PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ev tipi anfi tamiri için İzmirde güvenilir yer???

punto_multijet
05-12-2012, 09:36
Başlıktada belirttiğim gibi güvenilir biyer var mı bildiğiniz İzmirde. Anfim Kenwood KA 4010. Ailemizim emektar anfisi ufak kablo teması sonucu cıkışlarından biri yandı. Bunu yaptırmak için yer arıyorum

goldbergbrk
05-12-2012, 20:09
bana ulaş yardımcı olayım sana ev anfileri konusunda arkadaşımın dükkanı vardı yenı kapattı çankayada onlar tamir yapıyor işcilikler mukemmel

LeKLeK
05-12-2012, 21:14
ben ses sıstemı ısıyle ugrasıyorum bence kımseye oynatma onlar mosfet cıkıslı ve normal amfılerın cıkıs transıtorlerı 3 bacaklı ama onların transıtoru kocaman ve baya bı fazla bacagı var bulmak nerdeyse ımkansız denebılır barı amfını oynatma yanık olan transıtoru kendın bulmaya calıs derım eskı bı urun oldugu ıcın sıfırından daha kıymetlı yenı amfıler gıbı chıne degıl

EREN34
05-12-2012, 21:19
Direk transistör arızası olmayabilirde... Belkide transistörü sigorta amaçlı takılı bir direnç üzerinden sürmüştür adamlar.

Kim bakarsa baksın ama mutlaka lambalı tv transistörlü anfi radyo zamanında mesleği öğrenmiş biri baksın derim

punto_multijet
06-12-2012, 08:13
ben ses sıstemı ısıyle ugrasıyorum bence kımseye oynatma onlar mosfet cıkıslı ve normal amfılerın cıkıs transıtorlerı 3 bacaklı ama onların transıtoru kocaman ve baya bı fazla bacagı var bulmak nerdeyse ımkansız denebılır barı amfını oynatma yanık olan transıtoru kendın bulmaya calıs derım eskı bı urun oldugu ıcın sıfırından daha kıymetlı yenı amfıler gıbı chıne degıl

inanılmaz memnunum normalde bu anfiden ve dediğin gibi eski bir anfi alalı uzun sure olmustu hatta aynı zamanda alınan bir takım JBL LX55 ile harikalar yaratıyor ondan dolayı bu konuyu açtım tamiri konusunda herkese guvenemiyorum

LeKLeK
06-12-2012, 17:42
kayserıde olsaydın yardımcı olurdum sana

LeKLeK
06-12-2012, 17:43
Direk transistör arızası olmayabilirde... Belkide transistörü sigorta amaçlı takılı bir direnç üzerinden sürmüştür adamlar.

Kim bakarsa baksın ama mutlaka lambalı tv transistörlü anfi radyo zamanında mesleği öğrenmiş biri baksın derim

lambalı amfı demısken bı adette ben saklıyorum lumofon marka lambalı amfı faal vazıyette hıc kullanmıorum basına ıs gelmesın dıye cok severım ben eskı urunlerı

sansar34
13-04-2013, 20:50
lambalırın her bırının kendıne has tonları vardır elektron akısı sırasında az kayıp oldugundan dolayı ses kalıtesı mukemmel denılebılır ama cagımız teknolojısınde artık demode kalıyor suan yapılan hybrid amp yanı yarı transıstorlu yarı lambalı amp de var eskılerın modasını ortaya koymak ıcın yapılan ama suan bazı favoru transıstorlerle yapılan sıstemler var vede lambalılardan daha net başarılı sesler verıyor :)