PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Colt CZT +350kg ile Type R a 10 boy atıomuş.

Sayfa : 1 [2]

3rk4n
04-12-2012, 23:50
dujj içinde mi ?? :)

Dujj istersen 100 döllar :D

GKS TypeR
04-12-2012, 23:52
Fn2 vs. CZT vol.2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=TlQ5C4FWqUk&NR=1)

czt'nin spec ne bilmiyorm biln varsa yazsın fn2 burda feh

ilginc bi sonc olmus sizin deneme,

TlQ5C4FWqUk

bu videoda deneyen benim valla seko bu cztnin speclerini bende biliyorum ama önde cooler ı falan gördüm yazılım vs falan olduğunu söylüyodu o akşam sahibi arkadaş bana deniyelim dedi denedik videonun sonuna 2-3 boy önünde kamyonun arkasında önüne giriyorum sonra bırakıyoruz zaten.

tunceR
04-12-2012, 23:55
Dujj istersen 100 döllar :D

erkanım napıyon yaa görüşemiyoz :)

ahmet3425
04-12-2012, 23:55
aracın alt devirleri iyidir oldukça dolu bir araç burda itirazım yok ama. 2000rpm de turbonun çok verimli olacağını düşünmüyorum. niye bu kadar abarttın ki bu durumu? ben ayrıca arabaya bi şey demedim neden yüklenildiğini sordum aklımdaki soruya da cevap aldım..

detaylara takılma 2000 rpm dediysek dip gazda sn ler icinde 2500 e kadar cıkar araç o sırada torkun yarısı gelmis olur ztn oda vtec bir aracı geride bırakmak icin yeterli.

ilkerist
05-12-2012, 00:03
Bizde Eski Hondacıyızz Ama Olan Olmuş Yapcak Bişi Yok :) 10 Boyu eçtim 5 Daha Düşüreyim 5 Boyy Bilmiosa Denemesinnn Yürütmesinn Taayarcıııı Arabasınnı :icon_tup:

Hocam ben hondacı falan filan değilim,ben hızlı her aracı severim,ama burada ki durum da ortada yani,bilmem,söyleyecek pek birşey yok yani...

Burada ki söz konusu araçlar misal cupra ve m3 olsaydı yine önceki yazdığımı yazardım,yani markanın bir önemi yok benim için :)

tunceR
05-12-2012, 00:10
fanatikliği gerek yok bu videoda typer gebermiş, czt de eh işte ama tabi daha çabuk ivmeleniyor.. halbuki td04 var araçta 2. vites 60-70 de yada 3. vites 90-100 de basılsa kilolar eşit olsa daha zevkli olurdu

misery1903
05-12-2012, 00:12
Öldürsen 8 smart sığar...
Bir dahakine iki araç sahibinin de istediği devirlerde video çekerseniz daha az tepki alırsınız muhtemelen.

Yigit-Y
05-12-2012, 00:21
bu konudan sonra kolpaçino patlatır yatarım iyi geceler cips bitti :)

Zero
05-12-2012, 00:25
Burada Alper abinin dedigi +350kg ve 10 boy cok iyimser demis.Czt nin gecmesi imkansiz diyen bir kisi bile olmadi zaten.Sanirim tarif ederken bir hata olmus +200kg var +350 degil birde 4 de basilmis yani cok asagida,td04 de 2700-2800 den sonra ciddi doluyor bilginize..Kisacasi czt cok guzel yurumus type r tecrubesizlik kurbani olmus ama kelAlper abide hakli cikmis bence herkes hakli :D acikcasi bende hayatimda roll filan yapmadim ama 10 boy gibi gelmedi fark zaten kabul edilmeyen 10 boydu czt nin gecemeyecegi degil.

ygtrn
05-12-2012, 00:29
HyOhsJkzJuU

bu benim eski speclerimle birkaç yıl önce civatasına kadar stoc fn2 typeR la olan denemem...

specler
td04 turbo
wrx intercooler
60lık düz boru
1.2 bar peak 1.1 cont
bu speclerle 271hp 350nm dynosuda var forumda paylaşmıştım zamanında...

arada bi 4 boy kadar fark oluyor... araçlarda sadece söförler var...
benim araç +1500kg (lpg ile yürünmüştür)

tartışanlara fikir vermesi açısından paylaşmak istedim...(sonuna kadar izleyin)

Serhat Y.
05-12-2012, 00:46
bu videoda gaza oturma anındaki vites ve hız nedir?

Cem.B
05-12-2012, 01:06

yaa bırak ne gazlaması ne vitesi ahahahahaha

ygtrn
05-12-2012, 02:19

2. vites 60km

cvk_sport
05-12-2012, 02:28
Feh typer alttada bassa usttede bassa bu speclerdeki czt yi gecmesi cok zor feh ep3 te olsa sonuc degismiycektir tabi czt gercekten o degerlerde ise iki aracada msallah

Safak
05-12-2012, 02:36
böksör japon jipi mipi ama, uçuyor :D

goldbergbrk
05-12-2012, 03:12
rool ile alakası yok çekilen videonun typer altta kalıyo diğeri 350 kg ile başladı sonra kilolar düştü 10 boy bende göremedim gece ışık olan bir yolda eşit şartlarda fn2 ile yine denemelisin

redbaron
05-12-2012, 03:48
biride dememiş ki aga bu nası rolling :D adam ne 3 korna ne bir konuşma basmış uzamış gitmiş :D ne kaçıncı vites olduğu bellli ne birşey. Altta da basıldığı bariz belli o zaman sonuç normal

kadirsa
05-12-2012, 07:36
konunun ana teması; yeni nesilin ciddi kilo problemi var. 3 kişi 350 kg ne la, neyle besleniyonuz..

Kekuti*
05-12-2012, 07:37
konunun ana teması; yeni nesilin ciddi kilo problemi var. 3 kişi 350 kg ne la, neyle besleniyonuz..

Sabah sabah ilac gibi geldi bu comment :D

CRX
05-12-2012, 07:52
walla videoyu yeni izledim czt'ye maaşallah, eşit şartları falan bilmem de o zmn fn2 sahibi arkadaşta bu şartlarda yarışmasaymış, bu şartlarda yürüdüğü için sonuçlar da bu şekilde olmuş.

stlegal
05-12-2012, 07:55
ben bu konuyu kaçırmışım yaw :D

nemonomani
05-12-2012, 08:10
Goksel typrda dahil olmak uzere araclari dolu olanlar yilbasindan sonra gelsin o zaman 2 de 3 de videolar vardi karambole bu video gelmis baska video koyamiyorum macasina guvenen gelir geceninde seve seve elini operim stock internalli tum fn2 ler

ugr_kskn
05-12-2012, 08:10
Bu kadar tartışmaya gerek yok kimse geçemez demiyor zaten 10 boy denilince olan olmuş czt eksikleri yapar konusunu açar fn2 de tekrar kabul ederse istenilen devirde rol yapılır bir kaç video çekilir olay çözülür sonuçta arkadaşın dediği geçme geçilme kaygısı yok tamamen zevk aracını görmek bu kadar basit.Araçlara tekrardan maşallah

kelalper
05-12-2012, 08:12
Ben denemiyorum arkadaş gözüm korktu bu ne yaw. FN2 ye bunu yapan 6. viteste bana drag yaptırır. Aklıma aşağıdaki video geldi benim . Başını izleyin yeter.

Top Gear - Evo vs Lamborghini part 2- Top Gear - BBC - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=VVt1IjIdLxY)

F.Dogan
05-12-2012, 08:34
deneme anladıgım kadarıyla 4. viteste yapılmıs czt 1 kere vites değistirdi.

ve typer cok altta kalmıs turbo arabada tork var farklı oyle acmıs dikkat ederseniz sonlara doğru typer dolduktan sonra geliyor.

bana 2. vites 60 da basıp en az 200 lere kadar gittiğiniz video varsa onu gosterin eyw diyeyim.

burda bu kadar milleti yalandan beklettiniz helal olsun.

Allahtan sabah gördüm konuyu böyle rolling mi olur bari 2 video olsaydı bide typer ın devrinde onu da izleseydik.

kelalper
05-12-2012, 08:45
En güldüğümde araba Ep3 değil FN2 demiş. Ep3 olsa ne olacak. Type R a 35 R turbo koysan bundan farklı olmaz 150-160 a kadar.

XoR
05-12-2012, 08:46
Şöyle ciddiyetsiz deneme konularına harcanan vakit ve kotaya acıyorum.

ozgurluk
05-12-2012, 08:57
Valla şu videodan anlaşıldığı itibariyle kelalper haklı çıktı.

K.Kaan
05-12-2012, 09:03
videodan bende birsey anlamadım hangı devırde kac km den basıldı? bı de ılk defa bı roll de bu kadar sessız Honda goruyorum:/ masallah aracınıza kazasız belasız surusler...

KA®ANLIK
05-12-2012, 09:20
Rolling Type-Rolanti

GKS TypeR
05-12-2012, 09:21
Goksel typrda dahil olmak uzere araclari dolu olanlar yilbasindan sonra gelsin o zaman 2 de 3 de videolar vardi karambole bu video gelmis baska video koyamiyorum macasina guvenen gelir geceninde seve seve elini operim stock internalli tum fn2 ler

vay be gidere bak..
güzel kardeşim neden yılbaşından sonra al mnd yi gel bu akşam deneyelim diyicem gelemezsin, araban sanayide yatıyor, gel hafta sonu deneyelim diyicem gelemezsin araban sanayide yatıyor. ama ben her zaman denerim benim arabam bi kere yola çıkıp 1-2 ay sanyide yatmıyor. bana aybaşı yılbaşı farketmez. güzel kardeşim bana gider yapma daha yazıcam bişeyler ama bahadıR abinin hatırı var ;) GKS, o fn2 ye benzemez . sen o fn2 ile denediğinde ben deneme zahmetinde bile bulunmadım. :icon_tup:

GKS TypeR
05-12-2012, 09:22
Şöyle ciddiyetsiz deneme konularına harcanan vakit ve kotaya acıyorum.

ya koraycım sen ne zaman yazsan ben üstüne yazocak bişey bulamıyorum.

ama bana gider var yazmam lazım kanka :):)

Time-R
05-12-2012, 09:24

Bu arada 41 kere GKS'ye masallah Goksel abi, gecen yanimdan gecisin cok guzeldi :)

XoR
05-12-2012, 09:28

kendini kandirdigini gormus olur sayende :) +350kg :D

Arenimo
05-12-2012, 09:42
Başlık güzel :D 10 boy atıyormuş her okuduğumda Danimarkada kızlar teklif ediyormuş aklıma geliyo :D

ilkerist
05-12-2012, 09:46
Başlık güzel :D 10 boy atıyormuş her okuduğumda Danimarkada kızlar teklif ediyormuş aklıma geliyo :D

10krktr :D:D:D

kelalper
05-12-2012, 09:50
Arabası sanayide yatıo bi de bana gider yapıo. Ne zaman deneyelim desek şuyum var buyum var diosun diyo. Arabası yatıodu ayarı yoktu deneyelim dedi motor kulaklarım yoktu olmaz dedik. Ptesi kar lastiklerini takıcam bana 20 gün sonra diyo. Paşamın gönlüne göre araba deniyecez.

nemonomani
05-12-2012, 09:50
vay be gidere bak..
güzel kardeşim neden yılbaşından sonra al mnd yi gel bu akşam deneyelim diyicem gelemezsin, araban sanayide yatıyor, gel hafta sonu deneyelim diyicem gelemezsin araban sanayide yatıyor. ama ben her zaman denerim benim arabam bi kere yola çıkıp 1-2 ay sanyide yatmıyor. bana aybaşı yılbaşı farketmez. güzel kardeşim bana gider yapma daha yazıcam bişeyler ama bahadıR abinin hatırı var ;) GKS, o fn2 ye benzemez . sen o fn2 ile denediğinde ben deneme zahmetinde bile bulunmadım. :icon_tup:

Arabam sökük şu an sökük olmasa seve seve gelirim ki zaten o fn2 nin specleriyle seninki birmi de deneyeceksin ne istiyosa yazabilirsin bahadır abimin bende senden daha çok hatırı var vakti zamanı gelince çıkarız deneriz geçersen seve seve elini öperim merak etme

Edit: Dikkat et abi denemeye tenezzül etmediğin araba üzmesin seni

nemonomani
05-12-2012, 09:52
Arabası sanayide yatıo bi de bana gider yapıo. Ne zaman deneyelim desek şuyum var buyum var diosun diyo. Arabası yatıodu ayarı yoktu deneyelim dedi motor kulaklarım yoktu olmaz dedik. Ptesi kar lastiklerini takıcam bana 20 gün sonra diyo. Paşamın gönlüne göre araba deniyecez.

arabamız yoldaykende çağardık seni abi tribüne oynama şimdi yok arabamı sökemem ayarım yok bi dünya laf anlattın ve benim senin gibi geçer geçilir korkum yok bahanede aramıyorum

luca55
05-12-2012, 09:56
Arabam sökük şu an sökük olmasa seve seve gelirim ki zaten o fn2 nin specleriyle seninki birmi de deneyeceksin ne istiyosa yazabilirsin bahadır abimin bende senden daha çok hatırı var vakti zamanı gelince çıkarız deneriz geçersen seve seve elini öperim merak etme

senin speclerinle denediğin arabanın specleri bir mi peki ;) bunu söylememdekı sebep gırtlagına kadar dolu bır czt sahıbısın, neredeyse stok bir fn2 ile deneyıp ''ooo typera 10 boy attım'' diye sevınıyosun.kendı arabanı baz alacagın araba stok bır fn2 olmamalı bence.dbs gıbı yuklu bır ep3 yada yuklu bir fn2 ile dene ki bızde senın arabanın yürürünü görelim ;)

kelalper
05-12-2012, 09:57
Ya sen ne zamana çağırdın leyleklerle mi haber yolladın bana gelmedi. Ctesi son gün getir ne getirebiliyorsan CZT adına deneyeceğim.

tunceR
05-12-2012, 09:58
gırtlak dediğin arabanın motor içi stok

nemonomani
05-12-2012, 09:58
senin speclerinle denediğin arabanın specleri bir mi peki ;) bunu söylememdekı sebep gırtlagına kadar dolu bır czt sahıbısın neredeyse stok bir fn2 ile deneyıp ''ooo typera 10 boy attım'' diye sevınıyosun.kendı arabanı baz alacagın araba stok bır fn2 olmamalı bence.dbs gıbı yuklu bır ep3 yada yuklu bir fn2 ile dene ki bızde senın arabanın yürürünü görelim ;)

ben şunu geçtim bunu geçtim derdinde değilim ki biz abimle eylenmeye gittik video cektik he ama öbür konudan beri kelalper abi bizimle uğraşıyor sıkıntı bu ben zaten sevinmiyorum geçilen arabada bizim geçen arabada

luca55
05-12-2012, 09:59
gırtlak dediğin arabanın motor içi stok

benım yazdıgım ıcın dıyosun tuncer?eğer oyleyse düzeltme yapayım.

luca55
05-12-2012, 10:00
ben şunu geçtim bunu geçtim derdinde değilim ki biz abimle eylenmeye gittik video cektik he ama öbür konudan beri kelalper abi bizimle uğraşıyor sıkıntı bu ben zaten sevinmiyorum geçilen arabada bizim geçen arabada

eğer abimle yarıştık keyfıne denedık dıyorsan ozaman arada 10 boy gectım gibi bı soz olmamalı bence.''oylesıne vbır deneme yaptık ıkı aracada masallah'' dersın cıkarsın ısın ıcınden ozaman kkımsede sana bısey demez ;) bunlar dostane tavsıyeler yanlış anlama ;)

WarmongeR
05-12-2012, 10:03

vay be gidere bak..
güzel kardeşim neden yılbaşından sonra al mnd yi gel bu akşam deneyelim diyicem gelemezsin, araban sanayide yatıyor, gel hafta sonu deneyelim diyicem gelemezsin araban sanayide yatıyor. ama ben her zaman denerim benim arabam bi kere yola çıkıp 1-2 ay sanyide yatmıyor. bana aybaşı yılbaşı farketmez. güzel kardeşim bana gider yapma daha yazıcam bişeyler ama bahadıR abinin hatırı var GKS, o fn2 ye benzemez . sen o fn2 ile denediğinde ben deneme zahmetinde bile bulunmadım.

Beyler aynı masada yemek yiyip, çay içiyoruz. Gerek yok birbirimize bu tip atarlara.. :):)

ceyhun737
05-12-2012, 10:04
Güzel kardeşim yaşlarımız da yakın burada sana tek demek istediğim bu konular çok hassas konular tüm araba sevdalıları neredeyse bu foruma üye senin orada 10 boy attık vs gibi sözlerin tabiki herkeste bir merak uyandırdı sözlerimi lütfen yanlış anlama bir de bildiğin gibi forumda hondacı kardeşlerimiz çok e durum böyle olunca biraz daha alttan alman daha güzel olabilirdi yani iki araca da maşallah ama benim görüşüm tekrardan bir deneme yapmanız ve gökhan agbiyle dene mesela öyle anlayabiliriz aracının yürürünü. Tekrar tebrik ederim kolay gelsin.

tunceR
05-12-2012, 10:09
bu video zaten öncden çekilmişti ahmetin öyle bi amacı olsa çok önceden kendi açardı video konusunu. konu hararetlenince mecbur kaldı koymaya.

kelalper
05-12-2012, 10:16
Tuncer eğri oturalım doğru konuşalım sen bilio muydun videonun bu şekilde olduğunu. Sence şu adaletli mi? Onur kendi dünyasında bişeyler yazıp kendi oynuo. Sizlere bahsederkende abi şunu 10 boy geçtim dio sizde inanıosunuz. FHE Fn2 bile bi yerden sonra yaklaşmaya başlıyor vtec altında bastığı halde. Vtec makinaların hepsi Vtec altında zaten tork fakiri bırak 2 kişiyi 1 kişiyken bile kullanırken ızdırap oluyor araba şehir içinde. Sürekli vites küçültmek durumu yüzünden. CZT 3000 de spool etmeye başlıyor yani tork gelmeye başlıyor. Adalet kavramınız buysa bişey demiyeceğim. Bu videodaki sonucu gerçek roll içinde geçerli diyorsanız hiçbişey demeyeceğim.

ilkerist
05-12-2012, 10:17
bu video zaten öncden çekilmişti ahmetin öyle bi amacı olsa çok önceden kendi açardı video konusunu. konu hararetlenince mecbur kaldı koymaya.

Bence video yayınlamadan bu işi güzel sözlerle kapatabilirdi ama üstüne Alper Abi ile zıtlaşınca iş bu noktaya geldi fn2 sahibinede ayıp oldu kanımca,olur böyle şeyler diyip geçiştirmek lazım,denemek isteyen 2 araç var rs ve fn2 aracın hazır olunca çıkar denersin he benim aracım hazır hale gelir eğlencesine yine çıkar basarız ama yok +350kg 10 boy attım falan filan gerek yok...

kelalper
05-12-2012, 10:23
alper abi donal gezicem dedi videodan sonra bakarız karamursel sepeti hangi araba kim donla geziyo

Yaw bide iddia falan yok diyor kendisi o kadar inanmışki kendi oynadığı seneryoya adaletli deneme olmuş gibi bi de bunu yazıyor. video hem roll değil hem de 10 boy yok ortada.

tunceR
05-12-2012, 10:23
ben zaten yazdım typer gebermiş diye o devirde. ama czt de çok çok şanslı değil o devirde..sonuç olarak bu denemeyi baz almamak gerekir tabiki.

nemonomani
05-12-2012, 10:37
Yaw bide iddia falan yok diyor kendisi o kadar inanmışki kendi oynadığı seneryoya adaletli deneme olmuş gibi bi de bunu yazıyor. video hem roll değil hem de 10 boy yok ortada.

yaşım 22 abi seninle aramda 14 yaş var ben bu günü unutmadım abi sende unutma nasipse seninlede deneriz ölmezsek

Beyler aynı masada yemek yiyip, çay içiyoruz. Gerek yok birbirimize bu tip atarlara.. :):)

size canım feda abi bu konuyu ben buraya getirmedim özür dilerim :(

Yiğit G.
05-12-2012, 10:49
Video blair witch gibi olmuş pek birşey anlaşılmıyor ama ortada bir sorun var belli TypeR dan doğru düzgün ses bile gelmiyor... Bana mantıksız bir fark gibi geldi.

SekoLive
05-12-2012, 10:54
bence gks ile alper abi denesin kavgasız gürültüsüz kafa kafaya bi rolling izleyelm :D

Daha adaletli bi roll izlemiş oluruz diye düşünüyorm

olmadı alper abi mangal yakarız :D

GKS TypeR
05-12-2012, 10:56

Ben denemeye tenezzul etmedim o speclerde , ama fn2 nin iyice dolduruldugunun farkindayim bitmesini bekliyorum. Ancak ole denerim ;)

lucky Jackal
05-12-2012, 10:57
type-r 10 boy attım demen için şartların eşit olması lazım,bu video da şartlar eşit değil çok net belli. Type-r v-tec altı yürümüş. çekin düzgün adil bir video izleyelim. olmamış ki bu video

Yiğit Ş.
05-12-2012, 11:15
vay arkadaş :D ofiste sesli güldüm lan hahahaahahaha 10 boy attık diye seviniyorsunuz bide.

CocoRe
05-12-2012, 11:19
Ahmet kardeşim arabana maşallah

gks nin cigeri kadar bilegide iyidir dikkat et..

şayet gks engelini geçebilirsen

sırada BS seni bekliyor

herkeze hayırlı gazlamalar

fazlada atarlanmaya gerenks yok hepimiz aynı ortamın adamıyız zaten

kelalper
05-12-2012, 11:25
bence gks ile alper abi denesin kavgasız gürültüsüz kafa kafaya bi rolling izleyelm :D

Daha adaletli bi roll izlemiş oluruz diye düşünüyorm

olmadı alper abi mangal yakarız :D

Daha önce denedik Seko GKS ile. Konu GKS ile benim arabam değil.

WarmongeR
05-12-2012, 11:26
editt.....

kelalper
05-12-2012, 11:26
yaşım 22 abi seninle aramda 14 yaş var ben bu günü unutmadım abi sende unutma nasipse seninlede deneriz ölmezsek

size canım feda abi bu konuyu ben buraya getirmedim özür dilerim :(

Onur sana abi tavsiyesi bu işte hırs yaparsan sen zararlı çıkarsın. Nedinide bu işin derdi tasası bitmez. Sanayiden çıkamazsın. Para ve vakit harcarsın.

yasin_R
05-12-2012, 11:28
yazmiym dedim ama dayanamadım:)

colt iyi hazırlanmış ve iyi yürürlü bi araba olabilir, inşaallah daha iyi yürür, FAKAT DENENEN arac fn2 dönünde bir bakın derim, bu video hiç etik olmamış elalem adama güler be bu neee....

adam gibi saglıklı bi fn2 ile yada işi bilen bi adamla deneyıpte koysanız tebrik ederidik... ama burdakomik olmuş kimse kusura bakmasın arkadas...

haftaya bildiğim kadarı ile iki aracta cadde de olucAK tekrardan denersiniz,görürsünüz

gp74
05-12-2012, 11:52
Olmamış, hondacı arkadaşada ayıp edimiş...

K.O.
05-12-2012, 11:59
10 boy dedin saatlerce video bekledik fiasko çıktı. fn2'ye direk haksizlik , rolling yapmiyorduk öle basiyorduk diyosun , bune lahana turşusu arkadaş ya.. bide özgüvenin tam hala konuşuyosun ilginç..

JapanVsGermany
05-12-2012, 12:03
B.Aktepe nin hazırladığı 100-200'ü 5.88 olan Turbo Vtec ile Rol vtec'i denedik.
Turbo Vtec dirk'teydi Rol Vtec bendeydi.

İki araba da 3. kornayla beraber DİP GAZ yaptık, 4-5 boya yakın geçtim atmo vtecle SC6262 Lİ TURBO Vtec'i...

5.vites 40km den bastırdım, 120de biter dedim, çok rahat bi şekilde geçtim turbo vtec'i....

Yani maksat ille de geçmekse, çareler tükenmez rolling'de, eminim anlatabilmişimdir ;)

metinalan
05-12-2012, 12:04
B.Aktepe nin hazırladığı 100-200'ü 5.88 olan Turbo Vtec ile Rol vtec'i denedik.
Turbo Vtec dirk'teydi Rol Vtec bendeydi.

İki araba da 3. kornayla beraber DİP GAZ yaptık, 4-5 boya yakın geçtim atmo vtecle SC6262 Lİ TURBO Vtec'i...

5.vites 40km den bastırdım, 120de biter dedim, çok rahat bi şekilde geçtim turbo vtec'i....

Yani maksat ille de geçmekse, çareler tükenmez rolling'de, eminim anlatabilmişimdir ;)

ben senin 2.4 acoordu geçmedim mi 1.4is ile şahitlerde var

kelalper
05-12-2012, 12:07
yaw ben sword un 1.4 Civic ine geçildim. Karda drag yaptık hemde Buğra hakemlik yaptı. :D

JapanVsGermany
05-12-2012, 12:07
ben senin 2.4 acoordu geçmedim mi 1.4is ile şahitlerde var

inkar mı ettim 2.4 accord ile 1.4is e geçildiğimi sanki :)

kelalper
05-12-2012, 12:15
Bn degilde abi sen 1.5 ton arabani 1ton arabayla karistiriyosun coluk cocukla oynama gel saglam bi czt gtreyim oem turbolu sokmeyede haect yok zaten biz tessatimizla 1.5 hacimle korkmuyorsak sen niye cekiniyorsun bu isler klavyede saplamaya benzemiyor en iyi senin bilmen lazim abi

Başka konudan alıntı. Oem turbolu araba ile beni geçecekmiş. Ben hala bekliyoum cevap veren yok. Ctesi son gün.

overblack
05-12-2012, 12:39
bu czt muhabbetlerinden sonra ***** sitede czt'lere baktım alınabilecek bir arabamı diye.çin malı üni teen girl arabalarına benziyor :) isterse uçak olsun..araba diye kapının önüne çekilecek bişi diil :)

ilkerist
05-12-2012, 12:51
bu czt muhabbetlerinden sonra ***** sitede czt'lere baktım alınabilecek bir arabamı diye.çin malı üni teen girl arabalarına benziyor :) isterse uçak olsun..araba diye kapının önüne çekilecek bişi diil :)

Ağır olmuş be abi...:)

Serhat Y.
05-12-2012, 13:02
video nerde, bi ben izleyemedim heralde.
hangi sayfada video arkadaşlar??

SekoLive
05-12-2012, 13:06

serhat abi video bu .

Jbu1Ek1gLvs&feature

czt-fn2 type-r - YouTube (/watch?v=Jbu1Ek1gLvs&feature=youtu.be)

buyrun:)

kelalper
05-12-2012, 13:06
Serhat 10. sayfada kanka. Dikkat et seni de geçmesinler. :D

Gry
05-12-2012, 13:11
edit......

tunceR
05-12-2012, 13:19

yaşına yakışır bi yorum olmamış bu. araba diye 1.4 civic mi koydun kapının önüne

nemonomani
05-12-2012, 13:41
yaşına yakışır bi yorum olmamış bu. araba diye 1.4 civic mi koydun kapının önüne

tuncer abi boş wer sabaha kadar konuşsak gene aynı benim koyamadığım videoları sen biliyosun vakti gelincede başka videoları herkes bilecek görecek o yüzden hiç kasma kendini keşke tanımadığım biriyle çıksaydımda şu videoları koyabilseydim tutturmuşsunuz bi vtec altı diye 1500 devirde basıyorum 4 bine kadar bildiğin 1.5 araba ben 2.5 devir cevirene kadar adam çoktan 5500lere çıkmış oluyo vtech altıda bastık 2 de 3 de 4 de hepsinde bastık 2 de vtec açıpta basdık ben 240 olduğumda arkamda 2 tane tır girerdi arabaya ve arabamda stepne kriko anahtar tesisat herşey duruyor o yüzden konuşan konuşsun

pilotajdan haberi yok diyenlerede söyleyeyim aracın sahibi abim yılların gazcısı benide çok gazcıyıda sokar cebine çıkartmaz çoğunuz araba kullanmayı bilmezken o adam vızır vızır gazlıyodu herkes typer ın yavaş olduğunu düşünüyor ya ben hızlıysam boy meselesine gelincede top speed videomuzda vardı orda çok daha temiz belli oluyordu gürsel abi birde adamın haberi yoktur falan diyosunda sen beni geceleri petrolde takılan elemanlarla karıştırdın heralde biz dönek değiliz kimsenin peşinden iş yapmayız

gökh@n_gr
05-12-2012, 13:45

aynen katılıyorum insanlar para verip alıyor hatta üstüne paralar harcıyor gözü gibi bakıyor gelip burda insanların malını aşağılar yazılar yakışmıyor.

Görkem.Y
05-12-2012, 13:48
Zevk isi kimse kimsenin aracina *** atmasin burda !!

gökh@n_gr
05-12-2012, 13:48
tuncer abi boş wer sabaha kadar konuşsak gene aynı benim koyamadığım videoları sen biliyosun vakti gelincede başka videoları herkes bilecek görecek o yüzden hiç kasma kendini keşke tanımadığım biriyle çıksaydımda şu videoları koyabilseydim tutturmuşsunuz bi vtec altı diye 1500 devirde basıyorum 4 bine kadar bildiğin 1.5 araba ben 2.5 devir cevirene kadar adam çoktan 5500lere çıkmış oluyo vtech altıda bastık 2 de 3 de 4 de hepsinde bastık 2 de vtec açıpta basdık ben 240 olduğumda arkamda 2 tane tır girerdi arabaya ve arabamda stepne kriko anahtar tesisat herşey duruyor o yüzden konuşan konuşsun

Kardeşim sende yanlış anlama ama vtec üstü deneseniz 2 tır falan olmaz eğer kullanan adam azda olsa vites atabiliyorsa.Tuncer benim en yakın arkadaşım czt yi bilmeyen biri değilim ona göre yorum yapıyorum.

nemonomani
05-12-2012, 13:53
Kardeşim sende yanlış anlama ama vtec üstü deneseniz 2 tır falan olmaz eğer kullanan adam azda olsa vites atabiliyorsa.Tuncer benim en yakın arkadaşım czt yi bilmeyen biri değilim ona göre yorum yapıyorum.

abi ben kadranda çekicem senin czt yi bilmene bir şey demiyorum ama inan benim czt mi bilmiyorsun binenler inanamadı abi ne torka ne güce nasip olursa yakındır yollara inmem o zaman daha iyi anlatacam derdimi abi

Yiğit Ş.
05-12-2012, 13:54
ya tamam. o videoları koy ozaman. ona göre davranalım bizde. bu video ile 10 boy attım +350kg fln yediremezsin kimseye. :) al 60da 2 ye basın.10 boy at helal olsun diyelim.

kelalper
05-12-2012, 13:55
Göksel adamın vtecten haberi yok dyor sen diyorsun yılların gazcısı. Type R şahin doğana benzemez üst devir sever. Hala diosun ki başka videolarda var ama koymuyorum. Neden? Ayıp olur. Zaten sen ayıbı en adaletsiz videoyu koyarak yapıosun.
Onu bunu bırak nerede benimle yürüyecek Oem turbolu CZT sen bana ondan haber ver. Hani geçecektiniz ya beni oem araba ile sana getiriim diodun. Bekliyorum cevabını.

ilkercom
05-12-2012, 13:56
keşke type R 6 viteste 80 de bassaymış o zaman 6 7 boya yakın geçilirmiş.

10 boy dediniz bilmem kaç sayfa yazı okuduk. yazık harbiden. bi ara 5 boy kadar geçmişsin sonlara doğru type r geliyor fark en çok 3 boy. hadi czt boyu ile 4 boy olsun.

pess diyorum.

bu kadar emek vermişsiniz araba yapmışsınız emeğinize sağlık fakat muhabbetler olmamış.

K.Kaan
05-12-2012, 13:57

abi senin konuya gırısın ağır olmus:) tanısmadık aama aracınızı yakinen biliyorum parmakla gosterılecek bi fn2 ki video tamamen bos bi video zaman harcama izlemek icin...

GokhanRS
05-12-2012, 13:59
konuyla alakasız ama başıma gelen bir olay.

arkadaşımın çipli megane rs i vardı. birgün beni aradı. abi dedi bi czt var dedi akşam gelcek dedi beni geçiyor dedi. dedim nasıl olur sen çiplisin geçemez. dedi vallaha yarım boy 1 boy önüme çıkıyor ama gırtlak yüklü yapılabilecek herşeyi yapmış dedi. o zamanlar ben stoğum daha 2 gün öncesi dynoda aracım 235 hp verdi egzosla.

akşam çağar gelsin dedim bi yanlış var gözümle görmem lazım. neyse bunlar basarken arkalarından basıp önlerine geçtim stok halimle ikisinde 3-4 tır fark oluşmuştur. meğerse çipli megane rs arızalıymış. ben stok halimle ikisini birden baya bi geçtim. cztde ertesi gün kprolu tayparlara saplamaya hazırlanıyormuş. meğerse denediği megane rs in bozuk olduğu için geçebildiğini görünce bidaha tayparlara selam bile vermedi :D

o yüzden en iyinizden bir czt çıksın hemen alper ağayla bir denesin. önce onu geçmeyi başarsınlar sonra ep3 kprolara sulanırlar. ama onu geçebileceklerini bırakın tutunabileceklerini bile sanmıyorum.

gökh@n_gr
05-12-2012, 13:59
abi ben kadranda çekicem senin czt yi bilmene bir şey demiyorum ama inan benim czt mi bilmiyorsun binenler inanamadı abi ne torka ne güce nasip olursa yakındır yollara inmem o zaman daha iyi anlatacam derdimi abi

Senin yanlışın ne biliyor musun birkaç yerde daha yazdın bende gördüm type-r 10 boy falan diye ama dün konulan video şeklinde bir yarış ben ne gördüm ne duydum.Zevkine arkadaş arasında her viteste denersin edersin ama 4. viteste type-r gibi bir arabayı alt devirde bastırıp bu şekilde video yapılması tepki çeker. Senin araban çok hızlıdır eminim ama daha doğru şekilde yansıt arabanı,net olsun koyduğun videolar, basılan hızlar burda herkesin kabul edebileceği şekilde olsun ki insanlar senin arabanın gerçek gücünü görsün.

kelalper
05-12-2012, 14:03
konuyla alakasız ama başıma gelen bir olay.

arkadaşımın çipli megane rs i vardı. birgün beni aradı. abi dedi bi czt var dedi akşam gelcek dedi beni geçiyor dedi. dedim nasıl olur sen çiplisin geçemez. dedi vallaha yarım boy 1 boy önüme çıkıyor ama gırtlak yüklü yapılabilecek herşeyi yapmış dedi. o zamanlar ben stoğum daha 2 gün öncesi dynoda aracım 235 hp verdi egzosla.

akşam çağar gelsin dedim bi yanlış var gözümle görmem lazım. neyse bunlar basarken arkalarından basıp önlerine geçtim stok halimle ikisinde 3-4 tır fark oluşmuştur. meğerse çipli megane rs arızalıymış. ben stok halimle ikisini birden baya bi geçtim. cztde ertesi gün kprolu tayparlara saplamaya hazırlanıyormuş. meğerse denediği megane rs in bozuk olduğu için geçebildiğini görünce bidaha tayparlara selam bile vermedi :D

o yüzden en iyinizden bir czt çıksın hemen alper ağayla bir denesin. önce onu geçmeyi başarsınlar sonra ep3 kprolara sulanırlar. ama onu geçebileceklerini bırakın tutunabileceklerini bile sanmıyorum.

Gökhan İzmir de Tuncer var denemek isteyen işte. Alper de izmirde keşke ikisi de denese. Bana burada araba bulamıyolar.

deeperblack
05-12-2012, 14:15
Bu fn2 ler yürümüyo diyolardı. doğrumudur ? :)

tunceR
05-12-2012, 14:20
Ben denerim aracım sökük baştan söylim ona göre söküp gelsin sökmüyosasa czt sökülü muhabbeti olmasın videoda çekerim ona göre herkes tedarikli olsun

kelalper
05-12-2012, 14:42
Hay allahım ya Colt süper araba Megane da sepet. Daha deneme olmadan geçeceğine o kadar eminsin ki sonra söküktü demesin diosun.

Alper görürse yazar.

CLIORS
05-12-2012, 14:52
Ortalık hareketlenmiş, beni karıştırmayın harekete :D

Tunceri tanıyorum ben bi arabasını göreyim müsait zamanda.

dragon07
05-12-2012, 14:52
bu CZTci arkadaş kelalperle denesede farkı görsek site olarak.czt yi çok hafife alıyolar almaktada haklılar zaten 1ton birazda söktünmü yırtar

CLIORS
05-12-2012, 14:53
Ben denerim aracım sökük baştan söylim ona göre söküp gelsin sökmüyosasa czt sökülü muhabbeti olmasın videoda çekerim ona göre herkes tedarikli olsun

Megane 1350 kg, CZT 1035 daha ne sökeceksin Tuncer.

Cliosportve
05-12-2012, 14:59
Alper hoca bu işlere bulaşmaz bildiğim
Bugüne kadar kadran videosunu bile görmedim
Ama canlı canlı şu anki megane rs e bindim
CZT yi baya bir geçiceği kanaatindeyim

nemonomani
05-12-2012, 15:13
Alper hoca bu işlere bulaşmaz bildiğim
Bugüne kadar kadran videosunu bile görmedim
Ama canlı canlı şu anki megane rs e bindim
CZT yi baya bir geçiceği kanaatindeyim

yok kendisi dedi cumartesiye kadar isteyen czt ile denerim dedi ben hazır olsam ben çıkarım tuncer abiyle denesin işte öyle aradan geçen kamyonları tırları yol trenlerini görelim kolaymı öyle 4 tır geçecek kadar açıyormuş rs ki bunu yapan gökhan abinin arabası en hızlısı alper abinin arabası oda 6 8 tır sokar aradan bakalım görelim

gökh@n_gr
05-12-2012, 15:55
Denenecek megane da oem turbo mu?

nemonomani
05-12-2012, 16:02
Denenecek megane da oem turbo mu?

abi bırakda oem olsun aramızda mız 4\1 hacim farkı var ve ikimizde td04 kullanmamıza rağmen onun turbosu yeni seri td04 lerin en verimlisi

gökh@n_gr
05-12-2012, 16:03
abi bırakda oem olsun aramızda mız 4\1 hacim farkı var ve ikimizde td04 kullanmamıza rağmen onun turbosu yeni seri td04 lerin en verimlisi

yok kardeşim ben izmirdekinden bahsediyorum.

SSagnak
05-12-2012, 16:48
280 hp 400 tork diyodu geçen sahibindende ilan da gördüm czt yi yükledin mi gideri var peki typer ı da aynı şekilde yüklesek sonuçlar çok farklı olur type r insan işi yürümüyo çünkü :D

kelalper
05-12-2012, 16:55
yok kendisi dedi cumartesiye kadar isteyen czt ile denerim dedi ben hazır olsam ben çıkarım tuncer abiyle denesin işte öyle aradan geçen kamyonları tırları yol trenlerini görelim kolaymı öyle 4 tır geçecek kadar açıyormuş rs ki bunu yapan gökhan abinin arabası en hızlısı alper abinin arabası oda 6 8 tır sokar aradan bakalım görelim

Sapla samanı karıştırıosun. İzmirdeki Alper hiç öyle bişey demedi. Ben dedim. Eee bana karşıda araba çıkaramıosunuz. Bende Yunusun arabasını bayağı bi geçiyorum. Kendiside basınç açsakta geçemeyiz diyor hala neyin hayalindesiniz. Getirin işte diyorum Ctesiye kadar. Buradan bütün CZTlere gider. İsterse Bunalım kitli olsun ben bunalım yaşatırım ona.

kelalper
05-12-2012, 17:00
yok kardeşim ben izmirdekinden bahsediyorum.

Oem turbo var onunda üzerinde. Setuplarımız yakın o komple egzostlu bende cutout var. İntercooler hacimler aynı bende greddy onda forge var. Yazılımlarımız farklı onda fastchip bende Ecufast var.

BoraRS
05-12-2012, 17:37
Kelim Alperim gecen arabadan soktugun NOS u geri mi taktin?

:D ortaligi pekistirmekte ustume yoktur :D

Bruglione
05-12-2012, 18:24
Benim anlamadığım vtec te bastık falan diyorsunuz araya gene tır girer falan. Adam alt devirde bastıgı halde sürat yükseldikçe geliyor siz 240 ta araya tır soktuğunuzu söylüyorsunuz.

Patisever
05-12-2012, 18:30
http://www.techturkey.com/forum/videolar/120326-katil-type-r-vs-ddl-colt-czt.html

fenada yürümemiş

tunceR
05-12-2012, 18:43
ben sökcem demiyorum araba sökük zaten toplucakda vaktim yok.. işten gelirim marşa basar çıkarım. meganın speclerini sormuyorum isterse turbo olsun benim speclerimide kimse sormasın lütfen hatta fn2 varsa dolu oda bize eşlik etsin. araba 1500 cc colt czt. alper abiyle arasıra ortamda denk gelip slmlaşırız beni yanlış anlama abi lütfen.

kelalper
05-12-2012, 18:58
Ahmet hala bekliyorum Ctesi akşamına benimle deneyebilecek CZT getirio musun getiremio musun sayın CZT experti.

kelalper
05-12-2012, 19:13
Çıkmıo demek ki konu kapanabilir.

Jeandan-R
05-12-2012, 19:14

Ağırlık farkı da var ama, iş oralara geliyorsa şanzımana kadar gider :)

tunceR
05-12-2012, 19:15
ortak noktada buluşsak bursaya gelirmisin.

Serhat Y.
05-12-2012, 19:19
Alper şimdi istanbulda senle denicek czt varmı ben konuyu anlamadım çok, Tuncer nickli arkadaş denemek istiyor ama İzmir li görünüyor. ben sanmıyorum Alper in megrs i geçebilecek bi czt çıksın, Alper aracı iddialı hazırlarsa tabi.

kelalper
05-12-2012, 19:42
ortak noktada buluşsak bursaya gelirmisin.

Tuncer araba denemeye Bursaya gelmem. Daha önce iş için Bursaya gittiğimde kar lastikleri yokken oradaki arkadaşlarla deneme yapıodum ama Nisana kadar deneme yapamam. Cteside araba denemeye Bursaya gelemem. Evli barklı olunca zor.

kelalper
05-12-2012, 19:47
Alper şimdi istanbulda senle denicek czt varmı ben konuyu anlamadım çok, Tuncer nickli arkadaş denemek istiyor ama İzmir li görünüyor. ben sanmıyorum Alper in megrs i geçebilecek bi czt çıksın, Alper aracı iddialı hazırlarsa tabi.

Yarın kısmet olursa Özgünle basıncı açıcaz allah ne verdiyse dyno üzerinde. Seninle denerken 1 bardı bakalım nereye kadar açabilioruz. Yan koltukla arka küçük sırtlık duruodu (18kg) toplamı 45 kilo gelir heralde . Onlarıda sökücem gelecek araba için görecez bakalım ne kadar yürüyebilecekler oem turbo ile. Arabayı da müsait olursan sen kullanırsan sevinirim kanka.

tunceR
05-12-2012, 19:50
anladım sorun değil maksat eğlenmekti evli olunca zor haklısın.

Serhat Y.
05-12-2012, 19:54
Yarın kısmet olursa Özgünle basıncı açıcaz allah ne verdiyse dyno üzerinde. Seninle denerken 1 bardı bakalım nereye kadar açabilioruz. Yan koltukla arka küçük sırtlık duruodu (18kg) toplamı 45 kilo gelir heralde . Onlarıda sökücem gelecek araba için görecez bakalım ne kadar yürüyebilecekler oem turbo ile. Arabayı da müsait olursan sen kullanırsan sevinirim kanka.

haha yok Alper teşekkür ederim abi eminim sen benden daha iyi kullanırsın kendi aracını. Hatta Bora kullansın bence tekrar:) zaten o saydığın işlemleri yaptırabilirsen aracın bayagı hızlanacaktır sen sür sen:D

kelalper
05-12-2012, 19:58
Hacı alışık olduğum için kullanırım senden iyi de arada bi 80 kilo vardır heralde seninle benim aramızda.

Serhat Y.
05-12-2012, 20:02
70 kg. hacı ben.

kelalper
05-12-2012, 20:05
70 kg. hacı ben.

85 kilo fark varmış kanka. Güzel hafifletme bence.

coder
05-12-2012, 20:05
Abi anlamiyorum niye bu kadar uzatiyorsunuz, Alper abiyi ofiste bir kere gordum oyle pek gorusmuslugumde yok ama boyle seyler diyecek birisi degil. Hadi dedi adam iddasini koydu ortaya oem turbo czt cikartin deneyelim diyor niye hala sayfalarca tartisiyorsunuz?

kelalper
05-12-2012, 20:08
Abi anlamiyorum niye bu kadar uzatiyorsunuz, Alper abiyi ofiste bir kere gordum oyle pek gorusmuslugumde yok ama boyle seyler diyecek birisi degil. Hadi dedi adam iddasini koydu ortaya oem turbo czt cikartin deneyelim diyor niye hala sayfalarca tartisiyorsunuz?

Yaşını düzlet la Cem fare arayan kedi gibi forumda dolanıo. Yakalamasın böyle 15 le.

coder
05-12-2012, 20:10
Yaşını düzlet la Cem fare arayan kedi gibi forumda dolanıo. Yakalamasın böyle 15 le.

Abi pm attim, zaten cem abim yapti sanirim sagolsun :D pembe nickim eksik

Eray Yümsel
05-12-2012, 20:22
WOLRATH LIK KONUYMUŞ :d 5.vites 1000devir roll :D

kelalper
05-12-2012, 20:24
6. vites drag yapıcaz atom karınca :D

ilkerist
05-12-2012, 20:26
6. vites drag yapıcaz atom karınca :D

eyvah eyvah :D

burakcan
05-12-2012, 20:48
maşallah iyi gidiyor

Zero
05-12-2012, 21:33
Göksel adamın vtecten haberi yok dyor sen diyorsun yılların gazcısı. Type R şahin doğana benzemez üst devir sever. Hala diosun ki başka videolarda var ama koymuyorum. Neden? Ayıp olur. Zaten sen ayıbı en adaletsiz videoyu koyarak yapıosun.
Onu bunu bırak nerede benimle yürüyecek Oem turbolu CZT sen bana ondan haber ver. Hani geçecektiniz ya beni oem araba ile sana getiriim diodun. Bekliyorum cevabını.

Edit:Oem turbolu czt ile alper abinin denemesinde czt yi sansli gormuyorum.

gökh@n_gr
05-12-2012, 21:49
Altındakini f16 sanıp milletle dalga geçen ne çok adam çıktı bu konuda az mütevazi olun kaybetmezsiniz

Zero
05-12-2012, 21:51
Altındakini f16 sanıp milletle dalga geçen ne çok adam çıktı bu konuda az mütevazi olun kaybetmezsiniz

Dalga geçmek için söylemedim istersen editleyebilirim sadece oem turbo ile çok zor olduğunu ifade etmek istemiştim.Altımdakide f16 degil farkındayım herşeyin yanliş anladın.

gökh@n_gr
05-12-2012, 21:56
Dalga geçmek için söylemedim istersen editleyebilirim sadece oem turbo ile çok zor olduğunu ifade etmek istemiştim.Altımdakide f16 degil farkındayım herşeyin yanliş anladın.

Benim için çok önemli değil ne yazdığında karşındaki adamları düşünmek lazım herkes para emek harcıyor. Ama sen yazdıklarına inanıyorsan bizde stock turbolu czt var dediğin gürbüz arkadaşlarıda al arabana gel izmire görelim sonucu ama bana orda o abimiz var şurda bu kardeşimiz var deme istersen kendin çık gel

tunceR
05-12-2012, 22:04

bak kardeşim şöyle adam alalım böyle yük koyalım oem turbolu olsun falan filan küçük düşürücü yazılar yazma. ben burda fabrikadan çıkmış megane gelsin onu elek edim aynada nokta edim desem ve senin aracında bu kritere uygun olsa hoşuna gider mi. he şunuda bil inan nokta ederim.

Zero
05-12-2012, 22:08
Kucuk dusurucu amacli yazmadim kimsenin kimseye oyle seyler soyleme hakki oldugunuda dusunmuyorum yazimida editledim kusura bakmayin sadece standart turbo ile czt hafif bile olsa alper abinin ayarindaki rs ile denemede sansinin dusuk oldugunu ifade etmek istemistim tekrar kusura bakmayin gerginlik yaratmak istemedim.Herkes para ve emek harciyor bende biliyorum kimsenin kirilmasi degil niyetim.

tunceR
05-12-2012, 22:15
bu şekilde ifade edip yorum yapsan hiç bi şekilde gerginlik olmaz sorun yok kardeşim eyvallah.

kelalper
05-12-2012, 22:16
bak kardeşim şöyle adam alalım böyle yük koyalım oem turbolu olsun falan filan küçük düşürücü yazılar yazma. ben burda fabrikadan çıkmış megane gelsin onu elek edim aynada nokta edim desem ve senin aracında bu kritere uygun olsa hoşuna gider mi. he şunuda bil inan nokta ederim.

Tuncer çok iddialıysan gel istanbula kardeşim. İstanbulda araba bulamıosunuz benim karşıma çıkaracak ki arabaların çoğu istanbuldadır sanıyorum. Benim öyle şunu aynada yok ederim nokta yaparım egzostundan girir emme manifoldundan çıkarım gibi iddialarım yok. Ama geçerim diyorum. . Kötü araba değil CZT hacmine göre iyi gidiyor. Ama siz VTI cılar gibi olayı biraz fazla abartıosunuz. El tokadı yemeyen kendi tokadını balyoz sanırmış ya o hesap. Megane nasıl yürür görmediğiniz için size kağnı gibi kalır sanıosunuz ama düzgün yapıldığı zaman fark ortada. Yunus ile denerken benim basıncım 1 bardı ve arabamda 50 kg fazlalık vardı şu anda sökebileceğim halinden. Boy farkıda öyle 3-4 boy değildi. 210 larda 6-7 boydu. Yunus hiç mi anlamıyor CZT den de Gürkana o fark basınçla kapanabilecek gibi değildi diyor. Bunu neden anlamak istemiyorsunuz ben onu çözemiyorum.

Zero
05-12-2012, 22:26
Ya czt bir kere kilo avantajıyla bence spor araçta olması gereken en önemli özelliği barındırıyor bu yuzden çokda severim ağır araba her zaman dezavantaj.Biri orjinal turbo ile geçer biri basınç kısar öbürü hızlı vites atar öbürü şunu bunu yapar önemli değil önemli olan biz arabamızı yapıp marşa basıp yola çıktığımızda yüzümüzde bir tebessüm oluyor mu?Benim için en hızlısı o tebessümü yaratandır bırakın o onu geçsin bu bunu önemli olan emeğinin karşılığını alıp keyif almak.

tunceR
05-12-2012, 22:28
ben yunusu tanımam czt sini bilmem. sende onla denedin geçtin diye her czt yi öyle sanma. konuyu buralara taşıyan açan sensin kimse czt megandan hızlı diye bişeyler yazmadı çizmedi biyerde. yani iddalı olan sensin aslında. meganenı kahnı gibi niye göreyim gayette iyi biliyorum nasıl yürüdüğünü. istanbula inşallah önümüzdeki ay içinde iş için gelicem zaten emin ol arıcam seni bi gece rahatsız ederim müsait olursan..

kelalper
05-12-2012, 22:30
zeki benim en hızlı olucam diye hırsım olsa zaten gider motor içine girer 30R turbo enjektör beyin alırım çözerim olayı. Günlük iş için kullanıyorum bu arabayı. Millet bunu anlayamıo bide. Günlük kullandığım arabaya karşı proje arabası yapıp çıkıolar.

kelalper
05-12-2012, 22:33
ben yunusu tanımam czt sini bilmem. sende onla denedin geçtin diye her czt yi öyle sanma. konuyu buralara taşıyan açan sensin kimse czt megandan hızlı diye bişeyler yazmadı çizmedi biyerde. yani iddalı olan sensin aslında. meganenı kahnı gibi niye göreyim gayette iyi biliyorum nasıl yürüdüğünü. istanbula inşallah önümüzdeki ay içinde iş için gelicem zaten emin ol arıcam seni.

Konuyu megane a taşıyan ben miyim Ahmet mi kardeşim iyi oku. Konu başlığı tayyar ama ahmet olaya megane ı karıştırdı. Yok seninle deneyecem edecem diye. Ctesiden Nisana kadar arasanda benimle deneme şansın yok kar lastiklerini takıoruz ptesi. Ama ara misafirimiz olm soframızda otur memnun oluruz.

Zero
05-12-2012, 22:35
zeki benim en hızlı olucam diye hırsım olsa zaten gider motor içine girer 30R turbo enjektör beyin alırım çözerim olayı. Günlük iş için kullanıyorum bu arabayı. Millet bunu anlayamıo bide. Günlük kullandığım arabaya karşı proje arabası yapıp çıkıolar.

Ben senin öyle bir niyetin olmadığını zaten biliyorum olsa beni kolumdan tutup götürüp bütün tecrübelerini benim arabama aktarmaya çalışmazsın senin dediklerinin yaptıklarının hepsinin aynısını yapsam senden hızlı bile olabilirim belki sonuçta tecrübe aktarıyorsun.İstesen motora girer bunlarıda yaparsın sonuçta amaç fazla abartmadan olabileceğinin en iyisini yapmak,ama tabi hızlı olunca denemek isteyen çok oluyor normal.Czt nin kilo avantajını ilk harekette nasıl yola yansıtacağını merak ediyorum açıkçası.

tunceR
05-12-2012, 22:38
Allah razı olsun aynı şekilde izmirde işin olursa ara misafirim ol. neyse artık bence bu konuyuda kapattıralım artık her yeni gören bişiler yazıp çiziyo uzuyo.

GokhanRS
06-12-2012, 10:39
açık ve net yiyen cıkarsın. ben istanbulda kelalpern aracı gecebilecek czt görmedim. 3 czt ile denedim stok ve 235 hp dyno varken bende. 2si için gırtlak yüklü clio rslere saplıyor diyolardı. ama stokken nokta oldular. ama megane doğru chip yapıldığında 15boy en az hızlanıyor stoğundan. o yüzden alper ayırır. 265 hp 400 torkluk megane trophy ye tutunuyor adam kopmadan. czt ye mi geçilecek :D

Kekuti*
06-12-2012, 10:45
ama megane doğru chip yapıldığında 15boy en az hızlanıyor stoğundan. o yüzden alper ayırır.

abi ciddimisin ? mubalağa mı :)

XoR
06-12-2012, 10:50

chip'in ne kadar faydalı olduğundan bahsediyor bence.

4mt uzunluğunda RS olsa 60 metre ileri götürür arabayı :D

GokhanRS
06-12-2012, 10:51

clio rsci 2-3 arkadaşım şahittir. stokken 2 boy geçebildiğim adamlar düzgün yazılımdan sonra sayamayacağımız kadar fazla ara açılıyordu.

şimdi ben o şekilde giderken trophy ilede denedim. arkamdanda kelalper bastı. 1 boy bile kopmadı. birebir aynı yürüdü bizle. ordan edindiğim fikir kelalperin araç baya bi hızlı. aynı araçlarlada denedik. dou ile mesela. benle dou ne olduysa o da aynı yürüdü.

şimdi bir düşünelim. şu cztlerin douyu geçme ihtimaller varmı? bırak geçmeyi adama tutunamazlar bile daha ilk viteste ayırır direk.

Kekuti*
06-12-2012, 10:54
4mt uzunluğunda RS olsa 60 metre ileri götürür arabayı :D

anektod olmuş abi :D hiç bu açıdan bakmamıştım

Kekuti*
06-12-2012, 10:57
clio rsci 2-3 arkadaşım şahittir. stokken 2 boy geçebildiğim adamlar düzgün yazılımdan sonra sayamayacağımız kadar fazla ara açılıyordu.

şimdi ben o şekilde giderken trophy ilede denedim. arkamdanda kelalper bastı. 1 boy bile kopmadı. birebir aynı yürüdü bizle. ordan edindiğim fikir kelalperin araç baya bi hızlı. aynı araçlarlada denedik. dou ile mesela. benle dou ne olduysa o da aynı yürüdü.

şimdi bir düşünelim. şu cztlerin douyu geçme ihtimaller varmı? bırak geçmeyi adama tutunamazlar bile daha ilk viteste ayırır direk.

yok o nedenle demedim yaw bende ihtimal vermiyorum zaten megane'ı geçebileceğine.. :)
Yazılım dışında birşeyler olmuştur illaki, zır stok arabaya yazılım atsan verse verse 100'den 120 olur yaw :) 15 boy diyince, typer-colt muhabbetine benzemesin bu da dedim.. :D

GokhanRS
06-12-2012, 11:02
yok o nedenle demedim yaw bende ihtimal vermiyorum zaten megane'ı geçebileceğine.. :)
Yazılım dışında birşeyler olmuştur illaki, zır stok arabaya yazılım atsan verse verse 100'den 120 olur yaw :) 15 boy diyince, typer-colt muhabbetine benzemesin bu da dedim.. :D

yok canım tabiki egzos filtre intercooler ıvır zıvır ufak tefek bişilerde var tabiki. ama ciddi artış oluyor.

Ranthor
06-12-2012, 11:14
alper
100-200 kadran gözüyle kaç yapıyorsun

nemonomani
06-12-2012, 11:41
Abi yeter kilitleyin şu konuyu saçma sapan muhabbetlerdesiniz bilende bilmeyende yorum yapmış sen en hızlısın abi kabul ediyoruz

kelalper
06-12-2012, 22:28
Abi yeter kilitleyin şu konuyu saçma sapan muhabbetlerdesiniz bilende bilmeyende yorum yapmış sen en hızlısın abi kabul ediyoruz

olm benim en hızlı olma gibi bir derdim yok. Sen diodun ya sana bi oem turbolu getiriiim bakalım geçebiliomusun diye. Bende diyorum ki Ctesi günü son gün. Getir geçebiliosa geçsin. Bi de bana diosun klavyeden saplamıyoruz diye. Araban yatıo getirebildiğin araba yok karşıma sonra da bana sen klavyeden yazıosun diosun. Ortada araba yok bana atar gider yapıosun.

kelalper
06-12-2012, 22:31
alper
100-200 kadran gözüyle kaç yapıyorsun

Müdür hiç ölçmedim ama 13 sn civarındadır. 1 bardaki ayarla onuda yakın yürüdüğüm Type R ların dbn ine göre söylüyorum. Yarın Özgünle dynoya çıkıcaz son ayar için. O yazılım ile dyno alırım daha sonrası ile alırım ortaya çıkar ne kadar fark edeceği.

GokhanRS
06-12-2012, 22:33
adminler işlerini çok boşladı. adam kitleyin diye emri verdi ama kitleyen yok :) maaşlarından kes kardeşim hiç acıma bak dinlemiyorlar seni :) :)

34tb9544
06-12-2012, 22:37
konu harıcı belkı konuyu hıc okumadım zamanından bır vıdeo

mnd tek kısı zz ıes 2 kısı

zz turbo ies & czt bonalume - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/zz-turbo-ies-czt-bonalume_2323685.htm)

Gry
06-12-2012, 22:48

Sakin ol kardeşim, neden bu kadar tepki gösteriyorsun?

Daha geçen gün atar tutar yapan siz değilmiydiniz, yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum?

Adam burdayım cumartesi çıkalım diyor gık çıkmıyor sizden,

ondan mütevellit yazılanlarada tepki göstermemelisin ;)

otur tadını çıkar. :)

GokhanRS
06-12-2012, 22:52
olm benim en hızlı olma gibi bir derdim yok. Sen diodun ya sana bi oem turbolu getiriiim bakalım geçebiliomusun diye. Bende diyorum ki Ctesi günü son gün. Getir geçebiliosa geçsin. Bi de bana diosun klavyeden saplamıyoruz diye. Araban yatıo getirebildiğin araba yok karşıma sonra da bana sen klavyeden yazıosun diosun. Ortada araba yok bana atar gider yapıosun.

aga bence kork. izle bak taypara nasıl saplamış. anlattıkları gibi bir 10 boy var. yok yok 20 de olabilir. allahtan fazla basmamışlarda 50 olmamış :)

mnd colt czt vs vb typer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=7moDkixj7Jw)

he birde bunalım kitlileri varki sorma piskopatlar :) feh tayparlar yaklaşamıyor bile adamlara. bu videodaki clio rsi böyle geçiyorlarsa onlara naparlar düşün yani. ben çok tırstım. titriyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=-s--Eo4Duj4

bahadırtelli
06-12-2012, 23:07

Daha bugün seni geçmedim mi haci evin otoparkına kim önce girdi hala milletle denicem diyon önce beni bi geçte :)

kelalper
07-12-2012, 01:31
Daha bugün seni geçmedim mi haci evin otoparkına kim önce girdi hala milletle denicem diyon önce beni bi geçte :)

Ya terbiyesiz adam 2012 model arabani cektin otopark a bizim ihtiyar disarida kaldi. Olm ogretmediler mi sana ilkokulda yaslilara hurmet gosterin otobuste trende otoparkta yer verin diye. Bide yatak odamizi neden herkese acion olm aramizda kalicakti hani iliskimiz ben oynamiorum haci ver bilyelerimi al bebeklerini.

kelalper
07-12-2012, 01:39
aga bence kork. izle bak taypara nasıl saplamış. anlattıkları gibi bir 10 boy var. yok yok 20 de olabilir. allahtan fazla basmamışlarda 50 olmamış :)

he birde bunalım kitlileri varki sorma piskopatlar :) feh tayparlar yaklaşamıyor bile adamlara. bu videodaki clio rsi böyle geçiyorlarsa onlara naparlar düşün yani. ben çok tırstım. titriyorum.

Clio Rs Vs Colt CZT Bonalume Kit - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=-s--Eo4Duj4)

Clio ayip etmis alacaksin 4 e geleceksin 70 e 3. kornada gazlayacaksin. Boyle 2. Vites kendi devrinde basarsan gecersin tabi.

Type R in yaptigini insan insana yapmaz zaten,:D

tolgakaynak
07-12-2012, 02:02
:icon13::icon13::icon13::icon13::icon13::icon13::i con13::icon13:

mHwpqIGB5cw

Ferrari Sahin kapismasi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=mHwpqIGB5cw)

onat
07-12-2012, 08:36

sen millete laf yetiştireceğine koysana madem 2 de bastığınız videoları...

adam rollingi bilmiyor diyorlar. sen 1.5 lt hacminle anında doldurmuşsun turbonu uzamış gitmişsin. adam 4 te devrine gelene kadar normal böyle olması. birde 3 kişi diyorsun. bu kadar mı salak sandın sen tech turkey'i ?? senin yeni ezberlediğini unutanlar var burada. ayıptır. bu kadar hırslı olupta madara olmak hoş oldu mu şimdi.

ben typercı arkadaşa üzüldüm. boşa benzin harcamış.

Arenimo
07-12-2012, 08:39
Yazmiyim yazmiyim diyorumda Alper abi senin su arabayi baskasina verme huyuna anlam veremiyorum senin arabani neden baskasi kullansin kendin kullan benim arabamla bi baskasi avendator gecse umrumda olma sevinmem

XoR
07-12-2012, 08:40

Clio Rs Vs Colt CZT Bonalume Kit - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=-s--Eo4Duj4)

Type-R porno yapmış :hehe:

ilkerist
07-12-2012, 08:56
Yazmiyim yazmiyim diyorumda Alper abi senin su arabayi baskasina verme huyuna anlam veremiyorum senin arabani neden baskasi kullansin kendin kullan benim arabamla bi baskasi avendator gecse umrumda olma sevinmem

Ağırlık farkı yüzünden diyor da,bence rejim yap Alper Abi :D

Ep3 zaten yapacağını yapmışta,rs'e helal olsun :)

chiefkadir
07-12-2012, 09:59
Ranthorun czt rahmetli Arifteyken m3 lerle yürüyodu,bizim rs e beyin+itb yokken yakın gidiyoduk ..Czt özellikle yüksek rakımda atmolara karşı çok avantajlı

nemonomani
07-12-2012, 10:08
maşallah ya senlenmiş ortalık mnd nin bonalume kitli zamanının videoları bu kadar konunun büyümesine gerek yok biz çıkardık sana oem turbolu araba izmirden ayağına adam çağarıyosun tartışmanın luzumu yok yakın zamanda yollardayız inş. ilk deneme göksel abiyle olacak inşallah bs den sonra en gırtlak fn2 o diye biliyorum tolga abinin arabası hariç tabi göksel abinin arabasıyla beni denediğim araba arasında o zamana göre dünya kadar fark var çıkar denerim ama ben denerim bi başkasına denettirmem ben 140 kiloyum ama kendi direksiyonuma çıkıp çatır çatır gazlıyorum göksel abiyle videoları ekleriz bakarız ne olur ne biter bizim tautun videolarını görürsünüz konu kapanır şimdi kimse boşa savurmasın onat bey abi teknik bilgin çok fazla maşallah 1.5 litre zaten 2.0 litreden 2.5 litreden daha çobuk dolduruyor haklısın 4 binde turbom doluyor o zamana kadar atmosferik arabadan hiç bi farkım yok aracın sahibi sizin görüşlerinizden daha kıymetli olduğu için ekleyemiyorum ama çok bi zaman yok inşallah yeni videolarla yok daha iyi anlatıcam ne demek istediğimi

XoR
07-12-2012, 10:11
maşallah ya senlenmiş ortalık mnd nin bonalume kitli zamanının videoları bu kadar konunun büyümesine gerek yok biz çıkardık sana oem turbolu araba izmirden ayağına adam çağarıyosun tartışmanın luzumu yok yakın zamanda yollardayız inş. ilk deneme göksel abiyle olacak inşallah bs den sonra en gırtlak fn2 o diye biliyorum tolga abinin arabası hariç tabi göksel abinin arabasıyla beni denediğim araba arasında o zamana göre dünya kadar fark var çıkar denerim ama ben denerim bi başkasına denettirmem ben 140 kiloyum ama kendi direksiyonuma çıkıp çatır çatır gazlıyorum göksel abiyle videoları ekleriz bakarız ne olur ne biter bizim tautun videolarını görürsünüz konu kapanır şimdi kimse boşa savurmasın onat bey abi teknik bilgin çok fazla maşallah 1.5 litre zaten 2.0 litreden 2.5 litreden daha çobuk dolduruyor haklısın 4 binde turbom doluyor o zamana kadar atmosferik arabadan hiç bi farkım yok aracın sahibi sizin görüşlerinizden daha kıymetli olduğu için ekleyemiyorum ama çok bi zaman yok inşallah yeni videolarla yok daha iyi anlatıcam ne demek istediğimi

Bunun için önce noktalama işareti kullansan da, bizde ne dediğini anlasak. :)

yiğit
07-12-2012, 10:21

Biz denedigimizde senin arabada forged yapili 19t turbo upgrade vardi sanirim dimi 1 boy vardi aramizda ama alper o kadar tutunamadi bi 3-4 boy fark vardi diye hatirliyorum sanki yanlismi epey zaman oldu.ama o zamanki haline bile czt flan gelemez yani

nemonomani
07-12-2012, 10:30
Bunun için önce noktalama işareti kullansan da, bizde ne dediğini anlasak. :)

özür dilerim el alışkanlığı abi

XoR
07-12-2012, 10:31
özür dilerim el alışkanlığı abi

Özür dilemen için yazmadım, yanlış anlama beni ama gerçekten yazdığından ne dediğini anlamak güç .:)

GokhanRS
07-12-2012, 10:45
Biz denedigimizde senin arabada forged yapili 19t turbo upgrade vardi sanirim dimi 1 boy vardi aramizda ama alper o kadar tutunamadi bi 3-4 boy fark vardi diye hatirliyorum sanki yanlismi epey zaman oldu.ama o zamanki haline bile czt flan gelemez yani

fark yoktu moruk. biz bastıktan sonra bastığı için sana öyle göründü. ben aynadan izledim hiç kopmadı bizden. yol 3 şerit olsa yanımızda bassaydı kopmazdı bizden hiç. evet sıkıştırma orjinalden düşük ama turbo olarak 19t vardı. 1 bar peak atıp 09da yürüyorduk. güzel akşamdı. 19t senin araçta olsa 1.4 1.5 bassan 330+ güçlere varırsın gibime geliyor. vvt filan sayesinde.

Ranthor
07-12-2012, 10:52
amma uzun konu, hayatta okuyamam.
niye denemiyorsunuz.

benim czt bagaj dolu halinde kadran 100-200 12 sn civariydi. tabi kadran hatali...
Sonra azicik daha yuklemistik, rahmetli Arif'in e46 m3 ile 80 km de denedigi videolar filan vardi bir yerlerde..

yiğit
07-12-2012, 10:55
fark yoktu moruk. biz bastıktan sonra bastığı için sana öyle göründü. ben aynadan izledim hiç kopmadı bizden. yol 3 şerit olsa yanımızda bassaydı kopmazdı bizden hiç. evet sıkıştırma orjinalden düşük ama turbo olarak 19t vardı. 1 bar peak atıp 09da yürüyorduk. güzel akşamdı. 19t senin araçta olsa 1.4 1.5 bassan 330+ güçlere varırsın gibime geliyor. vvt filan sayesinde.

hmm doğrudur olabilir yanyana denemek lazım iyi anlamak için en güzeli.denemek lazım aslında 19t nasıl olucak diye s60r v70r turbosuydu o diye bliyorum?

GokhanRS
07-12-2012, 12:47
evet volvocularında çok kullandığı bir modifiye yöntemi. 14t kullanan volvocularda o kartuştan alıp takıyor hep.

kelalper
07-12-2012, 13:47
şu anda ecufast dynıo dan indik. Enjektöroler limit açıkken 268.X çıktı. Dyno dynamics üzerinde. Özgün loglarını atacak zaten foruma. Ben diyorum abi gelsinler geçsinler. Atarı yapan colt sahipleri zaten arkadaşlar geçeriz diyolar. Sonra İzmire çağırıyorlar.

EMRE KAAN
07-12-2012, 14:12
şu konuyu baştan sona okudum anca şöyle bi yorum yapabilirim anca. benim cupram da hbrit turbo varken arif in arabasıyla baya fark oluyodu ama ona rağmen iyi gideri olduğunu biliyorum czt lerin. şimdi megane rs-czt olayına gelince ikiside turbo beslemeli colt ne kadar büyük turbo taksada rs i geçemez kanısındayım böyle bi polimiğe girmek saçma olur rs her açıdan üstün

freelife
07-12-2012, 14:16
şu anda ecufast dynıo dan indik. Enjektöroler limit açıkken 268.X çıktı. Dyno dynamics üzerinde. Özgün loglarını atacak zaten foruma. Ben diyorum abi gelsinler geçsinler. Atarı yapan colt sahipleri zaten arkadaşlar geçeriz diyolar. Sonra İzmire çağırıyorlar.

konu dışı belki ama rs tuner ile dyno arasındaki fark ne kadar alper , rs tunerda ne veriyor baktınmı hiç.

kelalper
07-12-2012, 15:06
konu dışı belki ama rs tuner ile dyno arasındaki fark ne kadar alper , rs tunerda ne veriyor baktınmı hiç.

Ozan rs tunerla ölçüm yapmıyorum çünkü saçma sapan değerler verio. Bi basıosun 233KW verio bi basıosun 180 KW verio. O nedenle artık ölçüm yapmıyorum RStuner ile. Piyasadaki diğer dynolar üzerinde benim arabam şu anda 290 +- 5 hp gösterir. Enjektörler limitte şu anda daha da çıkmaz.

dragon07
07-12-2012, 15:11
220ye kadar czt önde olur 220den sonra geçmeye başlarsın kelpır :)

BoraRS
07-12-2012, 15:26

Kanka yanlistir o deger. Senin arabanin cikaracagi max guc 227 hp filan. O da krankta. Ustu cikmaz. Eski teknoloji cunku.

:D:D kizma ulan şaka yaptik :D

freelife
07-12-2012, 15:29
Ozan rs tunerla ölçüm yapmıyorum çünkü saçma sapan değerler verio. Bi basıosun 233KW verio bi basıosun 180 KW verio. O nedenle artık ölçüm yapmıyorum RStuner ile. Piyasadaki diğer dynolar üzerinde benim arabam şu anda 290 +- 5 hp gösterir. Enjektörler limitte şu anda daha da çıkmaz.

bende yaza bir bakayım yazılımlı yazılımsız ne verecek ..( şu an yazılımsız nede olsa ). rs tuner ölçümü yaptığımdan dynoya hiç sokmadım aradaki farkıda görmüş oluruz.

yiğit
07-12-2012, 15:45
268 krank hp si dimi,tekerlek hp si kac cikti?

kelalper
07-12-2012, 16:05
268 krank hp si dimi,tekerlek hp si kac cikti?

Lastik üzerinde 224 hp çıktı. Ben bi düzeltme yapiim ben 268.9 sanıodum 265.9 muş. Pardon. Paşaoğlu ile kıyaslama dynolar arasında fark var.

kelalper
07-12-2012, 16:06
220ye kadar czt önde olur 220den sonra geçmeye başlarsın kelpır :)

Efe düzgün yazacaksan yaz kardeşim nickimi yoksa yorum yapma.

yiğit
07-12-2012, 16:34
Lastik üzerinde 224 hp çıktı. Ben bi düzeltme yapiim ben 268.9 sanıodum 265.9 muş. Pardon. Paşaoğlu ile kıyaslama dynolar arasında fark var.

14t turbo icin fena sayilmaz cikmasi gereken guc cikmis zaten.bende 15t ile 293 cikti gerci oyle limitinde diil benmki daha yolu var.dynolar farkli tabi de cok fark etmez +-3-5hp oynar cok cok zaten.denemek lazm bigun keyifli olmustur seninkide simdi.

AEAlmas
07-12-2012, 17:04
izmir e kim çağırıyor alper ağbi seni :)

Bulut Y.
07-12-2012, 17:13
arabayı kelapler sürmezse rs gecer

GökhanK
07-12-2012, 17:21

nasıl yani :beuj:

Zero
07-12-2012, 17:29
nasıl yani :beuj:

Agırlık diyelim :) masAllah abi 14t ile alınabilecek en verimli rakam daha üstü çıkmayacak zaten ama enjektör ile ilgili bir hamle yaparsan dynamicste 270+ çıkarırsın bence bu da diğer dynolarda 300e yaklaşır ki bu kadarı bile mucize canı gönülden tebrikler tekrar benim arabam çıkarmış gibi sevindim.

onat
07-12-2012, 18:01

bende teknik bilgi hiç yok yaa kusura bakma.

şunu çok iyi biliyorum 4.viteste roling yapıtırıpta burada geçtim deme. millet bi taraflarıyla gülüyor. çık 2 de bas krallar gibi geç bizde helal olsun diyelim. bunuyapmak çok mu zor ?

tool
07-12-2012, 18:06
bende teknik bilgi hiç yok yaa kusura bakma.

şunu çok biliyorum 4.viteste roling yapıtırıpta burada geçtim deme. millet bi taraflarıyla gülüyor. çık 2 de bas krallar gibi geç bizde helal olsun diyelim. bunuyapmak çok mu zor ?

Ben s2000 ile denerim ama 4ten bascak :D

AEAlmas
07-12-2012, 18:07

Araba gidiyorsa sadece kilo vs farkından 2 3 boy oynar kelalper de benim gibi kilosu saglam birisi :D turbo deviri tam geldiginde gidiş farklı olur colt czt nin
dyno dynamics te 260 li hp ler veren bir megane rs e tutunması biraz zor ha 1 ton luk araba ama yüksek hızlarda CC konuşuyor sende az cok biliyorsun czt yi bulutum ama teknik konuşuyor her daim bu gibi yarişlarda

ilkerist
07-12-2012, 18:09
Araba gidiyorsa sadece kilo vs farkından 2 3 boy oynar kelalper de benim gibi kilosu saglam birisi :D turbo deviri tam geldiginde gidiş farklı olur colt czt nin
dyno dynamics te 260 li hp ler veren bir megane rs e tutunması biraz zor ha 1 ton luk araba ama yüksek hızlarda CC konuşuyor sende az cok biliyorsun czt yi bulutum ama teknik konuşuyor her daim bu gibi yarişlarda

RS'i ben kullanırım 2 boy hızlanırım Alper Abi'ye göre :hahaha:

onat
07-12-2012, 18:11
Ben s2000 ile denerim ama 4ten bascak :D

abi sana 6 dan bastırırız :D

AEAlmas
07-12-2012, 18:14
RS'i ben kullanırım 2 boy hızlanırım Alper Abi'ye göre :hahaha:

Kule gibi adam ondan :D

Zero
07-12-2012, 18:16
14t turbo icin fena sayilmaz cikmasi gereken guc cikmis zaten.bende 15t ile 293 cikti gerci oyle limitinde diil benmki daha yolu var.dynolar farkli tabi de cok fark etmez +-3-5hp oynar cok cok zaten.denemek lazm bigun keyifli olmustur seninkide simdi.

Dynolarda inan çok büyük farklar olabiliyor tabi marka ve kalibrasyonada bağlı sanırım.Kelalper megane rs in derdini tasasını çözdü diyebiliriz dynamicste 265hp çok ciddi rakam orjinal turbo ile neredeyse son nokta.Yalnız ben afr konusunda eğer biraz fakire çekersek enjektör için daha yol var gibi düşünüyorum bilenler daha iyi yorumlar..

kelalper
07-12-2012, 18:16
Ben diyorum en güzeli 6. viteste drag yapın Vtec segmenti motorlarla. Çok adaletli olur.

Yiğit dynodynamix ile diğer dynolar %10 fark ediyor. Dynamix üzerinde motor yüke biniyor diğerlerinde sürtünmesiz alanda yapıosun ölçümü. Diğer dynolarda 260 hp veren arabayı ölçtük 238 verdi dynamix de bugün benden hemen sonra.

kelalper
07-12-2012, 18:20
Dynolarda inan çok büyük farklar olabiliyor tabi marka ve kalibrasyonada bağlı sanırım.Kelalper megane rs in derdini tasasını çözdü diyebiliriz dynamicste 265hp çok ciddi rakam orjinal turbo ile neredeyse son nokta.Yalnız ben afr konusunda eğer biraz fakire çekersek enjektör için daha yol var gibi düşünüyorum bilenler daha iyi yorumlar..

Yeter olm kırdıracak mısın arabayı :D Enjektörleri takıcam ama daha fazla açtırmayacağım. Sadece motoru enjektör bozulmasına karşı korumak adına. Şu anda limitin altında güç ve enjektörler limitte . Enjektör sorunundan kırmayalım arabayı.

Zero
07-12-2012, 18:22
Ben diyorum en güzeli 6. viteste drag yapın Vtec segmenti motorlarla. Çok adaletli olur.

Yiğit dynodynamix ile diğer dynolar %10 fark ediyor. Dynamix üzerinde motor yüke biniyor diğerlerinde sürtünmesiz alanda yapıosun ölçümü. Diğer dynolarda 260 hp veren arabayı ölçtük 238 verdi dynamix de bugün benden hemen sonra.

263 hp - 239 hp.239hp veren araç 263 hp verdiği halinden daha hızlı.aradaki fark geliştirilmesine rağmen 24hp.demekki geliştirilmese 30hp fark edecek.yani kelalperin araç aslında 290+hp civarı.

AEAlmas
07-12-2012, 18:22
WyQ6kE09p2c

Ya yapilması ile alakalı bazi konular
stage 2 cupralarla deniyor işte mesela bu czt
arkasındanda geliyor yani 280 hp imiş czt cupra 330 digerli 330 hp üstü
Arabanın ne oldugu önemli degil ama
CC herzaman öne cıkan faktörü hafifletme vs vs
Kesilip bicilir farklı motor konulur araba kuduz gibi gider
Ama video yu izledim bende Colt czt ci arkadaş sanki adil bir deneme olmuşta geciyormuş edasında birakinsın o işi czt nin ne kadar gidecegi herzaman ortada bir araba

kelalper
07-12-2012, 18:23

Aren senin kilonda olsam kullanırım canım benim. En denemede yanında 2. kişi neden almıosun aynı şey. Araba deniyoruz abisi şöförlük değil ki. O iş pistte olur. Pistte çıkar kendim kullanırım başkasına vermem tabii ki.

Zero
07-12-2012, 18:24
Yeter olm kırdıracak mısın arabayı :D Enjektörleri takıcam ama daha fazla açtırmayacağım. Sadece motoru enjektör bozulmasına karşı korumak adına. Şu anda limitin altında güç ve enjektörler limitte . Enjektör sorunundan kırmayalım arabayı.

Abi zaten 10a yakın rakamlarda yürüyoruz enjektörün fakir işese 11lere çıkar.ı ıh cık zor kırarız biz :D

kelalper
07-12-2012, 18:35
çıkar denerim ama ben denerim bi başkasına denettirmem ben 140 kiloyum ama kendi direksiyonuma çıkıp çatır çatır gazlıyorum

Senin kullandığının 10 mislini kulllanırım ben merak etme. 140 kilosun araban 1000 kg. Torkun onu kaldırabilir. Ben 150 kiloyum arabanın bütün her yerinde ses yalıtımı var ve arabam 1400 kg normalde cam tavanıyla beraber. Benim torkum onu tolere edebilecek kadar fazla değil. Ben arabamdan 200 kg attığım zaman kaç boy hızlanıyor yazmiim. Haa istersen başkasına kullandırabilirsin problem yok. O senin tercihin bu benim tercihim. Formula da merak etme Redbull takım direktörü Christian Horner ı Vettel e araba kullandırıyor diye eleştirmiyordur.

Selcuk_RoL
07-12-2012, 18:37
Aren senin kilonda olsam kullanırım canım benim. En denemede yanında 2. kişi neden almıosun aynı şey. Araba deniyoruz abisi şöförlük değil ki. O iş pistte olur. Pistte çıkar kendim kullanırım başkasına vermem tabii ki.

ver ben kullanırım abi:D

yiğit
07-12-2012, 18:37

doğrudur bilmediğim bi dyno olduğu için bşey iddaa edemem ztn.şuan kaç afr gdiyosun o kdar limitine geldi dediğine göre 11.4-11.5 civarı varsın heralde?fazlada zorlama günlüğe binilen arabada orayı burayı kırmaya gerek yok tatmin ediyosa bin gitsin :)

Zero
07-12-2012, 18:39
Ben rolling diyetine giriyorum Alper abi senin için el alışkanlığıda var :)

Zero
07-12-2012, 18:41
doğrudur bilmediğim bi dyno olduğu için bşey iddaa edemem ztn.şuan kaç afr gdiyosun o kdar limitine geldi dediğine göre 11.4-11.5 civarı varsın heralde?fazlada zorlama günlüğe binilen arabada orayı burayı kırmaya gerek yok tatmin ediyosa bin gitsin :)

11.4 11.5 olsa bence limitten aşağıda kalır biz 10.2-10.7 arası yürüyoruz.O yüzden diyorum dediğin rakamlara çeksek bence kırma riski enjektörü zorlanmadığı için ters mantıklada olsa azalacak sanki.

kelalper
07-12-2012, 18:47
ver ben kullanırım abi:D

Selçuğum senden arabamı sakladık deneme olmasada gel al. Araba senindir.

yiğit
07-12-2012, 18:47
11.4 11.5 olsa bence limitten aşağıda kalır biz 10.2-10.7 arası yürüyoruz.O yüzden diyorum dediğin rakamlara çeksek bence kırma riski enjektörü zorlanmadığı için ters mantıklada olsa azalacak sanki.

biraz zengin sayılır aslında yolu var 11 lere kadar bence sıkıntı olmaz kırıcağını sanmıyorum bende şuan 10-10.6 arası gdiyorum yazdan önce 11.5 lara yakındım gidiş olarak fark oluyo biraz ama sizinkilerdede aynımı olur bilemem ben sorunsuz kullanıyodum o şekildede.

kelalper
07-12-2012, 18:51

Afr o civarlarda.Ben memnunum. Senin internal kadar sağlam değil benim internal Enjektörleride sadece güvenlik için alıcam ileride benimkiler başıma dert açmasın diye. Daha fazla kurcalamama gerek yok. Hırsın faydası yok. Sen arabayı yaparsan zaten geçme şansım yok ki şu anda da yok bence. Trophy zaten bizim Megane 2 rslerden daha güçlü ve hızlı.

kelalper
07-12-2012, 18:52
Neyse konu benim konum değil buradan yazmayalım.

Arasts61
07-12-2012, 21:55
Neyse konu benim konum değil buradan yazmayalım.

alper cumartesi çıkacak mısın sen?

Oz`
07-12-2012, 22:00
benim gıcık olduğun bşi vardı ahanda bugün alpere Paket oldu :) o ENJEKTORLER değişsecekk :D

extradan %95 çalışan bir enjektorde kesinlikle öyle bişiy yapılmaz fakirlik sikintidir yeni enjektorleri taksın 11.8 afr iyidir

GokhanRS
07-12-2012, 22:02
benim gıcık olduğun bşi vardı ahanda bugün alpere Paket oldu :) o ENJEKTORLER değişsecekk :D

kanka bu gün kargoya verildi. senin adına yarına ulaşır.

Cliosportve
07-12-2012, 22:04
kanka bu gün kargoya verildi. senin adına yarına ulaşır.

Yeni tip enjektörler mi yoksa sendeki DEKA lar mı pampa ?

GokhanRS
07-12-2012, 22:07
enjektörleri yetmediği için değiğştiriyor. yeni tipde yetmez. cc yetmiyor. bu gün yaptıkları ayarlar %100e ulaşmış. yani riskli seviye. 630cc takıcaklar inş güzel sonuçlar çıkar hayırlısıyla.

kelalper
07-12-2012, 22:13
Yeni tip enjektörler mi yoksa sendeki DEKA lar mı pampa ?

630 luk decalar selçuk. Normal enjektörlerimde problem yok. Sadece yetmiyorlar. Haa bu demek değil ki enjektörleri takınca verecez küsküyü verecez küsküyü. Bu güçte kalıcaz. Daha güvenli olacak.

Cliosportve
07-12-2012, 22:14
enjektörleri yetmediği için değiğştiriyor. yeni tipde yetmez. cc yetmiyor. bu gün yaptıkları ayarlar %100e ulaşmış. yani riskli seviye. 630cc takıcaklar inş güzel sonuçlar çıkar hayırlısıyla.

630cc leri kullanmak sana nasip olmadı
Güzel değerler elde ederler inşallah
Kel işini bilir

Edit...
Anladığım 1.3 ler 1.4 ler zorlanılcak ? Yanlışmıyım ? Takribi beklenilen güç nedir Kelalper ?

kelalper
07-12-2012, 22:21

extradan %95 çalışan bir enjektorde kesinlikle öyle bişiy yapılmaz fakirlik sikintidir yeni enjektorleri taksın 11.8 afr iyidir

Kanka kabul et bu gücü sende beklemiodun. Ben hiç beklemiodum açık açık söyliiim.Ben maksimum 245 bekliodum. Dynonun fanı çalıştırırken çıkarsa iyi diodun. Ellerinizee sağlık. İngilizler bu turbo ve enjektörle maksimum 270-280 diolardı. Allah razı olsun emeklerinize sağlık.

coder
07-12-2012, 22:25
Kanka kabul et bu gücü sende beklemiodun. Ben hiç beklemiodum açık açık söyliiim.Ben maksimum 245 bekliodum. Dynonun fanı çalıştırırken çıkarsa iyi diodun. Ellerinizee sağlık. İngilizler bu turbo ve enjektörle maksimum 270-280 diolardı. Allah razı olsun emeklerinize sağlık.

Alper abi ben kullanayım mı çok çok powershift yaparken şanzuman kırarım :(

kelalper
07-12-2012, 22:26
Kel işini bilir

Edit...
Anladığım 1.3 ler 1.4 ler zorlanılcak ? Yanlışmıyım ? Takribi beklenilen güç nedir Kelalper ?

Selçuk bu gücün üstüne çıkmak istemiyorum. Hırsım yok. Bu işin garantisi yok. Kırarsam zora girerim iş sezonum başlıo. Bu araba elim ayağım.

kelalper
07-12-2012, 22:29
Alper abi ben kullanayım mı çok çok powershift yaparken şanzuman kırarım :(

Olm ocağıma incir ağıcı dikme niyetinde mi bu forum yaw.

Cliosportve
07-12-2012, 22:34
Selçuk bu gücün üstüne çıkmak istemiyorum. Hırsım yok. Bu işin garantisi yok. Kırarsam zora girerim iş sezonum başlıo. Bu araba elim ayağım.

Anlıyorum abi :icon_tup:
Kısmet belki yaza doğru güzel bir setup yaparsın

Zero
07-12-2012, 23:09
Kel işini bilir

Edit...

Alper abi kendi yazar zatende o rakamlara ulaşıldı :) dahasını bu turbodan beklemek pek mantıklı değil ama enjektörler takılınca turbo işi gelir mi peşine orası muamma :)

Arenimo
08-12-2012, 01:39

Alper abi bende95 KG im benden 25 kg hafif birine arabamı vermem ama iste kisiye gore degisir abi kazasiz belasiz:D

kelalper
08-12-2012, 07:37
Aramızda 55-60 kg fark var Arenimoooo. 1 mami kilosu yani.

Emre Ekrem
08-12-2012, 08:26
MeyMbVfm6oM

CLIORS
08-12-2012, 08:38
Konu karışmasın ben örnek stg2 sonucu ekleyim

http://www.flickr.com/photos/87405683@N07/8004005261/

282 HP, daha üstleri de var 290*295 lere geliyor.

tool
08-12-2012, 09:34
Konu karışmasın ben örnek stg2 sonucu ekleyim

20120919_191518 | Flickr - Photo Sharing! (http://www.flickr.com/photos/87405683@N07/8004005261/)

282 HP, daha üstleri de var 290*295 lere geliyor.

stage2 icin gerekli parcalar?

GokhanRS
08-12-2012, 09:40
intercooler enjektör. filtre egzos downpipe

CLIORS
08-12-2012, 14:13
enjektor sart degil.

kelalper
08-12-2012, 14:27
Alper nasıl şart değil abi enjektör bitti daha fazla işeyemiyor. Duty cycle %109 a vurdu. Daha nereye açıcaz. Enjektörlerde arıza olsa hepsi farklı işer. Öyle birşeyde yok. Haa diosanki hepsi gidik ona bişey diyemem.

CLIORS
08-12-2012, 18:02
Alper nasıl şart değil abi enjektör bitti daha fazla işeyemiyor. Duty cycle %109 a vurdu. Daha nereye açıcaz. Enjektörlerde arıza olsa hepsi farklı işer. Öyle birşeyde yok. Haa diosanki hepsi gidik ona bişey diyemem.

Alper gücün tamamı işeme ile ilgili değil ki, avans, boost vs bir sürü faktör var. Fakat kesinlikle enjektorleri yenilemeni tavsiye ederim. Mavi gomlekli olanlardan tak. Ayrıca büyük enjektor takınca olay sadece 600 CC / 400 CC = 1.5 şeklinde map ı rescale etmek kadar basit değil, her enjektorun bir dolu karakteristik ozellikleri var.

kelalper
08-12-2012, 18:56
Alper yukarıda yazdım buyuk takıp gucu arttırmayacağız zaten bu güç bana yeterli. Diken üstünde gitmektense kafam rahat binerim öteki türlü aman kırıldı kırılacak ses mi geldi kuş mu öttü diye sürekli kendi kendimi kemiricem. Emjektör hatasına karşı güvenlik olarak alıyoruz.

Zero
09-12-2012, 02:31
Alper gücün tamamı işeme ile ilgili değil ki, avans, boost vs bir sürü faktör var. Fakat kesinlikle enjektorleri yenilemeni tavsiye ederim. Mavi gomlekli olanlardan tak. Ayrıca büyük enjektor takınca olay sadece 600 CC / 400 CC = 1.5 şeklinde map ı rescale etmek kadar basit değil, her enjektorun bir dolu karakteristik ozellikleri var.

Size göre mavi şeritli enjektörler orjinal turbo ile standart avans kaç psi ve afr yürütecek kadar yeterli?Sorma sebebim bendeki mavi şeritliler eğer basınç açmaya çalışırsak nereye kadar yetecek merak ediyorum.

CLIORS
09-12-2012, 09:35
Size göre mavi şeritli enjektörler orjinal turbo ile standart avans kaç psi ve afr yürütecek kadar yeterli?Sorma sebebim bendeki mavi şeritliler eğer basınç açmaya çalışırsak nereye kadar yetecek merak ediyorum.

Bu sorularının cevabını yazılımı yapacak olan tunere sormalısıın.

Sadece şunu söyleyim, hybrid turbo olmadan enjektör zorunlu değil, 19t vs kartuş takarsan tam randıman alabilmen için enjektör gerekir, ki o noktaya Stage 3 diyoruz.

Enjektör konusuna çok takılmayın megane 2 ve megane 3 rs lerin enjektörlerini karşılaştıran hiç yok sanırım, inceleseniz değişik sonuçlar çıkacak :D

Zero
09-12-2012, 13:04
Bu sorularının cevabını yazılımı yapacak olan tunere sormalısıın.

Sadece şunu söyleyim, hybrid turbo olmadan enjektör zorunlu değil, 19t vs kartuş takarsan tam randıman alabilmen için enjektör gerekir, ki o noktaya Stage 3 diyoruz.

Enjektör konusuna çok takılmayın megane 2 ve megane 3 rs lerin enjektörlerini karşılaştıran hiç yok sanırım, inceleseniz değişik sonuçlar çıkacak :D

Stage 3te ne gibi güçler çıkıyor?Enjektör konusunda ktecde 280hp safe max gibi birşey ifade edildiği için üstünde sorun oluşacak algısı oluyor ister istemez.Karşılaştıralım bizimki 490cc megane 3rs inkiler kaç cc :) sonuçlar ne :D

Ranthor
09-12-2012, 13:05
konu cok anlamsız bır yere gelmiş,
teknik bölümden devam edelim lütfen,