Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakirkoy sahil yolunda kaza
Calistigim mekanda guvenlik muduru olan
Hem arkadasimiz, hem abimiz, hem kardesimiz olan Yemen mikail tayfun'u bugun kay ettik..
Ne yazacagimi bilmiyorum kafayi yemek uzereyim..
Ah be abimmm ne diyim ki sana ben yaaa
Bakırköy Sahil yolunda motor yayaya çarptı: 1 ölü (http://www.trafikhaber.com/yaraliolumlu/bakirkoy-sahil-yolunda-motor-yayaya-carpti-1-olu-h35029.html)
off of ..... allah sabır versin geride kalanlara makanı cennet olsun allah günahlarını affetsin yazık olmuş .... :(
_driver_
06-12-2012, 01:51
başınız sağ olsun
toprağı bol olsun, Allah geride kalanlara sabır versin
made ın JAPAN
06-12-2012, 02:05
Başınız sağolsun :(
Allah sabır versın basınız sağolsun
ProdriveSTI
06-12-2012, 02:29
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
Trance-R
06-12-2012, 03:04
allah rahmet eylesin.
allah sabır versin yakınlarına..
CinAli_06
06-12-2012, 04:01
Allah gani gani sabır versin tüm dostlarına ailesine, Allah rahmet eylesin...
KGüneyli
06-12-2012, 05:32
Başınız sağolsun.
Başınız sağolsun. :( Allah rahmet eylesin. :(
By_FresH
06-12-2012, 06:03
başınız saolsun allah mekanını cennet eylesin sizlerede sabırlar versin :(
E.Bozoglu
06-12-2012, 06:28
Başınız sağolsun
Kutluhan
06-12-2012, 07:11
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun , kazaya karışan bayanında durumu ciddimiş Allah şifa versin :(
başınız sağolsun,ALLAH rahmet eylesin...
misery1903
06-12-2012, 07:21
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Yaralı bayana da Allah şifa versin.
Ö.öztüRk
06-12-2012, 07:27
başınız sağolsun geride kalanlara allah sabır veersin
Resul911
06-12-2012, 07:31
Allah rahmet eylesin. geride kalanlara gani gani sabır versin.
onursumer
06-12-2012, 08:17
kazayı dun duymuştum
2 gidiş 2 geliş olan yaya alt geçiti bulunan bir yolda merdiven inip çıkmamak için karşıya geçmeye çalışan sorumsuz birü yüzünden olan şeye bak yaya vefat etse bukadar uzulmezdim
bu cinayet değilde neki şimdi ?
allah rahmet eylesin ...
kazayı dun duymuştum
2 gidiş 2 geliş olan yaya alt geçiti bulunan bir yolda merdiven inip çıkmamak için karşıya geçmeye çalışan sorumsuz birü yüzünden olan şeye bak yaya vefat etse bukadar uzulmezdim
allah rahmet eylesin ...
sen bunu yazana kadar gazetede yazılmış olan "motor hızlı geliyordu" ibaresiyle insanın kafasında oluşan görüntü "tabiki motor gazlıyordu bide kıza çarpmış yazık" oluyor :( ama işte işin aslını araştırıp gerçekten doğru haber yapsalar keşke...
Allah rahmet eylesin motorcu arkadaşa, yaralı yayada acil şifalar...
koraycano
06-12-2012, 08:24
Başınız sağolsun
Gunes G.
06-12-2012, 08:26
kazayı dun duymuştum
allah rahmet eylesin ...
Oyle deme Onur, surucude yavas gitse durabilir asiri hiz olmadan kaza olmuyor. Asiri dedigimde 50'nin uzeri tum hizlar sehir ici icin asiri hiz ,ara sokaklarda 30-40 uzeri keza oyle. Buna gore kullanmak lazim, sehir icinde yayanin her daim oncelikli oldugunu unutmamak lazim, kanunda neyin nasil yazdiginin hic onemi yok.
Allah rahmet eylesin, umarim diger yaralanan kurtulur.
onursumer
06-12-2012, 08:33
Oyle deme Onur, surucude yavas gitse durabilir asiri hiz olmadan kaza olmuyor. Asiri dedigimde 50'nin uzeri tum hizlar sehir ici icin asiri hiz ,ara sokaklarda 30-40 uzeri keza oyle. Buna gore kullanmak lazim, sehir icinde yayanin her daim oncelikli oldugunu unutmamak lazim, kanunda neyin nasil yazdiginin hic onemi yok.
Allah rahmet eylesin, umarim diger yaralanan kurtulur.
abi açıkcası 2 alt yolumda oldu kaza dun gelen haberler goren kişilerden motor hakkında bir suçlama yoktu tam tersiydi direk yayanın yola atlayarak sebeb olduğu bir kaza gibi duydum ben 1-2 müşterimden
sahil yoluna çıkan her yaya için kazaya çok musait sonuçta tam orda 3 şeritten 2 şeride iniyor kaçma şansı az ve 50-60 la akan bir yol değil
ve tam yaya alt geçidinin orda olmasıda ayrı bir mesele yayanın yola çıkma ihtimali olmayan bir yol normalde
SekoLive
06-12-2012, 08:37
9 yıldan beri oradayım cok kazalar gördük bikeresindede arkadaşımza çarptılar transit yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalısınca şükürki vefat etmedi zor zamanları atlattı, malesef insalarımız cok üşengeç.... 50 metre solda alt geçit 100 metre sağlarında üst geçit var ama ordan geçmeyi huy edinmişler...
rahmetliye ilk müdahaleyi bizim ordan yaptılar ama kurtarılcak durumda değildi :( biz önce araba motora çarptı sandık ama durum farklıymıs . Allah sabır versin. başınız saolsun
osman_28
06-12-2012, 08:41
allah rahmet eylesin
sahil yolu zaten çok tehlikeli bir yol araçlar için motor olması dahada tehlikeli
yaralı kişi'yede allah acil şifalar versin....
muratburunce
06-12-2012, 08:42
allah rahmet eylesin geride kalanlara allah sabır versin :(
orhan_guney
06-12-2012, 08:44
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
osman_28
06-12-2012, 08:45
yeni trafik yasasına göre cezalar hep sürücülere bence bu şekilde davranan insanlara'da yüklü para cezaları verip caydırmak gerekli...
Dun o kadar ugrastik goremedik rahmetliyi..
Uzerinde hic bisi yokmus halbuki boyle birseyi kesinlikle yapmazdi..
Ehliyet, kimlik, ruhsat hic bisi cikmamis uzerinden..
Aksam balik tutmaya falan gidecektik.. Dag gibi adamdi.. Yikilmaz diyorduk.
Kaza aninda kask takiyormus zaten kasksiz hic bi yere gitmezdi.. Motorunuda yeni almisti cok ama cok seviyordu.. Kizim diyordu..
Vucudunun hic bi yerinde birsey yok diyorlar.. Kaza aninda kask kafadan cikiyor kafasini bi yere vuruyor.. Oyle diyorlar ama ne kadari dogru daha dogru duzgun bizimde bilgimiz yok.. Birazdan toplanip tekrardan adlitip'a gidecegiz cenazeyi teslim almak icin.. Ailesine haber verildi ailesi almanya'da oldugu icin bugun geliyorlar yarin da ALLAH izin verirse rahmetliyi defnedicez.. Gozume uyku girmiyor..
http://e1212.hizliresim.com/14/6/gmkl5.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Allah rahmet eylesin dün aynı saatlerde karşı yönden geçiyordum alt geçidin
üst yolunda 18.15 sıralarında olmuştu sol şeritte bir bayan yatıyordu yerde
sol şeritte kaskda orta çimenlerdeydi sanırım daha gerideydi rahmetli olan
arkadaş.... Ne denir ki kader kısmet alın yazısı,dikkatsizlik ne dersek diyelim
allah sabırlar versin her ikisinde ailelerine yakınlarına..
2008'de yakın arkadaşım cornerda fitness hocalığıda yapan haşim hoca e5 de
motorla aynı şekilde karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir bayana çarpıp rahmetli olmuştu..
Acı Kaybımız - Haşim İlyas Zengin - Gürel Özgür Body Building Forums (http://www.gurelozgur.com/forum/showthread.php?t=4704)
allah rahmet eylesin rabim size ve ailesine sabır versin
Allah Rahmet eylesin yayalarda ciddi anlamda cok kazaya sebep oluyorlar kırmızı ışıkta dün koşturarak gecti kızın biri neyine güveniyorsun sorusu geliyor adamlar acı acı fren yapti 3 araba arka arkaya vurdu hız da olabilir kazalara sebep ama mesela dünkü olayda %100 yayanın kendine güvenmiş bana carpamazlar ya hesabinda olması
Başımız sağolsun,Allah rahmet eğlesin.
dün aksam eşim ordan gecerken olmus kaza, (galeria AWM önünde) hatta bırtanede mınıcooper warmıs olay yerınde hasarlı sanırım oda carpmamak ıcın bıyere vurdu galiba. yada onceden hasarlıydı olaya bakmak için durmusta olabılır. (haberde onunla ılgılı bısey yazmıyor).
allah rahmet eylesın adamın öldüğünü soylemıstıde bayandan haberı yoktu sanırım...
http://img708.imageshack.us/img708/5640/1354780505311.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/984/1354786072598.jpg
http://img233.imageshack.us/img233/3341/1354786161717.jpg
crazydog
06-12-2012, 10:35
Allah rahmet eylesin ailesine ve sevdiklerine allah sabır versin :(
Sahil yolunda yayanın ne işi var zaten ben onu anlamıyorum millet akıllanmıyor ya.
BurakUckun
06-12-2012, 10:41
Başınız sağolsun :(
Başınız sağolsun dün gören arkadaslarım olmus :(
emirarslan34
06-12-2012, 10:46
basınız sagolsun :(
GokhanRS
06-12-2012, 10:47
allah rahmet eylesin. yaralı vatandaşada acil şifalar.
sevenlerinin başı sağolsun.
Allah rahmet eylesın dun aksam saatlerınde gordum uzaktan :(
b.ustaoglu
06-12-2012, 11:44
başınız sağolsun, Allah sabır versin...
Senol Demirağlı
28-12-2012, 16:35
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
Onurkk06
28-12-2012, 20:52
Allah rahmet eylesin bi kaç gün önce bi akrabamızın yakını olduğunu duydum kendisinin hayat dolu bi insanmış :(
mekanı cennet olsun her iki tarafın ailelerine Allah sabır versin..
dj_batukaan
28-12-2012, 21:33
Başınız Sağ olsun :(
fsunnetci
28-12-2012, 21:35
Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin,dikkatsiz bir yaya nelere sebep oluyor :(
Konuyu açalı 12 gün olmuş güncel tutmayalım konuyu, insan hatırladıkça daha kötü olur. Allah rahmet eylesin.