PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mezarlıklar müdürlüğünde tanıdığı olan

zübeyir
05-12-2012, 00:08
Biraz garip bir başlık oldu ama kusura bakayın. 2.5 ay önce babamı kaybettik.Belki bilenleriniz vardır.şimdi yapmak istediğim şöyle. yanındaki 2 mezarın birini tanıdıkla alabildik.ama diğerini vermediler. bunuda almak aile mezarlığı şeklinde yaptırmak istiyorum.bunu ancak zincirli kuyudan biri olursa söylerlerse verebiliriz dediler. tanıdıgı olan varmıdır acaba. yardımcı olursanız sevinirim.

ceyhun737
05-12-2012, 00:36
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun mekanı cennet olsun ....

Tanıdığım olsa yardımcı olmak isterdim

STP
05-12-2012, 00:38
furkancıcekın abısı beledıyede mezarlıklar ıle alakalı bır bolumde calısıyor kanka, ıllakı yardımcı olur. bı ulas furkana benım soyledıgımı soyle

zübeyir
05-12-2012, 00:42
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun mekanı cennet olsun ....

Tanıdığım olsa yardımcı olmak isterdim

sağol teşekkür ederim düşünmen yeter

furkancıcekın abısı beledıyede mezarlıklar ıle alakalı bır bolumde calısıyor kanka, ıllakı yardımcı olur. bı ulas furkana benım soyledıgımı soyle

bir msj atayım bakayım ne diyecek. saol kardeşim

zübeyir
05-12-2012, 19:35
yokmu kimsecikler??

zübeyir
16-01-2013, 15:36
bir guncel çekeyim.belki tanidigi olan vardir

Yahyaaa
16-01-2013, 15:38
Biraz garip bir başlık oldu ama kusura bakayın. 2.5 ay önce babamı kaybettik.Belki bilenleriniz vardır.şimdi yapmak istediğim şöyle. yanındaki 2 mezarın birini tanıdıkla alabildik.ama diğerini vermediler. bunuda almak aile mezarlığı şeklinde yaptırmak istiyorum.bunu ancak zincirli kuyudan biri olursa söylerlerse verebiliriz dediler. tanıdıgı olan varmıdır acaba. yardımcı olursanız sevinirim.

yakın zamanda bi numara atıcam abi sana özelden konuşursun.

zübeyir
16-01-2013, 15:39
yakın zamanda bi numara atıcam abi sana özelden konuşursun.

iyi olur vallahi.ne zamandir bakiniyorum bi tanidik cikmadi

brs852
16-01-2013, 16:53
hangi mezarlık anca yarın haber vere bilirim özelden detaylı yazarsan daha iyi yardımcı olurum