PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lastik Hk.

barti
02-12-2012, 22:46
dün gece 30 40la giderken çukura düştüm lastik patladı stepneyi taktım geldim eve.bgn peder bey lastikciye gitmiş yaptırmaya olmamıs kaynak yapmıs tekrar patlamıs fln öyle dedi.gecici cıkma bi lastık takmıslar.
sizce tek lastik alıp aynısından taksam sorun olurmu arac 18 binde aldıgım lastik 0 olucak bunun sıkıntısı olurmu? eger sıkıntı olursa ne yapmalıyım sizce?

Osman Bahadır
02-12-2012, 22:47
Mümkünse aynı akstaki iki lastiği de değiştir. Yani tek değil iki tane al. Sağlam olanı da yedek yaparsın.

ruudvan
02-12-2012, 22:49
dün gece 30 40la giderken çukura düştüm lastik patladı stepneyi taktım geldim eve.bgn peder bey lastikciye gitmiş yaptırmaya olmamıs kaynak yapmıs tekrar patlamıs fln öyle dedi.gecici cıkma bi lastık takmıslar.
sizce tek lastik alıp aynısından taksam sorun olurmu arac 18 binde aldıgım lastik 0 olucak bunun sıkıntısı olurmu? eger sıkıntı olursa ne yapmalıyım sizce?

sıfır lastık dış kalınlıgından dolayı one takılırsa dıreksıyonda çekme yapar.
arkaya takılırsa yazık olur degısmısken 2 adet ön olarak degısın 1 yedek lastıgınız olmuş olsun.
eger 2 lı degısırsenız de yanı onlerı degısırsenız eger yada arkaları hernerdeyse lastk aynı aks uzerınde olucagından ne yolda sıkıntı ckarır ne muayenede.

KALENDAR
02-12-2012, 22:49
kışda geldi sayılır 2 tane güzel lastik al bence aynı olsun

barti
02-12-2012, 22:52
sağ ön patladı yani önleri komple değistirimmi diyorsunuz birde istanbulda uygun fıyatlı continental nerden bulabilirim?

onursumer
02-12-2012, 22:57
jantmax cem abi ile bir goruş model olcu verirsen fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışır

barti
02-12-2012, 22:59
nasıl ulasabılırım numarasını pm atarmısınız yarın arayım bi.

KALENDAR
02-12-2012, 23:02
sağ ön patladı yani önleri komple değistirimmi diyorsunuz birde istanbulda uygun fıyatlı continental nerden bulabilirim?

benim şahsi fikrim ekonomide sıkıntı yoksa 2 sinide degisin derim daha saglıklı olur yada arkaları 2 öne alın aynı ebatta arkaya 1 tane lastik alın öylede olabilir önler ama aynı olmalı ben huzursuz olurum

onursumer
02-12-2012, 23:08
nasıl ulasabılırım numarasını pm atarmısınız yarın arayım bi.

http://www.techturkey.com/forum/jantmax/106896-jantmax.html

tdipower
02-12-2012, 23:10
en sağlıklısı çift olarak değiştirmen olur

barti
02-12-2012, 23:11
tesekkurler

onurc
02-12-2012, 23:11
geçmiş olsun.bu arada lastık olarak petlas tavsıye ederım.çoğu kişi b*k atar ama şiddetle tavsiye ediyorum.ama V desen bahsettıgım lastık işine gelir mi bilmem . kolay gelsın. contınental de ıyıdır.

emp:)
02-12-2012, 23:12
Yeni bir çift alma konusunda herkese katılmakla beraber, yeni çifti arkaya takmayı tercih ederdim. Çünkü viraj hızını vs ön lastikten aldığınız tepkiye göre ayarlarsınız, arka lastikler ön lastiklerden kötü durumdaysa bu lastikler ön lastiğin temposuna ayak uyduramaz ve kayarsınız. Özellikle yağışlı olan şu aylarda bence büyük bir sıkıntı. Zaten şuan aracın arka aksında duran lastiklerde çok aşınmamıştır, ön aksta sorunsuz kullanılır.

barti
02-12-2012, 23:34
Yeni bir çift alma konusunda herkese katılmakla beraber, yeni çifti arkaya takmayı tercih ederdim. Çünkü viraj hızını vs ön lastikten aldığınız tepkiye göre ayarlarsınız, arka lastikler ön lastiklerden kötü durumdaysa bu lastikler ön lastiğin temposuna ayak uyduramaz ve kayarsınız. Özellikle yağışlı olan şu aylarda bence büyük bir sıkıntı. Zaten şuan aracın arka aksında duran lastiklerde çok aşınmamıştır, ön aksta sorunsuz kullanılır.

mantıklı öyle yaparım buyuk ıhtımal.aracın uzerınde continental sport contact 3 var aynısından alıcam on arka ayrı olmasına gerek yok dıye dusunuyorum.sagolun tavsıye ıcın