Orijinalini görmek için tıklayınız : k20 typer marş motoru muadiller
Selamlar;
aracımın marş motorunda problem var sanırım geç basıyor
acaba accord ve crv lerin marş motoru ile birebir aynı mı
bilenler tecrübe edenler yazarsa sevinirim, değiştircem... :)
crv yi bilmemde accordla aynı olabilir.
Accord'la ön pinyon kapakları farklı, diş sayısı tutuyor ancak önden bağlantısı tutmaz.
CRV'nin 2002-2006 arası 2.0 motorluların diş sayısı vs. tutuyor ön bağlantısı da aynı gibi ama bu dinamo işi öyle birşeyki takacağın yerde denemeden %100 emin olamıyorsun.
Sasmaz oto sanayı girisinde aydoganlar mercedesı geçmeden hemen sag tarafta sarj mars dınamocu var
hem sıfır ıstersende tamır yapıyor
işcılıklerı gayet ıyı duzgundur
Şuan için tamir yaptırma şansım yok mertcan kemerdeyim parçayı söktürüp çıkartma şansımda yok bana parça lazım al tak şeklinde o yuzden işim zor
Anladım ozaman epc katalogundan parca numaralarına bakıp aynı olup olmaıdıgını yazacagım
EP3 TypeR ın marş motor numarası
31200-PRB-A01
Accord ise 31200-RAD-004
crv
31200-PNE-G01
parca numaraları aynı degıl ama ben uyabılecegını dusunuyorum ozellıkle crv nınkı
işimiz şansa kaldı anladığım kadarıyla, ilgilendiğin için teşekkür ederim.
Osman Bahadır
04-12-2012, 13:02
Kadirsa'da yazmış,
k20, k24'de aynı şanzımanı bulman gerekir. Accord otomatik, CRV awd otomatik olduğundan pek bulamazsın uyanını. Kapak farklı olduğundan diş tutsa da yerine denk gelmez muhtemelen.
Tamir için Ankara'ya otobüsle falan göndersen 1.5 günde işin hallolur muhtemelen.
denemeden malesef net yorum olacagni sanmiyorum. en szindan cikma bu sekilde denemenizi tavsiye ederim
Antalya da kemer demisiniz ? yardımcı olabiliriz belki iletişim numaranızı pm atınız
Marş motorumuz sağlam 2 ay önce aldığım yeni akünün üretim hatası olduğu tespit ettik (VARTA) yeni aldım demeyin kontrol ettirin marşa her bastığımda akünün akımı geriye gitmesi gerekirken yukarı çıkıyor çok ilginç akümüzü değiştirdik marş motorunu kurtardık farketmesek boş boşuna macera arayacaktık.. :)
Hadi geçmiş olsun bakalım.
dip not: Kimse akü garanti kartını aracının torpidosundan çıkarmasın, ehliyetini unut onu unutma :D
Hadi geçmiş olsun bakalım.
dip not: Kimse akü garanti kartını aracının torpidosundan çıkarmasın, ehliyetini unut onu unutma :D
heheheh valla doğru diyosun esnaflık ölmüş kadirim bu işin peşini bırakmicam ama burnundan getiricem o totoşun mail yazcam merkeze..