Orijinalini görmek için tıklayınız : Angel Eyes Ayar sourununa çözüm BULDUM.
flexamin
12-04-2008, 16:07
arkadaşlar mercek sorununa çözüm buldum daha doorusu angel eyes ayar sorununa çözüm buldum.
bildiğiniz üzere ayar tutmuo du angel eyes larda .. mesela yukarı kaldırırken çaprazlama kalkıordu bu nedenle ayar olmuo du
bende farları açtım .. ayar vidalarına yay ekledim ve ayrıyetten 1 adet ayar vidası ekledim. şuan istediğim gibi ayar oluor ve süper oldu süper gösterior.. mercek deişimi ile falan uğraşmayın toplam 10 ytl ye mal oldu
yay lı sistem le mercek 90 derece kalkıo 90 derece aşağı inior. 90 derece sağa sola .. yani çaprazlamasına gitmior
flexamin
12-04-2008, 16:32
mekanikci olmanın faydaları :D
helal olsun sana kardeşim, uraşmış başarmıssın tebrikler ;)
flexamin
13-04-2008, 00:39
saol kardeşim valla ugraştık pederle ama en sonunda yaptık 1-2 günümüzü aldı.. ama ii de oldu
boosted_pug
13-04-2008, 03:05
kardeş birkaç foto koysaydın bizde öğrenseydik nasıl yapıldığını
tebrikler..:) bir iki foto eklesende bizde görsek:D
flexamin
13-04-2008, 12:29
junyanları yaparken çekmedim foto da sonar ları yapıorum çekeyim 1 2 tane.
flexamin
13-04-2008, 12:37
eklediğim ayar çubukları ve yay
http://img147.imageshack.us/img147/1127/voltaj009bw9.jpg
eklediğim ayar çubuklarına kontre yaparak somunladım ve kelebek tatktım .. rahatca ayar yapmak için
http://img230.imageshack.us/img230/310/voltaj010ke6.jpg
SOMEONESPECIAL
14-04-2008, 16:15
İyi senin şansına merceklerin kaliteli çıkmış...
Ya merceklerini de değiştirmen gerekseydi ???
Ya hella ya da valeo mercek kullanman gerekecekti.
Tabi ayakları tutmayacak her birine 3 ayak daha adapte
edip mevcut farın kasasındaki ayaklara monte edecektin...
Merceklerin kaliteli olması gerçekten şansına...
Xenon kullanıyormusun peki ?
flexamin
14-04-2008, 17:23
eed xenon kullanıorum.. önemli olan ayar tutmasıydı.. zaten ayar tutmayınca görüş sıfır oluo.. ama mekanikci olmak güzel bişi
10 ytl den duşuk fiyatlı bir mercekle memnun oldu isen araban valeo marka mercekleri takmanı öneririm. sonar junyan dan daha alt kalite diye biliyorum olur ki xenon falan kullanırsan far camının erimesi işten bile değildir belli bir süreden sonra.
Focus ve fiestalardaki sonar farların mercekleri hayret verici kalitede..Bende alırken merceği değiştircem diye almıştım fakat dümdüz çizgi halinde görüntü verdiğini görünce ellemekten vazgeçtim..
Focus ve fiestalardaki sonar farların mercekleri hayret verici kalitede..Bende alırken merceği değiştircem diye almıştım fakat dümdüz çizgi halinde görüntü verdiğini görünce ellemekten vazgeçtim..
o zaman çok güzel. umarım far camıda kalitelidir.
mekanıkcı olmak fena bısımıs ya
SOMEONESPECIAL
21-08-2008, 07:54
mekanıkcı olmak fena bısımıs ya
Sen ne anlarsın mekanikten