerıcılerın fıx yaptıgı şey bu yuzdne galerıyle iş yapılmaz.satsın . helal mı olucak o para ona. he pert bu araba böyle böyle oldu yapıldı derse başka. ama lokal boyalı dıye satarsa haram zıkkım olsun valla galerı sahıbıne. dolandırıcılar..(içlerınde illaki vardır iyisi onlar laf yok )
tek noktadan citir hasar diye satmalarilazimdi aslinda :D
yalniz efsane toplamislar masallah :)
arabayı ok gibi yapmışlar gayet temiz güzel duruyo :D
turbo&quattro
03-12-2012, 01:04
Ya hepmi bizde olur. Neredeyse %99'u müslüman olan bi ülkeyiz fakat dünya üzerinde ki en güvenilmez ve yalancı milletiz. Sorsan herkez Bismillah diye işe başlıyor peşinden yalan geliyor.
Hepimiz istisnasız ne alırsak alalım kılı kırk yararız ki hep dolandırılacağımızı yada kazık yiyeceğimizi düşündüğümüzden üç beş kişiye sormadan almayız , beynimize yerleşmiş.
Aci ama gercek.
S.Özeren
03-12-2012, 01:59
Ustanızla gelin kısmına katılmıyorum. Bende arabamı götürmem kimseye göstermeye.
İster ustasıyla gelir ister yetkili serviste randevu alır. 2-3 tecrübem oldu, ne zaman ki birine araç göstermeye gittim, kafadan 3-4bin tl fiyat kırmaya kalktılar.
Cidden araba alacak adam gelir bakar.
Tavan meselesinde değişik bir hadise geldi zamanında başımıza, en yakın arkadaşımım aracı, yıl 2005, araba da 2004 A3 yeni çıktığı zamanlar sayılır.
35 plakalı. Ben Maslak'ta oturuyordum, kış ayı, evde risk oynuyoruz, benim apartmanın çatısından neredeyse tavan büyüklüğünde buz düştü tavanına:)
Geri kalanda gram boya yok.. Tavan işlemli ve boyalı. 35 plaka olup, buz düştü diyince de inandıramadı kimseyi. Taklalı fiyatına sattı arabayı:)
aynen bende sokak arası ustaya göstermeye gitmem 1 kere taaa anasının nikahına gittik , dediğiniz gibi oldu bide *** attılar eski aracıma o gündür bugündür gitmem bu olaydan sonra teklif edende olmadı hoş eden olursada anca yetkili servise giderim.
daha sonra sattığım araçların hepsini kimse bi yere göstermeden aldı :D ama gönlüm rahat tabiki
Ben müslümanım diyen adamdan daha müslüman olduğumu gördükçe mutlu oluyorum..
Ağzından dini imanı düşürmeyenlerden mümkün olduğunca uzak duruyorum, çevreme dahil etmiyorum!.. En dolandırıcı sahtekarlar onların içinden çıkıyor her ne hikmetse!
Allah ı pis amaçlarına alet ederek Allah katında daha büyük günahkarlar haberleri yok.. O yüce(!) bilgilerinin içinde vardır ama dini kitaplarda "kul hakkı" konusunu tekrar tekrar okurlarsa, Allah korkuları varsa, kulvarı neresi olursa olsun "hak yemekten, kul hakkına girmekten" belki vazgeçerler..
Beyler, "opece" modeli bu, lütfen saçma saçma konuşmayınız. arabayı ön arka sağ sol olarak 4 parçada toplayıp keyfe keder boyamıştır en fazla yani. :D
SekoLive
03-12-2012, 09:01
videoda tamponu göremediğin için gözünden kaçmış heralde..
tamponu gördmde hani tampon gözümde değişen yerine geçmez bilmiyorm tamponuda saymalımıyız bu değişen konusunda.
o gazetenin adi neydi :D
Hangisi ?
Sabah ?
Akşam?
1 de Posta ?
Bu ustanın ellerini öpmek lazım yemin ederim .
Hangisi ?
Sabah ?
Akşam?
1 de Posta ?
Bu ustanın ellerini öpmek lazım yemin ederim .sabahta olur aksamda :D
lokal boyayı lokal anestezi ile karıştırıyolar galiba.
hani derler ya" lokal anestezi uygulandı belden aşşasını uyuşturup oyle ameliyat yaptılar hiç bişey hissetmedim."
arabanın belden aşşası lokal olarak uyuşturulup boyandı. lokal boyalı :D
free-hifi
03-12-2012, 09:10
ŞİMDİ bazıları alınır arkadaşlar yazmayın böyle biz haksız çıkıyoruz sonra...
lethaldoze
03-12-2012, 09:37
Ağzından dini imanı düşürmeyenlerden mümkün olduğunca uzak duruyorum, çevreme dahil etmiyorum!.. En dolandırıcı sahtekarlar onların içinden çıkıyor her ne hikmetse!
Allah ı pis amaçlarına alet ederek Allah katında daha büyük günahkarlar haberleri yok.. O yüce(!) bilgilerinin içinde vardır ama dini kitaplarda "kul hakkı" konusunu tekrar tekrar okurlarsa, Allah korkuları varsa, kulvarı neresi olursa olsun "hak yemekten, kul hakkına girmekten" belki vazgeçerler..
Yıllardır prensip edinmişim aynen uzak dururum bende. Bakınca da bunlar senden benden çok biliyorlar dini, zira yalandan da olsa göstermelikte olsa sürekli din sohbeti yapıyorlar. Yani kul hakkını çok iyi biliyorlar ama az bilenden çok kul hakkı yiyorlar. Herkes işine geldiği şekilde inanıp kendisini o şekilde şereflendiriyor.
Emre Ekrem
03-12-2012, 09:40
ahlak diye bir erdem kalmamış insanlarda...
erhanarici18
03-12-2012, 10:16
birincisi ilan galeriden
ikincisi "ARAC OPECE MODELİ" "arac sikortadan alınmıstır" bu tarz yazı yazan adamdan ne hayır beklersin
Taklaci guvercini temiz araba diye kakalamaya calisan tanidik var gerci artik tanimiorum :) her tasindigi dukkanin cevresinde cami varmi yokmu diye keşif ediyor.cami yoksa tasinmiyor :)
19gokhan90
03-12-2012, 10:26
araba fotolarda yamuk duruyo sanki :D
imprezaWRC
03-12-2012, 11:50
+1
Bugüne kadar ki tecrübelerimde de bir tane bile istisna çıkmadı. Bizde yanlış olmaz, ben kul hakkı yemem, yukarıda Allah var, hakkım neyse onu isterim...vs bıdı bıdı konuşan kim varsa her ne hikmetse gider hakkı olmayanı ister, ederinden fazlasını söyler...vs vs
boyasız çıkma parçalarla toplanan yığınla araç var piyasada. boyasız araç ama kazası var neden parçalar orijinal aynı renkte boyasız parçalar. :D
lethaldoze
03-12-2012, 11:59
+1
Bugüne kadar ki tecrübelerimde de bir tane bile istisna çıkmadı. Bizde yanlış olmaz, ben kul hakkı yemem, yukarıda Allah var, hakkım neyse onu isterim...vs bıdı bıdı konuşan kim varsa her ne hikmetse gider hakkı olmayanı ister, ederinden fazlasını söyler...vs vs
Düne kadar bende çok kullanırdım ''Yukarıda Allah var'' sözünü fakat bu sözün yanlış olduğunu öğrendim. Sakın kullanmayın dedi bi yakınım. Allah heryerde dedi. Sözü geçmişken söyliyeyim dedim bilgilendirme amaçlı.
AtmoSpheriC
03-12-2012, 12:27
bunun gidecen yanına alıcıymş gibi bak lokal boyadan hariç bişey çıkarsa hoşaf ederim seni dicen. telefondan bu wideo yuda izletecen! ondan snra yenmi yemenmi :D
beton direk girsin bu galericilere .
aradım adamı makara yapmak için ama adam kazası olduğunu flan söylüyo 28bin tl lik hasar kaydı bulunduğunu söylüyor.Son da 26 ya bırakıyo :))
Lokal boya dediğiniz iş parça sökülmeden üzerinde yapılan ufak onarımlardır. Yani çamurlukta çizik olur ve komple boyamazsında lokal yani kısmi boya atarsın .
Bu araçta daha fazlası var. Ayrıca Airbag açılmış bir araç. Öndede çok fazla masraf var. Acaba tüm değişecek parçalar değişmişmi ?? Genelde böyle toplanan araçlarda çok temiz toparlanmaz araçlar
Aracı alıp baktırın demek kolay.. Mesafe kaydet, ustayla git, para harca. Sonrada bu arabada bahsedilen haricinde olaylar çıksın. Bu bence etik değil. Belki araçta bu şekilde kaza olduğunu bilseler gelmeyecek ve o kadar masraf harcamayacaklar ki bir çok kişi zamanını harcıya buda büyük bir dert.
Birde herkez bizler kadar araçtan anlayacak diye bir şey yok. Çalıştığım iş yerine ne arabalar geldi. Araç sahipleri anlamaz arabadan ve bu tarz olaylardan. Kazasız dersen gelir alır. Ben bu şekilde ne pert kayıtlı araba alan gördüm. şimdi bu insanlar bu işten anlamıyor ve baktırmayı bilmedikleri için bu tarz arabayı alması hak ve revamı???
+10000000
21 yaşındayım ama yaşadıklarım çok çabuk öğretti bu tayfadan uzak durmamı..
SOMEONESPECIAL
03-12-2012, 12:46
Konuya yorum yok...
Onurkk06
03-12-2012, 12:55
adamı bokluyoruz bu arada ama sitemizde bile bunun gibi bir sürü adamlar var :)
Kazalı fotoğrafı varmı sorusuna hayır cevabı verip videosu var ama diyebilmekte bir erdemdir . Tabi bunu diyebilene :)
chatlaxs
03-12-2012, 13:06
arac sikortadan alındıysa zaten lokalliktir :D
ssdriver
03-12-2012, 14:40
zamanında wrecked exotics'de bir 106 gti kazası görmüştük. yanılmıyorsam indigo mavi ve plakası J'li birşeydi. araba direğe sarılmış resmen. sonra baktık sahibinden'de çatır çatır satıyorlar aracı lokal boyalı diye...
bir de bu aralar az hasarlı diye satılan bir sürü araç var. heryeri toplanmış mesela sadece çamurlukta bir ezik var. az hasarlı araç diye piyasanın 7000-8000 altına satılıyor. onların durum da bunun gibi herhalde ?
burakcan
03-12-2012, 15:59
insanda allah korkusu olacak
valla bravo arasıra dıger arkadasların dıkkatlerı ıle bırcok aracın sakıncalı olduguna buradan sahıt oldum .bu sıteye de 2005 model megane rs alacakken aracın uzerınden tren gecmıs gıbı .40 bın tl tramer hasarlı olan noktası vırgulune kadar bana bılgı veren arkadaslarıma tekrar tesekkurlerımı sunarım.önümüzdeki yıllarda araç ilanlarında referans olarak. :) TECHTURKEY den onaylı dıyecekler
asilkan_25
03-12-2012, 16:54
Adam ilanı çekmiş anladı heralde :DD
Bu adamlar ne kadar akıllı insanları keriz yerine alıyorlar resmen.
Adam ilandan Çekmiş Aracı.
Spikere Helal Olsun 100 Defa Plaka Okudu. Galeride Arabanın Son Sahibi
free-hifi
04-12-2012, 11:22
Adam ilandan Çekmiş Aracı.
Spikere Helal Olsun 100 Defa Plaka Okudu. Galeride Arabanın Son Sahibi
bişey olmaz şimdi kiralık araç olarak trafikte yerini alır
Sercan K.
04-12-2012, 13:02
"ARAC BAKIMLI ARAC 4PARCADA LOKAL BOYA VAR ARAC OPECE MODELİ ARAC 30000KM ARAC HİCBİR MASRAFI YOKTUR ARAC VİZESİ YENİ YAPILDI arac sikortadan alınmıstır 0532 570 33 14+0507 235 50 94 KADRİ BEY" bu nasıl türkçe amk
Ultraleggera
04-12-2012, 15:19
Yenimi ekledi bilmiyorum ama ilanın özellikler bölümünde 4 parça değişeni var die belirtmiş işaretlemiş orda (Sağ-Sol çamurluk-Motor Kaputu- Ön sağ kapı) diye görünüyor. Dikkat etmek lazım hiç kimseye güven olmuyor bu durumlarda..
ulasstoprak
04-12-2012, 15:36
Ya bu arkadaşa itelemişler bu aracı lokal boyalı diye yada bu arkadaş iteleyecek..
Komple Boyanmaz İse Araba Belden Aşağa Galericiler Ona Lokal Diyo =) Birde Şu Sahibinden de Satılan Otopark Sürtmesinden Kazalı Araçlar Bmw Bakarken Otoparkta 3 Parça Değişim 5 Parça Boyanan Araç Gördüm Nasıl Bir Ev Otoparkıdır O :)
lokal boya değilde lokal olarak kaporta ve motor yenilenmiştir demek istemiş arkadaş herhalde :D
Alt tarafa bakarsanız ilanda, değişen parçaları işaretlemiş satıcı.
yeni işaretledi beyler sakin olun :)
Yazılanları okuyunca bu video aklıma geldi.:)
an5Qsel_KMI
oguzhan999
04-12-2012, 20:39
Adam sigortadan aldiginida yazmis , fiyatta piyasaya gore uygun , normal bi ilan bana gore