PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : doğan_1981 doğan kurt paramı gönder...

despe
03-12-2012, 07:59
Bana 10 güne motor getircem dedin ben sana 1 ay süre verdim, bugün 53. gün ortada motorun olmadığı gibi numaramıda engellemişsin ulaşamıyorum, parayı alana kadar günde 50 sefer aramasını biliyodun, başka numaradan arıyorum açmıyosun, çarşamba günü akşamına kadar benden aldığın 1000 tl yi yolla, arada kefil olan bladerk erkutada sesleniyorum, sanada defalara söyledim iplemedin... paramı çarşamba akaşamına kadar gönderin göndermezseniz icra takibi başlatıcam, oda olmazsa hakkınızda başka sebeplerden şikayetçi olcam...

yaşar
03-12-2012, 08:17
Hadi bakalım hayırlısı .

aslan
03-12-2012, 08:18
Hoppala işin çivisi çıkmaya başladı he

DENON
03-12-2012, 08:18
o para gelmezse bu olay cok karışacak eminim

despe
03-12-2012, 08:19
ikiside babamın oğlu değil bukadar söylüyorum..

SOMEONESPECIAL
03-12-2012, 08:20
Numara nasıl engelleniyor ya ?

DENON
03-12-2012, 08:21
call blocker denen uyglamayla engellenıyor abı

despe
03-12-2012, 08:22

valla abi bende bilmiyorum ama engelleneniyormuş, demekki bu tür işlerle uğraşanlar iyi biliyor :) kendi numaramdan arayınc çalar çalmaz meşkule düşüyo, başka numaradan arıyorum açmıyo :)

yaşar
03-12-2012, 08:22

Rehberden isme geliyorsun, isim üzerinde düzenle seçeneğini tıklıyorsun ufak bir göz gezdirirsen bulursun,ben kampanyalar hakkında gelen bütün numaraları engelliyorum kampanyalara son :)

despe
03-12-2012, 08:23
vay be aylardır siteye girmeyen doğan siteye girdi, gözünü seveyim techturkey nelere kadirsin sen.

SOMEONESPECIAL
03-12-2012, 08:23
Erkurt halleder. Sıkıntı fazla büyümeden çözülür umarım

gp74
03-12-2012, 08:24
Genemi...
Yazık

SOMEONESPECIAL
03-12-2012, 08:25
Rehberden isme geliyorsun, isim üzerinde düzenle seçeneğini tıklıyorsun ufak bir göz gezdirirsen bulursun,ben kampanyalar hakkında gelen bütün numaraları engelliyorum kampanyalara son :)

Bu cihazla alakalı bir seçenek sanırım. Bende block engelle filan çıkmadı seçeneklerde

mmustu
03-12-2012, 08:26
doğanı eski tanırım hayret

kankacım çözülmeyecek iş çözmeyecek adam değil doğan belli bi terslik olmuş sende haklısın tabi çözülür yakın zamanda

despe
03-12-2012, 08:27

kankacım çözülmeyecek iş çözmeyecek adam değil doğan belli bi terslik olmuş sende haklısın tabi çözülür yakın zamanda

ya neyin tersliği hacı, adam numaramı engellemiş var mı ötesi, başka numaradan arıyorum çalıyo bu adamın bende 5 tane numarası var, ametten memetten ordan burdan aramış beni, soruyorum adam doğan yok burda benim numaram bu diyor.

DENON
03-12-2012, 08:28

kaçıncı terslık bu kanka ?

daha öncede motor aldık evraklı dıye patates cıktı sineye cektık, belkı bu sefer sıkıntısız olur dedık öncekı mevzuda gercekten elınde olmayan sebeplerden öyle olmuştur dedık güvendik ama yıne sorun yıne sıkıntı , yanlış tanımışız bızde sanırım

bladerk
03-12-2012, 08:30
Erkurt halleder. Sıkıntı fazla büyümeden çözülür umarım

ben hallederim de bi de doğandan dinleyelim derim

ben kefil olmadım da olsam da olmasam da kimsenin parasının kaldığını görmedim haa süre sıkıntısı yaşayan gördüm ama ne dediyse yapmıştır

ortada büyük bi para yok zaten 1000 tl doğan neden bekletmiş kendi yazar artık

karşı tarafı bi dinleyelim

orhan_guney
03-12-2012, 08:30
üzücü bır durum adam 1,000 TL ödemiş az para değil parayı gecdim birde ümitlenmiş motor gelecek dıye. hayırlısıyla çözülür inşallah.

muratburunce
03-12-2012, 08:31
yakışmayacak hareketler bunlar... umarım tadı kaçmadan çözülür olay...

yaşar
Muhtemelen arkadaş cevap yazıyor,biraz beklersek detaylı açıklama geliyor( umarım ) .

doğan_1981
Bu ilk ve son msj..gerisi ta sikime..benim getirdiğim k20yi aldım dedin ilandan kaldirttin....bugün geldim dedin yarın geldim dedin götun basın ayrı oynadı...gecenin bilmem kacinda geldin..sana kapımızı açtık yoldan geldim yorgun argın sizin için parcalandik...makinanın kompresorunu olctunuz ikiyil yatan makinanın 1 göz eksik çıktı dediniz onada tamam dedik...lan neymissiniz siz bilader. K20 soran herkez o motor hariç başka varsa alalım diyor..azinizda *** durmaz olm sizin..bende paranız kalmaz bilader siz bana bunu yaptınız bende bunu ..gerisi ta ekime..git bildiğin yere şikayet et...biraz daha bekleyeceksiniz...sonra erkuttan alırsınız...dahada bisiy yazanin...

mmustu
ya neyin tersliği hacı, adam numaramı engellemiş var mı ötesi, başka numaradan arıyorum çalıyo bu adamın bende 5 tane numarası var, ametten memetten ordan burdan aramış beni, soruyorum adam doğan yok burda benim numaram bu diyor.

kaçıncı terslık bu kanka ?

daha öncede motor aldık evraklı dıye patates cıktı sineye cektık, belkı bu sefer sıkıntısız olur dedık öncekı mevzuda gercekten elınde olmayan sebeplerden öyle olmuştur dedık güvendik ama yıne sorun yıne sıkıntı , yanlış tanımışız bızde sanırım

morukçum ne diyim şimdi hani :)

ama doğanıda severim yaw :D

despe
03-12-2012, 08:33

ben kefil olmadım da olsam da olmasam da kimsenin parasının kaldığını görmedim haa süre sıkıntısı yaşayan gördüm ama ne dediyse yapmıştır

erkut beni konuşturma şimdi burda, sen aramadın mı beni kardeşim sen motor alcan, arada bende kefil olayım sen bu adama 1000-1500 neyse gönder cayma falan olmasın dedin, bende tamam ozaman dedim bundan tam 53 gün önce 1000 tl akbank hesabımdan para gönderdim doğanın hesabına.

Göki,ZD
03-12-2012, 08:33

Haci 1000 tl buyuk para, İnsanlar ordan burdan kisip arabaya gomuyor..

DENON
03-12-2012, 08:34

erkutum konu doganın motor için bekletmesi değil , telefonları engellemesı neden arandıgında acılmıyor telefon çekınecek bır seyı olmayan adam neden engellesın karşısındakını kerametı 1000tl , bu kadar para için yapılacak şey mı bu ? bak bızım oncekı k20a dan agzımız yandı ve dedıkkı bu işler kolay değil belkı doganında elınde olmayan sebeplerden boyle bır terslık olmustur güvenelım bız bu cocuga ama yıne terslık yıne ulaşılamazlık bu ne usta ?

despe
03-12-2012, 08:34
Bu ilk ve son msj..gerisi ta sikime..benim getirdiğim k20yi aldım dedin ilandan kaldirttin....bugün geldim dedin yarın geldim dedin götun basın ayrı oynadı...gecenin bilmem kacinda geldin..sana kapımızı açtık yoldan geldim yorgun argın sizin için parcalandik...makinanın kompresorunu olctunuz ikiyil yatan makinanın 1 göz eksik çıktı dediniz onada tamam dedik...lan neymissiniz siz bilader. K20 soran herkez o motor hariç başka varsa alalım diyor..azinizda *** durmaz olm sizin..bende paranız kalmaz bilader siz bana bunu yaptınız bende bunu ..gerisi ta ekime..git bildiğin yere şikayet et...biraz daha bekleyeceksiniz...sonra erkuttan alırsınız...dahada bisiy yazanin...

doğan yeminediyorum şu yazdığını okumadım bile,

benim apramı gönder kardeşim, göndermezsen çarşamba akşamına kadar perşembe günü icraya vericem, he ordanda mı sonuç çıkmadı gitçem şikayet etçem babamın oğlu değilsiniz...

DENON
03-12-2012, 08:37
Bu ilk ve son msj..gerisi ta sikime..benim getirdiğim k20yi aldım dedin ilandan kaldirttin....bugün geldim dedin yarın geldim dedin götun basın ayrı oynadı...gecenin bilmem kacinda geldin..sana kapımızı açtık yoldan geldim yorgun argın sizin için parcalandik...makinanın kompresorunu olctunuz ikiyil yatan makinanın 1 göz eksik çıktı dediniz onada tamam dedik...lan neymissiniz siz bilader. K20 soran herkez o motor hariç başka varsa alalım diyor..azinizda *** durmaz olm sizin..bende paranız kalmaz bilader siz bana bunu yaptınız bende bunu ..gerisi ta ekime..git bildiğin yere şikayet et...biraz daha bekleyeceksiniz...sonra erkuttan alırsınız...dahada bisiy yazanin...sen komprasyonu 8 gelen motoru almadık dıye mı yaptın şimdi bunu , hakkaten süpersin dogan , bıle bıle anası sikilmiş motora motorda bı sıkıntı yok gelın alın dedın gecenın bılmemkacında bursadan atladık geldık paramız cebımızde , senın saglam dedıgın motor cacık cıktı ve bız onu almadık dıye mı sen bu 1000tl nın ustune yatmaya kalktın telefonları engelledın bılader ??

despe
03-12-2012, 08:38

doğan benim ağzımı bozdurmayın forumda, ben sana k20 yi alcam dediğimde motoru gönderin dedim, sen dedin bana bugün yollcaum şu gün yollucam yok forklift yok yüklemeye yok şimdi şuydu buydu, sonra erkutla görüştüm biz motorun kompresyonunu ölçmek istiyoruz diye, sende madem öyle gelsinler dedin 350 tl masraf yaptım ankaraya geldim cuma gecesi, motorun kompresyonu düşük çıktı almadım. 10000 tl yi çöpemi atsaydım napsaydım. sen demedin mi bana o gece herkez şahit motoru yarın izmire göndercem zaten izmirden istediler diye.

bide haklıymış gibi yazma burda bana, paramı yolla okadar diyorum.

orhan_guney
03-12-2012, 08:40
doğan heralde malının kötülenmesine kızmış doğrumu anladım ? yani motorun ölçülerini herkese duydu elımde kaldı demek istiyor.

despe
03-12-2012, 08:41
ahanda banka hesabım buraya çarşamba akşamına kadar gönderin parayı kardeşim...

yapikredi bankası
demirtaş osb şubesi şube kodu 910
hesap no : 641 71 960
emre kursan............

DENON
03-12-2012, 08:42
doğan heralde malının kötülenmesine kızmış doğrumu anladım ? yani motorun ölçülerini herkese duydu elımde kaldı demek istiyor.bız kımseye motor hakkında en ufak bişey demedık , yazmadık, cızmedık, anlaşamadık dedık o kadar

haa malın kötülenmesıne kızmış dıyosun ya evet motor hakıkaten kötüydü bı 5000tl yerdi

XoR
03-12-2012, 08:42
doğan heralde malının kötülenmesine kızmış doğrumu anladım ? yani motorun ölçülerini herkese duydu elımde kaldı demek istiyor.

Bende bunu anladım, ama ayıplı malın ceremesini parayı veren çekmek zorunda değil.

despe
03-12-2012, 08:43

kardeşim o motoru bana özel getirmedi, başkasına getirmiş sözde almamış, bizde gittik ölçtük kompresyonu düşük çıktı bizde almadık, napayım şimdi doğan kızmasın diye bitik motora 10.000 lira para mı vereyim.

despe
03-12-2012, 08:44
alın buda siteye konu açtığı satılık olan, sonrasında bizim talip olduğumuz ama kompresyonu düşük olduğu için almadığımız motor.

http://e1212.hizliresim.com/14/3/gjl7v.jpg

orhan_guney
03-12-2012, 08:45
konuştugun rakam 10,000 TL bir araba parası az değil yani tabıkı kımseye verilmez veya hibe edilmez .İnşallah halledersiniz bizede bu tip alışverişlerden ders almak düşer.
kardeşim o motoru bana özel getirmedi, başkasına getirmiş sözde almamış, bizde gittik ölçtük kompresyonu düşük çıktı bizde almadık, napayım şimdi doğan kızmasın diye bitik motora 10.000 lira para mı vereyim.

bladerk
03-12-2012, 09:13

aynen öyle olmuş o bitik sakın almayın gibi yorumlar olmuş doğan da buna kızmış ben sordum abi öderim ama çok ayıp ettiler beklesinler dedi ben de olaya girmedim hiç o 1000 tl kapora verdikleri malzemeyi de gitmiş görmüş beğenmemiş o yüzden almamış haa ben kefil değilim dedim ama bak emre şu an oldum :) ok ben kefilim ama doğan ne zaman gönderirse o zaman alırsın adam size bozulmuş böyle de bişey yapmış yoksa bu güne kadar 500 kere gelirdi zaten anladın ödemem deniyo ayıp ettiler bekleyecekler diyo bu konuda da araya çok girmiyorum o yüzden şahsileştirilmiş bişey olmuş bu

despe
03-12-2012, 09:15
valla ben diyeceğimi dedim, para kolay kazanılmıyor, bide gelmiş üste çıkmaya çalışıyo, delikanlı olan adam açar telefonu söyler, 10 gün dedin 53 gün oldu aq bide üstüne numaramı engelliyosun bide kalkmış üste çıkmaya çalışıyo.

despe
03-12-2012, 09:20
aynen öyle olmuş o bitik sakın almayın gibi yorumlar olmuş doğan da buna kızmış ben sordum abi öderim ama çok ayıp ettiler beklesinler dedi ben de olaya girmedim hiç o 1000 tl kapora verdikleri malzemeyi de gitmiş görmüş beğenmemiş o yüzden almamış haa ben kefil değilim dedim ama bak emre şu an oldum :) ok ben kefilim ama doğan ne zaman gönderirse o zaman alırsın adam size bozulmuş böyle de bişey yapmış yoksa bu güne kadar 500 kere gelirdi zaten anladın ödemem deniyo ayıp ettiler bekleyecekler diyo bu konuda da araya çok girmiyorum o yüzden şahsileştirilmiş bişey olmuş bu

erkut bi allahın kuluna o motor bitik sakın almayın dediysem çocuğumu görmek nasip olmasın bukadar büyük yemin ediyorum, ki zaten kimsede bana kalkıp sormadı o motor nasıldı diye,

ki motoru almaya geldiğimizden sonraki hafta içi doğan beni aradı, motoru izmire sattığını, orda motoru açtıklarını supap lastiklerinden kompresyonun düşük çıktığını söyledi, bide kalkmış motoru kötülediler bilmemne satamadım gibisnden ayak yapıyo,

kısacası diyorum ki karı gibi kıvırmasın, içi işi rahat olan adam numara engellemez delikanlı gibi çıkar telefonlara böyle böyle der,

ben diyeceğimi dedim çarşamba akşamına kadar o para yatmazsa perşembe günü icraya vereceğim, elbet o parayı ne için verdiğimi soracaklar bana....

SOMEONESPECIAL
03-12-2012, 09:21
Para bi yana mal bi yana...
Ben bunu bilirim. Benim ticaret anlayışım bu.

Kimse kusura bakmasın. Bu sadece benim düşüncem.
Tecrübem= Yediğim kazıkların toplamı

Görkem.Y
03-12-2012, 09:24
Artik bu olaylar baya artmaya basladi cok gecmis olsun uzuldum Emre abi insallah en kisa zamanda maduriyetin giderilir.

despe
03-12-2012, 09:24

aynen abi bundan sonrası böyle, ama bizde güvendik erkut girdi araya diye, kardeşim o gün gelcek bugün gelcek deyip umutlandığıma geçen zamana mı yanayım, enayi yerine konulduğuma mı yanayım :)

SOMEONESPECIAL
03-12-2012, 09:31
aynen abi bundan sonrası böyle, ama bizde güvendik erkut girdi araya diye, kardeşim o gün gelcek bugün gelcek deyip umutlandığıma geçen zamana mı yanayım, enayi yerine konulduğuma mı yanayım :)

Ben bu konu üzerine söylemedim sadece Emre...
Diyosun ki ikisi de babamın oğlu değil di mi ?
Erkut a güvendim diyosun. Ama unutma ki
"Babana bile güvenmeyeceksin".... Sözüm meclisten dışarı.

Burada ne Doğan'a, ne Erkut'a ne de sana lafım yok.
Bu konu hakkında yorum yapamam 3. Şahısım çünkü.

Ben genel olarak yazdım. Ortaya

Arenimo
03-12-2012, 09:32
Hem suçlu hem güçlü olmak böyle birşey , kimseye kuruşunuzu bırakmayın hakkınızı arayın

Siz cebinizde paranızla Ankara'ya gidin motor bitik olsun kurduğun hayale mi üzülürsün ayırdığın zamana mı harcadığın paraya mı 1000 TL verdiğin kaporoya mı

Hayır birde sen geldin 2 sene yatmış motora kompresyon ölçtürdün yok işte bende sana o parayı söyle böyle yapmazsam falan komik olmuş

ne yani adam körü körüne mi alsın bakmasın mı mala bence sıkıntısı bundan yana

Jeandan-R
03-12-2012, 09:35
Araba mevzusu abi oluyor boyle seyler. Denon bana emme manifoltu satti arabaya uymadi bazi gariplikler oldu ki konunun yusuf abiyle cok alakasi yok. Gecen gun farkli bi parca aldim onda bazi sorunlar cikti konustum geri yolladim onu vs. İnsanin tek zoruna giden bekleme sureci proje olayina oyle kaptiriyoruz ki kendimizi :) Umarim aranizdaki anlasmazlik cozulur. Araba sonucta yurutulur bi sekilde, onemli olan dostluklar bozulmasin.

_cAgdAsH_
03-12-2012, 09:35
ticaretiniz gerçekleşmemiş olabilir ama karşı tarafıda bunun için magdur etmek doğru deil bence

DENON
03-12-2012, 09:42
Araba mevzusu abi oluyor boyle seyler. Denon bana emme manifoltu satti arabaya uymadi bazi gariplikler oldu ki konunun yusuf abiyle cok alakasi yok. Gecen gun farkli bi parca aldim onda bazi sorunlar cikti konustum geri yolladim onu vs. İnsanin tek zoruna giden bekleme sureci proje olayina oyle kaptiriyoruz ki kendimizi :) Umarim aranizdaki anlasmazlik cozulur. Araba sonucta yurutulur bi sekilde, onemli olan dostluklar bozulmasin.d15b emme manıfoldu ıstendı bende onu yolladım burda bı sıkıntı var mı kardeşim ?

lethaldoze
03-12-2012, 09:42

İki taraf içinde en sıkıntısız ticaret şekli. Alan menun satan memnun hesabı yani.

xcel
03-12-2012, 10:08
dışarıdan biri olarak bana ters gelen birşey var. motoru getiren arkadaş motoru almak isteyen arkadaşlara motorun durumunu neden herkese duyurdunuz diyor. 'K20 soran herkez o motor hariç başka varsa alalım diyor..azinizda *** durmaz olm sizin..' demiş. bu hiç etik değil ama.

despe
03-12-2012, 10:15
dışarıdan biri olarak bana ters gelen birşey var. motoru getiren arkadaş motoru almak isteyen arkadaşlara motorun durumunu neden herkese duyurdunuz diyor. 'K20 soran herkez o motor hariç başka varsa alalım diyor..azinizda *** durmaz olm sizin..' demiş. bu hiç etik değil ama.

bizim yaptığımız mı etik olmayan yoksa onun yaptığı mı ?

ki bize kimse motor sormadı kimsede bişey demedi, nerden kıvırsam diye düşünüyor. he o motoru bana özel getirmiş olsaydı ben yine alırdım o motoru, sanki motoru bana özel getirmişte almamışım sanki.

gece 1 de ankaraya gidip yolda 350 tl masraf yapıp kompresyonu düşük motorla karşılaştığıma mı yanayım, 53 gün bekleyip karşımda muhattap bulamama mı yanayım, bide böyle kendince kendini haklı çıkarmaya çalışmıyo mu ona mı yanayım.

Evrenoz
03-12-2012, 10:32
Bozuldum o yüzden paranı göndermem.. Ne demektir ya.. Kul hakkı yok mu kitabınızda? Ne kadar da rahat haram yiyebiliyorsunuz.. Hakkınız olmayan, karşılığını vermediğiniz parayı ne kadar da rahat cebinize koyabiliyorsunuz..

Allah büyük.. Çıkarır bi yerden..

Met
03-12-2012, 10:33
2 tarafın da yazdıklarını okuduk. Eksik bir şey yazılmamış ise haklı olan taraf bariz belli.

despe
03-12-2012, 10:38
2 tarafın da yazdıklarını okuduk. Eksik bir şey yazılmamış ise haklı olan taraf bariz belli.

eksik gedik bişey yok kardeşim,

he o motor için biri beni arayıpta deseydi ki neden almadınız vazgeçtiniz diye, ben yine söylerdim kompresyonu düşük çıktı almadık diye,

tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok :)

mesele o motor değil zaten, bana bi söz verdi bende ona verdiği sözün 3 katı süre verdim 5 katı zaman geçti, gitmiş bide üstüne numaramı engellemiş bekletçekmiş sözde kendi aklınca, arasa ya beni neden aramıyo hala erkuta aratıyor.

xcel
03-12-2012, 10:43
bizim yaptığımız mı etik olmayan yoksa onun yaptığı mı ?

karışı tarafın yaptığı. hatta bunu birde burda herkesin önünde alanen söylemesi

yaşar
03-12-2012, 10:58
Ticaret şöyle olmuş,bende bozuk bir motor var onu size çakacağım ( düşüncesi ) demiş kendi kendine ,adam gelmiş bakmış bende dikilecek kalça yok arkadaş demiş almıyorum kusura bakma diyerek verdigi parayı daha sonra alacağım kelimesi karşılığında ayrılmış,sonra motoru soran arkadaşlarada gördüğü olayı anlatmış ( bu benim fikrim ) anlattıgını duyuncada kaporasının yada verdiği paranın üstüne yatılmış .

Sen kimselere söylemeseydin ben onu boğazından kısan heves eden merak eden işden anlamayan birine geçirecektim ama sen engelledin ( diyor alelen )

Adam haklı ;)

Burak E.
03-12-2012, 10:59
karışı tarafın yaptığı. hatta bunu birde burda herkesin önünde alanen söylemesi

sizinde istediginiz mal yanlış cıksın kapora verin alamayın etiklik felan kalmıyor ticaret bu yanlış bişi varsa almaz kapora geri verilir olur biter bence burda söylenmesinin sebebide dogru abiparasının peşinde 1000 tl bile olsa bi kişinin maaşı o

DENON
03-12-2012, 11:01
bana ankaradan haber geldı arkadaslar , satamadım dedıgı motor saglam dıye satılmış ve alan ınsanlar motoru açmak zorunda kalmış , motor daha önceden de açılmış zaten ve kollar ters takılmış (hiç açılmamış denen motor) yaa bu pıyasada kuş uçsa herkesın haberı olur , şimdi hiç açılmadı bu motor dıye yalan söylendı bu biir, sız motoru bokladınız motor elımde kaldı dendı halbuki motor satılmış bu ikiii, bız bıtık oldugunu bıle bıle bu motoru almadık dıye 1000tl kaparonun üstüne yatılmaya kalkışıldı bu üüüç, o motor olmadı ben sıze başka motor getırcem 10 gune kadar kaparo verın dendı verdık 10 gunde gelmesı gereken motora 1 ay sonra getır dedık ama 2 ay oldu haala bişey yok ortada buda döört , daha nasıl ıyı nıyetlı olalım anlamıyorum kı ben

E0041
03-12-2012, 11:05

4 gözden 3 ü 8 bar bir tanesi 9 bar çıktı o motorun ben ölçtüm kompresonunu para verip alıcaz bitik motormu alalım süper cart curt dedin adama motorun sökülmeyen yeri kalmamış senin yanında açmadıkmı kulbitörü ne adamlar varya haa o parayı emreye öyle yada böyle vereceksin adam niyeti bozmuş bilgin olsun

despe
03-12-2012, 11:09
Ticaret şöyle olmuş,bende bozuk bir motor var onu size çakacağım ( düşüncesi ) demiş kendi kendine ,adam gelmiş bakmış bende dikilecek kalça yok arkadaş demiş almıyorum kusura bakma diyerek verdigi parayı daha sonra alacağım kelimesi karşılığında ayrılmış,sonra motoru soran arkadaşlarada gördüğü olayı anlatmış ( bu benim fikrim ) anlattıgını duyuncada kaporasının yada verdiği paranın üstüne yatılmış .

Sen kimselere söylemeseydin ben onu boğazından kısan heves eden merak eden işden anlamayan birine geçirecektim ama sen engelledin ( diyor alelen )

Adam haklı ;)

burda bikaç ince nokta var, birincisi bana kimse o k20 hakkında bişey sormadı, bende kimseye bişey demedim, ha madem öyle bişey var doğana kim o motor kötü dediyse yüzleştirsin beni benden yada benim çevremden öyle diyen birisi olmuş mu.

2. husus ise ben kaporayı bu motor için vermedim, o gece ordan ayrılırken h22 var mı dedim bulurum dedi, sonrasındaki süreçte getireceği yani daha piyasada olmayan bi motor için verdim ben kapora, yine diyorum bana özel benim için bir motor getirmiş olsaydı yine sözümde durmak için alırdım ben o motoru. he bana 10 gün sonra elinde motor dedi bende ona tam 1 ay süre verdim, gelinen zaman bu 53 gün, karşımda bi muhattap yok bende bu şekilde çözüm arayışına geçtim, ben o parayı her halukarda alırım ama biçok kişinin başı yanar.

Met
03-12-2012, 11:13
sizinde istediginiz mal yanlış cıksın kapora verin alamayın etiklik felan kalmıyor ticaret bu yanlış bişi varsa almaz kapora geri verilir olur biter bence burda söylenmesinin sebebide dogru abiparasının peşinde 1000 tl bile olsa bi kişinin maaşı o

Bir tek bu konuda değil her alanda, her alışverişte bu böyledir. Söylenilenin dışında bir şey çıkar ise, alıcının vazgeçmesi durumunda kapora iade edilir.

Burak E.
03-12-2012, 11:19
Bir tek bu konuda değil her alanda, her alışverişte bu böyledir. Söylenilenin dışında bir şey çıkar ise, alıcının vazgeçmesi durumunda kapora iade edilir.

aynen öyle kardeşim

KMR2-GT
03-12-2012, 11:26
Kimsede Allah korkusu kalmamış anasını satim.

arfy
03-12-2012, 11:28
Yav hergun bu araba nasil diye acilan konulara hemen kaza bela varsa fotograflar eski plakalar vs yazilmiyormu ? Sonra yok kazasiz diyor adama bak kul hakki yiyor vs yazilmiyormu ? Bunun ne farki var? Hem yol yapcam yorulcam iyi denen kotu cikicak ... sonra sen niye benm malima kotu dedin baskasina cakamadim mali olucak... baskasi bu siteden birine yapsa sovulur hemen burdaki muhabbette ayni degilmi??? Allah ahlakli insanlarla ticaret yapmayii nasip etsin... gecmis olsun...

KA®ANLIK
03-12-2012, 11:29
bana ankaradan haber geldı arkadaslar ,

satamadım dedıgı motor saglam dıye satılmış ve alan ınsanlar motoru açmak zorunda kalmış ,

motor daha önceden de açılmış zaten ve kollar ters takılmış (hiç açılmamış denen motor).... yaa, bu pıyasada kuş uçsa herkesın haberı olur ,

şimdi;
hiç açılmadı bu motor dıye yalan söylendı bu biir,

sız motoru bokladınız motor elımde kaldı dendı halbuki motor satılmış bu ikiii,

bız bıtık oldugunu bıle bıle bu motoru almadık dıye 1000tl kaparonun üstüne yatılmaya kalkışıldı bu üüüç,

o motor olmadı ben sıze başka motor getırcem 10 gune kadar kaparo verın dendı verdık 10 gunde gelmesı gereken motora 1 ay sonra getır dedık ama 2 ay oldu haala bişey yok ortada buda döört ,

daha nasıl ıyı nıyetlı olalım anlamıyorum kı ben

eğer bu yazılanlar doğru ise,
zaten kimsenin yorum yapmasına gerek yok...

he bir de şu mantığı anlamıyorum, motorun kompresyonunun düşük olduğunu, motora bakmaya gelen arkadaşın başkalarına söylemesi neden yanlış ki ?

yani amacını belli etmişsin burda açıkçası, motor kötü de olsa çakma hevesinde olduğunu...
böyle bir düşüncen olmasa zaten adama: "MOTORUN KOMPRESYONUNUN DÜŞÜK OLDUĞUNU HERKESE SÖYLEMİŞ, MOTORU SATAMADIM" demezsin...

mantık belli maalesef bence...

lucky Jackal
03-12-2012, 11:31
şunuda ben çözemedim sen adama motor satmaya kalkmışsın motor cacık çıkmış,adam ondan sonra sorana söyleme hakkı yok mu motor cacık diye ki adam söylemedim diyor. Söylese de bir sıkıntı yok bence,cacık motorun başkasına girmesine müsade mi edilseydi. Ben olsam konu açardım şu arkadaşla anlaştık almaya gittik motor cacık çıktı diye,onlar iyi yine ses etmemişler.

despe
03-12-2012, 11:37
bana ankaradan haber geldı arkadaslar , satamadım dedıgı motor saglam dıye satılmış ve alan ınsanlar motoru açmak zorunda kalmış , motor daha önceden de açılmış zaten ve kollar ters takılmış (hiç açılmamış denen motor) yaa bu pıyasada kuş uçsa herkesın haberı olur , şimdi hiç açılmadı bu motor dıye yalan söylendı bu biir, sız motoru bokladınız motor elımde kaldı dendı halbuki motor satılmış bu ikiii, bız bıtık oldugunu bıle bıle bu motoru almadık dıye 1000tl kaparonun üstüne yatılmaya kalkışıldı bu üüüç, o motor olmadı ben sıze başka motor getırcem 10 gune kadar kaparo verın dendı verdık 10 gunde gelmesı gereken motora 1 ay sonra getır dedık ama 2 ay oldu haala bişey yok ortada buda döört , daha nasıl ıyı nıyetlı olalım anlamıyorum kı ben

lan bırçet ajan gibi adamsın, bak bunuda daha şimdi burada duydum :) zaten seni sivil polise benzetiyolar var sende bişeyler şüpheleniyom :D

c20let
03-12-2012, 11:42
he bir de şu mantığı anlamıyorum, motorun kompresyonu düşük olduğunu motora bakmaya gelen arkadaş, başkalarına söylemesi neden yanlış ki ?

:icon_tup: Kesinlikle katılıyorum. Benim başıma gelse başka alıcıya söylerim ki başı yanmasın. Bu piyasada tanınmış sevilen sayılan insanların böyle küçük hesaplarla ismini zedelemesi hiç hoş değil umarım sorun tatsızlık çıkmadan efendice halledilir.

muratburunce
03-12-2012, 11:42
yapılan yanlş ve kötü niyet ortaya çıktığı için baya bozulmuş motoru satan arkadaş... ne diim nasıl satıyorlar böle korkusuzca bozuk malları bilmiyorum... insan biraz düşünür millet ne zorluklarla alıyor bu parçaları... boğazından kısıyor, çolunun çocunun parasından kısıp parça alan bile var... yazık gerçekten yazık ticareti bile doğru düzgün yapmaz oldular... parayı alana kadar canım cicim kardeşim paşasın ağasın... parayı aldıktan sonra 180 derece dönüş... inşallah en kısa sürede çözülür... benimde başıma gelmişti buna benzer ben jant alacaktım parayı gönderdim gidiş o gidiş...

Evrenoz
03-12-2012, 11:47
Satıcının binlerce üyesi olan bir forumdaki yazı uslubundan belli zaten ne olduğu.. Piyasadaki son adam olsa da iş yapmam ben olsam..

DENON
03-12-2012, 12:12
lan bırçet ajan gibi adamsın, bak bunuda daha şimdi burada duydum :) zaten seni sivil polise benzetiyolar var sende bişeyler şüpheleniyom :Dsen konuyu açtıktan sonra haber geldi bircet , ben takıpteyım sen rahat ol, haa o 1000tl çarşambaya bızde olmazsa yaptıklarım yapacaklarımın garantısıdır ama yanarım yanarım ıyı nıyetle tıcaret yapan, alan, satan adamların ekmegınden olmasına yanarım onun için cok dallanıp budaklanmadan bu iş çözülsün

SOMEONESPECIAL
03-12-2012, 12:14
sen konuyu açtıktan sonra haber geldi bircet , ben takıpteyım sen rahat ol, haa o 1000tl çarşambaya bızde olmazsa yaptıklarım yapacaklarımın garantısıdır ama yanarım yanarım ıyı nıyetle tıcaret yapan, alan, satan adamların ekmegınden olmasına yanarım onun için cok dallanıp budaklanmadan bu iş çözülsün

Hadi Yusuf itiraf et

bladerk
03-12-2012, 12:15
valla emreyle doğan arasındaki bi tartışma biri ben kimseye öyle şeyler söylemedim diyo biri senin konuşman yüzünden ben başka motorlarımı da satamadım diyo şahsen konuşup aralarında çözmelerini öneriyorum

yine söylüyorum doğan buraya ben ödemem yazsın ben cebimden ödeyim ama adam bana ayıp etiler beklettiler sonra yalan yanlış şeyler söylediler bu yüzden geciktiricem demiş çok forumla alakalı bi tip değildir ben ödeyeceğine çok emin bi biçimde tanıdığım için yazıyorum şahsi problemleri var aralarında mağdursa ikisi de magdurum diyo

DENON
03-12-2012, 12:15
Hadi Yusuf itiraf etneyı ıtıraf edeyım abı ? :confused: olayı başka yerlere çekip deşifre olmayalım :D

SOMEONESPECIAL
03-12-2012, 12:17
valla emreyle doğan arasındaki bi tartışma biri ben kimseye öyle şeyler söylemedim diyo biri senin konuşman yüzünden ben başka motorlarımı da satamadım diyo şahsen konuşup aralarında çözmelerini öneriyorum

yine söylüyorum doğan buraya ben ödemem yazsın ben cebimden ödeyim ama adam bana ayıp etiler beklettiler sonra yalan yanlış şeyler söylediler bu yüzden geciktiricem demiş çok forumla alakalı bi tip değildir ben ödeyeceğine çok emin bi biçimde tanıdığım için yazıyorum şahsi problemleri var aralarında mağdursa ikisi de magdurum diyo

Senin gibi adamın bu tarz konularda adının geçmesi de bi enterasan Erkut um :(

DENON
03-12-2012, 12:18

yine söylüyorum doğan buraya ben ödemem yazsın ben cebimden ödeyim ama adam bana ayıp etiler beklettiler sonra yalan yanlış şeyler söylediler bu yüzden geciktiricem demiş çok forumla alakalı bi tip değildir ben ödeyeceğine çok emin bi biçimde tanıdığım için yazıyorum şahsi problemleri var aralarında mağdursa ikisi de magdurum diyoerkut doganın neyı magdurmuş allahınıseversen , nooldu yıldırayın FATURA , GÜMRÜK BİLMEMNESİ İŞİ ??????? o kadar bende yanlış olmaz sakat adam değilim dedi , sende telefonda ha dogan ha ben dedın yanlış olmaz bızde dedın ne oldu k20a nın faturası nerde ?????????????

SOMEONESPECIAL
03-12-2012, 12:18
neyı ıtıraf edeyım abı ? :confused: olayı başka yerlere çekip deşifre olmayalım :D

Hangi şubeden olduğunu:)

DENON
03-12-2012, 12:19
Hangi şubeden olduğunu:)yok abı ööle bişey , başka yerlere cekmeyın

SOMEONESPECIAL
03-12-2012, 12:22
yok abı ööle bişey , başka yerlere cekmeyın

Peki öyle olsun.... Aramızda :hahaha:

despe
03-12-2012, 12:27

ya sen tartışma diyosunda benim bişeyden haberim yok ki madem böyle bişey var adam gibi arasın desin kardeşim bana siz böyle böyle yapmışınız bende size gıcık oldum bekleticem diye desin, adam kendi kafasına göre ceza kesmiş haberimiz yok.

ben bu konuda çok büyük yemin ettim, kimse beni arayıpta yada sorupta bu motoru siz neden almadınız neden vazgeçtiniz gibi bi soru sormadı, he sorsaydı yine söylüyorum ben motorun kompresyonu düşük çıktı almadık derdim. ki o motorunda ne *** olduğu çıktı ortaya.

sanada söyledim doğan beni arasın dedim öğlende sen beni aradığında, daha ne diyeyim erkut arasın beni, ben adama ulaşabilsem arıcam zaten, madem çözülecek iş arasın beni çözelim, diğer türlü ciddi diyorum umrumda olmaz yakarım başını...

bladerk
03-12-2012, 12:34
Senin gibi adamın bu tarz konularda adının geçmesi de bi enterasan Erkut um :(

valla benim burda konuştular o kadar benim konuyla alakam odur bunlar zaten tanışan adamlar ben ikisine de ne mal sattım ne aldım haa başka amaçlarla beni konuya sokmaya çalışıyolar o ayrı evet ben ikisini de tanıyorum biri doğana 1000 tl verdi doğan da istediği malzemeyi begenmemiş ama arada çok dedikodu döndüğü için ben de geri ödemeyi geciltiricem demiş huyunu biliyosam da düşündüğü tarihe kadar vermeyecektir

bunu başka yere çekmeyle kimse bi yere varamaz

haa yusuf ben yıldıraya evrağı konusunu belirttim istedi zaman gelebilir de arayabilir no problem foruma yanlış şeyler yansıtıyosunuz benim başım ağrımaz belirtiyim yoksa herkes dökülsün şu garaj şu sayıda şunu aldı bu kişi bunu aldı taktı biniyo diye listelensin hadi

bladerk
03-12-2012, 12:38
ya sen tartışma diyosunda benim bişeyden haberim yok ki madem böyle bişey var adam gibi arasın desin kardeşim bana siz böyle böyle yapmışınız bende size gıcık oldum bekleticem diye desin, adam kendi kafasına göre ceza kesmiş haberimiz yok.

ben bu konuda çok büyük yemin ettim, kimse beni arayıpta yada sorupta bu motoru siz neden almadınız neden vazgeçtiniz gibi bi soru sormadı, he sorsaydı yine söylüyorum ben motorun kompresyonu düşük çıktı almadık derdim. ki o motorunda ne *** olduğu çıktı ortaya.

sanada söyledim doğan beni arasın dedim öğlende sen beni aradığında, daha ne diyeyim erkut arasın beni, ben adama ulaşabilsem arıcam zaten, madem çözülecek iş arasın beni çözelim, diğer türlü ciddi diyorum umrumda olmaz yakarım başını...

beni sabah aradı şu anda adada ben de ararsa seni aramasını zaten söylerim ya da okur burdan görür ben aranızda iyi niyetle halletmeniz tarftarıyım tabiki öbür türlü konu cidden beni bağlamıyo ikiniz benim de babamın oğlu deiğlsiniz ben de bana sorulan ne olursa buradaki kadar net cevaplarım herkese ya da kuruma :icon_tup: sorun yok

DENON
03-12-2012, 12:41
haa yusuf ben yıldıraya evrağı konusunu belirttim istedi zaman gelebilir de arayabilir no problem foruma yanlış şeyler yansıtıyosunuz benim başım ağrımaz belirtiyim yoksa herkes dökülsün şu garaj şu sayıda şunu aldı bu kişi bunu aldı taktı biniyo diye listelensin hadievraklı denen motor evraksız cıkıyor , sonra evrak için extra para ıstenıyor bumudur yanlış yansıtılan erkut ?????

kımın kellesı gıderse gıtsın o 1000tl carşamba hesapta olmazsa , bu motor işini yapan , kamyonuyla getıren , deposunda bekleten , dükkanında parcalayan kım varsa hesabını verır erkut size son sözüm bu , o 1000tl için son 2 gününüz var

despe
03-12-2012, 12:42
erkut halledelim halletmesine, halledelim diye uğraşıyoruz zaten,

sen beni bağlamıyo diyosun, e kardeşim sen kefil oldun bana bu adam için, sen aradın beni bende olayım arada sen bu adama 1000-1500 neyse kapora gönder diye, ben yeterince iyi niyet gösterdiğimi düşünüyorum zaten, madem çözülecek olay arasın beni çözelim...

GTCihad
03-12-2012, 12:54
Aynen öyle kesinlikle aynı durum bencede . Araba sorgulamada herşey yazılıyor aracın durumu nasıl ne ise seceresi dökülüyor. Motorun durumunu soran olursada o da söylenir ki buna rağmen arkadaş kesinlikle söylemediğini belirtmiş

overblack
03-12-2012, 12:55
valla bu faturasız swap olayı dallanıp budaklanırsa çok kişinin başı ağrıyacak sanırım.bence kendi aranızda halledin

seWki26
03-12-2012, 13:04
Yazmayacaktim ama simdi yaziyorum yaklasik 1 sene once motor kirdim ve swap olayini arastirdim bladerk erkut abiyle irtibata gectim b18c takariz ederiz dendi ve yuksek meblag para yatirdim faturayi ruhsati hallederiz sikinti degil dedi ve bekleme basladi tam tamina 8 ay boyunca b18c gelmedi sonradan bi kac kisiden ogrendim isim vermeyecem ama benim motor gelmemis yoldaymis yok gumruukte kalmis o olmus bu olmus nyse bana tel geldi ve erkit abi BLADERK bana b16b var onu takalimmi dedi bende biktim ve takalim dedim takildi arabada sanziman sikintisi vardi ve normalde olmasi gereken sanziman yoktu o gelecek dedi hala gelecek nyse yaptirmaya calisti yon icinden parca calmislar dedi onungetirtiriz dedi ve arabam du anda sanzimandan dolayi yatiyo 1 sende 12 bin para harcadim elde ne fatura ne sanziman nede yuruyen bi araba var herkesin icinde diyorum bunu eger is dallanip budaklanacaksa bende yatirdigim tum paralarin faturalari var ve bilenlerde biliyo + bladerk erkut abiden bi arkadasima p28 beyin elektrik tesisati aldim 800 liraya beyine neptune takmak icin actik vesonuc icler acisi gelen beyinp29 elektrik tesisati icler acisi atesleme tertibati bitik herkesin icinde sadece sunu diyorum BANA SANZİMANİMİ SİFİR OLARAK TEMİN ET YADA PARAMİ VER MOTORU AL....

DENON
03-12-2012, 13:07
Yazmayacaktim ama simdi yaziyorum yaklasik 1 sene once motor kirdim ve swap olayini arastirdim bladerk erkut abiyle irtibata gectim b18c takariz ederiz dendi ve yuksek meblag para yatirdim faturayi ruhsati hallederiz sikinti degil dedi ve bekleme basladi tam tamina 8 ay boyunca b18c gelmedi sonradan bi kac kisiden ogrendim isim vermeyecem ama benim motor gelmemis yoldaymis yok gumruukte kalmis o olmus bu olmus nyse bana tel geldi ve erkit abi BLADERK bana b16b var onu takalimmi dedi bende biktim ve takalim dedim takildi arabada sanziman sikintisi vardi ve normalde olmasi gereken sanziman yoktu o gelecek dedi hala gelecek nyse yaptirmaya calisti yon icinden parca calmislar dedi onungetirtiriz dedi ve arabam du anda sanzimandan dolayi yatiyo 1 sende 12 bin para harcadim elde ne fatura ne sanziman nede yuruyen bi araba var herkesin icinde diyorum bunu eger is dallanip budaklanacaksa bende yatirdigim tum paralarin faturalari var ve bilenlerde biliyo + bladerk erkut abiden bi arkadasima p28 beyin elektrik tesisati aldim 800 liraya beyine neptune takmak icin actik vesonuc icler acisi gelen beyinp29 elektrik tesisati icler acisi atesleme tertibati bitik herkesin icinde sadece sunu diyorum BANA SANZİMANİMİ SİFİR OLARAK TEMİN ET YADA PARAMİ VER MOTORU AL....senın olayını başından sonuna kadar bılıyoruz şevki ama senın yazmanı bekledık nıhayetınde bu ınsanların iç yüzünü herkes görecek

d3n1s
03-12-2012, 13:10
son 1-2 haftada bu gibi olaylar o kadar arttı ki. TechTurkey üyelerine de güvenemeyeceksek? Halimiz harap anlaşılan.

seWki26
03-12-2012, 13:12
senın olayını başından sonuna kadar bılıyoruz şevki ama senın yazmanı bekledık nıhayetınde bu ınsanların iç yüzünü herkes görecek

Abi az cok biliyosunuz ii niyetimden hic bi zaman kotu bisey demedim ama ben magsur olmak icin 12 lira heba edemem sesimi cikartmadim sanziman olayimda b16b sanziman gelemedin bu zaman kadar hic bisey demedim ama burdaherkesinin onunde diyorumİS UZARSA YASAL YOLLAR DAHİL OLMAK UZERE HER YOLA BASVURACAM ben 1 sene boyunca sikinti yasadim baskalarida yasasin umrumda olmaz ... İi niyetimi su istimal ettiler ...

s2k
03-12-2012, 13:14
son 1-2 haftada bu gibi olaylar o kadar arttı ki. TechTurkey üyelerine de güvenemeyeceksek? Halimiz harap anlaşılan.

Kime güvenip kime güvenmeyeceğini gör diye bu kadar insan yazıyor şu anda bu konuya ;) :icon_tup:

palzileri
03-12-2012, 13:14
Eğer bursadaki arkadaşlar ve şevkinin başına gelen bu durum üst mercilere sıçrarsa TR'de swap yapan çoğu arkadaşımızın canı yanacak.. Bu durum karşılıklı olarak çözülse dahi önce konuyu açan arkadaşin sonra şevkininki,konu açıldı bu konu dile düştü bi kere sonu hayır olur inşallah..

d3n1s
03-12-2012, 13:17
Kime güvenip kime güvenmeyeceğini gör diye bu kadar insan yazıyor şu anda bu konuya ;) :icon_tup:

takip ettiğim konulardan çıkarım yapıyorum zaten de dönen paralar, harcanan zamanlar. Bu insanları illa ki yüzyüze tanıyanlar vardır, Allah korkusunu geçtim, "bir gün delinin biri vuracak" korkusu da mı yok bu insanlarda?

XoR
03-12-2012, 13:18
seWki26'nın durumu hepsinden beter çıktı. Allah yardımcınız olsun araba işi cidden zor.

seWki26
03-12-2012, 13:18
Eğer bursadaki arkadaşlar ve şevkinin başına gelen bu durum üst mercilere sıçrarsa TR'de swap yapan çoğu arkadaşımızın canı yanacak.. Bu durum karşılıklı olarak çözülse dahi önce konuyu açan arkadaşin sonra şevkininki,konu açıldı bu konu dile düştü bi kere sonu hayır olur inşallah..

Kanka bilenler esk tayfasindan biliyo kackere yazdim sildim ama vallaha aile olaylarim oldu araba yuzunden ben baskalarindan yuzunden ailemi karsima aliyosam paramla rezil oluyosam bu saatten sonra kimseyide takmam saygidan bu hale geldik bana verilen sozlerin hic birisi yapilmadi az cok olaylari biliuosun..

bLackModeL
03-12-2012, 13:19
bunlar gulen yuz taraflarımı anladım baktıgın zaman herkez mutlu ama baktıgın zaman herkez ıcler acısı ıcınde daha neler dokulecek bende sıramı bekleyım bagrı :D benımde derdım daglrdan buyuk ama burdakı kısler ve konularla alakalı deıl onlarda sıra gelırse bende anlatırım işın acıklıgını

Göki,ZD
03-12-2012, 13:20
Paranla rezil olmak diye buna derim, gecmis olsun sevki..

DENON
03-12-2012, 13:22
seWki26'nın durumu hepsinden beter çıktı. Allah yardımcınız olsun araba işi cidden zor.bızım konu şevkinin mevzunun yanında çekirdek kalır zaten de , bızım konudan sıyrıldıklarını sananlar şevkinin motor kimin dükkanda eg ye konuldu , faturalı ruhsata işletiriz denen motor nasıl evraksız çıktı onun hesabını nasıl verir onu merak edıyorum ben asıl , bu işler tatlılıkla çözülsün bırde bızı mavi don ve maltepe sigarası masrafına sokmasın kimse

Shadow_Dancer
03-12-2012, 13:22
Yazmayacaktim ama simdi yaziyorum yaklasik 1 sene once motor kirdim ve swap olayini arastirdim bladerk erkut abiyle irtibata gectim b18c takariz ederiz dendi ve yuksek meblag para yatirdim faturayi ruhsati hallederiz sikinti degil dedi ve bekleme basladi tam tamina 8 ay boyunca b18c gelmedi sonradan bi kac kisiden ogrendim isim vermeyecem ama benim motor gelmemis yoldaymis yok gumruukte kalmis o olmus bu olmus nyse bana tel geldi ve erkit abi BLADERK bana b16b var onu takalimmi dedi bende biktim ve takalim dedim takildi arabada sanziman sikintisi vardi ve normalde olmasi gereken sanziman yoktu o gelecek dedi hala gelecek nyse yaptirmaya calisti yon icinden parca calmislar dedi onungetirtiriz dedi ve arabam du anda sanzimandan dolayi yatiyo 1 sende 12 bin para harcadim elde ne fatura ne sanziman nede yuruyen bi araba var herkesin icinde diyorum bunu eger is dallanip budaklanacaksa bende yatirdigim tum paralarin faturalari var ve bilenlerde biliyo + bladerk erkut abiden bi arkadasima p28 beyin elektrik tesisati aldim 800 liraya beyine neptune takmak icin actik vesonuc icler acisi gelen beyinp29 elektrik tesisati icler acisi atesleme tertibati bitik herkesin icinde sadece sunu diyorum BANA SANZİMANİMİ SİFİR OLARAK TEMİN ET YADA PARAMİ VER MOTORU AL....

Anlattigin olay bu minhalde ise sende gercekten cok buyuk sabir varmis. Helal olsun.

baha38
03-12-2012, 13:23
Ne güzel dünya motor kötü olsun alma sonra malımı kötüledin de senin malın kötüyse kabul et. Benim böyle bi olay başıma gelse tabiki tüm çevreme söylerim niye alsınlar o malı.

SOMEONESPECIAL
03-12-2012, 13:25
Konu hiç iyi yere gitmiyor sonuçlarının bedeli ağır olacak galiba...

Burada yazılanlar ihbar kabul edilirse çok kişinin canı yanacak.

Day Walker
03-12-2012, 13:26
Geçmiş olsun arkadaşlar.

KA®ANLIK
03-12-2012, 13:26
konu ziyaretçilere kapansa mı acaba ?
ya da geçici olarak sohbet kısmı ?

ciddi sıkıntılar doğabilir gerçek ise olaylar...
hem forum açısından hem de taraflar açısından...

XoR
03-12-2012, 13:27
bızım konu şevkinin mevzunun yanında çekirdek kalır zaten de , bızım konudan sıyrıldıklarını sananlar şevkinin motor kimin dükkanda eg ye konuldu , faturalı ruhsata işletiriz denen motor nasıl evraksız çıktı onun hesabını nasıl verir onu merak edıyorum ben asıl , bu işler tatlılıkla çözülsün bırde bızı mavi don ve maltepe sigarası masrafına sokmasın kimse

Hacı bunun çekirdeği bademi yok. Ayıplı mal'ı almadınız diye kimse 1000 liraya kesik atamaz yok öyle bir dünya. Mal düzgün çıksa siz orada biz vazgeçtik deseniz 1000 liraya satıcı el koyar hakkıdır ki motor sizin için bile getirilmemiş. Sonradan saplandığı kişiye de geçmiş olsun kötü olmuş ihale kalmış üstüne.

civic@ef
03-12-2012, 13:29

Allah kolaylık versin Şevki.
Bizim mesele seninkinden de eski bakalım çözecez diyor doğan. Şimdilik bekliyoruz.
Bu arada şevkinin meselede bizimkinin yanında çekirdek kalır.
Mehmet

palzileri
03-12-2012, 13:29
Kanka bilenler esk tayfasindan biliyo kackere yazdim sildim ama vallaha aile olaylarim oldu araba yuzunden ben baskalarindan yuzunden ailemi karsima aliyosam paramla rezil oluyosam bu saatten sonra kimseyide takmam saygidan bu hale geldik bana verilen sozlerin hic birisi yapilmadi az cok olaylari biliuosun..

Biliyorum kardeşim biliyorum ben sırf bu ankara eşrafını merak ettigim için gidip bigün misafir bile oldum kendimi çok tanitmadan.. Yani en azindan 12 değilde 15 harcardin aslan gibi binerdin arabana,aslan gibide koştururdun.. Vardır her işte bir hayır illaki çıkar kokusu,illaki bi çözümü olur.. Deminde dedim ya bu konu çok dağilacak çok kişinin canini yakacak he yazık olanlarımızda olacak ama en azindan temiz ticaret döner bir müddet ..

mannerboy
03-12-2012, 13:31
Konudaki kimseyi tanımam ama okuduğum kadarıyla belli kişilerden belirli malzemeler almıcaksın ayrıcada mal sattığınkişileri dostum diyip iş yaptığın yere sokmucaksın.2 taraftada suç var burda.Birisi motoru satmıyor yada bozuk veriyor neyse alamıyan şahışta ipliğinizi pazara dökücem gibi bişeyden bahsediyor en kötüsüde bu yani

!KO
03-12-2012, 13:32
Hacı bunun çekirdeği bademi yok. Ayıplı mal'ı almadınız diye kimse 1000 liraya kesik atamaz yok öyle bir dünya. Mal düzgün çıksa siz orada biz vazgeçtik deseniz 1000 liraya satıcı el koyar hakkıdır ki motor sizin için bile getirilmemiş. Sonradan saplandığı kişiye de geçmiş olsun kötü olmuş ihale kalmış üstüne.

abi 1000 lirada k20 için verilmemiş zaten k20 begenılmeyınce h series getirriz 10gune denmıs 1000 lira onden para verılmıs 53gun olmus motor yok

k20yi karıstırmaya hiç gerek yok motora baktın ben almıyorum dedıgınde k20nın olayı bitmiştir konu h seriesdir burda ortada alınan para var 10gun sure verılmıs 53 gun olmus motor yok ortada :) dallanıp budaklandırmadan 1000 lira geri teslım edılmeli :)

Konudaki kimseyi tanımam ama okuduğum kadarıyla belli kişilerden belirli malzemeler almıcaksın ayrıcada mal sattığınkişileri dostum diyip iş yaptığın yere sokmucaksın.2 taraftada suç var burda.Birisi motoru satmıyor yada bozuk veriyor neyse alamıyan şahışta ipliğinizi pazara dökücem gibi bişeyden bahsediyor en kötüsüde bu yani

siz bı arabaya baktınız pert cıktı arac almadınız arkadasınız geldı dedıkı bu arabayı alıcam kanka bu pert dermısın demezmısın ? motor olunacada aynı olay siz baktınız neden almadınız denmısse arkadasınızsa dersınkı komp degerlerı bole bole cıktı bunun adı *** atmak degıldır mal duzgundur ama sen mala bozuk dersen mıllete satıcısına uyuz olup *** atmak budur karıstırmayalım

s2k
03-12-2012, 13:34
İkinci el motor ithalatı TRde YASAK değil mi ?

SekoLive
03-12-2012, 13:34
Sewki cok cok geçmiş olsun yaw...

bi parça alıyoz 50-100 lira veriyoruz takılsında bakalım diye 1-2 gün içinde yaşanan istek ve heycanı biliyoruz sen 12binlira harcamıssın arabaya binemiyosun işe bak vallahi cok üzüldüm

DENON
03-12-2012, 13:35
Hacı bunun çekirdeği bademi yok. Ayıplı mal'ı almadınız diye kimse 1000 liraya kesik atamaz yok öyle bir dünya. Mal düzgün çıksa siz orada biz vazgeçtik deseniz 1000 liraya satıcı el koyar hakkıdır ki motor sizin için bile getirilmemiş. Sonradan saplandığı kişiye de geçmiş olsun kötü olmuş ihale kalmış üstüne.hacı o 1000tl nın bızım bakmaya gıttıgımız k20 ıle alakası yok , bakın olayı başından sonuna yazacam ortada dönen dalavere farklı

dogan konu açtı motor var dıye

gıttık baktık motor cacık

dogan dedı gelecek motorlar var 10 gune kadar h22

tamam dedık

erkut aradı dogan motor almaya gıttı parası bıtmiş 1000tl kaparo gönderin ben kefilim dedi

tamam dedik yolladık

dogan 10 gune kadar motor gelecek dedi , biz 30 gün veriyoruz sana dogan dedik

aradan 53 gün geçti paramızı istedik , telefonlar kapalı , cevap verılmıyor, numaralar engellenıyor

şimdide dogan paşam dıyor kı : sız bakmaya geldıgınız k20 yı kötüledınız mıllete onun için bana yamuk yaptınız 1000tl yı ben ne zaman ıstersem o zaman yollayacam

bende dıyorum kı bızım paramızın ucu çatallı haksız yemeye kalkanın gırtlagına takılır yutamaz

1000tl için 5000 tl harcarım o parayı yedırmem birde üstüne rutubetlı F tipi nasılmış onu gösteririm

hodri meydan...............

ozgurluk
Konu ilerledikçe başka kişilerinde sıkıntıları çıkmaya başladı.

İlk mevzuda (1000 TL'lik ) her iki tarafta yazacağını yazmış. Haklı olan tarafı söylemeye bile gerek yok. Allah sabır versin arkadaşlara..

Diğer mevzuda karşı taraf bladerk mı yoksa yine aynı şahıs mı çözemedim fakat bu konuda da karşı tarafı dinlemeden yorum yapmamak lazım. Her ne kadar şewki nickli arkadaş haklı gibi görünsede..

frkblt
konu ziyaretçilere kapansa mı acaba ?
ya da geçici olarak sohbet kısmı ?

ciddi sıkıntılar doğabilir gerçek ise olaylar...
hem forum açısından hem de taraflar açısından...

aksıne konu sureklı aktıf olmalı bence..

herkes kımın ne oldugunu gorsun kımınle nasıl ıs yapıcanı bılsın anlamında..

netıcede o harcanan paralar agactan toplanmıyo..

kanunsuz ıs kım yaptıysada cezasını bulsun..

magdur olan arkadaslar. gecmıs olsun

lucky Jackal
03-12-2012, 13:36
ipliğinizi pazara dökerim demesi neden kötü olsun ki adam 12 bin lira batırmış,senin birisi 12 bin lirana çökse,hiç bir şekildede mevzuyu çözemesen sen ne yapardın? ben olsam buraya değil polise giderdim mesela,hatta arkadaşa faturalı demişler faturada gelmemiş,direk savcılığa veririm.Kaçak motor getiriyorlar diye,adamın ne suçu var evraklı faturalı motor vericez demişler adama

XoR
03-12-2012, 13:37
abi 1000 lirada k20 için verilmemiş zaten k20 begenılmeyınce h series getirriz 10gune denmıs 1000 lira onden para verılmıs 53gun olmus motor yok

k20yi karıstırmaya hiç gerek yok motora baktın ben almıyorum dedıgınde k20nın olayı bitmiştir konu h seriesdir burda ortada alınan para var 10gun sure verılmıs 53 gun olmus motor yok ortada :) dallanıp budaklandırmadan 1000 lira geri teslım edılmeli :)

siz bı arabaya baktınız pert cıktı arac almadınız arkadasınız geldı dedıkı bu arabayı alıcam kanka bu pert dermısın demezmısın ? motor olunacada aynı olay siz baktınız neden almadınız denmısse arkadasınızsa dersınkı komp degerlerı bole bole cıktı bunun adı *** atmak degıldır mal duzgundur ama sen mala bozuk dersen mıllete satıcısına uyuz olup *** atmak budur karıstırmayalım

h22 kısmını unutmuşum doğru şimdi hatırladım :)

darkred
03-12-2012, 13:37
Yazılanlara göre artık emre abinin malı kötülemesine gerek kalmadı.Satıcı kendi ağzıyla nasıl biri olduğunu yazmış milletin konuşmasına gerek bırakmamış.Hem haksız olup hemde ekime kadar denilebiliyormuş demek ki yazık...

Şevkinin olayına gelince arabası Ankara'da 8 ay kaldı swap için önce b18c gelecekti ama 8.ayda b16b takıldı araba geldi şanzıman sıkıntılı.Araba geleli nereden bakılsa 6 ay olmuştur ama 3 aydır şanzımandan dolayı yine yatıyor arabası.Ruhsata işli olması gereken motor hala ruhsata işli değil, araba zar zor Bursa'da muayeneden geçirildi sonra ki muayeneye Allah kerim artık...

Sonuçta hiç kimse parayı kolay kazanmıyor gerekirse boğazından kısıp arabasına yatırıyor meblağlar büyük çekilen sıkıntılar büyük.Erkut abiyide tanımam bursadaki emre abiyide inşallah sorunlar çözülür sıkıntılar hallolur.

Sorun yaşayan herkese geçmiş olsun.

ruudvan
03-12-2012, 13:39
konu uzarsa tr sınırlarını aşar bunu burdan gormek zor deıl de ankaranın bası cıddı agırır dıe dusunuyorum.
doganla arkadaşlıgım var ama svunma yapmak bana dusmez.

KA®ANLIK
03-12-2012, 13:39
aksıne konu sureklı aktıf olmalı bence..

herkes kımın ne oldugunu gorsun kımınle nasıl ıs yapıcanı bılsın anlamında..

netıcede o harcanan paralar agactan toplanmıyo..

kanunsuz ıs kım yaptıysada cezasını bulsun..

magdur olan arkadaslar. gecmıs olsun

bu tür konuyu ve olayları bilip ihbar etmemek ve bu forumda barındırmak ve göz yummaktan forum yöneticilerinin başı ağrıyabilir,

ayrıca alakalı "alakasız" kişilerin de "başı ağrıyabilir", "uğraştırabilir"...

konu aktif kalsın, herkes görsün eyvallahta,
olayların gittiği yer yer değil ;)

en azından ziyaretçilere kapanması, "hiç olmazsa biraz daha" iyi olur...

XoR
03-12-2012, 13:40
hacı o 1000tl nın bızım bakmaya gıttıgımız k20 ıle alakası yok , bakın olayı başından sonuna yazacam ortada dönen dalavere farklı

tamam dedık

erkut aradı dogan motor almaya gıttı parası bıtmiş 1000tl kaparo gönderin ben kefilim dedi

tamam dedik yolladık

aradan 53 gün geçti paramızı istedik , telefonlar kapalı , cevap verılmıyor, numaralar engellenıyor

şimdide dogan paşam dıyor kı : sız bakmaya geldıgınız k20 yı kötüledınız mıllete onun için bana yamuk yaptınız 1000tl yı ben ne zaman ıstersem o zaman yollayacam

bende dıyorum kı bızım paramızın ucu çatallı haksız yemeye kalkanın gırtlagına takılır yutamaz

1000tl için 5000 tl harcarım o parayı yedırmem birde üstüne rutubetlı F tipi nasılmış onu gösteririm

Çok açık ve net olmuş açıklama. Bunu ilk mesajlardan birine eklemek lazım yeni okuyanlar için.

stlegal
03-12-2012, 13:40
bu dükkanında faturasız blok söken dağıtan araca takan getiren kamyoncu yollayan kişiler satanlar üzerinden parça alanlar edirneden ağrıya alayının hepsinin başı çok yakın süre içinde ciddi bir şekilde yanıcak haberiniz olsun insanlarla olan probleminizi çözün dükkanınıza sokmayın kardeşim blokları daha şimdiye kadar patlayan olmadı ama bir kişi patladığı gibi hepiniz patlıycaksınız arabalarının üzerinde faturasız bloklarla dolaşanlara sesleniyorum ciddi sıkıntı yaşıycaksınız çözün hepiniz bir araya gelip şuan bu işler ciddi takipte yazık olur hepinize..

brutal
03-12-2012, 13:41
Darılıp gücenmece yok, aynı kişiye Erkut aracılığı ile görüştüm şanzıman buldu bana, hemen para göndermemi istedi, fakat aynı kasada 3-4 farklı şanzıman olduğunu söyleyip üzerindeki kodu istedim fakat kod bir türlü gelmeyip her seferinde acele para istendi ve bende caydım. . .

mannerboy
03-12-2012, 13:41

konuyu yanlış anladın alınıcak motorun komp düşük çıkmasına değildi lafım bu işlerin ticaretinin nasıl döndüğünü pazara dökmesi yanlış.Malı kötülesin malın durumunu belirtsin ona tabikide sözüm yok ama motorlar oraya hangi kamyonla geliyor hangi depoda saklanıyor kim kimle iş yapıyor vs vs bence yanlış

mannerboy
03-12-2012, 13:43
ipliğinizi pazara dökerim demesi neden kötü olsun ki adam 12 bin lira batırmış,senin birisi 12 bin lirana çökse,hiç bir şekildede mevzuyu çözemesen sen ne yapardın? ben olsam buraya değil polise giderdim mesela,hatta arkadaşa faturalı demişler faturada gelmemiş,direk savcılığa veririm.Kaçak motor getiriyorlar diye,adamın ne suçu var evraklı faturalı motor vericez demişler adama

sorun yaşadığım kişi ile alışveriş yapmazdım. He adamlar bu işin ticaretini yapıyolar motor buluyolar emek harcıyolar alıcıda bi şekilde gebe kalmış motoru tekrar o şahıştan almak istemiş. Ama etik olmayan durum burda hangi kamyon hangi depo hangi şahış tek tek bildiricem lafı böyle bişeyde çok kişinin ağzı yanar gibime geliyo

ulasstoprak
03-12-2012, 13:44
bu dükkanında faturasız blok söken dağıtan araca takan getiren kamyoncu yollayan kişiler satanlar üzerinden parça alanlar edirneden ağrıya alayının hepsinin başı çok yakın süre içinde ciddi bir şekilde yanıcak haberiniz olsun insanlarla olan probleminizi çözün dükkanınıza sokmayın kardeşim blokları daha şimdiye kadar patlayan olmadı ama bir kişi patladığı gibi hepiniz patlıycaksınız arabalarının üzerinde faturasız bloklarla dolaşanlara sesleniyorum ciddi sıkıntı yaşıycaksınız çözün hepiniz bir araya gelip şuan bu işler ciddi takipte yazık olur hepinize..

Direk cahange e giriyo cezası çok büyük bildiğim kadarıyla..

ENGean
daha adını duysanız şok olcagnz ne ustalar war, vur kac yapanda nys zmanı gelınce onlarda cıkar

!KO
konuyu yanlış anladın alınıcak motorun komp düşük çıkmasına değildi lafım bu işlerin ticaretinin nasıl döndüğünü pazara dökmesi yanlış.Malı kötülesin malın durumunu belirtsin ona tabikide sözüm yok ama motorlar oraya hangi kamyonla geliyor hangi depoda saklanıyor kim kimle iş yapıyor vs vs bence yanlış

abi elbet bıyerde patlar yasal olmayan bi iş yapıyosun sonucta sıkıntılı işler ha bu konuda ha baska konuda :)

ben b16 faturasız blok alıyodum stlegal cem abıye toplayalım dedim dukkandan sokmam dedi misal :)

SOMEONESPECIAL
03-12-2012, 13:48

Arkası çorap söküğü gibi gelir vallaha

sagi
03-12-2012, 13:48
daha adını duysanız şok olcagnz ne ustalar war, vur kac yapanda nys zmanı gelınce onlarda cıkar

kesinlikle öyle bedavadan haram para ile ekmek yemek yok

mcy
03-12-2012, 13:49
suça ortak olmaya gerek yok birşeyler biliyorsanız anlatın sonra başkalarının canı yanında ah almayın yada hiç ortalığı bulandırmayın bildiğiniz sizde kalsın. bu yazdıklarınızla insanların aklına alışveriş yaptığı ustalar geliyor. hoş değil.

mannerboy
03-12-2012, 13:49

Benimde anlatmak istediğim buydu tam olarak 1000 tl için ortalık ayağa kalkmasın.

lucky Jackal
03-12-2012, 13:55
sorun yaşadığım kişi ile alışveriş yapmazdım. He adamlar bu işin ticaretini yapıyolar motor buluyolar emek harcıyolar alıcıda bi şekilde gebe kalmış motoru tekrar o şahıştan almak istemiş. Ama etik olmayan durum burda hangi kamyon hangi depo hangi şahış tek tek bildiricem lafı böyle bişeyde çok kişinin ağzı yanar gibime geliyoorda anlaşamadık işte seninle :D yani bana kalırsa kendi fikrim,bende bütün seceresini dökerim adamın,sonuçta bunu alanda takanda getirende hepsi suçlu bu işte,kim kimin neyi yanıomuş vs hiç düşünmem; faturasız almasalardı,takmasalardı,gezmeselerdi,getiren getirmeseydi,yasak değil mi sonuçta.kendi fikrim bu tabi benim. Şöyle bir örnek vereyim birisi bana faturalı diyip faturasız mal satsa sonra ben bunun kaçak olduğunu öğrensem,paramıda geri alamasam ki alsamda şikayet ederim,şöyle düşünmem : ya bu adam kim bilir kaç insana satmıştır onlar kullanıyordur,bunu getiren adamda vs de içeri girer şimdi yazık günah demem.Alan adamda bildiği halde kaçaksa almayacak,taşıyan taşımayacak,usta dükkana sokmayacak. yine söylüyorum benim fikrim tabi bu

Göki,ZD
03-12-2012, 13:59
bu tür konuyu ve olayları bilip ihbar etmemek ve bu forumda barındırmak ve göz yummaktan forum yöneticilerinin başı ağrıyabilir,

ayrıca alakalı "alakasız" kişilerin de "başı ağrıyabilir", "uğraştırabilir"...

konu aktif kalsın, herkes görsün eyvallahta,
olayların gittiği yer yer değil ;)

en azından ziyaretçilere kapanması, "hiç olmazsa biraz daha" iyi olur...

Sitede bi dunya aktif yazan polis var ve bilmedigimiz, kapatsanda kapatmasan da fizan dan duyulmustur bu yasananlar

mannerboy
03-12-2012, 14:02
orda anlaşamadık işte seninle :D yani bana kalırsa kendi fikrim,bende bütün seceresini dökerim adamın,sonuçta bunu alanda takanda getirende hepsi suçlu bu işte,kim kimin neyi yanıomuş vs hiç düşünmem; faturasız almasalardı,takmasalardı,gezmeselerdi,getiren getirmeseydi,yasak değil mi sonuçta.kendi fikrim bu tabi benim. Şöyle bir örnek vereyim birisi bana faturalı diyip faturasız mal satsa sonra ben bunun kaçak olduğunu öğrensem,paramıda geri alamasam ki alsamda şikayet ederim,şöyle düşünmem : ya bu adam kim bilir kaç insana satmıştır onlar kullanıyordur,bunu getiren adamda vs de içeri girer şimdi yazık günah demem.Alan adamda bildiği halde kaçaksa almayacak,taşıyan taşımayacak,usta dükkana sokmayacak. yine söylüyorum benim fikrim tabi bu

Fikrine saygı duyarım bu elektronik malzeme olabilir beyaz eşya olabilir.Ama araba sektörü olursa ama afedersin adamın pipisine elektrik verirler büyük suça giriyor :D gerçi işletmek zor değil belli süreçleri var ama işte evraksızda lazım oluyor yeri geliyor

lucky Jackal
03-12-2012, 14:04
Fikrine saygı duyarım bu elektronik malzeme olabilir beyaz eşya olabilir.Ama araba sektörü olursa ama afedersin adamın pipisine elektrik verirler büyük suça giriyor :D gerçi işletmek zor değil belli süreçleri var ama işte evraksızda lazım oluyor yeri geliyorsende haklı olabilirsin ama suçu bile bile işleyene mahkemede de af çıkmaz,vicdandan da af çıkmaz.suçu işleyen adam pipisinide düşünücek o zaman :D benim düşüncem bu,sanada saygı duyuyorum

seWki26
03-12-2012, 14:11
biraz önce erkut abi (bladerk) aradı ve bana sanzımanımı göndermemi yada bursada okan ustama actırıp içindeki gerekli olan parçaları söylememi söyledi yani kısacası sanzımanımı sıfır hale getircekmiş + fatura işide ankarayagel burda faturasını halledelim dedi 1 hafta içinde araba sanzıman için gidecek ve allahın izniyle sanzıman olayı çözülürse son DK golü olmadan gene bekleme safhasına girmeden sonrasında gidip faturayı halledecem dediği kadarıyla ruhsata işlenecek bu gene bana kaçacak adım gibi eminim ama görecez ilerleyen zamanlarda yazarız ama siz siz olun abilerim kardeşlerim iş yapacagınız insanların daha önceden yaptıklarını araştırın ve en öenmlisi paracı değil işini ustası olduklarına bakın herkese saygılar...

bu arada bi arkadaş yazmıs isimleri söylmesi olmamıs die bene sunu diyim kardeşim sen 12 bin harca arabana 8 ay bekle araban gelsin binecem die sevinsonra 3 ay arabaya bineme sanzıman yüzünden bunları yap ondan sonra bana hak veriyomusun vermiyomusun söyle ;)bilenler biliyo yasadıgım zorlukları arabamız var binemiyoruz....

DENON
03-12-2012, 14:13
dur bakalım bıze ne yem atacaklar şevki ? senın bu kadar sürede çözülmeyen işin bizim açtığımız konudan sonra çözülecekmi görecez

seWki26
03-12-2012, 14:18
dur bakalım bıze ne yem atacaklar şevki ? senın bu kadar sürede çözülmeyen işin bizim açtığımız konudan sonra çözülecekmi görecez

görecez abi bakalım sanzıman olayından sonra neler olacak arabayı oraya gönderip okan usta sanzımanı acıp nelerin değişmesi gerektiğini söyleyecek ve o parçaları temin edecekler inşallah sonucu merak içinde bekliyorum ZATEN HEP BEKLİYORUM..

DENON
03-12-2012, 14:21
görecez abi bakalım sanzıman olayından sonra neler olacak arabayı oraya gönderip okan usta sanzımanı acıp nelerin değişmesi gerektiğini söyleyecek ve o parçaları temin edecekler inşallah sonucu merak içinde bekliyorum ZATEN HEP BEKLİYORUM..
ben senın arabana bındım şevki o şanzuman komple değişecek :icon_tup:

seWki26
03-12-2012, 14:22
Abi hayirlisi demekten baska bisey gelmiyo dilime valla cok seyler dedim hep bende patladi o yuzden oluruna biraktim

miniks
03-12-2012, 14:26
Yav abi siz neden bahsediyorsunuz

Bir satıcı birde alıcı var

Adam gec saatte gitse ne olur erken gitse ne olur burda dogan cok sacma konuşmuşsun kusura bakma

Denona gelince

Kapora yollamış gelmiş bakmış Malı begenmemiş almak istememiş

Bu tip durumlarda beklettigin süreye göre kaporanın yarısı satıcıya bırakılır işin raconu adeleti budur

Çünkü senin malı ayırttıgın müddet zarfında belki müşterisi çıkıcaktı ve satılcaktı mal

burda da sen hatalısın hacı abi

Tabi aranızda nasıul konuştunuz detay bilemem belki yazmadıklarınız vardır

can_ank
03-12-2012, 14:29
Adam K20 için vermemiş kaporayı H22için vermiş ve daha ortada motor yok

Anu
03-12-2012, 14:30

Adam gec saatte gitse ne olur erken gitse ne olur burda dogan cok sacma konuşmuşsun kusura bakma

Denona gelince

Bu tip durumlarda beklettigin süreye göre kaporanın yarısı satıcıya bırakılır işin raconu adeleti budur

Çünkü senin malı ayırttıgın müddet zarfında belki müşterisi çıkıcaktı ve satılcaktı mal

Kaparo k20 için değil, daha sonra getirtilecek olan h22 için verilmiş.

miniks
03-12-2012, 14:31
Hee pardon ozaman

Dogan da öyle bir yazmışki K20 için gibi anladım ben

Çok saçma gerçekten

XoR
03-12-2012, 14:33

Denona gelince

Doğan öyle yazmışki okunduğu zaman kapora k20 için alındı gibi anlaşılıyor bende öyle sanmıştım. Ama olayın net açıklaması aşağıdaki gibi.

hacı o 1000tl nın bızım bakmaya gıttıgımız k20 ıle alakası yok , bakın olayı başından sonuna yazacam ortada dönen dalavere farklı

tamam dedık

tamam dedik yolladık

DENON
03-12-2012, 14:40
Hee pardon ozaman

Çok saçma gerçektenhılmıcım olay k20 olayı değil , k20 ye baktık motor hakıkaten cok kotuydu almadık ve dedı kı kanka gelecek başka motorlar var onun için kaparo alayım sızden ok dedık , olay bu yanı yoksa bızde usul erkan adap bilen adamız , adamı bekletıp paramızı ıstemıyoruz

despe
03-12-2012, 14:41
Hee pardon ozaman

Çok saçma gerçekten

hilmi k20 yi benim için getirmiş olsa yine alırdım ben o motoru, zaten başkasına getirmiş getirdiği kişide almamış, e haliyle bitik motoru bende almadım, hesapta ondan sonra motoru satamamışta kafasına göre ceza kesiyo bana,

motorunda ne halde olduğu nasıl toplandığını yusuf yazdı geçen sayfalarda.

bladerk
03-12-2012, 14:44
konuyu kendilerine doğan bulamayınca bana çevirmeye kalkan yusuf emre doğanla aranızdaki pazarlığa girmeyi düşünmüyorum benim garajımda konuştunuz diye de bana abuk subuk şeyler maal etmeye çalışmanızı anlıyorum da sizin çözümünüz ben olmuycam artık çok eminim

gelelim şevki konusuna o zaman şevki için istedik geç geldi bu yüzden rica ettim iki tarafın da kabuluyle b16b taktık çlıştırdım ancak gelen şanzuman sorunlu çıktı 2 ye geçmiyodu bi arkadaşıma yaptırdım ama yapamamış şevki de kızmış yine biraz önce aradım şanzumanını okan açsın içine ne lazımsa yine göndereceğimi söyledim daha önce de öyle demiştim şeref abi açsın yapsın demiştim ama şevki gelmedi her neyse ben bi ustayım çok güzel motor swaplar yükler çalıştırırım beyinlerim ama beklemeler eksikler bunların sorumlusu hiç olmadım

konuyu bana maal etme çabanızdan vazgeçin

siz yine polemiğinize devam edin benle hesabı olan hiçkimse kalmaz

despe
03-12-2012, 14:49
konuyu kendilerine doğan bulamayınca bana çevirmeye kalkan yusuf emre doğanla aranızdaki pazarlığa girmeyi düşünmüyorum benim garajımda konuştunuz diye de bana abuk subuk şeyler maal etmeye çalışmanızı anlıyorum da sizin çözümünüz ben olmuycam artık çok eminim

gelelim şevki konusuna o zaman şevki için istedik geç geldi bu yüzden rica ettim iki tarafın da kabuluyle b16b taktık çlıştırdım ancak gelen şanzuman sorunlu çıktı 2 ye geçmiyodu bi arkadaşıma yaptırdım ama yapamamış şevki de kızmış yine biraz önce aradım şanzumanını okan açsın içine ne lazımsa yine göndereceğimi söyledim daha önce de öyle demiştim şeref abi açsın yapsın demiştim ama şevki gelmedi her neyse ben bi ustayım çok güzel motor swaplar yükler çalıştırırım beyinlerim ama beklemeler eksikler bunların sorumlusu hiç olmadım

siz yine polemiğinize devam edin benle hesabı olan hiçkimse kalmaz

iyi madem benden günah gitti,

o para çarşamba mesai bitimine kadar benim hesabıma yatmasın, bu konuyla alakalı nekadar adam varsa alayını şikayet etçem, ondan sonrada böyle konuşabilceniz mi bakalım...

DENON
03-12-2012, 14:49

siz yine polemiğinize devam edin benle hesabı olan hiçkimse kalmazmalı satarken olayın göbeğinde oluyosun çünkü o işten çorba yiyosun , iş çetrefilli hale gelince ben bu olayın hiçbiryerinde değilim diyosun , neden o zaman daha önceki motor alışverişimizde HA BEN HA DOĞAN FARK YOK KANKA dedin , valla bu işten sıyrılmak hiçkimse için kolay olmayacak erkut ben yazacagımı yazdım gerisini doğanla konusun anlaşın paramızı yollayın , yada çok kişi yanacak bu işte :icon_tup:

despe
03-12-2012, 14:53
malı satarken olayın göbeğinde oluyosun çünkü o işten çorba yiyosun , iş çetrefilli hale gelince ben bu olayın hiçbiryerinde değilim diyosun , neden o zaman daha önceki motor alışverişimizde HA BEN HA DOĞAN FARK YOK KANKA dedin , valla bu işten sıyrılmak hiçkimse için kolay olmayacak erkut ben yazacagımı yazdım gerisini doğanla konusun anlaşın paramızı yollayın , yada çok kişi yanacak bu işte :icon_tup:

bırak bırçet beaa sallama o para yatmasın çarşamba mesai bitimine kadar ozaman görücem ben orda atıp tutanları, hesap bilgilerimi geçmiş sayfalarda yazdım, aq yerinde madur olan biziz bide biz uğraşıyoz ne uraşçam beaa vercem aq icraya ne *** yerlerse yesinler he ordanda bi cacık çıkmadı şikayet etmeyenin.....

DENON
03-12-2012, 14:56
bırak bırçet beaa sallama o para yatmasın çarşamba mesai bitimine kadar ozaman görücem ben orda atıp tutanları, hesap bilgilerimi geçmiş sayfalarda yazdım, aq yerinde madur olan biziz bide biz uğraşıyoz ne uraşçam beaa vercem aq icraya ne *** yerlerse yesinler he ordanda bi cacık çıkmadı şikayet etmeyenin.....sen ıcra falan karıştırma ben bu paranın gelmeyecegını anladım , yarın nokta atışı yapacam , yatırmasınlar o parayı bu saatten sonra

bladerk
03-12-2012, 14:59
lan banane sizin doğanla hesabınızdan polise gitmeyen de şerefsiz evladı olsun hadi gidin son sözüm bu sabahtan beri bana abuk subuk yazıyosunuz benim bu işten para falan kazandığımı zanediyosunuz bu garajın en üst katı doğanın kardeşi tarafından kiralamıştı fiber işi yapıyodu bir ay önce de çıktılar bu yüzden buraya gelip kimle ne konuda muhattap olduysanız onunla görüşün gider ortaklarımla yaptığınız ticaret beni bağlamıyo adam yazmış ben kafama göre bi gün vericem ayıp ettiler demiş gidin onla halledin

despe
03-12-2012, 15:00
sen ıcra falan karıştırma ben bu paranın gelmeyecegını anladım , yarın nokta atışı yapacam , yatırmasınlar o parayı bu saatten sonra

sen yetkili bi abiye benziyon :D

bladerk
03-12-2012, 15:00
hadi herkes yansın bakalım umrumda sanki

despe
03-12-2012, 15:02
lan banane sizin doğanla hesabınızdan polise gitmeyen de şerefsiz evladı olsun hadi gidin son sözüm bu sabahtan beri bana abuk subuk yazıyosunuz benim bu işten para falan kazandığımı zanediyosunuz bu garajın en üst katı doğanın kardeşi tarafından kiralamıştı fiber işi yapıyodu bir ay önce de çıktılar bu yüzden buraya gelip kimle ne konuda muhattap olduysanız onunla görüşün gider ortaklarımla yaptığınız ticaret beni bağlamıyo adam yazmış ben kafama göre bi gün vericem ayıp ettiler demiş gidin onla halledin

o para yatmasın gidicem zaten sıkıntı yok gerçi gitmemede gerek yok bu saaten sonra.

luca55
03-12-2012, 15:03
bukadar sayfadan çıkan tek sonuç var benim için; doğandan da, bladerktende alış veriş yapılmaz.

despe
daha hala banane diyosun, sen aradın kardeşim beni bende olayım arada bu adama 1000-1500 para gönder diye, halaka alakam yok bilmemne yazıyosun.

burakcan
geçen 8 sayfadan şunu anladım arabaya takdığın parça kadar parçayı kimden aldığında önemli

DENON
03-12-2012, 15:06
daha hala banane diyosun, sen aradın kardeşim beni bende olayım arada bu adama 1000-1500 para gönder diye, halaka alakam yok bilmemne yazıyosun.yorma çenenı be olm iş çözülüyor az sonra

bladerk
03-12-2012, 15:11
lan allah belanızı versin 1000 tlnizi ben cebimden ödüyorum haram ederek yapıyorum bunu da hem doğana hem size

ama diyorum yine eğer şikayetçi olmazsanız şerefsizin önde gidenisiniz anladınız mı

sizin ticaretinizden bana ne

kim ne almışsa ne yapmışsa kimin evrağı yoksa çıksın ortaya hepsini ben yakıcam madem öyle buraya abuk subuk yazdınız çizdiniz

benim burda konuştunuz herşeyden beni sorumlu tuttunuz kendinizce

ayrıca benimle kimse de alışveriş etmesin çünkü ben doğanı tanıyorum oldu mu

DENON
03-12-2012, 15:13
lan allah belanızı versin 1000 tlnizi ben cebimden ödüyorum haram ederek yapıyorum bunu da hem doğana hem size

ama diyorum yine eğer şikayetçi olmazsanız şerefsizin önde gidenisiniz anladınız mı

sizin ticaretinizden bana ne

kim ne almışsa ne yapmışsa kimin evrağı yoksa çıksın ortaya hepsini ben yakıcam madem öyle buraya abuk subuk yazdınız çizdiniz

benim burda konuştunuz herşeyden beni sorumlu tuttunuz kendinizce

ayrıca benimle kimse de alışveriş etmesin çünkü ben doğanı tanıyorum oldu muhesap numarası öncekı sayfalarda erkut :icon_tup:

bladerk
03-12-2012, 15:13
çünkü ben gecenin körünce ankaraya geldiniz diye sizin için garajımı açtım sizin işiniz çözülsün diye çabaladım hepinizin allah bin türlü belasını versin

çok kötülük yaptım size ben

şikayetçi olacak olan siz misiniz ben miyim bütün garajlar listelensin bakalım herkes

despe
03-12-2012, 15:14
tamam gönder kardeşim benim para mı al yazıyorum hesabı kolpa mı yapıyon gerçek mi görelim...

yapı kredi bankası
hesap no 64171960
emre kursan,

teskocuu
03-12-2012, 15:15
Babanın oğluna güvenmiceksin bu devirde

bladerk
03-12-2012, 15:15
hesap numarası öncekı sayfalarda erkut :icon_tup:

ara beni cebimden söyle bi çift lafım da var yanında oldu

DENON
03-12-2012, 15:17
ara beni cebimden söyle bi çift lafım da var yanında oldusenınle konuşulacak tek lafım yok artık , parayı sen mı yollarsın doganmı yollar ben bılmem ,

horoza sormuşlar yumurtamı tavuktan cıkar tavuk mu yumurtadan , horoz ben s... geçerim kım kımden cıkarsa cıksın demiş erkut

bladerk
03-12-2012, 15:18
tamam gönder kardeşim benim para mı al yazıyorum hesabı kolpa mı yapıyon gerçek mi görelim...

yapı kredi bankası
hesap no 64171960
emre kursan,

lan yalancı sizin gibi olsun siz benim burda başka biriyle ticaret yaptınız

benim adımı garajımı bokladınız 2 saate çıkarım hesabında görürsün ben buraya makbuzu koyucam siz merak etme allah çoluğunuzan cocuğunuzdan çıkartsın fitil fitil
ayrıca akşam yatırıcam iş bankası ver

doğana bir size iki hepinizin allah belasını versin oldu

bladerk
03-12-2012, 15:19
senınle konuşulacak tek lafım yok artık , parayı sen mı yollarsın doganmı yollar ben bılmem ,

horoza sormuşlar yumurtamı tavuktan cıkar tavuk mu yumurtadan , horoz ben s... geçerim kım kımden cıkarsa cıksın demiş erkut

yüzyüze karşılşalım ben bi horoz sen mi görelim yusuf

despe
03-12-2012, 15:20

benim adımı garajımı bokladınız 2 saate çıkarım hesabında görürsün ben buraya makbuzu koyucam siz merak etme allah çoluğunuzan cocuğunuzdan çıkartsın fitil fitil

helal para biyerden çıkmaz erkut sen rahat ol. benim içim gayet rahat, siz milletten aldığınız ah larla zaten bu hale geldiniz, Allaha şükür ne kimseye 1 kuruş borcum var nede şerefimi haysiyetimi zedeleyecek bi olayım,
yusufun iş bankası hesabı var o verecek sana hesap no.

SOMEONESPECIAL
03-12-2012, 15:21

Çoluk çocuk karıştırmayaydın iyiydi be Erkut um

bladerk
03-12-2012, 15:22
benim burda konuştuğunuz adamdan alacağınız parayı siz çirkefsiniz diye ben cebimden vericem haram edecem çıkmayacak haa görürüz

despe
03-12-2012, 15:23

abi isterse sülalemi karıştırsın, benim kazandığım para yolladığım para helal o yüzden içim rahat.

despe
03-12-2012, 15:24
benim burda konuştuğunuz adamdan alacağınız parayı siz çirkefsiniz diye ben cebimden vericem haram edecem çıkmayacak haa görürüz

sen yolla sıkıntı yok, açıklamayada haram ettim yaz dekontuda buraya koy herkez görsün, birazda haram yiyelim madem.

yusufbatırel
03-12-2012, 15:24
ne boktan işler vallah bıllahı

bladerk
03-12-2012, 15:27

benim burda pazarlık ettiler diye hakkımda yazılmayan çizilmeyen kalmadı abi burda bi kul hakkı var onu yiyen de en değilim yiyenler hesabını verir burda ya da öbür tarafda ,
erkut da erkut erkut aradıydı selam verdiydi onun oraya gittiydik yanımızdaydı erkut ama erkut doğanla ticaretimz var ama erkut

bu konunun açılmasındaki amaç da buydu çünkü doğanın huyunu biliyorum tech e girmez bile 2 ay sonra falan gider yatırır yeter onlara der

sonuç esnaf adama *** atılır söylenmedik şey kalmaz sanki ben paralarını almışım sanki umrumda gibi yazılır da çizilir de

yine diyorum bana techden bi allahın kulu gelmesin bş allahın kulunun ben hakkını yediysem de benim de çoluğumdan çocuğumdan çıksın oldu mu abi

bladerk
03-12-2012, 15:29
sen yolla sıkıntı yok, açıklamayada haram ettim yaz dekontuda buraya koy herkez görsün, birazda haram yiyelim madem.

yazın lan iş bank hesap nosu şuraya şimdi gidiyorum haramınızı yatırmaya

baymustang
03-12-2012, 15:29
20 dakika mı aldı bu konuyu okumak.

ben bu konu üzerinde yorum yapmıcam.

ben tarıks ile bi ticaret yaptım ve para değeri olmayan bir bedeldi bende cihaz çalışmadı diye aleti altı parasını ödedi mevzu kapandı.

tarık kralmışın kardeşim...

despe
03-12-2012, 15:30
benim burda pazarlık ettiler diye hakkımda yazılmayan çizilmeyen kalmadı abi burda bi kul hakkı var onu yiyen de en değilim yiyenler hesabını verir burda ya da öbür tarafda ,
erkut da erkut erkut aradıydı selam verdiydi onun oraya gittiydik yanımızdaydı erkut ama erkut doğanla ticaretimz var ama erkut

bu konunun açılmasındaki amaç da buydu çünkü doğanın huyunu biliyorum tech e girmez bile 2 ay sonra falan gider yatırır yeter onlara der

sonuç esnaf adama *** atılır söylenmedik şey kalmaz sanki ben paralarını almışım sanki umrumda gibi yazılır da çizilir de

yine diyorum bana techden bi allahın kulu gelmesin bş allahın kulunun ben hakkını yediysem de benim de çoluğumdan çocuğumdan çıksın oldu mu abi

doğana ben mi kefil ol dedim sana,

sen kendin aradın beni hatta önce yusufu sonra beni, arada bende olayım yollayın para diye,

neyse beaa banane aq yolla kardeşim sen parayı yusufun hesaba, yollamazsanızda benim çok sikimde uğraşırsınız.

SOMEONESPECIAL
03-12-2012, 15:31

Valla ne yazacağımı bilemedim. Hakkınızda hayırlısı olsun babacım.

despe
03-12-2012, 15:32
yazın lan iş bank hesap nosu şuraya şimdi gidiyorum haramınızı yatırmaya

iş bankası
bursa yıldırım şubesi şube kodu 2206
hesap no : 0548740
yusuf külcü

yolla haram paramızı.

baymustang
03-12-2012, 15:35
sanırsam blok işi artık bu saatten sonra patlar. bu sitede memurlar var biliyorum :) büyük ihtimalle mesajı aldılar. bu konuda bu şekilde eskide kalır gider.

ama problemler hiç bir zaman bilgisayar başında olmaz. yüzyüze konuşmak en mantıklısı ki daha önceden burada tartışma konusunu abarttı herkes arada bişey yyokken yorumlar okadar ağır geldiki neredeyse kan davalı olucaklardı.

ne zaman ben araya girip telefonda konuşmalarını sağladım mevzu hafifledi konu eskide kaldı.

bu tip muhabbetler ben demiştim sen dedin sen demedin mi gibi insanı parıldayakcatır.

inşallah olayı çözer ve paranız kimsede kalmaz...

DENON

doğana bir size iki hepinizin allah belasını versin oldueger haram para yıyen varsa allah hakıkaten cıkarsın colugundan cocugundan erkut , kım yıyosa harbıden cıkarsın

bladerk
doğana ben mi kefil ol dedim sana,

sen kendin aradın beni hatta önce yusufu sonra beni, arada bende olayım yollayın para diye,

neyse beaa banane aq yolla kardeşim sen parayı yusufun hesaba, yollamazsanızda benim çok sikimde uğraşırsınız.

lan ne diyorum şikayet etmezseniz adam değilsiniz ben zaten bursadan başlıycam bugün etmeye kimler ne aldıysa ondan

doğan beni aradı abi ben bulgaristandayım numaraları yok benim hesaba kabora yollasınlar dedi bend e arayıp söyledim kimseye o esnada kefil de olmadım sonra aradınız doğan bizim parayı yollasın diye o da sizi bekletmiş adam ilk postda yazmış paranızı veririm ama canım isteyince diye siz çirkeflikle benden alacaksınız beni karaladınız onu da allah sizden çıkartacak zaten ben varya sizin o paranızı doğandan bile istemiycem
sadece beddua edip yolluycam şu lanet hesap noyu yollarsanız iş bnkası dedim hemen

bladerk
03-12-2012, 15:37
iş bankası
yusuf külcü

yolla haram paramızı.

ok bir saate geliyo dekont buraya haramınızı afiyetle yiyin her çıkışında beni hatırlayın

despe
tamam erkut biz çirkefiz yolla kardeşim sen parayı

üstte yazdım hesap numarasını

iş bankası
yusuf külcü

yolla haram paramızı.

DENON
ok bir saate geliyo dekont buraya haramınızı afiyetle yiyin her çıkışında beni hatırlayınhem dolandırılıp hemde haram yiyen ilk insanlarız biz, şaka gibisiniz siz harbiden

Anıl E.
03-12-2012, 15:47
Keşke başka yollardan halledilse bu olay 69 kayıtlı ve 35 misafir okuyor,misafirlerin kim oldugu bilinmiyor . En hayırlı yoldan halledilir umarım benim bile canım sıkıldı

svtec
03-12-2012, 15:52
işim görülsün gerisi kolay hallederiz çalışır öderim heves yaptım hemen olsun zihniyetindeki bütün insanların başına gelen gayet alışıla gelmiş ve tecrübe ile sabit (sindirerek doğru kişi kurum ve mekanlarda bazı işler halledilir gerçeğinin kanıtlandığı bir durum) hayatta tek bildiğim şey var paramı bir işe yatırdım.. gelecek olacak bu sefer doğru yok yan yattı çamura battı gibi kıvırmalar olduğu anda bilinki o iş yalan olmuş bile üzerine su iç (öldüremessin vuramassın paranıda alamassın öle lanet bir durumki anlatırsanda işte böle haklıyken haksız olursun)

Selcuk_RoL
03-12-2012, 16:02
Benim anlamadigim bende konuyu okudum sabahtan beri takipteyim bursali 2 arkadas madur bu apacik belli ama neden konu hep bladerk? yani siz asil paranizi alan adamin ustune neden gitmiyorsunuz adam bi post atmis yurumus dogru duzgun cvb bile yazamamissiniz ne biliyim bu adamdan bi cekincemi var yoksa erkut abimi cok yumusak? Kefil kefil denilmis sanki senet altinda imza var

Yanlis anlasilmasin ama 1000 lira icin esnaf adam karalanmaz hee 1000 lira ufak para degil 1 ay calisiyoruz bu paraya ama burda suclu kimse onun ustune gidilsin oldu olucak konun basliginida degistirin bladerk parami gonder olsun

despe
03-12-2012, 16:06
Benim anlamadigim bende konuyu okudum sabahtan beri takipteyim bursali 2 arkadas madur bu apacik belli ama neden konu hep bladerk? yani siz asil paranizi alan adamin ustune neden girmiyorsunuz adam bi post atmis yurumus dogru duzgun cvb bile yazamamissiniz ne biliyim bu adamdan bi cekincemi var yoksa erkut abimi cok yumusak? Kefil kefil denilmis sanki senet altinda imza var

Yanlis anlasilmasin ama 1000 lira icin esnaf adam karalanmaz hee 1000 lira ufak para 1 ay calisiyoruz bu paraya ama burda suclu kimse onun ustune gidilsin oldu olucak konun basliginida degistirin bladerk parami gonder olsun

kardeşim açtığım konunun ilk msjını iyi okumadın zannedersem, adama ulaşamıyorum, adam numaramı engellemiş, başka numaradan arıyorum açmıyor, kimseden bi çekincem yok Allaha şükür çünkü ben haklıyım, hakkımıda heryolda ararım kimseyede bırakmam, kim bu adama kefil olduysa onunla hallediyorum işimi, yazdığım postlara bi bak bakalım kefilliği haricinde esnaflığıyla ilgili birşey yazmış mıyım, şevki nin problemi olmuş çocuk paylaşamamış gelmiş burada yazmış.

Selcuk_RoL
03-12-2012, 16:12
kardeşim açtığım konunun ilk msjını iyi okumadın zannedersem, adama ulaşamıyorum, adam numaramı engellemiş, başka numaradan arıyorum açmıyor, kimseden bi çekincem yok Allaha şükür çünkü ben haklıyım, hakkımıda heryolda ararım kimseyede bırakmam, kim bu adama kefil olduysa onunla hallediyorum işimi, yazdığım postlara bi bak bakalım kefilliği haricinde esnaflığıyla ilgili birşey yazmış mıyım, şevki nin problemi olmuş çocuk paylaşamamış gelmiş burada yazmış.

Abicim ben dusuncemi yazdim sen haklisin ona kimsenin lafi yok ilk msj inisa okudum ama mevzu belli sen o tarftan umidi kesmissin :) erkut sen vere getirmissin e otomatikmen bu adam karalanmis oluyor sahsi dusuncem bence yanlis ( tabi diyceksinki basina gelmedi konusmasi kolay) neyse ins en kisa zamanda cozulur kimse kimseyle kotu olmadan

DENON
03-12-2012, 16:14
Yanlis anlasilmasin ama 1000 lira icin esnaf adam karalanmaz hee 1000 lira ufak para degil 1 ay calisiyoruz bu paraya ama burda suclu kimse onun ustune gidilsin oldu olucak konun basliginida degistirin bladerk parami gonder olsunhocam bak erkutla daha öncede polemıgımız oldu başka bır tıcaretten ötürü , ben doganla muhattab olmak ıstedıkce o kendını olayın tarafı ılan etti, bu mevzuda da aynı şeyı yaptı , kaparo istemek için erkut kendı aradı benı de despeyıde , kaparoyu ıstemek için aracı oluyosan iade etmek içinde sen aracı olacaksın, aracı oldugun adam ödemıyosa sen ödeyeceksın , bılıp bılmeden yorum yazılmasın , ılerde bır gun bırıde sana 1000tl gıbı ufacık bır madik atmaya kalkarsa o zaman konusuruz tekrar :icon_tup:

bladerk
03-12-2012, 16:16
para hesabınızda 980 tl + 20 tl olarak geçti

şimdi gelelim ben o parayı nasıl kazandım 2 adet silindir kapak söktüm taktım bir adet elektrik tesisatı yaptım komple bu para sonuna kadar helaldi

sizin başkasıyla hesabınız vardı çirkeflikle benim adımı lekelediniz allah hepinizin çoluğundan çocuğundan çıkartsın bunu

ben ne kefil oldum o gün aradığınızda ne bişey yaptım gece geldiniz garajımı açtım hepinizin coluğundan cocuğundan çıksın bunların hesabı herşeyi bana maal ettiniz ya allah çıkartır için rahat oldu mu şimdi dekontlar geliyo allah bin türlü çıkartsın bin kere allah belanızı versin şerefsizler

yaşar
03-12-2012, 16:18
Keşke dost kalaydınız,parada malda birgün kimsenin umrunda olmuyor.

DENON
03-12-2012, 16:21
para hesabınızda 980 tl + 20 tl olarak geçti

şimdi gelelim ben o parayı nasıl kazandım 2 adet silindir kapak söktüm taktım bir adet elektrik tesisatı yaptım komple bu para sonuna kadar helaldi

sizin başkasıyla hesabınız vardı çirkeflikle benim adımı lekelediniz allah hepinizin çoluğundan çocuğundan çıkartsın bunu

ben ne kefil oldum o gün aradığınızda ne bişey yaptım gece geldiniz garajımı açtım hepinizin coluğundan cocuğundan çıksın bunların hesabı herşeyi bana maal ettiniz ya allah çıkartır için rahat oldu mu şimdi dekontlar geliyo allah bin türlü çıkartsın bin kere allah belanızı versin şerefsizler
yanlış kelimeler kullanma erkut tadımız iyice kaçmasın ,

sen bu adamdan için k20a konusunda ha dogan ha ben demedın mı?

h22 için dogana kaparo yollayın diye sen aramadın mı?

dogan sana kaparo ıstetırken kankan oluyor kardeşin oluyor , bız magdur olunca ben olayın içinde yokum benı karıştırmayın deyıp sıyrılmaya çalışıyosun , sonrada sankı bız hakkınızı yiyomuşuz gibi yavuz hırsız ev sahıbını bastırır konumuna düşüyoruz , beddua alıyoruz

o zaman bıze yolladıgın haram parayı dogandan tahsil edince HELAL edersin erkut anlaştık mı ??

chiefkadir
03-12-2012, 16:21
Konuyu okudum ne diyim bilemiyorum , Erkut yeter artik girme kimsenin alisverisine madem belli bir yuzde almiyosun kar etmiyosun bulasma amk biri mal alacak biri mal satacak sen aradasin ve sikintiyi ceken sensin, olayi erkutun sahsi problemi haline donusturmeye calismasin kimse yaziktir adam bir sekilde ayakta durmaya calisirken boyle bir olayla iyice yipratilmasin

bladerk
03-12-2012, 16:22
http://i45.tinypic.com/2wmp9h3.jpg

Evrenoz
03-12-2012, 16:28
Sanırım ödeme yapılmış.. Sorun çözüldüğüne göre konuyu kilitliyorum.
Ödeme hesaba geçmedi ise pm atın, tekrar açarım..