Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonlu arkadaşlar yardım
Trabzonlu arkadaşların yardımına ihtiyacım var. 206 cc jant buldum trabzondan
ömer var tanıdıgım sadece o da şu an mersinde telefonuna da ulaşamadım. İlgilenecek olan var mı? Jantı satan kişiyi tanımıyorum hem jantların orjinal olup olmadıgına bakacak olan bi arkadaş lazım . Parayı da o arkadaşa yollamayı düşünüyorum.
İlgilenecek olan var mı? Benimle irtibata geçerse iyi olur.
Peugeot üretimi 15 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 799 TL Sahibinden satılık ikinci el - 106496665 (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-orjinal-cc-jant-106496665/detay)
Link bu .
5327347002 ali ismi anil aracin eski sahibi olmasi lazim slm syle yrdimci olur
Eyvallah abi arıyorum hemen
ismailozkan_01
03-12-2012, 17:32
atlayak ivecoya gidek trabzona gardaş :D
atlayak ivecoya gidek trabzona gardaş :D
Sen o ivecoya yakın zamanda swap da yaparsın dayı beklerim hem de emniyetin ruhsatta sıkıntı çıkmaz projeyi de şube müdürü çizsin hahaha :D
Şevki abinin verdiği numarayı aradım ;şevki abi sagolsun ali abi ilgilendi konuşup bana dönecek jantlar hakkında bilgisi yok ama sahibini de iyi tanıyor .
kagan-07
04-12-2012, 07:52
hallettin mi anıl
Aradım şevki abinin verdiği numarayı tamam ilgilenip dönücem dedi dönmedi abi ,bir arkadaşımda replika olduğunu söyledi jantların hatları keskin duruyor dedi. Bilmiyorum valla
kagan-07
04-12-2012, 08:04
neyse tmm hbre göre bakarız duruma
Öğle saatleri gelsin tekrardan ulaşıcam kendisine dayı