Orijinalini görmek için tıklayınız : mezarlıklar müdürlüğünde tanıdığı olan
Biraz garip bir başlık oldu ama kusura bakayın. 2.5 ay önce babamı kaybettik.Belki bilenleriniz vardır.şimdi yapmak istediğim şöyle. yanındaki 2 mezarın birini tanıdıkla alabildik.ama diğerini vermediler. bunuda almak aile mezarlığı şeklinde yaptırmak istiyorum.bunu ancak zincirli kuyudan biri olursa söylerlerse verebiliriz dediler. tanıdıgı olan varmıdır acaba. yardımcı olursanız sevinirim.
ceyhun737
05-12-2012, 00:36
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun mekanı cennet olsun ....
Tanıdığım olsa yardımcı olmak isterdim
furkancıcekın abısı beledıyede mezarlıklar ıle alakalı bır bolumde calısıyor kanka, ıllakı yardımcı olur. bı ulas furkana benım soyledıgımı soyle
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun mekanı cennet olsun ....
Tanıdığım olsa yardımcı olmak isterdim
sağol teşekkür ederim düşünmen yeter
furkancıcekın abısı beledıyede mezarlıklar ıle alakalı bır bolumde calısıyor kanka, ıllakı yardımcı olur. bı ulas furkana benım soyledıgımı soyle
bir msj atayım bakayım ne diyecek. saol kardeşim
bir guncel çekeyim.belki tanidigi olan vardir
Biraz garip bir başlık oldu ama kusura bakayın. 2.5 ay önce babamı kaybettik.Belki bilenleriniz vardır.şimdi yapmak istediğim şöyle. yanındaki 2 mezarın birini tanıdıkla alabildik.ama diğerini vermediler. bunuda almak aile mezarlığı şeklinde yaptırmak istiyorum.bunu ancak zincirli kuyudan biri olursa söylerlerse verebiliriz dediler. tanıdıgı olan varmıdır acaba. yardımcı olursanız sevinirim.
yakın zamanda bi numara atıcam abi sana özelden konuşursun.
yakın zamanda bi numara atıcam abi sana özelden konuşursun.
iyi olur vallahi.ne zamandir bakiniyorum bi tanidik cikmadi
hangi mezarlık anca yarın haber vere bilirim özelden detaylı yazarsan daha iyi yardımcı olurum